labubu ارسال شده در 18 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت یهویی با طعم عجیب سلام فاطمه هستم ورزش رزمی میکردممدت زیادی ۲۷سال ۱۷۰قد دارم ۶۰کیلو وزن پوست سفیدی دارم شکم تخت پاهای کشیده و باسن دخترونه و سینه های ۷۵ چهره ام بد نیست نه خیلی داف نه داغون دماغ معمولی موی بلند مشکی لبای قلوه ای قرمز که یه مقدار کم ژل تزریق کردم چشمای درشت از لحاظ سکسی ام که مث همه زنا هستم عاشق سکسای یهویی خشن و سنگین هستم پارسال بعد چند سال دوستی با شوهرم ازدواج کردیم شوهرم چهره بیبی فیسی داره جوری که هرجا میریم به عنوان یه مرد برش نداره بیشتر شبیه پسره نمیدونم میتونم منظورمو بفهمونم یا نه ؟! مثلا همش باید بهش بگم فلان کارو کن اینو یادت نره مدام باید بهش گف فقط از لحاظ سکسی ام قدش زیره ۱۸۰ولی خوشتیپه و چهرش عالیه چون قبل ازدواج سکس با دوست پسرام داشتم کیرش نسبت به اونا خیلی کوچیکه خیلی باشه ۱۰-۱۲ سانت بعد مدام تو سکس حرف الکی میزنه که اینجوری دوس داری؟ اینجوری دردت نمیاد؟ هزار بارم بهش گفتم هی سوال نپرس دوس دارم رحم نکنی بهم ولی حالیش نمیشه بگذریم من اهل خیانت و این چیزا نبودم تو فکرمم نبود مدامم شوهرمو چک میکردم ولی یه شب سکس ناقص داشتیم که اصلا خوب نبود و صبحش بیدار شدم به قدری حشری بودم که شرتم خیسه خیس بودش بلند شدم دستشویی رفتم آب خوردم دیدم نه خوب نمیشم به محض بیدار شدن شوهرم گفتم فقط درار بزار توش دارم میمیرم اونم گف نکن کله صبحه فلانه من واقعا رد دادم کیرش اول صبحا همیشه بلند میشه همونو گذاشتم دهنم که حس سکسی بهش بدم دیدم توی دهنم پره آب شدش ریختم همونو روی پاشو کیرش آقا آبش اومدش زیره یک دقیقه من حسابی رفتم تو قیافه اومد منت کشی گف بابا تو با این لبات برا هرکی بخوری زیر یک دقیقه میاد! تعجب کردم گفتم نمیدونم من دلم میخواد گف دیره ظهر برسه جبران میکنه و این حرفا رفتش منم رفتم تو گوشی و این حرفا ولی حشری بودم ماهواره زدمروشن بشه دیدم بازم خرابه زنگ زدم شوهر اعصاب داغون که یکی بگو بیاد این کسکشو درست کنه اعصابم خورده اونم سریع هول شد گف باشه یه ربع بعد گفت زنگ زدم الان گف نمیادش پسره آقای فلانیه بردیا همسایه مامانم اینا گفتم باشه ۴۰دقیقه بعد گوشیم زنگ خورد شوهرم گفتش دم دره درو زدم اومد واحد ما پشت در خیلییی بیبی فیس قد بلند موهای بور بدون ریش لبای جیگری باحال گوگولی درزم ۲۰سالشم نبود گمونم سلام داد اومد داخل نگاه کردش گفتش خودشون نیستن گفتم نه از سکوت خونه فهمید تنهام یکم ور رفتش کف بالا پشت بوم چجوری میرن راهنمایی کردم مشغول ارایش بودم چون قرار بود برم خرید ارایش کردمو شلوار مام استایل تن کردم مانتو شال پوشیدم بردیا اومد گفتم چقدر کار داره گف یه ربع نهایت من تو اتاق مشغول کار بودم که صدام زد گفت سرویس کجاس بی زحمت راهنماییش کردم دیدم ماهواره روشنه و رو کانال سکسیه یه اکیپی افتادن رو هم سینه ها لبای همو میخورن هم کوپ کردم هم گیر بودم به خودم اومدم گفتم نکنه از قصد گذاشته من ببینم تو کسری از ثانیه حشری شدم با خودم فکر میکردم نه بابا یه موقع سوتی ندم آبرومون بره اومدش از سرویس رف کنترل برداشت گف خوبه؟ گفتم اره شبکه ها دیگه میگیره گفت آره زد بعدی امسکسی بود گفتم همش از ایناس؟ گف ماهوارس دیگه بخاطر این میگن بده گفتم اهان دوباره خراب نمیشه؟ گفت نه نمیشه ایشالله ولی ماهواره خوب نیست خوبیت نداره زشته با خنده گفت منم پوسخندی زدم گفتم از ماها گذشته برا تو بده گفت ای بابا راسی اسمت چیه سریع جواب دادم فاطمه گف اصلا به آقا فلانی(شوهرم) نمیخوره زنی مثل شما پیدا کرده باشه گفتم یعنی چی گف یعنی انقدر خوشگل و خوشتیپ گفتم اهان مرسی نظر لطفته گفت اخه تو محل از بچگی پشت شوهرت بد میگفتن بعد بیاد با اون وضعیت شما رو داشته باشه واقعا حیفه نمیدونستم چی بگم حشری بودم گفتم الان دیگه شانسش خوب بوده گفت اره کاش شانس منم مث اون بودش گفتم اره سنت بیشتر بشه شانس پیدا میکنی گفتش نه الان شانس دره خونمه نگاه کن گفتم یعنی چی؟ گفت نگاه کن خب خونه تنهاییم تو با این همه خوشگلی بدن ناز من کراشم رو این مدل بدناس من هاج و واج مونده بودم گفتم چییی؟ اومد نزدیک تر گفتش قول میدم ضرر نکنی از چهرت معلومه چقدر حشری ای رفتی ارایشم کردی تاالانموقتی هیچ حرفی نزدی یعنی اوکیه ولی باز میخوام با رضایت خودت باشه گفتم نه میخوام برم خرید نمیدونم اصن با صدای خیلی خفیف همینو که گفتم پشتم خورد به اوپن لبای بردیا اومد رو لبام لبامون قفل شد بهم حسابی خیس شد منم از سر و گردنش میگرفتم حسابی لباشو خوردم دست می انداخت به باسنم سینه هام که نفسم در میومد واقعا دست خودم نبود گردنمو که مک زد گف اوففف چه بلنده تا صبح بخوری تموم نمیشه استخونی ام هسسس حسابی خیس بودم رفتیم رو کاناپه لبامون تو هم رفت باز شال سرم نبود مانتو خودم در اوردمباپیرهن پشمی سبزم بودم دکمه هاشو خودش باز کرد پیراهن دکمشه هاش باز شد ولی خودشو در نیاورد سوتین آبی داشتم گفتش ای جان شکم هیچی نداری چقدر بدن فیتی داری فاطمه اولینلیسی که روی بدنم رفت اهم در اومد گفتم اییییی میشه بکنی؟ گف به اونجا هم میرسیم کل بالا تنه من خیس شده بود انقدر که لیس زدش سینه هام مدامتو دستا و دهنش جا به جا می شد اهههه میکشیدم و میگفتم بسههههه فقط صدای اه و بوس و ناله میومد شلوارمو با کمک خودم درآورد کونمو یه چنگ زد گف به خدمتت میرسم فاطمه جوووون شرتم دراورد یادم نیست کدوم شرتم تنم بود فقط به خودم اومدم دیدم دوباره لب میگیره خودشو لخت میکنه لخت که شد خیلی حال کردم بدن سفید بی مو و کیر مردونه بزرگ سرش کنار سرمبود گف پاهاتو صاف کن بیار بالا انجام دادم گفت نگاش کن چقدر خوشگله پاهات رونای سکسی میرسه به مچ پات نازک میشه چقدر پاهات نازه فاطمه گفتم بیا بکن گف باشه پاهامو شروع کرد لیسیدن از رون پا کامل تا مچ انگشت ولی نمیخورد مدام لیس میزد گف دوس داری برات بخورم گفتم ارررره بخوووور سرش رف لای پام اشکم دراومد انقدر که پیچ خوردم به خودم کسم خیسه خیس بودش گفتم اههههه بخور پاشو بکن بردیاااا بسهههههه دارم ارضااااا میشمممم بسهههه اااایییی همونجارو لیسسس بزن بزن بزن بزن اههاااههیییییییییییییی آبم اومد گف ای جان بیا فاطمه نوبت توعه نشست رو کاناپه نشستم پایین کیرشو گرفتم دست انقدر براش خوردم کیرش لیز شده بود یه خوردنی براش کردم که گف نکن آبم میاد گفت خیلی خوب ساک میزنی گف بیا اینجا قربون بدنت برم داگی گرفتم درجا گذاشت تو کسم اههههیییی کشیدم شروع کرد گاییدن وای خدای من هر تویی که میزد نفسم باز میشد تویی میزد چک میزد روی کونم وااااییی چشام بسته بودم از گاییده شدنم لذت میبردم انقدر چک زد فقططط اهییییی میکشیدم میگفتم محکمترررر بزن کسکششششش اونم از پهلو کونم میگرف موهامو میکشید میزد جر میداد کسمو گه گاهی اروم میکرد بعد تند میکرد برخورد تخماش بهم کامل حس میکردم یکماومدم بالاتر از پشت داشت میکرد گردنمو یه ذره لیس زد دم گوشم مدام حرف میزد میگف جون اومم چشات معلوم بود کیر نخوردی نگاه چجوری به جیغ جیغ افتادی چه بدنی داری چه کس داغی داری چقدر تنگه این شوهر کسخلت چی میکرده تاالان جوووننن عشق کن قربونت برم بفهم کیر چیه فاطمهجون خودم بکنت میشم خوشگل من جون ناله کن برام مدام از این تعریفا میکرد توی سکس غرق بودم یهویی گوشیم زنگ خورد جا خوردیم کیرشو دراورد رفت گوشیمو رو اوپن آورد شوهرم بود گفتم ولش کن گفت نهه جواب بده یه موقع نیاد برسه یکم ترسیدم گفتم اره بزار جواب بدم جواب دادم مشغول حرف زدن که بشم بردیا با سکوت دوباره داگیم کرد خیلی اوم گفت تو حرف بزن من بکنم منم با لال بازی گفتم نهههه نکن اون ولی کارشو کرد گفت بزار بلندگو تلفنو حرف بزن داگی بودم تلفن گذاشتم رو کاناپه صورتم نزدیکش بردیا پشت سرم گذاشت توش واااااای خدای من حسی که هیچوقت زندگیم تجربه نکردم یه حس ترس جسارت لذت خیانت یه حس بدون اسم کیر یه غریبه تو کست و پشت تلفن شوهرت صداش معرکه بود نمیخواستم قطع کنم انقدر که حال میداد بردیا اروم توش میکرد که صدایی نیاد منم جلو خودمو میگرفتم اهی نکشم ناله هام اجازه نمیداد قشنگ حرف بزنم کیرش قشنگ کسمو پر کرده بود من میخواستم جیغ بزنم از لذت صحبت راجب ماهواره خوبه اوکیه یا نه بودش بعدشم قطع کرد یه سکوت عجیبی شکل گرفت به کمر خوابیدم چشم تو چشم شدم بردیا گف چقدر حال داد فاطمه گفتم اره عوضی خیلی گفت به این میگن تابو شکنی بازم کیرمیخای؟ گفتم مگه آبت اومد؟ گفت نه من هروقت بخوام ابمو میارم ادامه بدم میتونی گفتم آره بکن تا جایی که میتونی گف باشه گذاشت تو کسم اومد روم لبامون رفت تو هم از سر و صورتش میگرفتم لباشو میخوردم اونم تو کسم میزد اههه بکن بردیا خیلی خوبهههه خیسه خیسم خیلیییی خوبه بکن بردیاااااا ااااااههههه ایییی بکن که تازه فهمیدمسکس چیه گردنشو شروع کردم لیس زدن و خوردن اونم همین کارو کرد گف میای بشینی روش فاطمه گفتم اره نشست رو کاناپه جا دادم تو کسم بالا پایین میکردم موهامو رو صورتم میزد کنار چهره فشاری و حشری شدش برام جذاب بود کونمو مدام چک میزد عشق میکردم میگفت چقدر تنگه فاطمهههه جوووووننننن منم کم نمیذاشتم حسابی بالا پایین میکردم اومد گفت بیا به بغل بخواب جا کنم بغل خوابیدم اومد خوابید کنارم کیرشو از پشت رسوند گذاشتم تو کسم اااایییی میزد خیلیییییی حال میداد گف انگشتمو بزار تو دهنت لیس بزن فکر کن کیره منم همین کارو کردم چشامو بستم انگشتشو کرد دهنم براش ساک میزدم اونم توی کسم تویی میزد بی نظیر بود بی اختیار انگشتو گاز گرفتم با لرزش شدید آبم اومد واااایییییی اونم کم نمیذاشت میگف بازم میخاااای یا نههه فکر کن جای انگشت یه کیره دیگه تو دهنت بود چقدر حال میکردی فاطمه جون گفتممم نه بسه نمیتونم دیگه میسوزه گف یه داگی بگیر آبمو بیارم داگی شدم انقدر کرد نتونستم رو زانو واستم خوابیدم کامل اونم خوابید روم نفساش پشت گوشم بود صورتمو بوس میکرد لیس میزد دم گوشم مدام حرفای سکسی میزد گفت آبمو کجا بریزم گفتم هرجا خیر توش گف آب تا حالا خوردی گفتم اره گفتم ای جان میریزم تو دهنت گفتم باشه مدامناله میکردم ایییی اهههه بردیاا کسم باد کرده ابتو بیار پاره شدم اااااییییییییی جوننننننن خفم کردی اشغال کیرت سنگ شده بزن بزن جونننننننن تا تهههه ببر یکی دو دقیقه زیرش نفس نفس زدم گف پاشو پاشو اون سرپا شد من نشستم زیرش کیرشو گرفتم جلو صورتم گفت دهنتو باز کن کردم ولی آبش پاشید رو موهامو و چشام یه ذرشم تو دهنم نشست رو کاناپه نفس نفس میزد منم لخت کف خونه بودم تکیه دادم پایین کاناپه شونه هامو یکم ماساژ داد سریع رفتم سرویس شستم صورتمو موهامو اومدم بیرون هنوز لخت بودیم ساکت بودیم بردیا اومد جلوم لبامو شروع کرد خوردن دوباره همراهیش کردم گفت ای جان بس که تو پایه ای فاطمه عالی بودی گفتم توام عالی بودی لباساشو برداشت پوشید شماره هامون دادیم اون رفتش نگاه کردم به خودم همه جام جای چک و کبودی و چنگ بود یعنی خرم میفهمه من دادم سریع رفتم حموم بعد حموم با لوازم آرایش خودمو اوکی کردم و مث سگ پشیمون شدم مبادا ابروم بره نره جایی بگه شوهرم نفهمه و هزارتا حرف دیگه باهاش یه مدت حرف زدم و قانع کردم که ادامه ندیم ولی بردیا گف باشه ولی خودت یروز زنگ میزنی بهم میگی بیا بکن خدافظ ۲روز بعده حرفش راست میگفت شوهرم ۴بار بعد بردیا سکس کردم اصلا قابل قیاس نیست ولی هنوز معتقدم که زنگ بهش نزنم نوشته: فاطمه واکنش ها : Kuros 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده