رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

عکس های سکسی و لخت میلف ایرانی 2/2

برای تماشای تصاویر در سایز اصلی روی هر عکس کلیک بکنید.

nona4gsceea7.jpg va2twv0tmwou.jpg ejqkk1pbixhq.jpg nmzfkmdu53uo.jpg

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• پاسخ 4.2k
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

• migmig

520

• behrooz

424

• gayboys

421

• dozens

409

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

عکس های سکسی و لخت داف ایرانی 1/5

nwq7n8c16xdw.jpg dy1g27oyaxol.jpg algfcrneme3p.jpg bfzfqqln56wm.jpg imjv9in4kjve.jpg

لینک به دیدگاه

عکس های سکسی و لخت داف ایرانی 2/5

sr35uzc9c48z.jpg h3h68a8ekrr2.jpg hwf1gchi3r75.jpg zv1rlpa96l6e.jpg 7dg3je3yykka.jpg

لینک به دیدگاه

عکس های سکسی و لخت داف ایرانی 3/5

kglh2via2zp5.jpg 88l8e16pc6sm.jpg cbrr98uxkwdo.jpg veq54eceqns3.jpg miv18gl1guen.jpg

لینک به دیدگاه

عکس های سکسی و لخت داف ایرانی 4/5

vowys2k09m2s.jpg al8zj76zngqy.jpg tz457lzvliub.jpg c8d8xi7gv06e.jpg

لینک به دیدگاه

• آخرین مطالب ارسال شده در انجمن

• arshad
      فانتزی خوابیدن زیر شیمیل   من اسم مستعارم دانیاله بخوام یکم خودمو توصیف کنم بشدت آدم گرم و هاتی ام همیشه ذهنم درگیر فانتزی های سکسی ای هست که برا خودم متصور میشم . از وقتی یادم میاد رون و باسنم همیشه بزرگ بود . کلا رونام خیلی خوش فرم بود از اول . یادمه یبار یکی از بچه محل هام میگفت فلانی دیشب تو خواب دیدم تو توی تخت منی و صبح هم که پاشدم دیدم ارضا شدم . همیشه از وقتی یادم میاد حس خوبی به کونم داشتم . پوست بدنم خب خیلی سفیده البته دست و صورتم تا جایی که زیر آفتاب بوده سوخته و تیره شده . یکم که بزرگتر شدم وقتی تنها میشدم جلو آینه به بدن خودم نگاه میکردم و خیلی حال میکردم . فیلمای پورنی که میدیدم بیشتر از همه عاشق شیمیل بودم. یبار فیلم یه پسری رو دیدم که شورت و ساپورت فانتزی سکسی پوشیده بود و با شیمیل سکس کرد واقعا بهترین فیلم پورنی بود که میدیدم ! یبار وقتی خونه تنها شدم تصمیم گرفتم برم سراغ کمد لباسا و یواشکی شورت زنونه و تنگ بپوشم ! یه لامبادا قرمز با یه دامن پوشیدم که ای کاش نمی پوشیدم ! پوشیدن همانا و هزار برابر شدن حس کونم همانا ! وقتی پوشیدم و جلو آینه کون خودمو تو اون حالت دیدم انگار درجه حرارت کونم کلی رفت بالا ... از اون روز به بعد هروقت تنها میشدم بلافاصله اینکارو میکردم . واقعا دیگه این حس داشت دیونم میکرد . یبار که توی اینستا میچرخیدم پیج یه شیمیل رو پیدا کردم و با کلی استرس بهش پیام دادم و هماهنگ کردم فردا شب برم پیشش . بیزینس بود ولی بدنش حرف نداشت ! بیانه زده بودم ! بهم گفت اگه شیو هم نکنم اون اوکیه ولی اگه شیو کنم حس کونم چند برابر میشه ! با اینکه کونم کلا کم موعه ولی بازم شیو کردم و نگم براتون از حسش ! ازش خواستم وقتی رسیدم داخل خونه از همون بدو ورود بهم اسپنک بزنه ! با کلی استرس رفتم پیدا کردم خونشو خودمو رسوندم . واقعا چند بار میخواستم وسط راه برگردم از استرس . رسیدم زنگو زدم رفتم بالا . درو باز کرد خیلی ترسیده بودم . یه شلوار تنگ مشکی پام بود که زیرش همون لامبادا قرمزه رو پوشیده بودم ! بعد سلام علیک درو که پشت سرم بست شالاپ محکم بهم اسپنک زد . انقد در کونی بهم زد که واقعا دیگه لمبرای کونم داشت میسوخت . حقیقتا منم الکی ناله و گلایه میکردم ولی داشتم لذت میبردم . تا بریم بشینیم روی مبل کلی انگشتم کرد و کونمو مالید . یه چایی برام اورد خوردیم پولشو براش زدم دستمو گرفت گفت حالا بریم اتاق که کارت دارم ... جوری تا اتاق کونمو میمالید که واقعا ابم داشت میومد . رسیدیم داخل اتاق درو بست . هلم داد لبه تخت شلوارمو تا زانو کشید پایین منم حالت داگی انقد بهم اسپنک زد که قرمز شده بود لمبرای کونم . بهش گفتم میشه برام بخوری ؟ گفت اره عزیزم . بلندم کرد روی میز آرایش که آینه هم داشت روی میز خم کرد منو . فک کردم میخواد کیرکوچولومو بخوره چون منظور منم همین بود . ولی دوتا دستش اومد روی لمبرای کونم ، سوراخمو باز کرد و زبونشو گذاشت روی سوراخم . واییییی که نگم از حسش حس خنکی و لذت و نیمه قلقلک وای نگم از حسش کللللی سوراخمو لیسید دلم نمی خواست اصلا متوقفش کنه بعد بهم گفت برام میخوری؟ گفتم اگه خوش بو باشه خیلی دوست دارم بخورم برات جلوش زانو زدم تازه رفته بود حموم واقعا بوی صابونش قشنگ بود نوک کیرشو گذاشت رو لبام ضربه میزد نوکشو کردم تو دهنم خیسش کردم بعد تند تند میکردم تا ته و در میاوردم. بعد که کلی خیس شدم بلندم کرد هلم داد رو تخت خمم کرد . کیرشو میمالید لای لمبرای کونم رو سوراخم هی فشار میداد . واقعا درد داشت چون کیرش سفت و بزرگ بود و سوراخ من باکره و تنگ انقدر فشار داد نوکشو منم کلی ناله بلند میکردم میگفت همسایه هامدن کسی نیست راحت داد بزن . بالاخره نوکش رفت داخل . آروم یکم داخل نگه داشت تا سوراخم باز بشه . بعد هی میکرد داخل در میاورد منم هم از لذت هم از درد با صدای زنونه ناله میکردم . بعد کلی تلمبه زدن آبش اومد و ریخت رو کمرم . واقعا گرماشو دوست داشتم این اولین تجربه دادنم بود که واقعا برام خاطره ساخت ... نوشته: دانیال خوش کون
    • gayboys
      عکس سکسی ایرانی برای تماشای تصاویر در سایز اصلی روی هر عکس کلیک بکنید.    
    • gayboys
      عکس سکسی ایرانی برای تماشای تصاویر در سایز اصلی روی هر عکس کلیک بکنید.    
    • gayboys
      عکس مخفی سکسی ایرانی برای تماشای تصاویر مخفی در سایز اصلی روی هر عکس کلیک بکنید     
    • gayboys
      تو ویلا جنگلی سکس میکنن . تایم: 01:05 - حجم: 12 تماشای آنلاین فیلم لینک دانلود فیلم
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18