رفتن به مطلب

داستان فانتزی و بیغیرتی لذت بردن از زندگی

poria

ارسال‌های توصیه شده

لذت واقعی زندگی 1

یک سال از ازدواجمون میگذشت که خبر آوردن مهران با موتور خورده زمین و بردنش بیمارستان آخه کارش با موتور بود و زندگی ما با کار کردن بهرام با موتورش می گذشت دو سه روز بعد رفتیم پیش متخصص که اونجا فهمیدیم مهران باید موتور رو کنار بزاره به خاطر آسیبی که به پاش خورده بود اگه مجدد تکرار میشد خطرناک میشد
گذشت و مهران ی مدت بیکار بود و بعدش مشغول کارگری شد و صبح میرفت و شب تا دیر وقت کار میکرد که برای من و زندگیمون چیزی کم نذاره زندگی خوبی نداشتیم ولی داغون هم نبود زندگی سکسی بدی هم نداشتیم میشه گفت خوب هم بود هفته دو یا سه بار سکس میکردیم و منم با تلمبه های مهران داخل کُسم بهترین لذت زندگی رو میبردم
ی روز مهران که اومد خونه گفت صاحبخونه باهاش تماس گرفته و پول پیش رو دو برابر کرده و کلی هم گذاشته رو اجاره همه همین بودن یهویی گرونی از همیشه تو مملکت ما بدتر شد کارمون شده بود گشتن از این بنگاه به اون بنگاه
کسی رو هم نداشتیم که ازش کمک بگیریم خانواده هر دوتامون هم وضعش بهتر از ما نبود
دیگه نا امید شده بودیم باید میرفتیم چند محله پایین تر همین الانش هم تو حومه شهر زندگی میکردیم
تو یکی از همین روزها که با یکی از دوستام صحبت میکردم و درد دل میکردم دوستم پیشنهاد داد که بگردیم دنبال سرایداری به گفته خودش یکی از بستگانش این کار رو کرده بود کلی هم رازی بودن موضوع رو با مهران که در میون گذاشتم اولش خوشش نیومد ولی بعد چند روز که فشار صاحبخونه بیشتر شده بود قرار شد بگردیم داخل آگهی ها برای سرایداری ی هفته ای مشغول بودم میگشتم همش یا مجرد میخاستن یا اگر متاهل می خواستند بنا استخدامشون اتباع بودن بود از این هم دیگه ناامید شده بودم ی آگهی دیدم که زده بود متاهل با جای اسکان تماس گرفتم قرار شد بریم برای صحبت
روز بعدش مهران رفت و اومد از این روبه اون رو شده بود هرچی ازش میخواستم فقط میگفت دعا کن اوکی بشه همون شب ی سکس مشتی کردیم و حسابی به هم حال دادیم حدود ۲۰ دقیقه کارمون طول کشید و هر دو لذت بردیم دو سه روز بعد مهران خبر داد که باهاش تماس گرفتن و گفتن اولویت با ی خانواده افغانستانی هست ولی قرار بر این شد که با هم بریم و من غذا درست کنم تا دست پخت من رو ببینن
روز موعود رسید و ما رفتیم و کارهای که میخواستن رو انجام دادیم و برگشتیم آخه اونجای که سرایدار میخواستن ی خونه باغ بزرگ داخل بالاشهر بود که ی آقای حدود ۶۰ ساله تنها زندگی میکرد و سرایدار رو بیشتر برای کارهای روزانه میخواستن که بیشترش مربوط میشد به پخت و پز غذا
خلاصه اون آقا که اسمش فرزاد بود با دستپخت من اوکی شد قرار شد هر چه زودتر ما بریم اونجا ساکن بشیم وقتی رفتیم برای قرارداد و دادن سفته برای وثیقه تازه فهمیدم چرا اون روز مهران انقدر خوشحال بود واحدی که به عنوان سرایداری بود داخل حیاط پشتی بود که واحد مستقل تک خواب حدود ۶۰ متری اون هم بصورت مبله همه چی کامل قند تو دل منم آب شده بود تمام وسایل خودمون رو که آنچنان هم نبود فروختیم و پولش رو با پول کمی که بابت پیش خونه بود گذاشتیم بانک به عنوان سرمایه گذاری
دو ماهی از ساکن بودن ما می گذشت و همه چی خوب و خوش بود تا رفت و آمدهای مشکوک آقا فرزاد شروع شد هر چند روز یکبار یکسری خانم جوان میومدن و میرفتن ماه سوم هم گذشت و یکشب آقا فرزاد گفت بریم دیدنش حرفهای که اون شب به ما زد دنیا رو برای ما روی سرمون خراب کرد آقا فرزاد دنبال رحم جایگزین بود تا برای مال و اموالش وارثی داشته باشه چون به گفته خودش کسی رو نداشت
تو همون قرارهای اولش کیس مورد نظرش رو پیدا کرده بود ولی بخاطر شرایط اون کیش و به گفته خودش بیشتر بخاطر ما بیشتر گشته بود ولی دست آخر به همون کیس اوکی داده بود ولی این ما بودیم که باید از اونجا می رفتیم اون هم به خاطر اینکه اون خانم با مادرش و دختر کوچکش زندگی میکرد و مشکل خونه داشتن و قرار شده بود بیان جای ما و مادرش کارهای من رو انجام بده
ی چند شبی گذشت و تازه فهمیدیم که دیگه با پولی که داریم نه میتونیم خونه بگیریم و نه همون وسایلی که فروختیم مهران گفت امشب میرم التماس آقا فرزاد رو میکنم
رفتن و اومدن مهران دو ساعتی طول کشید و وقتی برگشت بدجوری داغون بود هرچی پرسیدم چی شده جوابی نمیداد روز سوم بعد از اون شب مهران گفت آقا فرزاد دوتا راه به ما داده یکی که خالی کنیم و اون بابت قراردادی که خودش نوشته بود میتونست خسارتی به ما ندهی مقدار پول به ما بده که تقریبا هیچی بود یک راه دیگه قبول کردن من برای رحم جایگزین شدن بود حسابی عصبی شدم از پیشنهادش موقع خواب که آرومتر شده بودم به گذشته فکر کردم روزهای خوشی که اینجا داشتیم تصمیم گرفتم به خاطر زندگیمون شرط دوم رو که آقا فرزاد گفته بود رحم جایگزین بشم و این رو هم بگم به مهران گفته بود تمام طول بارداری بصورت طبیعی انجام میشه صبح بعد از خوردن صبحونه به مهران گفتم قبول کنیم مهران هم به حرف اومد گفت خودش از روز دوم پیشنهاد آقا فرزاد اوکی شده
به آقا فرزاد اطلاع دادیم و قرار شد چند جلسه برم پیش دکتر معتمدش هر زمان بهترین وقت بارداری من بود به ما اطلاع بده آخرین روز که دکتر گفت از امشب باید اقدام کنید و الان در بهترین حالت هستم همونجا رفتم داخل شوک وقتی رسیدیم خونه دکتر به آقا فرزاد اطلاع داده بود
و رو به من و مهران کرد و گفت برید خوب فکر هاتون رو بکنید اگر اوکی شدین به من اطلاع بدین اگر هم نه ایرادی نداره من هنوز به اون خانم نه قطعی ندادم
اومدیم واحد خودمون هر دو مثل مجسمه یا ربات دست آموز شده بودیم که توانایی کاری رو نداشتیم
به مهران گفتم زنگ بزنه و بگه ما آماده ایم
آقا فرزاد اومد و با خودش ی قرص آورد داد به مهران که بخوره اولش مهران طفره رفت ولی با خشم آقا فرزاد قرص رو خورد و به پیشنهاد آقا فرزاد رفت دراز کشید بعد رو به من کرد و گفت پریسا خانم من میرم شما آماده شو بیا اتاق خواب من
نفهمیدم چطور و چطور خودم رو به اصطلاح آماده کردم و چجوری رسیدم جلوی درب اتاق آقا فرزاد برای بار آخر قبل ورود به اتاق گذشته زندگیم داخل ذهن مرور شد دیدم دارم درب اتاق رو میزنم آقا فرزاد به استقبالم اومد

دستم رو به آرومی گرمی فشار داد من رو با خودش به داخل اتاق برد فضای داخل اتاق تقریبا رمانتیک بود آقا فرزاد آروم اومد کنار گوشم و گفت از این لحظه من فرزاد هستم برای تو پریسا جان پس بهدخاطر خودمون فقط به لحظه فکر کن و خودت رو بسپار دست من
منم به حرفش گوش کردم و خودم رو در اختیارش گذاشتم
نفس فرزاد وقتی به گردنم رسید بدن من یخ شده بود اون هم قشنگ این موضوع رو فهمیده بود خیلی آروم شروع کرد به لیس زدن گردن و گاه بیگاه لاله های گوشم رو میخورد انقدر قشنگ این کار رو میکرد که خونوتو بدنم جریان گرفته بود شهوت من داشت کم کم خودش رو نشون میداد خیلی حرفه ای لختم کرد و سر تا پای وجودم رو بوسه بارون میکرد اما اون لحظه ای که نوک سینه هام رو لیس زد و مشغول خوردنش شد صدایی از عمق وجودم دراومد اولین ناله شهوتناک خودم رو سر دادم پریسا جان لذت میبری با سر تایید کردم دوست دارم امشب برای تو یادگاری بمونه خودم خبر نداشتم که آب از کُس کوچیک راه افتاده و خودم رو خیس کردم دیگه فقط لذت بود و شهوت داخل ذهن مدام این افکار بود که بخور فرزاد جان بخور که آتیش افتاده به جونم وقتی زبون فرزاد رفت لای کسم همون لحظه اولین ارگاسم زندگیم رو تجربه کردم با خود که اومدم دیدم فرزاد لخت شده من مات و مبهوت کیر خوشگلش شدم اصن بهش نمیخورد این کیرش باشه حدود ۲۰ سانت کلفت و با ی کلهدتخم مرغی شکل ترس به جونم افتاد آخه کیر مهران ۱۳ سانت بود تقریبا نازک
یهو فرزاد گفت کجائی پریسا زبونم باز شد گفتم من نمیتونم این برای من بیش اندازه بزرگه فرزاد گفت اشتباه میکنی بهت ثابت میکنم بدنت و کُس خوشگلت با این کیر من جفت میشه ازش خواهش کردم بهم فشار نیاره اون هم قبول کرد من رو دراز کرد روی تخت و افتاد به جون کُسم حالا نخور و نلیس کی بلیس دوباره شهوتم زده بود بالا بیشرف جوری لیس میزد که انگار تو بهشت بودم نزدیک بود دوباره ارگاسم بشم که فرزاد متوجه شد و دست نگه داشت ازش خواستم ادامه بده ولی گفت الان نوبت تو هست من هم مشغول ساک زدن کیرش شدم با راهنمائ های فرزاد فهمیدم‌ چیزی از ساک زدن بلد نبودم فرزاد مجدد درازم کرد روی تخت و پاهام رو داد رو به بالا دیگه داشتم میمردم و با صدای بلنرگد خواهش میکردم که من رو بکنه ولی فرزاد توجهی نمیکرد و با کیرش کُسم رو ماساژ میداد که یکدفعه برق تمام وجودم رو گرفت متوجه شدم سر کیرش رو کرده داخل کُسم آروم آروم عقب جلوش میکرد و من آرومتر میشدم همینجوری که زمان برای من ثابت شده بود ازش خواستم بیخیال بشه من طاقت این کیر رو ندارم که فرزاد گفت بهت که گفتم اشنگتباه میکنی ببین الان تمامش داخل کُست هست به خودم افتخار کردم و فرزاد آروم آروم شروع به تلمبه زدن کرد دومین ارگاسم هم اتفاق افتاد و فرازد به بهترین شکل من رو میکرد تازه فهمیدم عروس شدن یعنی چی لذت سکس خوب چی هست دوست نداشتم اون شب تموم بشه در حال تلمبه زدن فرزاد صدرتش رو نزدیک صورتم کرد من طاقت نیادردم شروع کردم به خوردن لبهاش تلمبه ها دیگهدسرعت گرفته بود حرف فرزاد درست بود کُس من و کیرش شده بودن عاشق و معشوق به درخواست فرزاد اون دراز کشید و من رفتم نشستم روی کیرش و دوباره طعموعروس شدن رو تجربه کردم بالخره لحظه موعود فرا رسید و فرزاد آبش رو که زیاد هم بود داخل کُسم خالی کرد اون لحظهدبهترین لحظه این سکس ما بود مدتی رو تو بغلش آروم گرفتم و اون هم مدام من رو نوازش میکرد و بوسه های مکرر نگاه به ساعت کردم متوجه شدم نزدیک ۴ ساعت مشغول بودیم خودم رو جمع و جور کردم سراسیمه خواستم برم پیش مهران که فرزاد گفت نترس اون الان خواب و تا فردا بیدار نمیشه قرصی که بهش دادم قرص خواب بود که مشکلی از سمتش پیش نیاد ازم خواست بمونم کنار دروغ چرا دوست داشتم بمونم ولی خواستم مهران که بیدار میشه پیشش باشم
لحظه خروج از اتاق فرزاد دستم رو گرفت آروم بهم گفت امشب به خواست من اینجا بودی امیدوارم تونسته باشم بهت آرامش و لذت بدم من هم لبی شیرین بهش دادم و اومدم بیرون…

دوستان این اولین بار بود که داستانی مینوشتم
کامل ساخته ذهنم بود
بابت طولانی بودن شرمنده
میتونه ادامه دار باشه اما همش بستگی به شما داره
موفق باشین

نوشته: آپاراتچی

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18