رفتن به مطلب

داستان سکسی زنداداش

gayboys

ارسال‌های توصیه شده

ممل و زن داداش

سلام ب همه داستان سکس با زن داداشم ولی بعضی وقتا دوباره هوس میکنم بکنمش
من محمدم الان 33سالم داستان برمیگرده به سال 94/95فکر کنم یه پسر چشم سبز پوست سبزه کیر کلفت دختر کشی بودم برا خودم تازه با زیدیم کات کرده بودم طرف میخواستم اعصاب داغون روحیه کیری خراب دنبال نعشه جات بودم میزدم هرچی به دستم میرسید اصلا تو نخ سکس با کسی نبودم یه روز تو خونه نعشه بودم رفتم اشپزخونه زن داداشمم اونجا بود قبلا بدنمون به هم اتصالی کرده بود می دیدم چیزی نمیگه ولی به رو خودم نمیوردم نمیدونم چی شد یه لحظه چاک سینه هاش چشام کور کرد شروع کردم کرم ریختن اذیت کردنش به بهونه بازی کردن باهاش دستمالیش کردم باهم خوب بودیم شوخی میکردیم‌همو میزدیم دست زدم به سینش ببینم چیکار میکنه دیدم چیزی نگفت منم رفتم تو اتاقم نهار درست کرده بودن با مادرم اومد صدام کرد گفت بیا نهار بخور گفتم حال ندارم نمیخوام همه میدونستن که من نعشه میکنم چند باریم با بابام بحثم شده بود ولی دیگه کاری ب کارم نداشتن داداشام میگفتن نکن نساز این کارا اخرش بد تموم میشه منم از این گوش می گرفتم از اون گوش میدادم بیرون بیخیال از بحث دور نشیم اومد نشست کنارم شروع کرد داستان گفتن به دختر فکر نکن از این کس شعرا گفتم باشه میخوام بخوابم برو خدافظ بلند شد دستم گرفت به زور بلندم کرد گفت جون من بیا بریم یه چی بخور دوباره شیطونه انگشت کرد تو کونم بازوم زدم به سینش گفتم فقط بخاطر تو سینهای بزرگی داشت خدایی گفت هوی چته کندی سینم منم گفتم باشه بابا یه سینه مگه سیخ کباب رفتیم نهار نهار زدیم هی سینه هاش دید میزدم یه تاپ تنش بود ولی سایز خوبی داشت بزرگیشون معلوم بود گذشت چند روز دل زدم ب دریا شروع کردم بهش پیام دادن که سیخ کبابات چطورن میگفتی کندیشون گفت به توچه پرو دیگه شروع کردیم پیام بازی کم کم پیاما سکسی شده بود یه روز بین پیام دادنامون بهش گفتم کاش تو مال من بودی دیدم چیزی نگفت جوابی نداد سه چهار پنج دقیقه گذشت یه پیام خالی دادمش نوشت چیه گفتم جوابم ندادی گفت پرو میشی من برم کار دارم راستی داداشم یه شهر دیگه کار میکرد یه کارگاه داشت ساخت تیرچه میرچه چیه برا ساختمون سازی با میکسر های بتن سازی برای بتن ریزی اپارتمانا دوتا بچه قدونیم قد داشت منم بعضی وقتا به بهونه های مختلف زمانی نبود میرفتم خونشون منم با پیام دادن بهش پیشنهاد دادم که دوست دارم باهاش باشم میگفت زشته من زن داداشتم بچه دارم از من گذشته خجالت بکش دیگه اینقدر زبون ریختم که کسی نمیفهمه فقط خودم خودتیم قول میدم بهت بد نگذره راضیش کردم یه روز که داداشم نبود زمانی میرفته چهار پنج روز نمیومد قرار شد شب برم خونشون شب ساعت یازده دوازده بود رفتم ماشین پارک کردم رفتم خونشون دیدم با یه لباس خواب حریر خودش برام اماده کرده بود بچه رو خوابونده بود همه چیز آماده که برم اون کس تپلش پاره کنم آخ خودش تپل کسم تپل کونم تپل قد 168 کون گرد اندام سکسی ها نگم براتون رفتیم تو اتاق خوابشون گفتم تخت سر صدا میده رو زمین بمونیم بهتره نشستم کنارش شروع کردم نوازش کردنش موهای فر نازش دست میزدم بوسش میکردم گردنش میخوردم لاله گوشش مک میزدم با لباش بازی میکردم خجالت میکشید ولی همکاری میکرد دیگه داشت شهوت تو چشاش موج میزد منم که مادر مادر قهوه ها بهش گفتم امشب جوری میکنمت که تا آخر عمرت یادت بمونه کم کم شروع کردم خوردن سینه هاش باز نوازش کردنش لباسش شده بود خیس شهوت وقتی دستم سمت شلوارش بردم نزدیک نافش که شد شروع کرد لرزیدن بهش گفتم مبارک به این زودی هنوز کارت دارم چه خبر خندید وای زمانی دستم بردم تو لباسش انگار یه چشمه آب گرم بود داغ خیس شروع کردم با کسش بازی کردن لب گرفتن هی التماس میکرد که جرم بده منم کار خودم میکردم لباسش در اوردم نشستم زیر پاش گفت چکار میخوای بکنی نه بدم میاد تو دلم گفتم این چه کسخلی کی از خوردن کسش بدش میاد بهش گفتم من دوست دارم تو کاری ب کار من نداشته باش رفتم سر کار خودم معلوم بود تازه تیغ انداخته بود یه کم که شروع کردم به خوردن موهای کسش حس میکردم که تیغ زده بود دیدم دست انداخت تو موهام انگار میخواست پوست سرم بکنه فشار میداد سمت اون بهشتش ده دقیقه ای بود داشتم میخوردم از بس خوردم زیر زبونم که خورده بود به دندونام زخم شده بود دو سه روز درد داشت زبونم یه باری ابش تو دهنم خالی کرد باز التماس میکرد بکنمش بلند شدم جلوش وایسادم شلوارم یه جوری از پام در اورد انگار ده سال کیر نخورده یه دفه تا ته کیرمو کرد تو دهنش وای منم یه تراانداخته بودم بالا بعدشم یه سیگاری کشیده بودم کیر شده بود مثل سنگ ولی خدر جوری میخورد که ترسیدم ابم بیاد نگم براتون یه حرفه ای بود برا خودش کیرمنم 6/7 سانت کلفتیش 18/19ارتفاع دکلش تا ته میکرد تو حلقش زبونش میزد ب تخمام که چه حالی میداد سه چهار دقیقه ای که خورد کشیدم بیرون میزدم رو لباش صورتش دوباره میکردم دهنتش اب دهنش همه جارو خیس کرده بود سینهاش زیر اب بود گذاشتم کیرم بین سینهاش سینهای تپل مپلی خوش فرم نوکشونم قهوای سایز نود یا نود پنج فکرکنم دوطرفشون گرفته بود بالا پایین میکرد با لباشم سر کیرمو بوس میکرد زمانی میخورد ب لباش قربون صدقه کیرم میرفت التماس میکرد بکنمش گاییدمش تا وقتی که خواستم بکنمش داشت میمرد از شهوت پاهاش دادم بالا هفتی کیرم که اب از همجاش جاری شده بود گرفتم تو دستم اونم خوشحال که قرار جر بخوره تو دلم گفتم شتر در خواب بیند پنبه دانه کسشم باد کرده بود خیس هی این سرش میکردم یکم تو در میوردم گایدمش از بس اذیتش کردم یه دفه پاهاش انداخت دور کمرم دستاشم انداخت دور گردنم منم که از خدام بود خودم ول کردم جوری خودش کشید سمت کیرم که تمام کیرم تا ته جاشد تو کسش اومد جیغ بزنه جلو دهنش گرفتم که بگامون نده بچها بیدار بشن کف دستم گازگرفت شروع کرد خودش زیر کیرم عقب جلو کردن رو زمین بودیم دیگه زیر کمرش سفت بود داشت دردش میومد خودم شروع کردم تلمبه زدن باد کردن کسش اون وسط مستا یه باد بقل کیرم میداد کسش دوستان اهل دل میدونن چی میگم برگردوندمش لبه تخت تخته جوری بود زانوهاش رو زمین بود شکمش روی لبه تخت ارتفاع خوبی داشت شروع کردم تلمبه زدن نه تنگبود نه گشاد دوتا بچه زاییده بود هر دوتام طبیعی همچنان تو همون پوز میزدم قربونش میرفتم با سینهاش بازیمیکردم گردنش کمرش از پشت بوس میکردم اونم حال میکرد برا خودش گفت برو عقب رو زمین بخواب خوابیدم نشست روی گیرم وای من عاشق این حرکتم پاهاش گذاشت دو طرف پهلوهام تا ته تلمبه میزد برا خودش صداش شالاپ شلوپ تو اتاق پیچیده بود جوری میزد که تخمام درد گرفته بودن گفتم بچها بیدار میشن گوش نمی داد میزد برا خودش نمیدونم چند دقیقه تو این حال بودیم دیگه خسته شد بلندش کردم چسبوندمش ب دیوار هر روشی که میشد روش پیاده کردم شاید از اول سکس تا اخر سکسمون شیش هفت بار آبش اومد شایدم بیشتر گاییده شده بود منم دیگه از بس جلو خودم گرفته بودم که ابم نیاد داشتم پاره میشدم مثلا زمانی می خواست بیاد درش میاوردم پوزیشنو عوض میکردم تا طول بکشه نزدیک بود که آبم بیاد گفتم میخوام این کون گوشتیت پاره کنم اولش گفت و چلی اینقد اصرار کردم قبول کرد ولی گفت تا حالا ب داداشت از کون ندادم جون خودت آروم بکن توی عمرم اینقدر از سکس لذت نبردم بخاطر همین بهت میدم ولی دوباره گفت جون خودت یواش بکن گفتم باشه بهت قول میدم اذیت نشی واقعا کون تنگی داشت اومدم اول با همون ابکسش یکم تف کیرم جا بدم دیدم نمیشه خودش از توی کشوی میز آرایش یه کرم بهم داد وازلین بود زدم دور سوراخ کونش با انگشت کم کم سوراخش باز کردم اونم آخ اوخ ریزی میزد برا خودش دیگه اماده بود که کیر حوالش کنم یکم از همون کرمه زدم به کیرم سر کیرم گذاشتم جلو سوراخ کونش به هزار مکافات جاش کردم دیدم دردش اومد داره اذیت میشه کیرم تکون ندادم تا جا باز کنه کمرش می مالیدم بوسش میکردم سر شونه هاشو ماساژ میدادم دیگه کم کم شروع کردم جلو عقب کردن چه کون تنگی داشت اون گردی سوراخ کونش دور کیرم حس میکردم همین باعث شد تا زودتر آبم بیاد شروع کردم سرعتم زیاد کردن اونم داشت درد میکشید پتو چنگ میزد لبه تخت گاز میگرفت از درد خیس عرق شده بودیم جفتمون زمانی که خواست ابم بیاد جوری تا ته میکردم مثل وحشیا تو کونش که تخت خواب میخواست از جاش کنده بشه هی میخواست از زیر کیرم فرار کنه خودم انداختم روش موهاش گرفته بودم تا دسته جا میکردم تو کونش پاره شده بود اون حرکت اخر که میزنی زمانی میخاد ابت بیا جوری زدم که گریه شد خودم خالی کردم توش جوری اب از سر کیرم زد بیرون احساس کردم کیرم از وسط دو نصف شده تا قطر اخرش همونجا خالی کردم بی حال افتادم روش خودش کشید کنار با اون حالی که داشت معلوم بود پاره شده نمیتونه تکون بخوره رو زمین خوابید منم کنارش خوابیدم با موهاش بازی میکردم میگفتم ببخشید بوسش میکردم حرف نمیزد معلوم بود درد داره به زور خودش بلند کرد رفت از اتاق بیرون نگاه گوشیم کردم دیدم ساعت پنج صبح ساعت دوازده رفته بودم اونجا گاییده شده بودم مثل یه جنازه خوابیدم تو همون حال از بس خسته بودم دیدم اومد داره صدام میکنه یه سینی دستش یه شربت برام درست کرده از این چیز میزای تقویتی اورده برام گفتم اینا چین گفت بخور برات خوبن یکم خوردیم حالمون جا اومد رفتم یه دوش گرفتم اونم پشت سرم اومد تو اینقد جفتمون بی حال بودیم که فقط تو بغل هم دوشمون گرفتم چنتا لب گرفتیم‌اومدیم بیرون لباسام پوشیدم یه لب ابدار گرفتم‌زدم از خونشون بیرون رفتم تو مسیر خونه یه گل چاق کردم کشیدم رسیدم خونه زدم بخواب بعد این جریان یه بار دیگم سکس داشتیم‌ که آخرین سکسمون بود اگه حال کردین با این اونم خودم کونش داشتم مینویسم

نوشته: ممل

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18