رفتن به مطلب

داستان سکس گی کون دادن پسر دانشجو

migmig

ارسال‌های توصیه شده

کون دادنم در راه دانشگاه

من ۳۳ سالم هست و از ۲۰ سالگی کون میدم و سکسهای خیلی زیادی داشتم ،اول تفریحی بود بعد بیزینسی شدم و البته با هر کسی سکس نمیکنم
می‌خوام بعضی از سکسهای خودمو تعریف کنم و اگر استقبال شد و بد و بیراه نشنیدم ادامه بدم
تقریبا ۲۰ سالم بود و اومده بودم تهران برم پیش دوستم که خوابگاه دانشگاه تهران بود ، آدرس نمی‌دونستم از یک مرد ریش پروفسوری خیلی موجه کت شلواری پرسیدم ، گفت منم دارم میرم اونور بیا باهم بریم خلاصه سوار تاکسی شدیم و از همون اول دستمو گرفته بود توی دستش و بیرون را نگاه میکرد، منم فهمیدم روی من نظر داره ولی چون احساس امنیت نداشتم داشتم توی لاک دفاعی فرو میرفتم ، آروم دستمو کشیدم و گفتم باید پیاده بشم ، مرده که تقریبا ۴۰ سالش میشد گفت هنوز نرسیدیم ، گفتم کاری برام پیش اومده ، از راننده تاکسی خواستم نگه داره و کرایه را دادم و پریدم پایین ، یادمه کیف سامسونت مشکی داشتم ، نفس راحتی کشیدم و رفتم توی ساندویچی و بندری سفارش دادم ، گفتم میخورم و میرم
وسطای خوردن بودم دیدم آقاهه که اسم جمشید را بعداً ازش فهمیدم وارد شد و اومد نشست پیش من و یک ساندویچ سفارش داد ، خشکم زده بود ، گفتم ول کن نیستی ، گفت بیا بریم خونه مجردی من ، استراحت کن و بعدش خودم میرسونمت ، جواب دادم نمی‌خوام ، منتظرم هستند ، آروم گفت نترس فقط سافت میخوام ، پول هم خواستی بهت میدم ، این حرفش باعث سکوت من شد و البته استارت اولین دادن بیزینسی من هم شد، ادامه داد که دیدی بدت نمیاد، نوشابه را داد دستم و گفت بخور بریم ، همون لحظه گفتم چقدر ؟ چشاش گرد شد و جواب داد ۲۰ تومن ، من هم که با ۳۰ توومن تهران اومده بودم گفتم ۵۰ ، خواستی بریم ، شلوار پارچه ای راسته که تازه هم مد شده بود پام بود ، یه نگاهی بهم کرد و گفت حیف که زدت شدم ، باشه ، ولی بیشتر از ۴۰ نمیدم ، حق هم داشت ، اندامم مثل دخترا کشیده و پاهای بلندی دارم و کونم هم کوچیک ولی حبابی بود ، ساندویچ خودشو گرفت و منم که نیمه خورده بودم پاشدیم و راه افتادیم ، همون بیرون مغازه هم تاکسی گرفت و گفت مستقیم ، توی تاکسی دستشو گذاشته بود روی رونم و بازم بیرون را نگاه میکرد و منم وسط صندلی پشتی تاکسی روی فنر وسطی سوراخم داشت نبض میزد و توی دلم خوشحال از اولین قرار بیزینسیم،
رسیدیم به یک خونه درب از ساختمان که گفت مجردیه و خودش هم کارمنده ، رفتیم تو و همون اول کفشامونو کندیم، معلوم بود طبقه دوم هم خونه جدایی بود ،در چوبی را باز کرد و بعدش رفتیم توی خونه که چند تا مبل چوبی داشت ،من نشستم و همینکه تلفن را دیدم ازش خواستم زنگ بزنم به دوستم خوابگاه که من یکمی دیر میام ، اینکارو کردم ، همینکه تلفنم تموم شد اومد و منو محکم گرفت بوسید و شروع کرد به لب گرفتن از من ، که من خودمو ازش جدا کردم و گفتم آرومتر و بهش گفتم قرارمون سافت هست ، با زبون بازی منو بغل کرد و کیرم که بزرگ شده بود را شروع کرد به مالیدن ، من دیگه داشتم شل میشدم ، اسممو پرسید ،و گفت آراز جون برام ساک میزنی و گفتم باشه و نشست روی مبل و شلوار و شورتشو باهم کشید پایین و من با یک کیر ۱۵ سانتی شق و سفت مواجه شدم و گرفتم دستم و شروع به مکیدن سرش کردم و آب اول و ترشـشو که کشیدم دهنم ، روی دستمال کاغذی برگردوندم و شروع کردم به لیسیدن کیرش و بعد یکدفعه ای همشو بردم دهنم و آب دهنم روی کیرش راه افتاد و همزمان هم کیرم که زیر شلوارم شقبود را میمالیدم ، صدای نالش بلند شده بود که رفتم سراغ تخماش و اونارم خوردم و بعد پاشدم ، کونمو قمبل کردم به سمت صورتش و تحریکش کردم که شروع کنه، کمربندمو خودم باز کردم و دکمه و زیپ شلوارم باز کرد و من ایستاده چرخیدم سمتش که بتونه شلوار و شرتمو دربیاره که کشیدشون پایین و کیر سفید و صورتیم که همیشه هم شیو بود و هست ، اومد بیرون و از تعجب داشت این همه زیبایی که تور کرده بود نگاه میکرد، تا بخواد دست بزنه به کیرم برگشتم و قمبل کردم و همه ی کونم و سوراخش جلوی صورتش بود ، فقط داشت می‌بوسید و بجای لیسیدن سوراخم فقط داشت زبون میزد و ماچ آبکی ، من که داشتم جق میزدم دیگه ولش کردم و جمشید بوسه زنان به کون و سوراخم داشت برام جق هم میزد و من کامل دیگه حشر شده بودم و همون‌جوری افتادم تو بغل لختش و صورتمو گذاشتم روی شونش و بهش خیره شدم و اونم داشت برام جق میزد و نبض سوراخ کونم روی رونش تند تند میزد و با بوسه به لبهام که قلوه ای و گوشتی هستند بیشتر باعث میشد من چشمام خمار و حشری بشن ، همون لحظه با صدای حشریم گفتم تختت کجاست ، گفت اون یکی اتاق هست و کمکم کرد پاشدیم و من و جمشید شلوار و شرتمون را کامل درآوردیم و دستمو گرفت برد سمت اتاق و تختش ومن به پشت افتادم روی تختش و شروع کردم به مالیدن کیر و سوراخ خودم ، جمشید کامل لخت شد و اومد بهم کمک کرد منم کامل لخت شدم ، بدن نسبتا پری داشت و نشست روی سینمو و کیروشو کرد توی دهنم و منم داشتم براش ساک میزدم که اون رفت سراغ سوراخ کونم و من هم پاهامو دادم بالا که راحت بتونه بمالتش ، تف زد به دستش که گفتم کونمو تفی نکنی ها ، پاشو برو ژل بیار ، گفت ندارم گفتم کرم بیار ، آورد و منم داگی شدم و شروع کرد به مالیدن کیر و کون و سوراخم که حسابی چربشون کرد ، بعد کیرشو گذاشت وسط خط کونم و شروع کرد به لاپایی زدن ، منم داشتم جق میزدم و ناله میکردم … بعضی وقتها هم میآورد سر کیرشو می‌ذاشت روی سوراخم و باهاش بازی میکرد و دوباره تکرار می‌کرد لاپایی زدنشو ، حسابی حشریم کرده بود ، بهش گفتم قرار بود چقدر بهم بدی ، گفت ۴۰ ، گفتم کاندوم داری گفت آره ، گفتم ۵۰ بده و بکن تووش ، برق از سرش پرید و رفت سریع کاندوم آورد و ، بازم خواستم براش ساک بزنم که دیدم کیرش خیلی چربه بی خیال شدم ، براش جق زدم و سر کیرشو زبون زدم که سفت شد و کاندوم کشید و من به پشت خوابیدم و پاهامو دادم بالا ،گفتم آروم منو بکن جمشید ، سرشو گذاشت و آروم فشار داد که بعد کمی درد همشو تا دسته کرد تووش و یکمی نگه داشت و اومد با لبام بازی کرد و ماچ‌و بوسه ، بعدش شروع کرد به تلمبه زدن و ۵ دقیقه ای داشت میکرد ، نگو بی شرف قرص خورده بود من نفهمیده بودم ، داگی هم شدم براش تلمبه میزد و سر پوزیشن ایستاده که دستام به دیوار بود گفت داره میاد ، بهش گفتم بریز توی کاندوم ، من چندین بار تا سیسگاسم رفتم ولی نشد ، تا اینکه جمشید بعد دو سه تا تلمبه شدید و عمقی ریخت و من وقتی از سوراخ کونم کشید بیرون و کاندوم از کیرش افتاد و ریخت روی سوراخ کونم و گرمیشو حس کردم فهمیدم دیگه نوبت منه و شروع کردم به جق زدن جدی ، و غار سوراخ کونم داشت از هوای خنک پر و خالی میشد که جمشید دستمو زد کنار و چند تا جق دست چرب آلودش به کیرم باعث فواره ی آب کیرم شد و من ولو شدم و جمشید هم کنارم افتاد ، پاشدم نشستم روی سینش و سوراخ کونمو کشیدم روی شکم تا کیرش ،
ازم تشکر کرد و با حوله خودمون را تمیز کردیم و بعد از خوردن چایی شیرینی منو راهنمایی کرد و رفتم پیش دوستم ، البته توی جیبم دو تا بیستی بود و یک ده تومنی
تا بعد …

نوشته: آراز

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.