dozens ارسال شده در 3 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین کردن خواهر از کون - 1 داستان کردن خواهرم از کون تو حموم سلام به همه خوانندگان داستانهای سکسی خواهر و برادر من دکتر کامی هستم و در این داستان واقعیت اتفاق افتاده رو می نویسم . داستان حدودا ۱۵ سال قبل اتفاق افتاد من الان ۴۰ سالمه و خواهرم راحله ۳۵ سالشه اون موقع دانشجو بود در مشهد و خونه دانشجویی گرفته بود وتنها زندگی میگرد و تا اونشب وقوع ماجرا هیچوقت نه سکس کرده بودم با خواهرم نه فکر و تصورش رو کرده بودم اصلا و ابدا و اینکه مثل خیلی از داستانهای تخیلی تو سایت بگم اره از اول باهن راحت که لخت بودیم و حال میکردم نه اصلا هیچ ارتباط و مورد جنسی بین من و راحله نبود اونشب من رسیدم مشهد و رفتن خونه خواهر طبق ادرس که بهم داده بود و دیدم خونه کوچکی با یک اتاق خواب هست باهم حال و احوال و بغل و دیده بوسی کردیم بعد از عوض کردن لباسام و شلوارک و تی شرت پوشیدن و خوردن مختصر میوه و چای با خواهرم شروع کردیم به صحبت و بگو و تعریف گن از همه چیز و همه جا چون من با این خواهرم خیلی صمیمی و راحتر از همه دیگر برادر و خواهرام بودم دوتا خواهر و یک برادرم دارم که اصلا ربطی به داستان ندارن و حرفی هم راجع بهشون نمیزنم.خلاصه بعد کلی صحبت و کشیدن سیگار توسط خواهرم که قبلا میکشید یواشکی از مامان و بابا ولی اینجا که راحت بود و حسابی سیگاری شده بود و بهم گفت حشیشم گاه کشیدم با دوستام و مشروبم اره خوب تو دورهمی و جمع میشیم میخوریم من یادم افتاد پک خودم و تو کیف سامسومنتم دارم و توی اون کیف دستی چرم شیشه و پایپ داشتم تازه اومده بود و من چند باری کشیده بودم و داشتم و اینم بگم من چند سال بود خونه مجردی داشتم و اهل دوست ورفیق بازی و خانوم بازی بودم شدیدا و وضع مالی خیلی خوبم داشتم و ازدواج نکرده بودم و شیشه هم یکی از پارتنرهای خیلی سکسی و نازم اورد باهاش کشیدم که باهم سکس سنگین و طولانی داشته باشیم به خواهرم گفتم شیشه کشیدی تا حالا؟ گفت بچه ها یکبار اورده بودن خیلی هم تعریف کردن ولی من باهاشون حال نمیکردم ولی خیلی دلم میخواد یکبار بکشم ببینم چجوریه خیلی از بچه هاکشیدن خیلی تعریف کردن من گفتم من دارم بیا و رفتم کیف اوردم و بازش کردن که بساط کشیدن و پهن کردم خواهرم حسابی و بدجور دوست داشت امتحان کنه منم سه هفته ای بود نکشیده بودم و شروع کردیم کشیدن و حسابی کام گرفتم برای خودم و خواهرم و مدت زیادی نگدشت که دیدم حرف و صحبت هامون یکم مثبت ۱۸ شد و خواهرم فاز اولیه شیشه که حرف زدن زیاد و بدون پروا رودروایسی همه چی رو بیان کردن هست گرفته و منم گوش میکردم و سوال میکردم و حرف کشیده شد به غریضه جنسی و رابطه سکسی البته ما باهم از چیزها صحبت کرده بودیم قبلا هم گاهی ولی اونبار خیلی راحت تر و بازتر راجع به کیر و کوص و کون میگفتیم و از دیده ها و تجربه ها و حس و حالمون راجع سکس. شهوت تعریف کردیم من بازم کشیدن و ادامه دادم و بعد این راند کشیدن دیگه احساس اثر و بالا و های بودن آیس مثل روز روشن بود و من که تجربه شو داشتم خیلی نشه شده بودم و تو اسمان بودم چه برسه به خواهرم که بار اولش بود بلند شدم گفتم من برم حموم دوش بگیرم و خواهرم اومد همراهم تا جلو در حموم و مدام حرف میزد و خیلی نشه و های بود جوری که تا فبل رفتن من تو حموم راجع به دوست پسرش که خیلی خیلی هم عاشق خواهرمه و تو کف هم در حد لب و پستون و لاپایی حال و هول داشتن و من یکهو کلم یک لحظه داغ شد و عصبانی و غیرتی شدم و میخواستم بزنم تو گوشش و حسابی این خواهر جنده رو ادب کنم ولی راستش تو اون لحظات و حال و فازیکم دلم غش رفت و کیرم یه تکون خورد برای لخت خواهرم و لاپایی کردنش و دیگه خودم و انداختم تو حموم و در از داخل قفل کردم لخت شدم.رفتم زیر دوش آب و آب باز کردم یکم حال و هوام عوض بشه به حرفهای راحله و حال و حس خودم و اون فکر میکردم که با صدای راحله که در میزد و میگفت داداش داداش و…به خودم اومدم و در و باز کردم و کیر وخایمو پشت در پنهان کردم و نصف تن لخت این ور در گفتم جانم خواهرم گفت حالت خوبه ؟ خواستم ببینم چطوری و چیزی لازم نداری منم بدون فکر و از روی هوا گفتم نه فقط پشتمو میخوام لیف بزنی ؟ میتونی اونم گفت اره داداشی و اومد به سمت داخل و با لباس تو حموم منم پشت بهش و دوزانو نشستم رو به دیوار که کیرم معلوم نشه ولی نه من نه خواهرم اصلا فکر خجالت و رو دروایسی زشته یا زیباس نبودیم تو فضای دیگه ای بودیم خواهرم پشتمو لیف زد و اب گرفت که بشوره کف و صابون ها رو از پشتم آب پاشید به شلوار و تی شرتش خیس شد مقداری من گردن و سرم به عقب چرخونده بودم و با خواهرم حرف میزدیم و نگاه تو نگاه هم میشدم گاه به گاه و با دیدن خیس شدن لباساش من گفتم اخ اخ خیس شدی لباسات خیس اب شدن الان سرما میخوری بیا در بیار لباسات مریض نشی و ادامه این حرفم چرخیدم سمت خواهرم و دو دستی از کمرش و کش شلواراسترچ تنش گرفتم و کشیدم پایین که شورتشم با شلوار باهم دراومدن پایین و با هدایت دست من و همراهی و کمک خواهرم از پایبن مچ پاهاش در امدن بیرون و انداختم اونطور و بلند شدم کامل ایستادم و رکبه رو خواهرم تی شرت استین کوتاه تنش بود و گرفتم کشیدم بالا که در بیارم سوتینش اینبار خودم عمدا با هاش گرفتم که در بیارم وتا دور گردنش امدن گیر کرد سوتینش به زنجیر دور گردن راحله و من میکشیدم ازاد نمیشد دربیاد خواهرم گفت وایستا گیر کرده و خودش گیرش رفع کرد ودوتایی باهم دراوردیم تی شرت و سوتینش و …وای چی داشتم میدیدم انگار منفجر شدم خواهرم راحله تمام لخت جلوم تو حموم بود اگر بخوام توصیف خواهرم دقیق بگم ۱۶۶ سانت قد پدست سفید پستونای سایز ۷۵ که خیلی خوش فرم و سیخ با نوک ریز و قهوه ای تیره بودش کوص و کونش که البته در ادامه کاملا دیدم و مالیدم پشم داشت و چاک کوصش تقریبا ۶یا ۷ سانتی متر بود دو تا لبه های چاک کوصش تقریبا منظم و صاف بدون گوشت اضافه و تیره رنگ بود خاکستری تیره بود و کونش که بطرز باورنکردنی برای من که برادرش بودم و ندیده بودم و نمیدونستم میتونه تا این حد سکسی و ناز و عالی باشه از دوتا لپ کونش چشم نمیشد برداشت از کمرش به سمت پایین بدنش که میرفتم یه برجستگی و قلمبگی زیاد گلابی شکلی وجود داشت و رونهای گوشتی و توپرش تا زانوش از حجم توپرش کاسته میشد و ساق هاش زیر زانو توپر و خوش فرم بود اما سوراخ کونش یه رنگ تیره خاکستری مثل دور کوصش داشت اما درشت و دورتا دورش چین و چروک خورده بود .حالا برگردم به داستان لحظه تمام لخت شدن خواهرم و دیدنش توسط من با فاصله کمتر از یک متری تو حموم تو اون حال روی آیس و تبدیل شهوت و حشریت از مثلا عدد ۱۰ در حالت طبیعی و نرمال بشر به حالت ۱۰۰ میرسید در اثر مصرف ایس راحله رو گرفتم و اوردم تو بغل خودم و دستام روی تن لختش مالیده میشد و همه جاشو لمس میگردم و ریز و تند تند بوس میکردم از لپ و همه جای صورت و گردن خواهرم که تو بغلم بود بعد از این کار کیرم به حد انفجار شق شده بود که تپش قلبم رو ۱۰۰۰ بود انگار از شدت شهوت و هیجان لخت خواهرم نگم مثل ندید بدیدها و نکردها رفتار میکردم و همه جا و همه مدل راحله میمالیدم و لیس میزدم راحله رو خوابوندم کف حموم و رفتم لای پاهاش و بازشون کردم از هم و با هر ترتیبی بود کوصش شروع کردم به لیس زدن و خوردن که یکم اولش ری اکشن خواهرم صفر مطلق بود اما بعد از مدتی با خوردن جاهای مختلف کوصش و هم زمان مالیدن نوک و تمام پستوناش با دستام اول خیس شدن کوصش شروع شد بعدم اه و اوهاش ریز و ضعیف بلند شد در حال خوردن به این فکر افتادم خواهرم که اینقدر راحت و سریع لخت شد و اصلا مقاومت نکرد و همکاری هم کرد پس حتما از جلو بازه و حشری و کف کیر باید باشه و بعد از تموم شدن کس خوری کیرم اوردم در کوسش که بکنم تو ش راحله با صدای بلند و یهو داد زد و گفت پرده دارم نزنی پارش کنی و من فهمیدم دختره و توش نمیشه بکنم ولی لای چاک کوصش کیرمو جا دادم و خودم روش افتادم و کیرمو تکون تکون میدادم لای چاک کوصش بالا و پایین و حرکت رفتی و برگشتی نرمی رو انجام میدادم و در همون حال خوردن و میک زدن لیسیدن و لب گرفتن از راحله چون بصورت یکی بعد ازدیگری اجرا میشد راحله شهوتش بدجور بالا رفته بود و منم بدتر از اون …بعد از این مرحله بلند شدم و راحله رو هم بلند کردم گفتم بیا بریم بیرون از حموم و دوتا اومدیم بیرون با حوله خودمونو سه سوته خشک کرده نکرده رفتیم تو اتاق روی یک نفر خواهرم تو بغل هم دراز کشیدیم راحله رو دو دستی چرخوندم و بهش گفتم قنبل کرد و برگرد اونم مثل کنیز حلقه به گوش انجام میداد و با حالت داگی و قنبل کردن کونش که گرفته بود یه لحظه نگاه کردم نه اینکه الان بخوام اغراق کنم و نه فقط اون لحظه که برای اولین بار کون و کپل و سوراخ کون راحله تمام لخت قمبل و آماده جلو می دیدم بلکه تا الانم که چند بار دیگه اون کون و کپل دیدم به جرات و صادقانه میگم کون به این خوشگلی و سکسی و حشری کننده و سفت و کردنی کم و بی نظیر هستش و اگر تو تمام کون وکوسهایی خودم کردم و گاییدم که کم هم نیست تعدادشون انگشت شمار مشابه شو داشتم و کم دیدم .راحله خواهرم صورت و قیافه اش معمولی و خوب هست اصلا خیلی خوشگل ای انچانی زیبا نیست واقعا ولی زیر کارش مخصوصا این کون و کپلاش بی نظیره و هر مردی ببینه عاشق و شیفته اش میشه حالا من تو اون تایم روی اثر ایس تصور کن چه حالی داشتم بی اختیار افتادم روی کونش با صورت بوس میکردم همه جاشو و با دستمام میمالیدم همه جاشو و هی میگفتم چه کونی دازی راحله چقدر ناز و سکسیه دیوونتم خواهرجونم عاشقتم فقط مال خودمی و بوسه زنان دستمالی میکردم و رفتم لاش و باز کردم که منظره سوراخ کون و کوص پشمالو راحله جون نمایان شد و وادار به تف زدن سر کیرم و کردن در سوراخ کونش شدم راحله تا خواست حس کنه کیرم و تو سوراخ کونش من سریع هول دادم توش و یه مقداررفت توش تا راحله فهمید دارم ازکون میکنم و با اه و ناله توام با التماس و خواهش گفت نه درد داره از کون نه داداش ولی در عمل تو بدن و هیکلش ممانعتی نبود و منم دیونه و حشری فقط ادامه میدادم به کردنم و اگر حتی اگر با جیغ و فریاد و تمام زورش هم میخواست نذاره بکنم نمیتوتست و فقط باید بهم کون میداد تا آبم بیاد بتونه از زیرم در بره و با تلمبه و بازی بازی کردن و مالش کوصش با دستم راه گیرم و باز میکردم و به راحله گفتم خواهر جونی فقط تورو خدا بزار بره توش دارم دیونه میشم اگر نکنم توش بیضه هام ورم میکنه بیمارستانی میشم بزار یکم بکنم توش تموم شده ابم میاد و…الهی قربونت برم هرکاری بخوای برات میکنم و…و از این حرفهای دم کردن و خواهرم و تو نئشگی ایس شهوتی و حشری شده …نتیجه معلومه بعد ۱۰ یا ۱۵ دقیقه وازلین هم با راهنمای و خواست راحله اورده بودیم و چرب کردن کیرم ، تو کونش داشت میرفت جلو وعقب دیدم خواهرم از زیرم و تلمبه ای کیرم تو سوراخ کونش انگار به اوج لذت و تسلیم رسیده و کیرم تا ته تو کونش جا شد و خودشم اوففف و ای جون داداشی کیرتو دوست دارم و…و تقاضای خواهرم فقط کردن و جر دادن کونش بود و تکرار میکرد ابت نیاد زود فقط بکن بکن و…دیگه مجبور بودم در بیارم کیرمو تا ابم نیاد و نمیخواستم راحله بفهمه الکی و به بهانه اینکه عشقم دلم میخواد لب بگیرم ازت الان راحله رو خوابوندم تاق باز روی تخت و عین هشت پا افتادم روش و لب هاش و میخوردم با خشونت و شهوت زیاد و ابم تا نصف مسیر سر کیرمو اومده بود برگردوندم تو پروستات راحله مثل هنر پیشه های فیلمهای سوپر که همه کاری میکنن که نقش و رلشون و عالی بازی کرده باشن و خیلی هاشون خیلی وقتها فقط دارن تطاهر میکنن لذت میبرن ولی راحله واقعا و از ته دل لذت میبرد و واقعی بود همه حرکاتش تو حالت به پهلو خوابوندمش لب تخت خواب خودم کنار تخت لای کونش و باز کردم که سوراخ بکنم توش از بس کونش گنده و گوشتی بود سوراخ کونش معلوم نبود و لای لپای کونش انگار قایم شده بود با کمک دستام لاشو باز کردم و بهش گفتم با کمک دستاش کونشرو باز نگه داره راخله کون خودش و برام باز کرد و صحنه محشری بود کیرمو کردم تو سوراخ کون خواهرم با کمک خودش و فرو کردم با فشار زیاد توش که صدای اخ ش زیر لب دراومد و لبشو با دندونش گاز گرفت از شدت درد و حشر توامان ولی من ادامه میدادم و فقط میخواستم بکنم و لذت ببرم خیلی زود کیرم تا ته جا رفت تو کونش و تلمبه بارون کردمش تو هم استایل که به حرف اومد با تن صدایی پر شهوت و دورگه گفت ابم داره میاد یکم بکن لای کوصم داداشی جونم منم سریع دراوردم از کونش و کردم لای چاک کوصش و تلمبه میزنم و پستوناش دو دستی چنگ میزدم و فشار میدادم راحله زیرم ناله و اه اوهی میگرد که تمام اتاق پر شهوت و حشریت شده بود و با صدای ای ابم اومد جون وای و لرزش شدید تمام بدن راحله معلوم شد ارگاسم شده و مجبور شدم بلند شدم از روش و رها ش کنم فعلا ادامه دارد نوشته: الکساندر کامبیز واکنش ها : Saajad 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده