minimoz ارسال شده در چهارشنبه در 14:37 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 14:37 اولین باری که عمه مو گاییدم اول از همه عمه من دو تا ازدواج ناموفق داشته و الانم به صورت مجردی تهران زندگی میکنه قدش ۱۶۷ عه سایزش ۷۵ و بدن جمع و جوری داره و کلا ۳۱ سالشه از اونجایی هم که من ۱۷ سالمه خیلی با همدیگه صمیمی ایم عید ۱۴۰۳ بود که برای تعطیلات باهاش هماهنگ کردم و رفتم خونش یه خونه ۸۰ متری توی تهران تو یه محله نسبتا خوب برای یه نفر جای خوبی بود یه تخت داشت و چند دست رختخواب برای مهمون که زیاد خوب نبودن چون تنهاست بیشتر اوقات و مهمون نمیره براش خلاصه من رسیدم فرودگاه اومد دنبالم و تا یه جایی میشن گرفتیم و بقیه مسیرو با مترو رفتیم تا خونه کلی خوش و بش و مسخره بازی طبق معمول رسیدیم خونه داشت اتاقشو نشونم میداد که چه تغییراتی داده ، برام این سوال پیش اومد که چرا تختت دو نفرست گفت بالاخره آدم دلش میگیره و اینا دیگه خودم فهمیدم منظورش چیه بگذریم روز اول غروبش منو برد کافه حسابی عشق و حال کردیم و یه کم توی پارک لاله دور زدیم و با مترو برگشتم خونه ، من فقط منتظر بودم به یه بهونه ای بتونم از پشت بغلش کنم یا موقع خواب یجوری مجابش کنم که سکس کنیم چون برامون عادی بود حرفای سکسی و این چیزا یه وقتایی بهش زنگ میزدم قربون صدقش میرفتم میگفتم برام عکس جدید بفرست اونم چند بار با شوخی و خنده گفت میخوای جق بزنی باهاشون و آره خلاصه اینجوری کمکم تو روی همدیگه راحت شده بودیم بعد از کسچرخ عصرگاهی توی اتاق دراز کشیده بودم تو گوشیم بودم که اومد و گفت شام چی دوست داری برات درست کنم کصنمک بازیم گل کرد گفتم میشه لباتو بخورم شام نخورم با خنده گفت دیوونه و رفت تو آشپزخونه بلند گفت کوکو سیبزمینی درست میکنم منم گفتم هر جور راحتی همونطور مشغول چرخیدن تو گوشی بودم که فکرم باز درگیر شد که اگه پیشنهاد سکسمو قبول نکنه اگه ناراحت شه چی ؟ تو فکر و خیال خودم بودم که صدام زد بیا شام حاضره رفتم دیدم به به عجب چیزی پخته عمه جون همونطور که حواسم به غذا بود دیدم تو آشپز خونه خم شده تو کشوی فریزر داره نون در میاره دامنش خیلی کوتاه بود و یه تیکه های از شورتش معلوم بود یه شورت آبی ساده ازین لامبادا و این چیزا نبود چشممو دزدیدم که اونم نونو با موفقیت در آورد و اومد نشست سر سفره گفت دیگه چخبر عزیزم درس و مشق و باشگاه در چه وضعه بابا اینا چیکار میکنن یکم از وضع و اوضاع گفتم و پیشنهاد داد بعد شام یه فیلم ببینیم گفت سه ژانری دوست داری گفتم درام اجتماعی یا عاشقانه یا اصن کمدی فرقی نمیکنه با خنده گفت یدونه دارم اما بدرد تو نمیخوره زیر ۱۸ سالی گفتم چی هست گفت : Ted گفتم عجب فیلمی هم هست هم کمدی عه هم سکسی گفتم همونو بزار ببینیم گفت باشه عزیزم برو بشین رو مبل منم پاپ کورن درست میکنم میارم آقا ما نشسته بودیم اوایل فیلمو نگاه میکردیم دیدم که با یه ظرف بزرگ پر از پاپ کورن اومده لباساشم عوض کرده بود یه شلوارک و تاپ پوشیده بود که مث شورت و سوتین بودن لامصبا خیلی پوشش نمیدادن خلاصه اومد پاپ کورن رو داد دستم و تو بغلم نشست خیلی لش کرده بودیم یه نیم ساعتی نگذشته بود که گفت دیگه ساعت نزدیک دوازده عه بهتره بریم بخوابیم منم که دنبال این بودم هر چه سریعتر برم تو رختخواب باهاش قبول کردم گفتم فقط من لخت میخوابم جامو کجا میندازی گفت اشکال نداره همون جا رو تخت پیش خودم بخواب با این حرفش یه حس خوبی بهم دست داد و داشتم هورنی میشدم رفتیم تو تخت پنجره رو بست و کولر زد هوا خیلی خنک نبود یه جوری بود من لباس و شلوارمو در آوردم و لخت با یه شورت رفتم زیر پتو و اونم بهم ملحق شد آروم رفتم سمتش و دستمو دورش حلقه کردم کشیدمش سمت خودم کیرم قشنگ چسبیده بود بهش و از شق درد داشت نبض میزد خلاصه یکم با موهاش بازی بازی کردم گفتم چقدر خوش بویی عزیزم گفت توام خوش گوشتی تعجب کردم نفهمیدم چی میگه گفتم منظورت چیه گفت اونجاتو داری میمالی بهم فک نکن نفهمیدما خجالت کشیدم یکم بردمش عقب گفت نیاز نبود اینکارو بکنی چرخید سمتم تو چشام نگاه کرد و خیلی آروم لبامو بوسید گفت درکت میکنم جوونی و به خانوم میانسال و هورنی جلوته نیاز جنسیتو نمیتونی کنترل کنی و این حرفا گفت میتونم بهت کمک کنم گفتم چیکار میکنی برام منو روی کمر خوابوند رفت زیر پتو شورتمو کشید پایین یه تف انداخت رو کیرم و شروع بوس کردنش و ساک زدن برام کیرم ۱۵ سانته اما خیلی کلفته اندازه مچ دست میشه تقریبا صدای مک زدن کیرم با ناله هاش حسابی حشریم کرده بود گفتم همینطوری آبم که اومد بخورش گفت باشه عزیزم پتو رو زدم کنار موهاشو گرفتم بالای سرش و فشار میدادم تا ته حلقش بره و اونم داشت دارکوبی میخوردش نزدیک ده دقیقه یه ربع بود داشت ساک میزد که گفتم دیگه الان است که بیاد دهنشو دور کیرم محکم کرد و آبم با فشار ریخت تو گلوش انقدر ته گلوش بود یکم از دماغش زد بیرون بلند شد رفت دستشویی دهنشو شست و برگشت گفت کثافت چقدر دیر انزالی دهنم گاییده شد گفتم ببخشید عشقم یکم بیا بغلم اومد لباساشو کامل در آورد و روم ولو شد آروم در گوشم گفت برای یه شب سکسی آماده ای گفتم اگه اون شب با تو باشه چرا که نه گفت پس بمون برم یه چیزی بیارم رفت و با یه بطری برگشت با دوتا لیوان و چند تا شکلات و میوه گفتم عرق؟! گفت آره دوست دارم مست باشی و بهم رحم نکنی تو تخت گفتم با کمال میل ریخت خوردیم ۲۰ دقیقه نگذشته بود که هر دوتامون داشتیم کصشعر تفت میدادیم مشخص بود سگ مست منم خیلی تعادل کلامی نداشتم گفتم فقط بیا بکنمت اومد رو تخت برام قمبل کرد گفتم از جلو دوس داری یا قبل گفت هر دوتا منم بی معطلی یه تف انداختم سر کیرم آروم رو کصش لیز دادم و کردم داخل خیلی خیس نبود ولی خیلی تنگ و صورتی بود در عوضش سرش که رفت یه ناله ریز کرد منم امون ندادم و تا جایی که میشد فرو کردم با یه داد بلند گفت خیلی کثافتی ، دوست دارم منم دستمو گذاشتم رو شونه هاش و تلمبه میزدم چند دقیقه تو همون حالت بودیم و انقدر اسپنک زده بودم کون سفیدش سرخ شده بود تخت در حال شکستن بود رسما دراز کشید رو کمرش افتادم روش و دوباره تلمبه های مرگبار چند بار بلند ازش پرسیدم جنده کوچولوم کیه اونم میگفت منم منم بکنن سریعتر بکنن تو همین حال بود که دیدم داره میلرزه فهمیدم که ارضا شده چشماش میرفت بالا و تموم پتو رو چنگ میزد کیرمو در آوردم و آروم کردم تو کونش مشخص بود جدیدا کون داده چون راحت رفت اما تنگی خودشو داشت و داد و فریاد بلند تر شده بود تو همین حال بودم که اون برای بار دوم ارضا شد بهش گفتم دیگه الانا آبم میاد بریزم تو کونت با سرش تایید کرد چند ثانیه بعد آبمو ریختم توش و همونطور افتادم روش و خوابمون برد تا صب دیگه هیچی یادم نیست ساعت ۹ پاشدم دیدم پشتش به منه و لخت چسبیدم بهش پاشدم شورتمو پوشیدم بیدارش کردم همونجا یه لب گرفتیم و رفتیم صبحونه درست کردیم اون ۷ ۸ روزی که تهران بودم هر شب سکس داشتیم و مث کاپل ها شده بودیم الانم گاها برام نوود میفرسته و دوباره قراره برم پیشش یا شایدم اون بیاد … تمام ! نوشته: روهام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده