رفتن به مطلب

داستان سکسی رضا بی غیرت

minimoz

ارسال‌های توصیه شده

بیغیرتی رضا

سلام من اسمم رضاس. اسم زنم شیما تو 30 سالگی ازدواج کردیم الان 43 سالمه و زنم 35 سالشه
از بابام چند تا مغازه تو. بازار بهمون رسید بین من و داداشم وضعم خوبه من و شیما توی این چند سال نتونستیم بچه دار بشیم و مشکل از من هست دونفری با هم 13 سال زندگی می‌کنیم داستان ما از اینجا شروع شد ک تیپ شیما از همون اول خیلی آزاد بود. کلا یه چیز عادی بود تو خانوادشون منم چندتا داستان و فیلم درباره بی غیرتی دیدم ک یبار رفتیم بیرون دیدم همه به شیما نگاه میکنن قد شیما بلندتر از من و بدن تو پری داره وزنش 78 و ممه 85 سفید و کون گنده. شکم ندارع زیاد لباش و دماغشم عمل کرده حسابی کیر شق کن ازون به بعد خیلی به این فکر میکردم میخواستم یه جوری بهش مستقیم نگم و چند بار بیرون رفتی من انتخاب میکردم چی بپوشه بیشتر مانتو هاش تا روی کمرش هستن و بیشتر وقتا کونش قشنگ جلوی ملت بالا پایین میشه و همه زل میزنن
این دفعه لباس پوشیدنی یه لگ قرمز و با مانتو قرمز تنگ گفتم بپوشه. تقریبا نصف کونش معلوم میشد
رفتیم هایپر خرید. خیلی تابلو هرکی شیمارو میدید تا چند ثانیه قفل بود روش. همینجوری داشتیم راه رو قفسه هارو نگاه میکردیم ک من دیدم 2تا بچه سن دنبال ما میان یعنی هر راه روهی رو ک می‌رفتیم اونام مثلا واسه خرید و اینا دارن نگاه میکنن . بعد به شیما گفتم پسرا سوژه جق امشب شون پیدا کردن هر جا میریم میان دنبالمون . شیمام گفت این لباس سکسی تنم کردی معلومه هر کی ببینه شق می‌کنه. منم بهش گفتم واسه اینارو حسابی شق کرده و اون خندید چیزی نگفت
یه راه رو دگ رفتیم. اون پسرام اومدن به شیما گفتم یکم اذیتشون کنیم گفت چیکار یعنی گفتم یکم خم شو پشت کن بهشون یه وسیله بردار اونم از خدا خواسته سریع قبول کرد من گفتم برم جلو تر انجام بده. رفتم جلو. رو به سمت قفسه ها زیر چشمی نگاه میکردم پسرا تقریبا 5 متر فاصله داشتن ک شیما تقریبا مایل به اونا خم شد یه کون گنده بهشون داد چشاشون گرد زل زده بودن فقط. بعد شیما نزدیک من شد بهش گفتم یه وسیله از قفسه بالا بردار ک وقتی دستشو دراز کرد مانتوش رفت بالا قشنگ لپ های کونش معلوم شد من اونجا خیلی علاقه پیدا کردم. سن پایین جلوم شیمارو بکنه تو ماشین ک نشستیم اون پسرا دوباره از جلومون رد شدن و شیما گفت تا خونه می‌خوان دنبالمون بیان منم گفتم دو تا کیر امشب به یادت میزنه و خندید بعدش رفتیم خونه و گذشت این ماجرا
توی سکس بعدی شیما مست بود بهش گفتم. اون دو تا پسرا بچه حسابی واسه کونت شق کرده بودن. الان اینجا بودن حسابی تلافی میکردن شیما تو مستی گفت آره کیرت کوچیک اون دوتا جرم میدادن اگه اینجا بودن بعد فهمیدم اره خودشم خوشش میاد پس ازون به بعد من تلگرام تو چند تا گروه عضو شدم برای شیما بکن کم سن پیدا کردن و یه شب پیام گذاشتم نفر سوم کم میخوایم و زوجیم اینا یکی پیام داد 17 سالش بود اسمش مهدی بود خونشون تهرانسر بود ما شرق هستیم عکسش فرستاد سفید و لاغر ن خیلی فوتبال می‌رفت بدنش خوب بود وزن 62 ولی کیرش هم سن خودش بود هم کلفت هم بزرگ 17 سانت کیرش بود من کیرم 14 سانت . پسره عکسش با بدنش فرستاد حسابی خوشم بود به شیما هم ک نشون دادم یه حالت تعجب و خوشحال بود ک واسش کیر دارم جور میکنم دگ با پسره قرار گذاشتم با ماشین برم دنبالش بریم باغ. نیاوردم خونه اونجا بهتر بود . رفتم سوارش کردم رفتیم سمت باغ تو راه نرسیده بود یکم فک کنم. چندتا سوال کردم ازش صداش می‌لرزید یکم. بعد شیما گفت تا حالا سکس داشتی بهش اونم گفت آره بلدم رسیدیم باغ من و شیما چندتا شات زدیم مشروب ولی پسره نخورد. بعد رفتم دستشویی اومدم دیدم شیما با پسره لب تو لب. منم نگاه میکردم یکم پسره سینه هاشو میمالید شیما بلندش کرد رفتن سمت اتاق منم بعد چند دقیقه رفتم از لای در دیدم شیما زانو زده داره حسابی ساک میزنه پسرم عین وحشی ها فشار میداد دهن شیما. بعد شیما به پسره گفت رو تخت دراز بکش و با هم 69 رفتن بعد شیما نشست رو دهن پسره گفت زبونتو در بیار و کصشو فشار میداد و میمالوند به دهن پسره بعد یه کاندوم در آورد کشید رو کیر مهدی. گرفت نشست رو کیر پسره منم شق کرده بودم داشتم می‌مالیدم بعد شیما قمبل کرد پسره تلمبه میزد تقریبا بعد 5 دقیقه آبش اومد منم ابم اومد آنقدر ک مالیدم رفت پسره کیرشو شست اومد شیما بعد نیم ساعت دوباره پسر رو برد تو اتاق منم ک ابم اومده بود دگ حسش نبود نرفتم ببینم بعد 25 دقیقه دگ دیدم صدای ناله شیما زیاد شده رفتم دیدم پسره پاهای شیمارو انداخته رو شونه هاشو داره تند تند میزنه توش با یه آه بلند شیما ارضا شد و پسرم بعدش آبش اومد. با اون پسره یبار دیگم رفتیم ولی می‌خوام دفعه بعد 2 تا کیر واسش جور کنم بگم دوستشم بیاره دونفری قشنگ بگانش

نوشته: بیغیرت

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18