arshad ارسال شده در 7 اسفند اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند زنی در ترکیه - 1 چند سال پیش با یه آقایی ازدواج کردم ، دکتر زیبایی بود و حتی اون اوایل ازدواج چند عمل زیبایی هم برام انجام داد ، هیکلم تقریباً خوب شده بود اما نمیدانم چرا با اینکه رابطه زناشویی خوبی داشتیم بهم خیانت کرد از طریق منشی مطب متوجه شده بودم که با چند تا از خانمهای که برای زیبایی اومده بودند رابطه جنسی داشت اول باور نمیکردم ولی منشیش چند تا فیلم برام فرستاد تو یکی از فیلمها زنه داشت برای مسعود ( شوهرم ) ساک میزد و در فیلم دوم رابطه مسعود داشت با همون زنه سکس میکرد با دیدن این فیلمها دنیا روی سرم خراب شد خلاصه اینکه تونستم با اون فیلمها هم طلاقمو و هم مهریم که نسبتاً سنگین بود رو بگیرم حالا من ۴۰ ساله ، بعد طلاقم خیلی افسرده و گوشه نشین شده بودم یکی دو سالی به همین منوال گذشت ، زیاد از خانه بیرون نمیومدم غذام شده بود غذاهای حاضری و یا فست فود داشتم شکم میاوردم که با یه خانمی آشنا شدم و منو برد به یک باشگاه محیط باشگاه و بچه ها که با آهنگ و موزیک تمرین میکردند باعث شده بود تقریباً حالم بهتر بشه تا اینکه خواهرم با من تماس گرفت و گفت که قصد دارند یک هفته ای به ترکیه برند و از من هم خواست تا باهاشون همراه بشم فکر خوبی بود ، با کمک دامادمون پاسمو گرفتم ، کمی دلار داشتم و یه مقدار دیگه خریدم و با خواهرم و دامادمون و خواهرزادم حرکت کردیم به ترکیه و بعد پرواز یه هتل ایرانی در آکسارای پیدا کردیم و اونجا مستقر شدیم یکی دو روزی اونجا بودیم ، یه روز که برگشتیم هتل دیدم که مستخدم داره اتاق رو نظافت میکنه ، شنیده بودم تو ترکیه سکس شاپ زیاده اما نمیدونستم به کجا باید برم ، نمیدونم چرا ولی هوس کیر کرده بود ، آدم هَوَل دور و اطرافم زیاد بود ولی مرد نمی خواستم ، دلم یه دیلدو سیاه و کلفت میخواست ، مستخدمه هتل معلوم بود که فیلیپینی هست ، انگلیسی بلد بودم البته ن در حد تافل همونقدر که میتونست کارمو راه بندازه ، ازش خواستم تا آدرس یک سکس شاپ رو بهم بده زنه خندید و ازم پرسید که آیا لزبین هستم ؟ لبخندی زدم و گفتم بهش که با لز کردن مشکلی ندارم زنه که اسمش مایا بود بهم گفت که شیفت کاریش در ساعت ۸ شب تمام میشود و گفت که به خانه نمیرود و تا صبح که دوباره شیفتش شروع بشه پیشم میمونه و اینکه ۳۰ دلار میگیره که ۱۰ دلار رو اول میگیره اول دلم نمیخواست ولی نمیدونم چی شد که قبول کردم و ۱۰ دلار بهش دادم و مایا رفت ساعت ۳ بود کمی دراز کشیدم و با کصم بازی کردم شنیده بودم که کارگرهای هتل در قبال گرفتن پول خدمات جنسی میدهند لخت شدم و شروع کردم با کصم بازی کردن همینجور که کصمو میمالیدم ارضا شدم و خوابم برد ساعت ۶ بود که با صدای در اتاق بیدار شدم همونطور لخت رفتم دم در از چشمی نگاه کردم ، مریم ، خواهرم بود ، سریع یه ربدوشامبر تنم کردم و در رو باز کردم -ما داریم میریم کلوپ میایی بریم ؟ -حال ندارم ، میخوام دوش بگیرم و استراحت کنم -باشه ، اگر نظرت عوض شد بیا و یه کارت بهم داد که روش آدرس کلوپ رو نوشته بود مریم رفت ، ربدوشامبرمو در آوردم هتل مون ، وان داشت ، پرش کردم و رفتم تو وان چقدر خوب بود ، تا حالا تو وان نرفته بودم خیلی بهم آرامش میداد توی وان بودم و دوبار با کوصم بازی کردم . تمام تنم توی آب بود و لذت خوبی میبردم ، نُک پستانهایم زده بود بیرون دوباره ارضا شدم ، یه حالت رخوت و سستی و کرختی داشتم ، آب وان گرماشو داشت از دست میداد از وان اومدم بیرون با حوله هتل خودمو پوشاندم ساعت نزدیکیهای ۸ شده بود کمی آرایش کردم ساعت ۸ شد و پنج دقیقه گذشت اما مایا نیومد ، هشت و ربع شد اما از مایا خبری نبود ، انگار ده دلارم پریده بود در اتاقو باز کردم اما تو راهرو نبود درو بستم و برگشتم تو حولمو در آوردم و پشت میز توالت نشستم یاد ماسک مرطوب که آورده بودم افتادم ، تا خواستم ماسک بزارم در اتاقم زده شد از چشمی که نگاه کردم دیدم مایا اومده در رو براش باز کردم ، اومد تو یه سارافون سفید تنش کرده بود ، اون لباس داشت اما من لخت بودم ، بدون اینکه حرفی بزنه منو چسبوند به دیوار و شروع کرد ازم لب گرفتن و بادستش کوصمو شروع کرد به مالیدن با چوچولم داشت بازی میکرد بعد مدتی منو ول کرد و رفت و نشست روی کاناپه و بهم گفت که رفت خانه و چند تا وسیله بیاره و برای همین دیر کرده ساکشو رو میز خالی کرد دیلدو ، شلاق ، بات و حتی کاستوم پلیس و پرستار هم داشت چیزی که توجه منو به خودش جلب کرد یه دیلدو سیاه و کلفت به همراه کمربندش چقدر خوب بود ، هم کلفتیش و هم اندازش مایا فهمید از دیلدو سیاهه خوشم اومده بهم گفت که میخواهی اونو ببندم ؟ سرمو به عنوان آره تکون دادم مایا سریع سارافونی که پوشیده بود رو در آورد کرست نبسته بود و فقط یه شورت سفید پاش بود شورتشو درآورد لاغر بود و پستانهاش سایز ۷۰ کوصش سفید بود کمی مو رو کوصش بود ، معلوم بود که تازه اصلاح کرده مایا دیلدو و کمربندشو برداشت و به کمرش بست رنگ سیاه دیلو با رنگ سفید پوست مایا یه تناقض جالبی درست کرده بود ، مایا با اون دیلدو بزرگ شبیه شیمیلها شده بود ( چند باری تجربه سکس با شیمیل داشتم که اگر توانستم مینویسم ) به اتاق خواب رفتیم ، هنوز کامل پوزیشن داگی نگرفته بودم که مایا یهو دیلدو رو ناگهان وارد کوصم کرد درد شدیدی بهم وارد شد و جیغی از درد کشیدم و خودمو به جلو انداختم مایا شروع کرد به عذر خواهی کردن نمیدونستم چی بگم طاق باز شدم وشروع کردم کوصمو مالیدن مایا جلو اومد و شروع کرد به مالیدن کوصم بعد چند سال یه کیر وارد کوصم شده بود مایا شروع کرد به خوردن و لیسیدن کوصم یواش یواش دردم داشت می افتاد مایا آروم آروم بالا اومد و با زبانش شکم و بعدهم شروع کرد به خوردن پستانهایم ( آخخخخخخخخخ هنوزم که به یاد اون روزها می افتم کصم حالی به حالی میشه ) مایا کارشو بلد بود ، تو همون خوردنهاش یک بار ارضا شدم مایا از روم بلند شد و ازم پرسید که آیا دیلدو رو بکنم توی کوصت ؟ بهش گفتم که آروم انجامش بده مایا اینبار کمی از ژلی رو که با خودش آورده بود رو به دیلدو و کصم مالید و دیلدو رو وارد کصم کرد اینبار لذت عجیبی بهم دست داد ، بعد دوسال کصم پذیرای کیر البته مصنوعی شده بود مایا شروع کرد به تلمبه زدن و بعد چند دقیقه بهم گفت که تمام دیلدو رو تو کوصم کرده باورم نمیشد که دیلدو به اون کلفتی و بزرگی وارد کوصم شده باشه برای دومین و سومین بار ارضا شدم مایا دیلدو رو از کصم درآورد و بهم نشون داد تمام دیلدو از آب کوصم سفید شده بود با اینکه سه بار ارضا شده بودم ولی بازم سکس میخواستم مایا دیلدو رو باز کرد و از میز رو اتاق یه دیلدو دراز و دو طرفه آورد و گفت که او هم هوس سکس کرده مایا یه سر دیلدو رو وارد کوصم کرد و سر دیگه رو وارد کوص خودش کرد و شروع کرد به تکان دادن خودش به من این دیلدو هم بد نبود ولی دلم همون دیلدو کلفته رو میخواست بعد یک ربع دوباره ارضا شدم ، همزمان با ارضا شدنم مایا هم ارضا شد ادامه دارد… نوشته: ناشناس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده