رفتن به مطلب

داستان گی مخ زنی و کون دادن

migmig

ارسال‌های توصیه شده

تو کلوپ مخمو زد و کونمو مال خودش کرد

با سلام به همه دوستان و خواننده های عزیز سایت کونباز
من بازم با یه خاطره دیگه که تجربش واقعا برام شیرینه خدمت میرسم
امیدوارم از خوندنش لذت ببرید
پیشاپیش بابت طولانی بودن عذر میخوام

داستان از جایی شروع میشه که من تو یه کلوپ گیم سنتر یا همون بازی های کامپیوتری معمولا پاتوقم بود و زیاد میرفتم معمولا تنهایی بازی میکردم
یه روزی که دم دمای بعدازظهر رفتم کلوپ اونجا خلوت بود رفتم پی اس فایو و فیفا بازی کردم
یه پسری جوون و شیطون اونجا زیاد رفت و آمد میکرد و منم زیاد میدیدمش اسمش ایلیا بود و تو اون مدتی که من اونجا رفت و آمد داشتم منو زیاد زیر نظر داشت یه روزی که کلوپ بودم اونم اونجا بود سلام کردم وهمیشه با لحن خاصی و لبخند شیطوننیی جواب میداد تایم هم ساعت۲ ظهر ب بعد بود که کلوپ واقعا خلوت بود نور پردازی اونجا هم به خاطر اینکه راحتر بازی کنی تاریکتر بود بخوام از شمایل اونجا بگم مث یه مغازه ای با متراژ بالا در نظر بگیرید که طبقه پایینش مخصوص پی اس فایو بود حدود ۷تا دستگاه پایین بود که ۳تاشون تو یه قسمتی وی آی پی بود مخصوص آدمای لاکچری من بودجم اجازه نمیداد هر دفه وی آی پی بازی کنم ایندفه خواستم ب خودم حال بدم وی آی پی بازی کردم رفتم جلو ازش دسته خواستم و اونم باشیطنت خاصی دسترو گذاشت رو میز منم اومدم دسترو بردارم دستشو آروم رو دستم گذاشت لباشو بحالت سکسی گاز گرف گفت اوووووووف موهای دستتو زدی؟منم با تعجب نگاش کردمو فک کرد ناراحت شدم خندید گفت شوخی کردم 😁منم با شیطنت گفتم اولین باره میبینی؟من همیشه میزنم موهای دستمو گفت ای جونم میشه ببینم؟گفتم نه😃همینقدر بسته.گفت ای شیطون باااااشه بهم میرسیم رفتم سر جام چون خبری نبود فهمیدم در بالارو بست ولی حرفی نزدم داشتم بازی میکردم اومد پیشم و با فاصله خیلی کمی نشست کنارم منم هیچ گاردی نگرفتم و عادی بودم اومد بعد چند دقیقه که بازی منو زیر نظر داشت گفت خیلی بازیت قوی نیست.من از تو خیلی بهترم من خندیدم.
گفت میخندی؟
گفتم من با ۳تا آوانس میبرمت
گفت شرط میبندی؟
گفتم آره.سرچی؟
گفت هرچی بگم قبوله؟
منم زل زدم تو چشمای حشریش و گفتم آره.
گفت اگه بردمت باید دستتو که موهاشو زدی رو نشونم بدی.
خندیدم گفتم خیلی تو کفی؟باشه قبوله
رفت دسته بیاره
نشست کنارم و جلو مبل راحتی یه مبل کوچیکی بود که پاهاتو راحت بزاری روش و ب اصطلاح شلکس کنی اومد نزدیکم نشست از روی رونام پاهامو مالیدو بلندشون کرد و گذاشت رو مبل و گفت راحت بازی کن بهانه نداشته باشی.منم خندیدمو چیزی نگفتم شروع کردیم ب بازی و بعد ۱۰ دقیقه پر کشو قوس منو برد البته که خودم خواستم ببازم چون انقدر با کلاس بود که منم پایه باشم گفت خب شرطو باختی خوشگله.
گفتم آره گردن گیرمم کار میکنه شما دستور بده
اوووووووووفففففف چقدر تو زبون داری
پاهامو گرفت و گذاشت زمین من داشتم نگاش میکردم چیکار میکنه
آستینمو داد بالا و از مچمو تا آرنج بوسید و نگام کرد و لبخند زد.
گفت میشه بلند شی و جلوم وایسی.؟
گفتم البته.
بلند شدم و گفت لطفا شلوارتو دربیار.
نمیخوام تو کف ندیدن این استایل معرکه بمونم
گفتم اگه کسی بیاد چی؟
گفت نگران نباش عزیزم.
و شروع کرد دکمه شلوارمو باز کردن منم پیرهنمو تا نصفه درآوردم جوری که دستام تا بازوهام معلوم بود و شکمم و سینه هام کاملا در اختیارش بود.
شلوارمو تا نصفه کشید پایین
از چیزی که میدید نفسش بند اومده بود .
تنم یه شورت لامبادا
و یه کون سفید شیو شده و
تن تقریبا لختم
گفت تو تا بحال کجا بودی
و من لبخند زدم
و شروع کرد به بوسیدن و فشار دادن لپای کونم
گفت ببخشید واقعا خوردنی هستی
منم گفتم قابلتو نداره همش مال خودته.
از مبل اومد پایین و نشست پشتم و منو برم گردوند و شروع کرد به خوردن لپای کونمو و لیس زدن سوراخ سفید و سرخم
من روی ابرا بودم و واقعا وا داده بودم.
آه و نالم بلند شده بود.
برگشتم و بهش گفتم:پسره شیطون من شرطو باختم ولی قرار نیست اینجا هر کاری خواستی بکنی که یهو یکی بیاد چی؟🤨
بلند شد و اومد سرشو آورد تو گردنم و گردنمو لاله گوشمو لیس میزد و سینه هامو میمالید و نوکشو فشار ریز میداد و سرشو اورد بالا گفت هرچی تو بگی عزیزم ولی من واقعا بدجوری تو کفتم خواهش میکنم حالمو درک کن و بعد رفت سراغ سینه هام و شروع به لیس زدن و خوردن و گاز گرفتنشون کرد و من بازم آه و اوهم در اومد.دوباره سرشو اورد بالا و نگام کرد و من با دوتا دستام گردی صورتشو گرفتم دستم و صورت قشنگشو میمالیدم و گفتم بس کن.خواهش میکنم آبروریزی میشه
گفت نگران هیچی نباش عزیزم
نمیزارم بهت بدبگذره و همون حین که با دوتا دستاش لپای کونم دستش بود و میمالوند بازم شروع به خوردن سینه هام کرد.
درست مث صحنه هایی که تو فیلمای mike adriano مثلشو دیده بودم.
حشر کاملا روم قالب شده بود و فیس جذاب ایلیا و اینکه من اونجوری کاملا در اختیارش بودم منو وادار میکرد خودمو در اختیارش بزارم
زبونشو میمالوند دور نوک سینه هام و تند تند لیس میزد و یه گاز کوچولو میگرفت داشت دیوونم میکرد.تلفن اونجا زنگ خورد همکارش بود چون دستش بند بود گذاشت رو آیفن و گفت هنوز نت قطعه؟ایلیا گفت آره دارم همه دستگاه هارو نتشونو چک میکنم و یه چشمک به من زد و از پشت تلفن دوستش گفت اوکی پس میگم پایین تعطیله.
تلفن قطع شد و بازم ایلیا ادامه داد.و گفت حالا خیالت راحت شد جوجوی من؟
وقتی اومدی درو قفل کردم نگران چیزی نباش.
منم با سرم اشاره کردم اوکی و دستامو می کشیدم سرش و اونم با ولع کامل ادامه داد از خودم بیخود شده بودم.
میگفتم تو منو جنده خودت کردی،حالا هرکاری دلت میخواد بکن باهام و همزمان داشتم پیرهنمو در میاوردم و ایلیا تو یه چشم به هم زدن شلوارمو دراورد.و حالا من کاملا لخت بدون هیچ فیلتری جلوش بودم بغلم کرد و خوابوند منو رو مبل و به خوردن و لیسیدنم ادامه داد.
رفت پایین و پایین تر رسید به کیرم و بدون معطلی واسم داشت ساک میزد خیلی حرفه ای چند دقیقه ای کیرمو میخورد و با دستاش نوک سینه هامو میکشید و انگشتاشو میکرد دهنم
من تو فضا بودم بلند شد و گفت حالا نوبت توئه هنرتو نشون بدی عزیزم و من جلوش زانو زدم و چیزی که جلوم میدیدم باور کردنی نبود یه کیر بزرگ ۱۸سانتی نسبتا کلفت و رگ دار دلم میخواست با همه وجود بخورمش اولش شروع به ساک زدن کردم کیرش تو دهنم جا نمیشد و ایلیا هم زمان داشت با حرفاش منو هات ترم میکرد.
جوووووون چقدر خوب میخوری جنده کوچولو من
بخور اوووووووف
نوک سینه هامو میکشید
یه لحظه حس کردم نفسم بند اومد کیرشو از دهنم درآورد و نفس نفس میزدم
گفت اووووووووم خسته شدی؟
با دستش صورتمو گرفت چند تا سیلی خیلی آروم زد صورتمو گفت سرتو بگیر بالا و اشاره کرد دهنمو باز کنم و منم همین کارو کردم آب دهنشو ریخت تو دهنمو من به ساک زدنم ادامه دادم سرمو نگه داشت و تو دهنم تلمبه میزد و من بهترین لذتو میبردم
چند دقیقه ای با این منوال سپری شد تلمبه آخرشو کیرشو دراورد از دهنم و من که چشمام پر اشک شده بود گفتم بسسسسسه ایلیا خواهش میکنم
نشست جلومو لبامو خورد و بلندم کرد نشست رو مبل منم به حالت سواری نشستم جلوش و سوراخمو با سر آب کیرم لیز کرد و شروع به تلمبه زدن کرد دستاش رو کونم و هم لپای کونمو میمالوند و هم اسپنک میزد هم منو بالا و پایین میکرد اولاش نفسم داشت بند میومد و درد زیادی همراه سوزش و خارش حس میکردم ولی بعد انقدر حشر بهم قالب شد که فقط لذت میبردم
رفتم بغلش و آه و ناله هام زیاد شد واسه اینکه تابلو نشیم موزیک رو قطع نکرده بود
تو همون حالت سینه هامو میخورد و لبامو پشت بندش میخورد
من التماس میکردم ادامه بده و جرررررم بده
سواری رفتن رو کیر ایلیا رو واقعا دوست داشتم
یهو استپ کرد و کیرشو تا ته تو کونم نگه داشت
دستامو پشتم نگه داشت و بازم سینه هامو میخورد من نفس کشیدن از شدت هااااات بودن برام سخت شده بود ولی داشتم لذت میبردم
بلندم کرد و به حالت داگی تلمبه میزد و من متعجب از این که آبش چرا نمیاد پوزیشن های مختلف رو انجام داد روم و آخرینش این بود که رو مبل دراز کشیدم و اونم اومد پشتم و گردنمو گوشمو یه قسمت از سینم که دسترسش بود و میخورد و مدام اسپنک میزد
و اول کیرمو مالوند و آبم اومد و ریخت زمین و بدون توجه به تلمبه زدنش ادامه داد و خودش هم ارضا شد و آبشو تا قطره آخر ریخت تو کونم و سفت بغلم کرد بعد یکم لبازی گفت دوست دارم خودم ارضات کنم و بازم ادامه داد به لبازی و خوردن گردنمو سینه هام و من بازم کیرم سفت شد و مالوند و این کارو ۵دقیقه ادامه داد تا ارضا شدم حجم آبم برای بار دوم زیاد بود و گفت جووووون چقدر دلت پر بود خوشگلم و من توان بلند شدن نداشتم تو اون حالت رو مبلغ چند دقیقه افتادیم تا بلند شد و منم رفتم سرویس خودمو تمیز کردم و لباسامو پوشیدم بهم سیگار تعارف کرد و ۱نخ کشیدم و واسه هردوتامون قهوه درست کرد خوردم و به طبقه بالا زنگ زد که شبکه و نت درست شده اگه مشتری اومد بفرست پایین
منم بعد چند دقیقه خداحافظی کردم و بعد اون داستان هنوزم با هم در ارتباطیم
ممنونم که نگاه قشنگتونو به داستان من دادین
بازم عذر میخوام طولانی و با جزئیات بود
امیدوارم از خوندنش لذت برده باشید
اگه نکته ای یا ضعفی تو نوشتنم هست خوشحال میشم راهنماییم کنین تا بهتر بشم
دوستتون دارم
فرزاد🌹😘

نوشته: فرزاد

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.