رفتن به مطلب

داستان گی کون دادن من

behrooz

ارسال‌های توصیه شده

بالاخره امروز کون دادم

سلام به دوستان گل سایت کون باز
کیر همتون تو کون تازه کارم

اول اینکه اگر بد می‌نویسم چون آخه بلد نیستم و این اولین داستان منه که امروز واسم اتفاق افتاد و هنوز داره میسوزه سوراخم

اسم واقعیه و هرچیزی که میگم فیک نیست
مهدی هستم ۲۵شیراز
سفیدم ،کون خوبی دارم سوراخمم تا همین امروز پلم بود و صورتی

بریم سراغ داستان ،من همیشه از بچگی همه پسرای محل و فامیل کونمو دید میزدن و دست میزدن بهش آخه کونم واقعا خوب هست و چهره خیلی خوبی دارم،یادمه منم هیچی نمیگفتم آخه نمی‌دونستم معنی کارشون چیه
بزرگتر ک شدم فهمیدم سکس چیه و مستقیما اولین فیلم رو رفیقم واسم گذاشت ک دو تا پسر بود و یکی داشت اون یکی رو میکرد
من خوشم نیومد آخه میدونستم سکس برا مرد و زن هست

به رفیقم گفتم فیلم زن و مرد بزار ببینیم
آخه رفیقم عرب هست و خیلی هاته،بذارید از رفیقم بگم
یه آدم خیلی هات،چهره معمولی،یکمی سبزه رنگ،و البته کیر کلفت و بزرگش

حدودا ۸ساله ک رفاقت ما ادامه داره و هنوزم رفیقم
حدودا توی این هشت سال یاد اون فیلمی ک رفیقم اولین بار گذاشت می افتادم و میرفتم حمام جق میزدم و انگشت میکردم خودمو
اره کونی بودن رو دوست داشتم و دارم
از همون وقت دلم میخواست یکی روم باشه و محکم توی کونم کیرشو تلمبه بزنه و منو بکنه
ولی خب هیچوقت نمی‌خواستم آبروم در خطر باشه

ب این منوال گذشت روز و شب های زیادی تا همین یک ماه پیش
رفیقم ب من گفت بیا با هم فیلم ببینیم کلی هم تنقلات گرفتم و بردم خونشون

معمولا وقتی به من میگه بیا ک کسی خونشون نیست ،اخه خانوادش میرن روستا خونه مامان بزرگش و میمونن،ولی خب ما چون با هم میگردیم گاهی اوقات میمونه و منم میرم پیشش فیلم میبینیم

حدودا ۲۰ روز پیش بود بهم گفت بیا و من رفتم با کلی وسایل
نشستیم فیلم رو دیدیم خیلی هم خوب بود کلی خندیدیم جدا از فیلم
تشک ها رو اوردم انداختم یکمی رفتیم اینستا،من گوشی رو گذاشتم کنار ک کمی استراحت کنم رفیقم اسمش احمد هست،اونم گوشی رو گذاشت کنار ولی خب فهمیدم داره جغ میزنع صداش میومد که دستش رو میکشید رو کیرش،منم شهوتی شده بودم نمی‌دونستم چکار کنم ،کیرم راست کرده بود برا کون دادن بهش🥲🫠🤤
حدودا ۱۰مین گذشته بود ک بی حرکت بودم ک کارشون بکنه راحت و بخوابه و منم بخوابم
یهو دیدم صدا نمی‌ده دیگه،گفتم حتما آبش اومده و تمامه
توی همین فکرا بودم ک یهو صدام کرد گفت مهدی
من هیچی نگفتم ک فکر کنه خوابم،خیلی دلدل میکردم ک دست بزنه ب کونم 🤤
آخه توی کونباز خونده بودم داستان ها رو ،خب منم دلم میخواست ک اینطوری کونم رو یکی بدست بیاره و بکنتم
خلاصه دید من هیچی نمیگم ،گفت اگر جواب ندی انگشت میکنمت کونیییی
همیشه با شوخی به هم همه چی میگیم آخه😂
باز جواب ندادم ک فکر کنه خوابم
یهو دستشو گذاشت روی کونم بدون حرکت،منم هیچ تکونی نخوردم
یکمی دستشو جمع تر گرفت و کونم یکمی اومد توی دستش
خوشش اومده بود هی می‌مالید کونمو و صدای نفساش میومد

دلم میخواست بکشم پایین بگم کونمو جر بده با کیرت ولی نمیشد،نمیدونم چرا ولی نمی‌تونستم اینطور کاری کنم چون میترسیدم از همه چی ،از درد و آبرو و این چیزاش دیگ
خوب کونمو مالید ،دید تکون نمی‌خورم آخه رو به بغل خوابیده بودم
شلوارکم رو آروم داد پایین تا زیر خطر کونم،همونجایی ک خط میوفته بین کون و رون پا
معلوم بود خوشش اومده ،چون کونم سفید و بدون مو بود ،اخه دو شب قبلش یادمه کونمو موبر زده بودم و بدون هیچ مویی بود
میدونید از کجا میگم خوشش اومده بود ؟اخه تا شلوارکم رو کشید پایین دو دقیقه نشد ک زبونشو لایه کونم حس کردم
با یه دست داشت جق میزد ،با یه دست شلوارکم رو گرفته بود نیاد بالا،با زبون هم کونمو لیس میزد،نمیدونید من چقدر لذت بردم اون لحظه🤤
دلم میخواست صدامو بدم بیرون بگم احمد محکمتر زبونتو بکن لایه کونم
ولی بازم نتونستم،اون شب اینقد کونمو لیس زد ک آبش اومد و خوابید،من صبح پاشدم انگار نه انگار چیزی شده ،برگشتم خونه

خلاصه گذشت و من اینقد به یاد اون شب هی آبم میومد و لذت می‌بردم ک دلم میخواست خودم بهش بگم منو بکنه
گذشت تا امروز ک دوباره به من گفت بیا خونه می‌خوام یه چیزی بهت بگم کار مهمت دارم ،منم تا اینو گفت صبح بود ساعت ۹و نیم اینجاها بود
سریع رفتم حمام یه دوش گرفتم تمیز کردم خودمو ،رفتم سرویس بهداشتی کونمو تمیز کردم تا سه چهار ساعت کونمو تمیز میکردم ک راحت بتونم کون بدم بهش،اخه تصمیمم رو گرفته بودم تو فکر خودم ،هیجان داشتم واسه رفتن

ساعت ۲رفتم پیشش دیدم حالش خرابه،گفتم چی شده گفت دوس دخترم باهاش کات کردن اعصاب ندارم
وایسادم کلی دلداری دادن بهش ک بیخیال آدما همینن
یهو همه چی داشت از سرم می‌پرید ک بهش کون بدم
یا اصلا توی ذهنم میگفتم احمد اصلا به من فکر اونطوری نمیکنه و این چیزا توی ذهنم بود
گفتم گور بابای همه چی باید امروز کونمو احمد بکنه هیچ روزی هم بهتر از امروز نیست😂🤤

گفتم احمد باهاش سکس نداشتی دیگه درسته؟
گفت بابا با هزار تا دل و امید لب میداد فقط ،حتی دس نمیذاشت بزنم ب سینه هاش،گفتم پس چرا باهاش مونده بودی؟
گفت آخه اگر میداد خوب کونی داشت خودت میدونی ک ،گفتم اره خوب کونی داشت ولی نه بهتر از من ،زدیم زیر خنده 😂
گفت آره واقعا کون خوبی داری مهدی
منم یکمی مکث کردم و فکر کردم ک الان موقعشه
دلو زدم ب دریا بهش گفتم آره کون خوبی دارم میدونی چرا ؟گفت چون بزرگه یکمی؟؟!
گفتم نه چون اون شب زبونتو کرده بودی لیلی کونم و میخوردی کونمو و جق میزدی
یهو با ترس نگام کرد تا اومد حرف بزنه
گفتم احمد گوش کن یه لحظه به من ،من اصلا دلم نمی‌خواد ب دوستمون صدمه ای برسه
گفت نه مهدی گوش کن برات توضیح بدم
پریدم توی حرفش گفتم نه احمد تو گوش کن بهم بعد هر کاری خواستی بکن
گفت باشه بگو
پاشدم شلوارمو در اوردم شرتمم در اوردم
جلوش داگی نشستم ،گفتم یه جوری منو بکن ک آبم بیاد زیر کیرت
چشماش تعجب کرده بود و خشک زده بود
گفتم خشکت نزنه احمد،خیلی وقته ک توی فکر کیرتم ،دلم میخواد جای همه دخترا بهت کون بدم پاشو بیا کونمو که تمیز تمیزش کردم بخور
یهو انگار ندیده ها اومد سمتم کونمو گرفت با دو تا دستش زبونشو کرد توی سوراخم و شروع کرد لیس زدن سوراخ کونم
گفت مهدی میدونستم آخرش کونی خودم میشی ،امروز یه کیری میکنم تو کونت ک هیچوقت یادت نره کونیییییی
باز خندیدیم😂🤤ولی خنده پر از شهوت
گفتم تو همیشه منو بکن من قول میدم بین خودمون بمونه و همیشه بهت کون بدم
گفت پس بذار بازت کنم کونیه من ک نتونی در بری
پاشد یه کاندوم اورد و ژل لوبری
گفتم احمد نبینم کاندوم بذاریا
فقط خود کیرتو می‌خوام حسش کنم تا عمق کونم باید خود کیرت خالی بره🤤
گفت باشه
گفتم بالش کناریتو بده،گرفتم گذاشتم زیر کیرم خوابیدم روی بالش
گفتم حالا بیا ترتیب منو بده ،گفت حتما کونی خوشگلم،کثافت منو حشری میکرد هی🤤🤤😂
اومد روی پاهام با یه دست کونمو باز کرد که سوراخمو ببینه،با یه دست هم ژل رو ریخت مستقیم روی سوراخم ،با انگشت فاک یواش فرو کرد توی سوراخم ک یکمی باز شدن کونم رو حس کردم و خیلی حشری تر شدم آخه درد نداشتم
با یدونه انگشت شروع کرد جلو عقب کردن توی کونم،هی انگشت رو در میاووردم و هی باز ژل میزد میکرد توی کونم
یدونه انگشت رو ده دقیقه تلمبه داد توی کونم تا رسید به دو تا انگشت ،دروغ نباشه یکمی اولش میسوزه ولی خب عادی میشه بعد از ده دقیقه جلو و عقب شدن توی کون،گفتم احمد کیرتو قبلا دیدم اینطوری تا صبح باید ده بار زیرا آبم بیاد تا بازم کنی
گفت خب چکار کنیم ،گفتم پاشو اون موز رو بیار توی میوه ها
پاشد رفت دو تا موز بود ،یکیش بزرگ بود و کلفت ،یکیشم بزرگیش همینقدر بود ولی نازک‌تر بود
با نازکتره شروع کرد خیلی راحت رفت توی کونم ،اینقدر جلو و عقب کرد توی کونم ک راحت باز شده بودم ،اون یکی رو خواست بکنه داخلم که گفتم نه احمد بسه کیرتو می‌خوام
گفت نمیشه کونت پاره میشه اینطوری هنوز نصف بیشتری کیرمه کلفتیش
گفتم نه میخوام زیرت جر خوردن رو حس کنم ،خیلی حشرم زده بود بالا دلم درد کشیدن زیر یه کیر رو میخواست 🤤

اومد روم کیرشو زل زد ،کون منم پر از تف و ژل کرد که آماده باشه
کیرشو گذاشت بای کونم هی کیرش روی خط کونم بالا و پایین میکرد ک منو حشری تر کنه ک کرد ،گفتم احمد منو کونی میکنی یا کیرتو بگیرم تا ته بکنم توی سوراخم ،که احمد گفت جووون الان میکنمت
داشت سر کیرش رو تنظیم میکرد روی سوراخم ،منم حشری شدم خودمو دادم عقب ک یهو کله کیرش رفت داخل کونم ،مثل همه که میگن جلو چشمم سیاهی رفت و اینا نیست اصلا،خیلی می‌سوخت سوراخم ،تا حدی ک فکر کردم جر خورده کونم ،ب احمد گفتم فکر کنم کونم جر دادی
کیرشو در اورد گفت نه بابا هیچی نشده الان توی رودتو هم میبینم ب شوخی 🤤😂

گفتم پس دوباره بکن
سرشو باز گذاشت روی کونم ،گفت خوشم اومد خودت بیا عقب ولی بزار جلو دهنت رو بگیرم اینطوری دوست دارم ،منم گفتم خب حتما دوست داره ولی نگو ک میخواست کونمو پاره کنه درست و حسابی
سر کیرشو تنظیم کرد ،منم یهو اومدم خودمو دادم عقب اونم نامردی نکرد محکم تا ته کیرشو هل داد توی کونم ،اون لحظه بود ک فهمیدم کون دادن یعنی چی،قشنگ کیرش رو توی بدنم حس میکردم ،دستشو از جلو دهنم برداشتم گفتم احمد محکم بکن منو،میخواد آبم بیاد زود باش
احمد هم شروع کرد بیرون و داخل بردن کیرش ک یهو انگار مسیر رفت و برگشت کیرش راحت تر شد و کیرش سریع تر می‌رفت توی کونم و میومد بیرون
شروع کرد تند تند تلمبه زدن ،ک من هم داشت کونم می‌سوخت ،هم داشتم لذت می‌بردم ،حدودا به ده ثانیه نکشید ک زیرش آبم اومد ولی هیچی نگفتم بهش ک ادامه بده،اخه من برام مهمه کسی ک میکنم لذت ببره تا آخرش
شروع کردم ب اه و اوخ و آخخ کردن براش
اونم کیف می کرد مثل گاو😂🤤
من حسم نه کامل ولی خب رفته بود نسبت ب کون دادن
یهو بعد از یه ربع ک توی کونم می کوبید دیدم اومد روم خوابید دستشو اوورد زیر سینم قفل کرد
شروع کرد محکم و با ضربه زیاد توی کونم تلمبه زدن ک باز دوباره راست شد کیرم
اینقدر توی همین پوزیشن منو گایید ک بعد از ده دقیقه گفت آبم داره میاد ،گفتم احمد همشو باید بریزی توی کونم تا قطره آخرشو،یهو شروع کرد گفت دیدی آخر کونی شدی،دیدی کونتو مال خودم کردم،دیدی کونیه مننننن
منم میگفتم جووووون بکنه منی تو
بکنننننمممممم،احمد جرررم بده
یهو زیرش باز دوباره آبم اومد ،اونم یهو توی کونم آبشو خالی کرد ،بهش گفتم احمد شاشیدی توم؟😂😃گفت نه تمام شیره کمرمو کشیدی توی کونت🤤🤤
دیگه جمع و جور کردم برگشتم خونه،الان توی حمام دارم خودمو می‌شورم و این داستان رو می‌نویسم ،دمتون گرم که وقت می‌ذارید و می‌خونید ،ببخشید اگر بد بود یا طولانی شد،اخه همه اینا اتفاق افتاد واسم و دوست داشتم با شما ب اشتراک بذارم ،شبتون خوش.

نوشته: مهدی

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.