رفتن به مطلب

داستان سکس گی کون دادن

dozens

ارسال‌های توصیه شده

اولین کون دادن ایلیا

من ایلیام 20 سالمه و این داستان اولین کون دادن منه اگه از گی و همجنسگرایی خوشت نمیاد اینو نخون
بحث برمیگرده به وقتی که 18 سالم بود من دستامو دعوت کردم خونه‌مون تا یک دورهمی داشته باشیم.
متین رفیقم یک پسر لاغر و سفید بود منم از خودم بگم تپل و بی مو هستم قدم حدودا 169 میشه و رفیقم 186 ایناس من با متین خیلی وقته بود که رفیق بودیم ولی هیچ حسی به هم نداشتیم ولی من خیلی دوست داشتم بدونم رابطه داشت با یک پسر چطوریه
اون روز رفیقم خیلی زود اومد و ما شروع کردیم به بازی کردن با گوشی که من زدم بالا و اینو بگم من میزنم بالا خودمو انگشت میکنم و میمالم خودمو به متین گفتم نظرت چیه باهم جق بزنیم متین هم بک نگاه بهم کرد و گفت اوکیه من پایم .
ما شروع کردیم واسه هم جق زدن و فیلم دیدن همین جوری داشتیم میزدیم که یکدفعه رفیقم گفت نظرت چیه من تورو بکنم توهم منو منم راستش خیلی دوست داشتم انجام بدم و دل تو دلم نبود زود قبول کردم بعد گفتم باشه ولی اول تو بکن متین هم گفت باشه کیر متین نسبت به من بزرگتر بود و کلفت تر حدودن 14 یا 15 سانت متین گفت باید ساک بزنی واسم منم گفتم باشه گفت بلند شو و زانو بزن جلوم منم زانو زدم کیرش زیر شلوارش داشت پاره میشد منم چسبیده بودم به شلوارش که اروم اروم کیرشو در اورد وقتی کشید پایین کیرش خود تو صورتم و من حس حقارت میکردم بهم گفت سرشو اول میک بزن منم میک زدم و کردم تو دهنم تقریباً 5 دقیقه داشتم ساک میزدم که گفت برو تمیز کن خودتو منم رفتم دشوی و شسته و تمیز اومدم پیشش دیدم دست به کیر منتظر منه .
متین گفت رو تخت قمبل کن و با دستات بازش کن منم با عشوه باز کردم زد تو کونم سرخ سرخ شد کونم چون کونم سفید بود منم چون بار اولم بود گفتم تروخدا اروم بکن توش متینم گفت باشه اول یک انگشت کرد توش شروع کرد انگشت کردم بعد دو انگشت و یکم دیگه سه انگشت بهم گفت آماده ای ؟ منم با سر تایید کردم اونم اروم اروم کرد توش تا سرش رفت دردم گرفت و خاستم زیر کیرش در برم که محکم منو گرفت گفت اروم بگیر اولش درد داره همین جوری داشت اروم میکرد توش که گرمای تخمشو پشتم حس کردم همین جوری داشت اروم تلمبه میزد منم درد داشتم و بیهوش بودم که کم کم دردم کم شد شروع کرده به تلمبه های سنگین توم زدن که کیرشو تو خودم حس میکردم متین هی درمیورد دوباره میکرد توش انقدر این کارو کرده بود که از لذت میگفتم محکم تر و اونم محکم میزد توم بعد گفت بخواب به پشت و صدای تق تق زیاد شد ولی چون کسی خونه نبود خیالم راحت راحت بود تقریباً یک ربع تلمبه زد که گفت ابکیر دوست داری؟ منم با صدای اه ناله و خستم گفتم آره گفت میخوری ابمو منم گفتم دوست دارم بعد گفت پس زانو بزن منم جلوش زانو زدم کیرشو کردم تو دهنم چند تا تلمبه زد که حس کردم یک چیزی گرم تو گلومه و همشو کرد تو گلم و گفت باید قورت بدی منم به زور قورت دادم و گفت دهنتو باز کن ببینم باز کردم گفت افرین دیگه ازین به بعد کونی منی و از اون روز به بعد هر وقت خونه مون خالی میشد متین میومد و یک دل سیر تو کونم تلمبه میزد اینم از داستان اولین کون دادم:)

نوشته: ایلیا

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.