minimoz ارسال شده در 25 دی اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی کس دادن عشق زندگیم به یه مرد دیگه سلام میخوام ماجرای کس دادن عشقمو به یه مرد دیگه براتون تعریف کنم. اسم من مهرداده و ۲۶ سالمه و اسم دوست دخترم مونا و ۲۸ سالشه و دو سال ازم بزرگتره. مونا یه دختر تو پر ریزه میزه هستش و خیلی بدن سفید و پاهای سکسی داره، کونشم بزرگ و ژله ایه اما قیافش معمولیه. ۲ ساله باهمیم و رابطمون جدی و خونواده ها در جریانن. ماجرا از اونجایی شروع شد که من با اینکه سکس داشتم دائم با مونا اما بازم پورن میدیدم و جق میزدم و کم کم فانتزی کاکولد شدن تو سرم ایجاد شد و همش مونارو زیر کیر دوستام تصور میکردم. تصمیم گرفتم فانتزی مو یه حقیقت تبدیل کنم و دنبال یه راهی بودم که مونارو راضی کنم با یه پسر دیگه سکس کنه از طرفی برام زیاد بعید نبود چون اون اوایل رابطمون بهم خیانت میکرد و به شدت اهل مشروب و سیگار بود و پارتی زیاد رفته بوده قبلا و همیشه ام پایه سکس بود و واقعا با اکثر فانتزیام کنار میومد و خوب کس میداد. شروع کردم گفتم رفیقام با رلاشون ضربدری میزنن یا یه رفیقم پسر میاره زنشو میکنه و کم کم معرفیش کردم به این فتیش و براش عادی سازی کردم. چند وقتی طول کشید و بالاخره دیدم حرفام روش تاثیر گذاشته دیگه مثل قبل مسخره نمیکنه دوستامو یا نمیگه این کار غلطه. یه شب ازم پرسید مهرداد توام اینجوری؟ دوست داری همچین اتفاقی بیفته؟ منو با مردای دیگه ببینی سکس میکنم؟ منم یکم حاشیه رفتم و آخر گفت نترس ناراحت نمیشم چیزی نمیگم من خودمم انقدر گفتی بهش زیاد فکر کردم تازگیا. دل و زدم به دریا و گفتم اره. یه ماهی تو سکسامون همش حرفشو میزدیم و میگفت دوست داری الان مثل دوستت منو آماده میکردی پاهامو شیو میکردی لباسای سکسی تنم میکردی تا یه مرد دیگه بیاد جلوت منو بکنه؟ منم میگفتم خیلی دوست دارم و ارضا میشدم. سری اخر بهش گفتم پایه ای با دوستم هماهنگ کنیم بریم باهاش جلوم سکس کنی؟ من خیلی دوست دارم تورو زیر کیر امیر علی ببینم. مردد و با هزار حاشیه قبول کرد. امیر علیم تیپ و قیافش و هیکلش خوب بود مطمئن بودم بدش نمیاد. قرار شد یه باغ بگیریم سه تایی عرقم بخوریم و مونا به امیر علی کص بده. یا امیر علی هماهنگ کردم و توضیح دادم فتیشمو اونم که بارها مونارو دیده بود از خداش بود بکنتش. رفتیم باغ و اولش مونا خیلی خجالتی بود ولی بردمش اتاق خواب گفتم نفسم نیم تنه و شورتک تو بپوش جوراباتم در بیار بدن و پاهای خوشگلتو بریز بیرون بذار امیر علی ببینه حال کنه. گفت باشه ولی مطمئنی؟ میخوای باهاش سکسم کنم؟ بعدا پشیمون نشی. گفتم مطمئنم عشقم، دیدن تو زیر کیر برام از همه چی لذت بخش تره. لباساشو عوض کردم و بردمش تو حیاط باغ و نشستیم عرق خوردن و حرف زدن. پاشدم جوجه هارو سیخ زدم و به امیر علی گفتم داداش یکم با مونای من گرم بگیر یکم لمسش کن مونا اوکیه. امیر علی پرسید اره مونا؟ مونام یه نگاه به من کرد و گفت اره عب نداره. منم گفتم داداش دیگه مونارو اوردم باهم حال کنید دیگه راحت باش. من تا جوجه هارو اماده کنم امیر علی و مونا حسابی میخندیدن و امیر علی دستمالیش میکرد و اولاش جفتشون مردد بودن و خجالت میکشیدن ولی رفته رفته که مست تر شدن راحت شدن. رفتم سره مونارو گرفتم جلو و گفتم از امیر علی لب بگیر عشقم بذار طعم لباتو بچشه. شروع کردن لب گرفتن و من آتیش گرفتم از شهوت. رفتم جوجه هارو اوردم و دیدم مونام داره کیره امیر علی و میماله و امیر علیم دستشو کرده تو شورت مونا بعد به مونا گفت بیا برام ساک بزن. مونام یه نگاه به من کرد و منم گفتم راحت باش عشقم همه بدنت ماله امیر علیه الان. مونام خم شد و شروع کرد کیر امیر علی و ساک زدن و منم دیوونه این صحنه شدم. رفتم موهاشو جمع کردم و سرشو هل میدادم که کیر امیر علی تا ته بره تو دهنش. بعد چند دیقه از مونا یه لب حسابی گرفتم و گفت عشقم دوست داری لبایی که کیر رفیقتو خوردن و میبوسی؟ گفتم دیوونه لباتم الان. امیر علی گفت مونا برگرد بکنمت و مونام پاشد و من کمک کردم لباساشو دراره و دیدم بله کصش خیسه خیسه حتی خیس از از وقتی که به من میداد. امیر علی گفت جوجه هارو ببر اون ور. منم بردم و مونا دستشو گذاشت رو میز و به پشت شد اماده کص دادن. امیر علی یواش کیرشو کرد تو کص مونا و مونام یه اه خیلی بلند کشید و معلوم بود خیلی داره حال میکنه. امیر علی شروع کرد تو کصش تلمبه زدن و منم نگاه میکردم و جق میزدم. بعده چند دیقه امیر علی گفت مونا برو رو صندلی قمبل کن از کون بکنمت. منم گفتم مونا وایسا کونتو باز کنم امیر علی راحت بکنتت. رفتم دوتا لپای کونشو از هم باز کردم و یه تف انداختم دره سوراخ کونش. امیر علیم کیرشو اروم کرد تو کونش و گفت زیاد تنگ نیست زیاد کون دادی نه؟ مونام گفت خیلی به همه دوست پسرام کون دادم. امیر علی شروع کرد تلمبه زدن و من این صحنه رفتن یه کیر تو کون عشقم داشتم دیوونم میکرد. به مونا گفتم عشقم حال میده یه کیر دیگه تو کونته و جلو من کون میدی؟ انگار مونا یوهو آتیش گرفت و گفت خیلی حال میده امیر علی تا ته بکن توم تلمبه بزن. امیر علیم شروع کرد وحشیانه تلمبه زدن و ابشو تو کونش خالی کرد و کشید بیرون. منم ابشو که از کون مونا میریخت بیرون دیدم و هی جق زدم و ارضا شدم. مونا که ارضا نشده بود خیلی هنوز حشری بود. ناهار خوردیم و مونا همش تو امیر علی میلولید حتی لباسشم نپوشید فقط با شورت نشسته بود. راند بعدی و رفتیم رو تخت و امیر علی و مونا هی از هم لب میگرفتن و مونا میگفت به من عشقم خوب نگاه کن چطوری عشقتو جلوت میکنه مگه فانتزی نداشتی؟ بشین خوب نگاه کن. منم دیوونه میشدم و جق میزدم. به مونا گفتم عشقم به پشت بخواب رو من پاهاتو بگیرم بالا امیر علی خوب تا ته کیرشو بکنه تو کصت. رفتم پشتش و پاهاشو اول لیس زدم و بوسیدم و گرفتم بالا. امیر علی کیرشو کرد تو کصش و تند تند تلمبه میزد. مونا دو بار ارضا شد و امیر علیم داشت ابشو میاورد که مونا گفت بریز توش قرص میخورم اونم آبشو تمام خالی کرد تو کس مونا و بی جون افتاد رو مونا و ازش لب میگرفت. منم ارضا نشده بودم امیر علی که پاشد خواستم مونارو بکنم که گفت دیگه حال ندارم کصم میسزوزه مثل قبلنا بیا با بمال به کف پام و ارضا کن خودتو منم اینکارو کردم و آبمو ریختم رو انگشتای لاک زده خوشگلش. شب شد و امیر علی کلی از مونا لب گرفت و به من گفت با این خوشگله و بیار بکنم گفتم حله چشاته داداش. برگشتنی تو ماشین با مونا حرف زدیم و گفت اگه تو اوکی هستی من پایم حتی بعده ازدواجم با مردای دیگه باشم. گفتم من از خدامه تورو زیر کیر مردای دیگه ببینم عشقم و بعده اون روز ۳ بار دیگم با امیر علی رفتیم باغ و مونارو جلوم جر داد که بعدا حتما تعریف میکنم. این داستان واقعی بود و خیلی دوست داشتم یه جا عنوان کنم و کم کم میخوام مخ مون رو بزنم فیلم و عکس بگیریم از تریسامامون. ممنونم که خوندید. نوشته: مهرداد واکنش ها : behrooz 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behrooz ارسال شده در 8 بهمن اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن کس دادن عشق زندگیم به یه مرد دیگه - 2 سلام من مهردادمو میخوام ادامه ماجراهای من و عشقم مونا و نفر سومم امیر علی و براتون تعریف کنم. بعد از اون روز که امیر علی جلوم کس و کون مونارو جر داد چند تا روز بعدش همش با مونا فیلم سوپر های کاکولد و بی غیرتی میدیدیم و ایده میگرفتیم که چطور مونا جلوم کس بده. امیر علیم تو این مدت همش سراِغ مونارو میگرفت و آخر یه روز گفت داش شماره دوست دختر سکسیتو بده باهاش حرف بزنم. من یکم مردد بودم چون با اینکه خیلی دوست داشتم مونارو زیر کیرش ببینم اما احساس کردم شاید بخواد کلا مونارو ازم بگیره، یه حس حسادت عجیب. با مونا این مسئله و مطرح کردم و اونم خیلی بدش نمیومد شمارشو بدم بهش. برای تشویقم میگفت تو که دیدی منو جلوت هم از کس هم از کون گاییده حالا چه فرقی میکنه باهاش در ارتباط باشم. اتفاقا بی غیرتی واقعی یعنی اینکه بذاری با هرکی دلم خواست باشم حتی خارج از سکس. اینجا فهمیدم که موناام خیلی از امیرعلی خوشش اومده و حرفاشم خیلی حشریم کرد. گفتم باشه و هر روز حتی وقتی که باهم بیرون بودیم امیر علی زنگ میزد و با مونا لاس میزد. طولی نکشید که باهم قرار گذاشتن برن کافه و مونا گفت امروز باید بریم پیش امیر علی فلان کافه ولی من یه ایده ناب دارم. گفتم چی؟ گفت تو نیا، من میرم با هم عکس میگیریم دست تو دست و لب تو لب و برات میفرستم بشین خونه جق بزن. اگه دیدم شرایط مناسبه مثل خودمون که تو ماشین سکس می کنیم شاید آخر شب باهاش رفتم یه جا خلوت بهش دادم. منم رد نکردم و همینم شد. دیدن عکساشون با هم واقعا حشریم میکرد و دیگ رسما مونا دوتا دوست پسر داشت و با اینکه خیلی به امیرعلی توجه میکرد اما حواسشم بود من خیلی تنها نمونم. خیلی تشویقم میکرد که بیشتر بی غیرت شم و من حتی موندم که من بودم مونارو به این فتیش معرفی کردم اما الان اون اینقدر جنده شده که از منم زده جلو. یه باغ گرفتیم و قرار شد امیر علی بعده سره کارش بیاد و شبم بمونیم. مونا به مادرش گفت خونه دوستش میمونه. ما زودتر رسیدیم و بعده جا به جایی وسایل، مونا گفت عشقم بیا منو آماده کن لباسای سکسی تنم کن و پاهامو لاک بزن تا امیر علی برسه. آماده کردن عشقم برای یه مرد دیگه واقعا لذت بخش بود. شورت و سوتین ست قرمزشو که خیلی دوست داشتم تنش کردم و شروع کردم لاک زدن انگشتای ریزه و خوشگلش. حینش کف پاشو لیس میزدم و میگفت جون، امیر علی اومد بکنه توام قشنگ پاهامو لیس بزن. کیرشو میخوام این سری خودت بذاری تو کسم، باشه نفسم؟ منم گفتم چشم و ادامه دادم و مونام یکم با کیرم ور رفت ولی گفت نباید آبتو بیارم که آبت وقتی منو زیر کیر دوستت میبینی بیاد. امیر علی اومد و مونا پرید بغلش و شروع کردن لب گرفتن و قشنگ کونشو مالیدن. باهم دست دادیم و گفت داش چه روزی بشه امروز مگه نه سلطان؟ خلاصه یکم حرف زدیم و مونا دائم بغلش بود. همو میمالیدن و آخر امیرعلی گفت نباید این شکلی میشستی بغلم بسه دیگه حرف باید این کس و کرد و بعدشم کس مونارو مالید. مونام یه نگاه به من کرد و لبخند زد و گفت عشقم بشین روبرومون که قشنگ ببینی. شروع کردن لب گرفتن و امیر علی کم کم لباسای مونارو دراورد. پستوناشو میخورد و کسشو میمالید بعد کیرشو دراورد و گرفت جلوی دهن مونا. مونام با لبای نازش شروع کرد خوردن و لیس زدن کیرش. تخماشو لیس زد و گفت جون دلم برای این کیر تنگ شده بود. منم با دیدن این صحنه ها جق میزدم و دیگه طاقت نداشتم، رفتم سره مونارو گرفتم مثل سری پیش و امیر علی تند تند تو دهنش تلمبه میزد. امیرعلی مونارو انداخت رو مبل که بکنتش که یوهو مونا گفت مهرداد، بیا همونجوری که تو فیلما دیدیم بخواب من بخوابم روتو ۶۹ بریم و کسمو بخور و امیر علیم از کون بکنه. امیرعلی گفت اوه با هم هماهنگم کردین پس. بعدش هم این کارو کردیم و وای دیدن یه کیر که از اون زاویه میرفت تو کون عشقم و اب کسش میریخت رو دهنم واقعا دیوونم میکرد. مونا شروع کرد خوردن کیرم و دیگه واقعا تو ابرا بودم. امیر علی کیرشو دراورد و گفت مونا برگرد کستو جر بدم. منم پاشدم و کیر امیر علی و تنظیم کردم تو کس مونا و امیرعلی گفت دوست داری خودت کیر بذاری دره کس دوست دخترت اره؟ منم گفتم اره و امیر علی با یه فشار تا ته کرد تو کس مونا و اهش بلند شد. رفتم منم پاهای مونارو لیسیدم و جق میزدم. مونا ارضا شد و به امیر علی گفت که دیگه آبتو بیار. امیر علیم بلندش کرد گفت قمبل کن رو مبل بریزم تو کونت ابمو. شروع کرد گاییدن کون مونا دوباره و منم رفتم از مونا لب گرفتم. ابم تو همین حال اومد و واقعا غرق لذت بودم. یکم بعدم امیر علی ابشو خالی کرد تو کون مونا و تا چند ثانیه گذاشت اون تو بمونه کیرش. کیرشو کشید بیرون و مونا یه اه ریزی کشید و پاشد کلی باهاش لب گرفت. خودمونو تمیز کردیم و بساط شامو عرقو چیدیم. بعد شام خوردن مست کردن رفتیم اتاق و مونا گفت این سری دوتایی بکنین توم. منم گفتم جونم نفسم دوتا کیر میخوای؟ گفت اره تو که یکی دیگه برام پیدا نکردی پس خودت بیا جورشو بکش. امیر علیم گفت حاجی بزن قدش که کس و کون عشقتو جر بدیم. اول من کس مونارو شروع کردم خوردن و مونام برا امیر علی ساک میزد. بعدش امیر علی خوابید زیر مونا و کرد تو کسش و تلمبه میزد. بعده چند دقیقه مونا به منی که پاهاشو لیس میزدم اشاره کرد به سوراخ کونش. گفت مهرداد بیا توام بکن تو کونم. منم رفتم و اروم کردم تو کونش. خیلی سخت رفت توش چون تمام کسشو کیر امیر علی پر کرده بود احساس مبکردم کونشم تنگ شده. شروع کردیم دوتایی تو کس و کون مونا تلمبه زدن و هیچ وقت ندیده بودم مونا اینجوری از درد و لذت جیغ بکشه و ناله کنه. دیدن مونا از زاویه پشت که کیرم تو کونشه و روی کیر امیر علی و هی ازش لب میگیره انقدر دیوونم کرد که زود ابم اومد و خالی کردم تو کون مونا و امیر علیم گفت بریزم توش؟ مونا گفت بریز و اونم بعده من ارضا شد و خالی کرد همرو تو کصش. مونا از روش پاشدو یه نفس عمیق کشید و گفت تا حالا اینجوری ارضا نشده بودم. واقعا دوتا کیر یه چیز دیگس. منم گفتم مونا قمبل کن یه لحظه. قمبل کرد و دیدم بله اب کیر من و امیر علی از جفت سوراخاش داره میاد بیرون. مونا رفت حموم و من و امیر علیم حرف زدیم یکم. مونا اومد و سه تایی رو تخت خوابیدیم. مونا کلا بیشتر بغل امیر علی بود و کونش به من بود. منم صب هی خودمو میمالیدم بهش که بیدار شد و لب گرفتیم و گفت بذار بخوابم. خوابیدیم و دیگه اخرش رفتنی جمع و جور داشتم میکردم که فهمیدم امیر علی مونارو دولا کرده و داره دوباره میکنتش. منم راحتشون گذاشتم و جق میزدم و از دور نگاه میکردم فقط. مرسی که خوندین. نوشته: مهرداد . آموزش تماشای فیلم ها - آموزش دانلود فیلم ها - آموزش تماشای تصاویر . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده