poria ارسال شده در 18 دی اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی تجربه گی سه نفره یا بقولی کیف اندر کیف سلام به همه خوانندگان خاطرات سکسی اسممو اینجا میگم نیما. این اتفاق که میخوام بگم در 18 سالگیم افتاد قبلا چند بار پسرهای همسایه و فامیل از جمله حمید پسر عمه ام سکس کرده بودم که معمولا پسرها از این کارها انجام میدن حمید ازم یه سال کوچکتره و چندین بار کرده بودمش یکی دوبار بهم گفته بود که به علی پسر همسایشون هم کون داده و اینم گفته بود بهم که وقتی به علی کون میدادم بهش گفتم که تو هم منو کردی بنابراین علی از سکس من و حمید خبرداشت . علی اون موقع 18 سالش بود خونه ما و عمه ام زیاد دور نبود یبار تابستون حمید زنگ زد گفت من تو خونه تنهام اگه میتونی بیا اینجا منم به عشق گاییدن کون حمید دوچرخه ام رو سوار شدم و رفتم پیشش وقتی رسیدم خونشون دیدم علی هم اونجاست یه کم جا خوردم چند لحظه که گذشت یواش به حمید گفتم تو که گفتی تنهام … خندید و گفت اره دیگه علی آقا که از خودمونه و داشتیم حرف میزدیم گفتیم تو هم باشی خوب میشه بازم جا خوردم بعد علی گفت تعریف شما رو از حمید آقا زیاد شنیدم و حمید چند تا عکس سکسی گی در آورد نشون داد و دستشو زد به کیرم و گفت این حالش چطوره؟؟؟ و خندید من از خجالت سرمو انداختم پایین که حمید انگشتشو برد زیر چونه ام و سرمو آورد بالا و گفت بیخیال … نه با علی آقا این حرفها رو داریم نه با تو پس راحت باش بعد دستشو برد رو کیر علی با دست دیگش کیر منو مالید منم با وجود اینکه اصلا تو فکر گی سه نفره نبودم ولی شل شدم و علی هم هر دو تا مونو بغل کرد و شروع کردیم به لمس کردن همدیگه و خیلی زود هر سه تامون لخت شدیم خب کیر حمیدو که قبلا دیده بودم و از مال من کوچکتر بود ولی یهو کیر علی رو دیدم که بزرگ و خیلی خیلی شق بود بعد شروع کردیم به دستمالی کردن همدیگه . مالیدنها که تموم شد علی گفت بریم یجا که راحت دراز بکشیم خواستیم بریم سمت اتاق حمید که علی گفت حمید جان وارلینی ، کرمی ، روغنی چیزی بیار که چرب کنیم حمید هم رفت آشپزخومه و با یه کاسه کوچک ماست خوری روغن نباتی آورد هر سه خندیدیم و رفتیم اتاق حمید باز هم همدیگه رو مالیدیم بعد علی به حمیدگفت بخواب حمید جان تا ببینم آقا نیما چجوری میخواد تو رو بکنه منم افتادم روی حمید با اینکه استرس زیادی داشتم ولی بخودم مسلط بودم کیرمو گذاشتم لای کون حمید تا کامل افتادم روش علی هم افتاد روی من و کیرشو گذاشت لای کونم خب اولین تجربه سکس سه نفره ام بود حس کردم کیرش خیلی شق و داغه یه کم لاپایی بهم زدیم بعد علی گفت اون روغن رو بده ببینم بلند شدیم من و علی کیرمونو با روغن کاملا چرب کردیم و بعدش من سوراخ حمید رو چرب میکردم و علی هم سوراخ منو چرب میکرد شاید برای حمید که قبلا کون داده و کونش چرب شده عادی بود ولی برای من که اولین بارم بود یکی سوراخمو چرب میکرد هیجانی شده بودم استرس زیادی هم داشتم خلاصه همدیگه رو چرب کردیم و حمید بحالت داگی در امد و من رفتم پشتش و کیرمو آروم آروم تو سوراخش فرو کردم که همزمان علی هم داشت کونم میمالید وقتی کیرمو تا بیخ به کون حمید فرو کردم علی گفت حالا نوبت منه و کیر یزرگ و شق و سفتشو گذاشت روی سوراخم یه حس عحیبی داشتم تا سرش فرو رفت جیغ کوتاهی کشیدم و با دست هولش دادم رفت عقب گفتم علی آقا اینجوری درد ذاره گفت الان درستش میکنم انگشتشو چرب کرد و بیشتر از قبل انگشتشو توی سوراخم پیچوند و بازی کرد بعد درش آورد و انگشت شستشو چرب کرد و بهم فرو کرد همینجور که من به کون حمید آروم آروم تلمبه میزذم علی هم انگشت شستشو توی سوراخم بازی داد و بعدش کشید بیرون و کیرشو دوباره چرب کرد وخیلی آروم بهم فرو کرد کم کم همه کیرشو بهم فرو کرد درد و لذت همراه شده بود هم لذت کون کردنو داشتم هم برلی اولین بار لذت کون دادنو تجربه کردم وقتی کیرشو تا بیخ بهم فرو کرد هر دو تامون شروع کردیم به تلمبه زدن حمید که زیر هر دوتامون بود گاهی نفس کم میاورد و میگفت یه کم بلند شید خیلی سنگین هستید خلاصه حمید فقط کون میداد و علی فقط کون میکرد این وسط من هم زمان هم کون میکردم و هم کون میدادم برا همین اول آب من امد همینکه آبمو پاشیدم تو کون حمید آب حمید هم امد ما دو تا شل شدیم و به همون حالت افتاده بودیم که کمی بعدش آب علی هم امد و ریخت تو کونم کمی بیحال خوابید روم چند لحظه بعد حمید با ناراحتی گفت خب بلند شید دیگه نامردهاااا خفه شدم این زیررررر بلند شدیم خودمونو تمیز کردیم لباس پوشیدیم و من گفتم باید برم خونه علی و حمید موندن بعدا حمید گفت بعد از رفتن تو یبار دیگه علی باهاش سکس کرده خلاصه اینم خاطره من بود خواستم براتون تعریف کنم شاید خوشتون بیاد . موفق و شاد باشید -نیما نوشته: نیما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده