رفتن به مطلب

داستان سکسی خیانت و پشیمانی

behrooz

ارسال‌های توصیه شده

باید طلاق می گرفتم اما لذتش نذاشت

مدتی بود به آرش شک کرده بودم که با یه نفر جز من سکس داره بارها خواستم مچشو بگیرم اما نمیشد تا اینکه بهش گفتم می خوام برم خونه مامانم چون مامانم با خالم با هم توی یه خونه زندگی میکنن هر وقت خالم مریض میشه من میرم کمک مامانم این بارم به همین بهانه گفتم میرم خونه مامانم و یه هفته ای نمیام و با همسایمون ندا که مطلقه بود و خونشون روبروی واحد ما بود هماهنگ کردم و رفتم خونه اونا و خونمون زیر نظر گرفتم زنها هم که میشناسید تا نفهمن اونی که رختخوابشون رو باهاشون شریک شده کیه ولکن نیست چند ساعت بعد میلاد پسرخالش اومد خونمون فردا صبحم با آرش از خونه زدن بیرون دو روز بعد دوباره میلاد اومد شک کردم ببینم اینا چیکار میکنن چون ما زیاد با میلاد رابطه نداشتیم و برام عجیب بود الان میاد خونمون چند بار خواستم برم اما گفتم نه مردها چیکار دارن بکنن؟ یا عرق میخورن یا… آرش اهل مواد که نبود پس چیکار میکنن؟ شب بود که آروم کلید انداختم رفتم داخل تلویزیون روشن بود و فیلم سکسی پخش می کرد اما صداش قطع بود و از داخل اتاقمون صدای آرش میومد که کونتو پاره می کنم جرش میدم یه صدای آه و ناله ضعیفی هم میومد در باز کردم دیدم آرش داره میلاد از کون میکنه تا منو دیدن میلاد خواست بلند بشه که آرش نذاشت و داشت توی کونش تلمبه میزد از اتاق اومدم بیرون آرش میگفت مژده وایسا الان میام بهت توضیح میدم باورم نمیشد که آرش میلاد بکنه میلاد یه پسر سفید تپلی بود بعد که آرش اومد بیرون گفت نمی خواستم بهت بگم اما من نمی تونم از کون میلاد بگذرم اونم نمی تونه می تونی میلاد؟ گفتم یعنی هم جنس بازی؟ گفت عیبی داره؟ هم هم جنس بازی هم جنس مخالف کوس تو و کون میلاد خیلی حال میده کون میلاد کردم الان نوبت کوس توعه سرش داد زدم که گمشو عوضی که میلاد صدا کرد و دوتایی بردنم توی اتاق و میلاد دستامو گرفته بود و آرش شلوار شورتمو از پام کند و شروع کرد خوردن کوسم میلاد بی ناموس بهش میگفت عجب کوس خوشکلی داره آرش بهش گفت زر نزن لختش کن با سینه هاش بازی کن دوست داره آرش کوسمو می خورد و میلاد سینه هامو آرش میگفت بعد کون میلاد کوس تو می چسبه مژده و کیرشو به کوسم میمالید و سرشو میکرد داخل کوسم و میگفت الان چی می خوای؟ چی می خوای؟ گفتم کیر می خوام بکن توش بکن توش گفت کیر کیو می خوای من یا میلاد؟ گفتم هر دوشو می خوام کیراتون بکنید توی کوسم میلاد یه جووووووووون بلند گفت و آرش کیرشو کرد توی کوسم و تلمبه زدن شروع شد میلاد هم ولم کرده بود و به آرش می گفت تندتر بکن تند تر جرش بده جیغ بزنه آرش هم تندتر تلمبه میزد واقعا اوج لذت بود برام از خوشی صدام توی سینه ام حبس شده بود با اینکه می خواستم جیغ بزنم اما نمی تونستم تا اینکه آبش اومد و دیگه تلمبه نزد میلاد گفت می خوام جلوی زنت بکنمت بفهمه شوهرش چه کونیه آرش داگی شد و میلاد کیرشو کرد توی کونش و یه جوری تند تند تلمبه میزد و کیرشو تا ته میکرد توی کون آرش معلوم بود که خیلی وقته دارن اینکارو می کنن آبش اومد و به من گفت دیدی چه قشنگ گایدمش؟ کردن یعنی این یه جوری بچپونی توش که جا باز کنه آرش رفت تلویزیون خاموش کرد و اومد توی اتاق و به میلاد گفت گمشو توی هال می خوام کنار زنم بخوابم داشت میرفت بیرون آرش زد به کونش گفت مژده از این پنبه گوشتی نمیشه گذشت و اومد کنارم خوابید گفت حالا دیگه همه چیو میدونی من همینم دوست دارم هم کون میلاد بذارم هم توی کوس تو بکنم گفتم خفه شو بابا حوصلتو ندارم بگیر بکپ که گفت خیلی بی شعوری و روشو کرد اونطرف و خوابید بعد از چند دقیقه صدای خوروپوفش بلند شد دستشوییم گرفته بود بلند شدم برم دستشویی دیدم میلاد روی مبل خوابه از دستشویی که اومدم بیرون دم در ایستاده بود گفت مژده تو رو خدا بده کوس خوشگلتو بخورم به خدا تا حالا کوس هیچ زنی نخوردم من بی حرکت ایستادم که جلوم زانو زد و شروع کرد خوردن کوسم انقدر کوسمو خورد که التماسش می کردم بکنه توش میگفت دوست دارم توی کوست غرق بشم و کل صورتوش خیس بود بلند شد کیرشو کرد توی کوسم و شروع کرد تلمبه زدن مثله همون تلمبه هایی که توی کون آرش میزد تند تند و تا ته میکرد توی کوسم خیلی حال میداد بخصوص اینکه تا ته میکرد توی کوسم و ازم لب می گرفت و می گفت هیس آرش بیدار میشه می گفتم بیدار بشه به کیرت از الان دوست دارم همینجوری بکنی توی کوسم دوست دارم وحشی خودم باشی زود باش و شروع کرد دوباره تند تند تلمبه زدن گفت آبم داره میاد گفتم بیاد بریزش توی کوسم آبت بیاد بیاد بیاد بیاد و آبش اومد و خوابید روم حتی اینکه با اون هیکل تپلیش روم خوابیده بود حال میداد بعدش بلند شد و بوسیدم و گفت خیلی دوست دارم مژده و رفتم کنار آرش خوابیدم صبح که بیدار شدم آرش و میلاد نبودن بلند شدم برم حموم لباسامو جمع کردم که بندازم توی لباس کثیفا که یه کاغذ ازش افتاد میلاد شمارشو نوشته بود زیرشم نوشته بود من بازم می خوام تو اگه بازم می خوای فقط کافیه زنگ بزنی تا بیام از اولش می خواستم از آرش طلاق بگیرم اما از اون روز سکس های زیادی با میلاد داشتم و واقعا بهم حال میداد الانم دو ساله از این ماجرا میگذره و میلاد عاشق ندا زن مطلقه همسایمون شده و بهم گفته از طرف اون با ندا حرف بزنم پسر احمق فکر میکنه منم مثله خودش احمقم که کاری کنم که پارتنر سکسی خودمو دو دستی تقدیم ندا خانم کنم تا هر وقت که بخوام باید ماله من باشه بدبختی من اینه که اگه سکسی بهم حال بده هیچ جوره از دستش نمیدم جلوی آرش خیلی خودمو مشتاق سکس با میلاد نشون نمیدادم اما وقتی اون نبود و با میلاد سکس می کردم اوج لذت بود سکس نبود جنایت بود کوسمو به شکل وحشیانه ای جر میداد منم از خوشی تا سر حد مرگ می رفتم.

نوشته: مژده

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.