mame85 ارسال شده در 16 دی اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی کیر شکلاتی سلام این داستان بیشتر ماجرای اتفاق افتادن سکسه . ساکن یکی از شهرهای خوزستانم ، رفته بودیم بندر گناوه ، داشتم تنهایی تو بازار قدم میزدم ، توی یه مغازه لباس فروشی که فقط لباس زیر پسرونه بود یه پسره چشممو گرفت ، رفتم داخل سلام کردم و چندتا شورت رو نگاه کردم ، بعد به فروشنده گفتم که شورت فانتزی میخوام ، پسره که همون فروشنده بود فهمید که یه خبرایی هست ، بهم گفت که اینجا ندارم و توی انباره و نمیارم مغازه ، اگه خواستی بیا همونجا امتحان کن و بخر ، منم که از خدا خواسته قبول کردم ، گفت فقط شمارمو داشته باش یه نیم ساعت دیگه زنگ بزن و بیا ، آدرس رو بهم داد که چندتا کوچه بالاتر بود ، اومدم بیرون و توی بازار قدم میزدم ، چشمم به لباس زنونه ها که افتاد بیشتر حشری شدم ، رفتم یه جوراب توری بلند خریدم و یه شورت و سوتین ، بعد رفتم توی یه مغازه پوشاک و الکی یه شلوار انتخاب کردم و رفتم تو اتاق پروف ، لباسامو درآوردم اون لباس زیرایی که خریده بودم پوشیدم و بعد اومدم بیرون و بهانه آوردم و زدم بیرون از اونجا ، پسره توی تصورم بود ، از اون تیره های جذاب ، خودمم که سفید مثل برف ، کونمم نرم و گنده ، خلاصه نیم ساعت گذشته بود و زنگش زدم و هماهنگ شدیم و رفتم سمت انبارش ، یه خونه قدیمی بود ، رفتیم داخل و گشت و چند نمونه شورت آورد که انتخاب کنم ، منم گفتم کاش میشد بپوشمش که ببینم کدوم بهتره ، اونم که بو برده بود گفت: +خب بپوش عیبی نداره همینجا بپوش ـ اینجا مشکلی نیست؟ آخه… +آخه نداره ، توی خونه ست ، زیر سقفه , اتاق پروفه دیگه ـ باشه ، همینجا میپوشم اونم همینجوری وایساده بود جلوم و نگام میکرد که من گفتم: -شما هم همین جایی؟ +ببخشید الان میرم بیرون ـ نه ، نمیخواد ، لخت که نیستم ، زیرش لباس دارم +خب دیگه منم گفتم بمونم توی تن شما ببینم حتما خیلی قشنگه فهمیدم آمادس که یهو بپره بغلم کنه و سواری بگیره ازم لباسامو که درآوردم تا چشمش به سوتینم افتاد چشماش از حدقه زد بیرون و داشت دیوونه میشد ، منم حشری ، دوتامون داغ کرده بودیم ، اصلا شورت فانتزی رو نپوشیدم , همینجوری داشتیم نگاه هم میکردیم ، من خمار ، اون چشماش و دهن باز ، خودمو میمالیدم که اومد جلو ، گفت که میدونستم بدنت عالیه ولی نه در این حد ، نتونستم دووم بیارم ، آخه خیلی حشری و کیرپرستم ، از گوشام حرارت بیرون میومد ، افتادم رو زانو و دست بردم سمت کیرش ، سریع کمربندشو باز کرد و شلوار و شورتشو داد پایین ، کیرش بلند بود ، یه کیر شکلاتی و خوشفرم ، از قبل این فانتزی رو داشتم ، کیر سیاهپوستارو توی فیلما میدیدم دوست داشتم بخورم و بلیسم ، حالا دیگه جلوم بود ، این کیرش هم شکلاتی بود هم بزرگ ، چشمامو بستم و کیرشو گذاشتم دهنم ، از جون و دلم براش ساک زدم ، بعدش بلندم کرد ، چندتا گونی لباس اونجا بود ، انداختم روی اونا ، شورتمو کشید پایین و سوراخمو خوب خورد ، کیرشو گذاشت رو سوراخم و میمالید به سوراخم ، داشتم دیوونه میشدم ، کرد داخل ، خیلی داغ بود خیلی خیلی داغ بود ، داغی کیرش روانیم کرده بود ، شروع کرد تلمبه زدن ، تقریبا یک دقیقه تلمبه زد ، گفت: +آبم میخواد بیاد ـ چه زود +از بس که کون خوبی داری ، حالا کجا بریزم؟ ـ صبر کن ، درش بیار تا نیومده +چی شد؟ ـ هیچی ، اینبار خودتم کامل بخواب روم و بغلم کن و هی بوسم کن ، تلمبه هم که میزنی کیرتو بیشتر بیار بیرون و عمیق تر بکن تو ، وقتی هم آبت اومد کیرتو تا ته فشار بده و نگه دار تا منم با نبض کیرت حال کنم +چقدر نکته داشتی و نمیدونستیم ـ میخوام همزمان آب منم بیاد و ضدحال نخورم +آهان ، راست میگی هااا ، باشه عزیزم رو همون گونی لباسها خوابیدم و اونم خوابید روم و کیرشو کرد داخل کونم ، تمام نکاتی که گفتم مو به مو اجرا کرد ، بغلم کرده بود و بوسم میکرد ، عاشق این حالتم ، تلمبه های عمیق میزد ، گفت داره آبم میاد و کیرشو تا ته فرو کرد و نگه داشت ، با نبض کیرش آب منم اومد و یه مقدارش هم ریخت روی گونی لباس😁😁 بلند شدیم و رفتم تو دستشویی و خودمو تمیز کردم ، رفتیم داخل و پیش هم نشستیم و با هم یه نخ سیگار کشیدیم و کمی گپ زدیم ، وقتی هم که خواستم برم ۵ شورت و ۵ جوراب هم بهم داد بعلاوه شورت فانتزیا و هیچ پولی هم ازم نگرفت ، فقط گفت که هروقت رفتم گناوه برم پیشش ، بعضی وقتها هم بهم پیام میدیم و خبری میگیریم ، خلاصه این خاطره خوب من از زمستان ۱۴۰۲ بود ، یه خاطره واقعی که فراموش نمیشه البته بازم باهاش سکس کردم ولی این دفعه اولی خیلی حال داد ، دیرانزال نبود و کمر فیل نداشت مثل تخیلات بعضیا اما واقعا حال داد توی همون مدت کم ، اسمشو ذخیره کردم کیر شکلاتی ، دلتون بسوزه یه دونه کیر شکلاتی هم توی لیست ذخیرم دارم ، در ضمن برای اونایی که میخوان کامنت چرت بزارن:(توی همون نیم ساعت توی یه مجتمع سر همون میدون اصلی و بزرگ توی گناوه رفتم تو دستشویی و خودمو خالی کردم و سوراخمو کرم زدم ، آماده کردم و رفتم پیشش ، سوراخ کون ما به لحاظ تنگی و گشادی ، کص زن جنده نیست ، ما هم مثل بقیه مفعولا آمادش کردیم) خوش باشید نوشته: پسر زنپوش آموزش تماشای فیلم ها - آموزش دانلود فیلم ها - آموزش تماشای تصاویر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده