رفتن به مطلب

داستان سکسی فانتزی بازی اقوام

arshad

ارسال‌های توصیه شده

پدر فانتزی هام، مانی

یکسال از ازدواجم با آرش می گذشت توی سکس هیچ محدودیتی نداشتیم اون از فانتزی هاش میگفت منم از فانتزی هام می گفتم یه بار بهش گفتم دوست دارم با یه مرد دیگه دو تایی بکنیدم گفت آخ جون اینو دوست دارم گفتم کسی نباشه شر بشه؟ گفت نگران نباش یه نفرو سراغ دارم همه جوره پاش گیره یه هفته ای گذشت شب جمعه بود زنگم زد گفت فرزانه امشب خوشکل کن دارم با اونی که خواستی میام گفتم کیه؟ گفت میاد می بینی هم خوشحال شدم هم استرس داشتم خوشحال شدم که فانتزیمو برام عملی کرده اما استرس داشتم که کیه؟ رفتم حمام آرایش کردم یه تاپ و دامن کوتاه پوشیدم و منتظر بودم حدود ساعت 8 شب آرش و مانی پسر عموش اومدن باورم نمیشد قراره امشب با مانی بخوابم پسر سفید و خوشکلی بود سنش هم از من و آرش کمتر بود مانی رفت حمام به آرش گفتم مانی خوبه اما یه وقت به کسی نگه؟ گفت مانی خودم کردمش انقدر بهم کون داده و ازش آتو دارم که نمی تونه حرف بزنه مانی که از حموم اومد آرش بردش توی اتاق و براش لخت شد و کیرشو داد بخوره به منم گفت بیا فیلم بگیر منم با گوشیم ازشون فیلم می گرفتم آرش کیرش که حسابی شق شد کاندوم زد و کیرشو کرد توی کون مانی و تلمبه میزد میگفت آبم باید بریزه توی این کون سفید و خوشکل و به کونش ضربه میزد میگفت جووون هنوزم تنگه گشاد نمیشه این کون خوشکل کیرشو تا ته می کرد توی کون مانی و نگه میداشت میگفت حال میده؟ مانی میگفت آره آره آرش تند تر بزن آبت بیاد گفت آب می خوای؟ الان میاد و تند تند تلمبه زد تا آبش اومد بهم گفت یه کیر می خواستی برای توی کوست؟ بیا اینم کیر دوم ماله خودت گفتم میخوام امشب دوتایی جرم بدید گفت امشب شب رویاهاته رفتم روی تخت خوابیدم به مانی گفتم بیا سینه هامو بخور خیلی شیک اول اومد چند تا بوسم کرد ازم لب گرفت گردنمو لیس زد خیلی بهم حال داد اینکارش گفتم بازم بازم گفت چی؟ گفتم یه بوس یه لیس به گردنم بازم بازم یه بوس لب ازم می گرفت و گردنمو لیس میزد آرش داشت نگاهمون می کرد که گوشیش زنگ خورد و از اتاق رفت بیرون مانی داشت سینه هامو می خورد و با دستش تند تند کوسمو میمالید چشامو بسته بودم که مانی در گوشم گفت امشب یه جوری میکنمت که تلافی سالها کون دادن به آرش دربیاد گفتم مانی جان امشب هر چقدر عقده از آرش داری توی کوس من خالی کن گفت یه جوری برات جرش میدم نتونی راه بری گفتم جرم بده مانی هر چی عقده از کون دادن به آرش داری توی کوس من خالیش کن اصلا امشب اینجایی تا کوسمو جر بدی رحم نکن جرم بده من می خوام تو جرم بدی گفت جووووون فرزانه من گفتم من فرزانه خودتم جرم بده و از هم لب می گرفتیم و می گفتم جرم بده جرم بده کوسم خیس خیس بود بهم گفت کیرمو ببین چه کیریه کیرشو بوسیدم و لبامو غنچه کردم دور سرش و با زبونم دورش میمالیدم صدای آه آه مانی بلند بود گفت دوست دارم بکنم توی کونت گفتم نه بکن توی کوسم بکن توی کوسم گفت نه من کونتو می خوام گفتم تو رو خدا بکن توی کوسم تو رو خدا مانی بکن توی کوسم که یهویی کیرشو تا ته کرد توی کوسم یه جیغ زدم که آرش اومد توی اتاق مانی خوابیده بود روم کیرش تا ته توی کوسم بود و ازم لب می گرفت آرش گفت مانی خوبه؟ گفتم خیلی خوبه مانی بکن بکن که شروع کرد تلمبه زدن داد میزدم جرم بده جرم بده و بعدش چشامو بستم و فقط آه و ناله می کردم و از تلمبه های مانی توی کوسم لذت می بردم تا اینکه آبش اومد اما من تازه گرم شده بودم به آرش و مانی گفتم کوس کشای مادر جنده بیاید منو بکنید و رفتم سراغ کیر آرش و شروع کردم خوردنش داشت با مامانش حرف میزد که قطع کرد گفت بیا بخورش و کیرشو تا ته می چپوند توی دهنم این کارو خیلی دوست داشت منم خیلی اینکارو کرده بودم دیگه بلد بودم چیکار کنم که شق کنه وقتی شق کرد داگی شدم و آرش توی کوسم تلمبه میزد و مانی هم جلوم ایستاده بود و کیرشو توی دهنم کرده بود آرش خوابید من نشستم روی کیرش و کرد توی کوسم مانی هم از پشت کیرشو کرد توی کونم آرش گفت دو تا کیر خوبه؟ حال میده؟ گفتم آره تلمبه بزن آرش تلمبه بزن و خودش و مانی مثله وحشیا توی کوس و کونم تلمبه میزدن زمانی که ارگاسم شدم آرش آبشو توی کوسم خالی کرده بود اما مانی بغلم کرد و روی قالیچه کف اتاق داگیم کرد و توی کونم تلمبه میزد گفتم این همه کون دادی الان داری کون میکنی چه حسی داری؟ گفت خیلی حال میده هم دادنش هم کردنش تلمبه هاش خیلی تند بود و آبش اومد بعدش روی شکم خوابوندم خودشم خوابید روم گفت بهت حال داد؟ کوس و کونتو جر دادم گفتم آره خوب بود گفت فرزانه یه چیز بگم؟ بین خودمون دو تا باشه؟ گفتم بگو نترس بین خودمون میمونه گفت دوست دارم یه شب خودم و خودت با هم دوتایی سکس کنیم گفتم یعنی آرش نباشه؟ گفت نه نباشه فقط خودم و خودت گفتم باشه قبول گفت کی؟ گفتم دوشنبه خوبه چون از صبح تا عصر خونه تنهام گفت باشه قبوله.
گفتم مانی امشب توی بغلت بخوابم؟ گفت باشه بلند شدیم و رفتیم روی تخت و توی بغلم هم خوابیدیم صبح که بیدار شدم مانی و آرش نبودن اما خوشحال بودم که مانی دوشنبه میاد پیشم.
شب آرش که اومد براش غذایی که دوست داشت درست کرده بودم و کلی بوسیدمش بهش گفتم ممنونم برای مانی گفت مهم اینه تو لذت ببری گفتم پس ماهی یکی دو بار بیارش گفت هر هفته باشه بهتر نیست؟ گفتم کردن کونش بهت حال میده؟ خندید گفت کردن کوس تو و کون اون با هم بهم حال میده گفتم نه نمی تونم هر هفته ماهی یه بار خوبه حالا تو دوست داری دو هفته یه بار حداقل گفت قبول دو هفته یه بار.
دوشنبه مانی اومد بهش گفتم که قراره ماهی دو بار بیاد با هم بخوابیم گفت خوبه منم پایه ام چون خیلی اصرار کرد اول بهش کون دادم توی وحشی بودن هیچ کس به پاش نمیرسید واقعا با تمام وجودش توی کونم تلمبه میزد و آبشم توی کونم خالی کرد گفتم خوبه؟ راضی شدی؟ گفت بی نظیره این کونت تکه تک گفتم چی شد به آرش کون دادی؟ گفت اون بهت چی گفت؟ گفتم از اون نپرسیدم گفت می پرسیدی هم بهت راستشو نمی گفت گفتم تو راستشو بگو گفت منو خواهرشو زمانی که داشتم از کون می کردمش گرفت گفتم مرضیه رو؟ گفت آره گفتم خیلی حال کردم کی؟ گفت مرضیه اون موقع 15 سالش بود گفتم ایووول گفت می خواست با چاقو منو مرضیه رو بکشه مرضیه تا می خورد کتک زد منم برد توی انبار که بکشه اما به پاش افتادم و التماسش می کردم گفتم بیا بکن توی کونم بیا بکن کیرشو انقدر مالیدم تا شق کرد بعدش اجازه داد براش بخورم و کرد توی کونم خیلی درد داشت اما تحمل کردم چون از مردن بهتر بود از اون روز خیلی بهش کون دادم گفتم دوست داری یه بار دیگه مرضیه رو بکنی؟ گفت آره گفتم الان زنگش بزنم اگه شوهرش نبود بیاد با هم حال کنیم؟ گفت آره زنگ زدم مرضیه گفتم شوهرت نیست؟ گفت نه رفته کربلا گفتم فوری بیا خونمون کارت دارم گفت باشه نیم ساعت دیگه میرسم مرضیه که اومد من با شورت و سوتین بودم گفت جووووون سکسی شدی گفتم امروز فقط سکس محض داریم گفت کوفت واسه این منو این همه راه کشوندی اینجا؟ گفتم نه یه نفر هست که توی اتاق منتظرته گفت کی؟ گفتم برو داخل ببین نمیومد داخل هولش دادم و رفتیم داخل درو بستم مانی لخت از پشت بغلش کرد گفت مانی تویی خیلی بیشعوری و همدیگه رو بغل کردن و حالا لب بگیر کی نگیر تازه مرضیه زد زیر گریه که مانی با لب گرفتن هاش آرومش کرد چادر مرضیه رو از سرش درآوردم و گفتم تمیزی گفت آره با مانی کم کم لختش کردیم مانی کونشو می بوسید میگفت جوووون این دوباره ماله من شد مرضیه گفت ماله خودت مانی جونم مانی سوراخشو لیس میزد گفت این کونو یه جور بکنم به یاد قدیم منم کیرشو می خوردم که حسابی شق شده بود بهم گفت فرزانه توی سوراخ مرضیه توف کن چند تاتوف کردم و کیرشو کرد توی کون مرضیه و شروع کرد تلمبه زدن خدایش خیلی بهم حال داد داشت جلوم خواهرشوهرمو می کرد تازه اونم کی مرضیه با اون همه ادعا دلم می خواست فیلم بگیرم ازش یه آتو داشته باشم که فوری رفتم گوشیمو آوردم و رفتم گذاشتمش روی میز آرایش که دقیقا جلوی اونا بود و گذاشتم فیلم بگیره دوتایی شونم فقط حواسشون روی سکس بود چون مرضیه تنگ بود و با وحشی بازیای مانی جیغ میزد و التماس می کرد آرومتر آرومتر مانی داد میزد آبمو توی کونت میریزم اما مانی هم حق داشت کون مرضیه سفید و گنده بود و چون داگی شده بود مثله یه بستنی قیفی وانیلی زده بود بیرون و مانی داشت با توحش تمام کیرشو توی این بستنی قیفی فرو می کرد و مرضیه هم نمیدونم راست یا دروغ میگفت درد داره و جیغ میزد و مانی وحشی تر میشد تا اینکه آبش اومد و ریخت توی کون مرضیه مانی بهش می گفت این کون حق من بود مرضیه گفت الانم ماله خودته و از هم لب گرفتن و مانی رفت دستشویی و منم رفتم فیلم قطع کردم و یه آتو عالی از مرضیه گرفتم به مرضیه گفتم خوش گذشت بانو؟ گفت تو با مانی چیکار داری؟ گفتم داداشت آوردش با هم دوتایی ترتیبمو دادن گفت دروغ نگو؟ گفتم از مانی بپرس مانی که از دستشویی اومد ازش پرسید و مانی هم همه چیزو براش تعریف کرد مرضیه گفت خوش به حالت چه عشق و حالایی میکنی گفتم منم درکت کردم شرایط عشق و حالو برای تو هم فراهم کردم دیگه بغلم کرد و بوسیدم گفت ازت ممنونم گفتم پس از الان قرارهای 3 تایی میذاریم و با هم عشق و حال می کنیم گفت قبوله.
از اون روز دو تا سکس 3 نفری داشتم یکیش منو آرش و مانی یکیشم منو مرضیه و مانی واقعا لذت بخش بود چون هم دوتا کیر توی کوس و کونمو تجربه می کردم هم لز با مرضیه هم سکس تکی با مانی. فانتزی هام ته کشیده بود دیگه هیچ ایده جدیدی نداشتم فقط می خوابیدم تا مانی و آرش هر کاری دوست دارن بکنن و آبشون بیاد واقعا عاشق دوتاشون بودم البته 3 تاشون چون مرضیه هم توی لز برام سنگ تموم میذاشت.
اما وحشی بودن مانی بیشتر دوست داشتم درد و لذت با هم بودن مثله خوردن پیتزا پپرونی که هم خوشمزست هم تند. با دیدن مرضیه فهمیدم زنها برای مردی که بخوان نه سردن نه بی حوصله اگه زنی باهات سرده یعنی تو اون مردی که می خواد نیستی میگی نه؟ کلی دعوا می کنیم سر اینکه مانی کوس و کون مرضیه رو میکنه نوبت من که میشه روی تخت بی جون افتاده
میاد کیر مانی رو زمانی که داره کوسمو می خورده، می خوره براش چون مانی رو دوست داره سکس با مانی دوست داره انقدر که توی 15 سالگیش با اون همه درد راضی شده بهش کون بده و داده این نهایت دوست داشتنه بنظرم اونم توی اون سن کم. بنظرم بهتر بود مرضیه رو به مانی میدادن چون دختری که بخاطر پسری اون همه درد رو تحمل میکنه واقعا دوستش داره این نظر منه چون تجربه اولین سکس از کون داشتم اونم توی 19 سالگی با هر وسیله ای بکنی برای اون دختر درد داره تازه بارهای بعدی به زور آرش از کون میکردم و هر بار کلی گریه می کردم اما مرضیه یه دختر 15 ساله توی خونه خودشون که امکاناتش فقط توف بوده کون داده اونم چندین بار که فکر کنم بارهای هشتم نهم آرش گرفته بودشون بنطرم این نشونه علاقه بیش از حد یه دختر به یه پسره من پسر بودم دختری که قبول می کرد اولین بار بهم کون بده هیچ وقت ولش نمی کردم چون الانم دارم میبینم که مرضیه واقعا مانی دوست داره.

نوشته: فرزانه

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.