رفتن به مطلب

داستان سکسی خیانت زنم و تلافی کردنش

arshad

ارسال‌های توصیه شده

خیانت همسرم و تلافی من

سر کار بودم اون روز حال خوبی نداشتم با خودم گفتم برم خونه دفترچه بیمه بردارم برم دکتر دیگه به همسرم زنگ نزدم نگران بشه رسیدم درب حیاط باز کردم دیدم یک جفت کفش مردانه در حال خونه هستش بی صدا رفتم داخل صدای سکس میومد کل بدنم شل شد و بی حس شده بودم دقت کردم دیدم از تو اتاق خواب صدا میاد ولی در اتاق خواب بسته بود رفتم تو حیاط از پشت پنجره نگاه کردم دیدم یک لحظه موندم چیکار کنم زنم مریم پوزیشن داگی ایستاده بود لخت و یک نفر داره از پشت داره مریم میکنه چیزی که دردناک بود خیانت همسرم و بدتر از اون کسی که داشت تو کس مریم تلمبه میزد پسر خاله خودش یک پسر 18 ساله بود که 12 سال از مریم کوچکتر بود هیچی نگفتم نمی‌دونستم چیکار کنم همون لحظه باید چیکار میکردم میرفتم داخل میزدمشون یا میکشتم هر دو رو رفتم تو پذیرایی صندلی گذاشتم پشت در اتاق خواب از بالا که شیشه بود یک فیلم کوتاه گرفتم برای مدرک رفتم تو ماشین حرکت کردم تو پارک سر کوچه نشستم نیم ساعت گذشت داشتم با خودم کلنجار میرفتم گفتم حتما باید تلافی کنم بزرگترین ضربه ای بود که خوردم زن منو یک پسر 18 ساله بکنه زنگ زدم به همسرم مریم دیدم گوشی جواب داد نفس نفس میزد گفتم چته عزیزم البته منم دست پاهام می‌لرزید از این قضیه گفت هیچی تو آشپزخونه بودم دویدم سمت اتاق خواب گوشی برداشتم گفتم دارم میام خونه چیزی لازم نداری گفت چرا تو راه میوه بخر گفتم باشه میدونستم میخواد کاری کنه که من دورتر برم خونه همون اطراف میوه خریدم آب معدنی خنک گرفتم یکم خوردم آخه گلوم خشک شده بود از استرس و ناراحتی رسیدم خونه دیدم تو چهرش مشخص بود ترسیده خودمو زدم به اون راه باهاش سلام کردم اونم دست داد میوه ها رو ازم گرفت رفتم در یخچال باز کردم به بهانه آب خوردن دیدم میوه داریم بهش گفتم میوه داریم که گفت نه اخرشون هستند روی مبل نشستم همش تو فکر بودم که چیکار کنم تصمیم گرفتم که مریم ردش کنم پسرخالشو بیارم بکنم به مریم گفتم امشب همه همکارم میان اینجا دور هم باشیم اگه میشه خونه رو تمیز کنی بری خونه مادرت گفت باشه شروع کرد کارهای خونه رو انجام داد بهش گفتم خودم میبرمت بردمش خونه مادرش برگشتم سمت خونه زنگ زدم به پسر خاله مریم اسم محسن بود بهش گفتم امشب مهمون دارم همکارام هستند می‌آیی خونه کمکم کنی گفت بله آقا مسعود الان میام رسیدم خونه یک فلش برداشتم فیلم کپی کردم زدم به تلویزیون زنگ زد درب باز کردم آمد داخل نگاهش یک جوری بود سلام کرد بهش گفتم برو میوه ها رو بیار از تو یخچال تا رفت درب حال قفل کردم کلید گذاشتم تو جیبم میوه ها رو گذاشت رو میز گفت الان چیکار کنم گفتم لخت شو یک لحظه موند گفت چی گفتم لخت شو محسن لباساتو کامل دربیار گفت با ترس و استرس گفت چرا آقا مسعود یک سیلی زدم تو گوشش گفتم لخت شو وگرنه میکشمت شروع کرد به گریه و زاری بهش گفتم از این خبر ها نیست لخت شو دوباره با گریه گفت مگه چیکار کردم تلویزیون روشن کردم فیلم سکس خودشو زنم گذاشتم و مثل بارون اشک می‌ریخت رفتم جلو گفتم چند بار این کار رو انجام دادید ؟ گفت به خدا همین یک بار بود خود مریم بهم گفت بهش گفتم نوبت مریم هم میرسه رفتم زدمش زمین شلوار و شورتش از پاش درآوردم هی میگفت این کار نکن لطفاً غلط کردم من خون چشمام گرفته بود تف زدم به سوراخ کونش کیرمو کردم تو کونش هی داد میزد گریه میکرد با مشت میزد تو زمین هی میگفت گوه خوردم با زور کل کیرمو کردم توش و داد میزد خوبیدم رو کمرش سرش گرفتم بهش گفتم وقتی اون کار با زنم کردی الان باید تاوان بدی بی ناموس نه تنها تو رو خواهرتم میکنم با مادرت نشستم رو کونش گوشی از جیب لباسم درآوردم رو کونش نشسته بودم عقب و جلو تلمبه میزدم و فیلم میگرفتم تو فیلم گفتم عاقبت کسی که خیانت کنه یا به ناموس دست درازی کنه همینه فیلم از کیرم که تو کونش بود گرفتم و اونم همش گریه میکرد خوابیدم روش از صورتش گرفتم بهش گفتم حالا آقا محسن تو که کیرتو کردی تو کس زنم حالا بگو مزه کیر چطوره سرش انداخته بود پایین و گریه میکرد موهاش گرفتم سرش آوردم بالا نگاه کن تو دوربین بی ناموس هی میگفت غلط کردم ببخشید و گریه میکرد فیلم و قطع کردم کیرمو از تو کونش درآوردم ولی نزاشتم آبم بیاد بهش گفتم حالا از اینجا گمشو یک بار دیگه به مریم زنگ زدی یا پیام دادی خونتوت پای خودته کیرم تو کس خواهرت و مادرت گمشو لباس ها پوشید با گریه رفت زنگ زدم به مریم گفتم تا قبل از اینکه محسن بهش زنگ بزنه گفتم آماده شو بیام دنبالت گفت مگه نه قرار بود همکارات بیان گفتم نه کنسل شد رفتم دنبالش با ماشین زنگ زدم آمد سوار شد گفت چرا کنسل شد گفتم هیچی برای یک نفر مشکل پیش آمد هیچی نگفت تا رسیدیم خونه رفتم رو تخت خواب لخت شدم بهش گفتم بیا آمد دید لخت خوابیدم بهش گفتم بیا برام بخورش گفت الان حسش نیست گفتم اشکال نداره بیا لباس هاتو دربیار میخوام باهات سکس کنم گفت به خدا حال ندارم میزاری برای شب بلند شدم موهاش گرفتم پرتش کردم رو تخت گفتم خفشو جنده لخت شو ببینم با ترس نگاه کرد گفت چته مسعود چرا اینجوری میکنی داد زدم گفتم لخت شو عوضی با ترس لباس ها رو درآورد منم لخت شدم پاهاش باز کرد گفتم نه برعکس شو رو به شکم خوابید گفت از پشت نکنی درد داره بهش گفتم اتفاقا میخوام از کون بکنمت آمد بلند بشه نشستم رو کمرش گفت نه مسعود درد داره جان مادرت این نکن گفتم خفشو جنده عوضی اسم مادرمو نیار گفت مسعود چت شده امروز تف زدم به کیرم خوابیدم رو کمرش با دست کیرم گذاشتم در سوراخ کونش فشار میدادم داخل جیغ میزد اشغال عوضی درد داره سرش رفت تو کونش بی تابی میکرد و گریه میکرد و منم حالیم نبود فشار میدادم و التماس میکرد مسعود بسه تر خدا بسه و گریه میکرد در گوشش گفتم درد داره ؟ گفت آره به خدا و میخواست زیر من خودشو راه کنه تو گوشش گفتم یعنی کیر من از محسن بزرگتره خوب امروز دولا بودی میکردت جنده گریش بند آمد گفت تر خدا مسعود ببخشید مسعود اشتباه کردم گفتم نه این تازه شروع ماجرا هستش و منم تا آخر کردم داخل جیغ زد و گریه میکرد و التماس میکرد حالا گفتم از امروز به بعد خوشحال میشی چون قراره برای همیشه بری پیش پسر خالت و تو کونش شروع کردم به تلمبه زدن و اونم گریه میکرد تمام آبم ریختم توش بلند شدم اون رو تخت خواب لخت افتاده بود و گریه میکرد و از ناراحتی جیغ میزد بهش گفتم دارم میرم بیرون تا یک ساعت دیگه میام آمدم نبینم اینجا باشی وگرنه زنگ میزنم به خانودات فیلم سکس خودتو اون محسن بی ناموس میزارم ببینند خودتم فردا میری دادگاه درخواست طلاق میدی بدون کوچکترین بحثی یا درخواست چیزی بکنی وگرنه میدونی که حکمت چیه.
برگشتم خونه دیدم نیستش بعد از مدتی ازش جدا شدم ولی بدترین ضربه عمرم بود.

نوشته: مسعود

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.