رفتن به مطلب

داستان سکسی کون تپل تو شورت توری

dozens

ارسال‌های توصیه شده

کونم تو شورت توری

من سیما هستم. ۳۹ سالمه. سه ساله که ازدواج کردم. شوهرم حسین هم ۴۲ ساشه. من خیلی داغ و سکسی و حشری هستم. کون و رون تپلی دارم. پستونام هم 80B هست. قدم ۱۶۵ و وزنم ۵۵ هست. من قبل از ازدواجم دوستایی داشتم که باشون سکس می‌کردم. مخصوصا با دو تا از همکارام که هنوز هم گاهی باشون شیطونی می‌کنم‌.

خب بریم سراغ داستان. ماجرا از اونجایی شروع شد که
تو این چند روز ۲ بار کون دادم☺️
اولش ۳ شنبه‌ی هفته‌ی قبل، یه سکس توپ💯 داشتم با همکارم😈 بهزاد و با پلاگ کونم رو باز کرد و بعدش هم کیر کلفتش مهمون کونم بود. با بهزاد از قبل از ازدواجم در رابطه هستم. بهزاد کسی بود که قدم به قدم کون دادن رو به من یاد داد و من از این بابت ازش ممنونم و باعث شد من از کونم لذت بینهایت رو ببرم. بر خلاف دوست پسر قبلیم که باعث شده بود من از کون دادن متنفر بشم. این عکس👇 رو هم اون گرفته.
بعدش هم جمعه شوهرم از کون خواست و منم که هنوز می‌خواستم بدم، سوراخ کون رو تقدیم شوشو جان کردم.
وای گشاد شدم و می‌گوزم کاملا تابلویه که کون دادم🥴

خب بریم سراغ ماجرای اصلی. جمعه‌ی هفته‌ی بعد، شورت و سوتین توری مورد علاقه‌ی شوشو رو پوشیدم و تو خونه قر می‌دادم. معمولا با این کار حسین خیلی حشری می‌شد و به کس و کونم رحم نمی‌کرد. نمی‌دونستم می‌تونم کونم رو حفظ کنم🤪 یا نه.
خلاصه شورت مورد علاقه‌اش رو پوشیده بودم و همش قر می‌دادم جلوش. پام رو باز می‌کردم و می‌بستم. انگشتم رو می‌کردم تو دهنم. یه پستونم رو‌ هم می‌ذاشتم بیرون. برا همین هر دو فول حشری شده بودیم.

حدودا ساعت ۹ شب بود، رو مبل نشسته بودم داشتم فیلم می‌دیدم.
یهو حسین داشت از کنارم رد می‌شد.
یه دفعه پرید به من و شروع کرد کونم رو گاز گرفتن.
منم سعی کردم از دستش فرار کنم.
محکم گرفته بود من رو. یه کم کونم رو گاز گازی کرد. بعد رفت سراغ پاهام. (حسین فتیش پا داره)
شروع کرد لیس زدن و خوردن.
از کف پام شروع کرد به خوردن و یواش یواش اومد بالا.
دستاشم رو کونم چنگ می‌زد.
تا زیر کونم میومد. کونم رو هم گاز گازی می‌کرد ولی سراغ سوراخم نمی‌رفت.
از رو شورت باسنم رو لیس می‌زد.
حالا منم به خودم می‌پیچیدم و منتظر بودم بره سراغ سوراخام.
وای نیم ساعت همه‌ی تنم رو‌ می‌خورد.
گردنم رو‌ می‌مکید.
پستونام رو فشار می‌داد و لیس می‌زد.
بعدش اومد و شورت رو از پام دراورد.
می‌خواست پاره کنه نذاشتم.
تازه شروع کرد و اومد سمت کسم.
خیس خیس بودم.
زبونش رو آورد و ران هام رو لیس می‌زد تا اینکه اومد سمت کسم.
زبونش که خورد به کسم آتیش گرفتم یهو.
دیگه شروع کرد به مکیدن و لیسیدن.
از روی کسم با زبونش آب کسم رو جمع می‌کرد و می‌برد سمت کونم و زبونش رو تا کمرم می‌کشید.
با زبونش آب کسم رو می‌کرد تو کونم.
وای وای وای
وای اونقدر کس و کونم رو خورد که‌ نگو
خوابید به پشت و من نشستم رو صورتش
حالا بخور بخور
زبونش رو می‌کرد تو کسم و می‌چرخوند.
کونم رو می‌مکید.
وای یه اتفاقی افتاد.
داشت کونم رو مک می‌زد که گوزیدم. از بس گشاد شده بودم این هفته.
خیلی خجالت کشیدم.
ولی دیوانه تر شد.
گفتم الان می‌زنه تو‌ گوشم.
ولی وحشی شد انگار.
گفت گوزو تو‌ دهن من می‌گوزی. کس و‌ کونت رو یکی می‌کنم امشب. منم با حالت حشری گفتم تقصیره خودت
ه. کونم رو گشاد کردی…
انگشتش رو با خیسی آب کسم کرد تو کونم.
بعد اومد کیرش رو گذاشت تو دهنم.
دیگه من شروع کردم. کیرش رو با همه وجود می‌خوردم
لیس می‌زدم کیرش و تخماش رو.
اونم عقب جلو می‌کرد تو دهنم. بهترین ساک عمرم رو براش زدم. کیرش رو می‌مالید به کسم و با آب کسم خیسش می‌کرد و می‌ذاشت تو دهنم. وای داشتم آب کس خودم رو می‌خوردم. تا حالا این کار رو نکرده بودم ولی انقدر حشری بودم که حالیم نبود و با اشتیاق می‌خوردم.
یهو کیرش رو از دهنم کشید بیرون و اومد بین پاهام و کیرش رو فشار داد تو کسم.
وای تا حلقم اومد.
یه جیغی زدم که نگو.
خلاصه تلمبه زدن شروع شد.
لبام رو می‌خورد و می‌مکید. گردنم رو گاز می‌گرفت. پستونام رو‌ می‌مالید. کونم رو چنگ می‌زد. منم پشتش رو چنگ می‌زدم.
انگشتش رو هم دوباره کرد تو کونم و تو کونم بازی می‌کرد.
من که رو ابرا بودم. از لذت فریاد می‌زدم. می‌گفتم من رو بکن. من رو جر بده. مگه شورت توری دوست نداشتی.
اونم می‌گفت کس و کونت رو یکی می‌کنم امشب. بیخود کردی شورت توری پوشیدی… از اوج لذت به ارگاسم رسیدم و لرزش بدنم شروع شد. محکم گرفتمش و به خودم فشارش می‌دادم
یه دقیقه بعدش گفت بیا بشین روم.
دراز کشید به پشت و منم پشتم به سمت صورتش. نشستم رو کیرش.
حالا من بالا پایین می‌شدم و جیغ می‌زدم.
اونم کونم رو‌ چنگ می‌زد. وای که چقدر هر دو این پوزیشن رو دوست داریم. فکر کنم همه‌ی همسایه ها فهمیدن چه خبره. می‌زد رو‌ کونم و می‌گفت یواشتر جنده. منم بیشتر جیغ می‌زدم.
نشست و هنوز کیرش تو کسم بود.
منم سرم رو گذاشتم رو مچ پاهاش.
وای من کسم رو فشار می‌دادم و اونم ضربه می‌زد.
با انگشتش هم با کونم بازی می‌کرد.
فهمیدم می‌خواد بذاره کونم. با اینکه از قبل قصد نداشتم کون بدم چون تو هفته گذشته دو بار داده بودم، ولی الان دیگه راضی بودم و می‌خواستم کون بدم. هرچی می‌خواد بشه بذار بشه…
یهو گفت از روبرو بشین رو کیرم. نشستم تو بغلش و رو کیرش. شروع کردیم به لب بازی که آبش با فشار پاشید تو کسم.
داغ و سوزان.
ضربان کیرش تو کسم ضربه می‌زد.
حالا من هم دیگه طاقت نداشتم. قبلش اومده بودم و دوباره اومدم.

دیگه همینجوری تو کسم بود و بدنم رو نوازش می‌کرد…
من رو‌ خوابوند و بعدش هم تو بغل هم بیهوش شدیم…

نوشته: SiSi_hot

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.