رفتن به مطلب

داستان خیانت زن شوهردار در بیمارستان

kale kiri

ارسال‌های توصیه شده

سمیرا در بیمارستان

سلام
سمیرا هستم ۳۵سالمه پرستار بیمارستانم تو کرج متاهلم بچه ندارم دلو زدم دریا داستانی که یه مدت داره روانیم میکنه اینجا تعریف کنم
۱۶۶قدمه ۶۵وزنم موهام خرمایی رنگه پوستم‌سفیده بدنم تو پره سینم سایزش ۸۰میشه باسنمم درشت و نرمه چهرمم معمولیه شبیه این دافا و پلنگا نیستم
از قدیم کراش همکارا و فامیلا بودم و هستم یه جورایی عادت کردم ولی خب ۷سال پیش با علی ازدواج کردم که شغلش دولتیه زندگی نرمالی داریم
تو سکس علی کیرش خیلی کوچیکه طوری که من اگه خودمو نمالم اصن ارضا نمیشم ولی خب اینو زمانی فهمیدم که یکی از همکارم عکس کیر شوهرش تو گوشیش بود که اتفاقی دیدم فهمیدم واقعا کیر علی نصف اونم نیست
من به خودم میرسیدم از بدنسازی گرفته تا فیشیال پوست و داستانای دیگ یه بار خیلی داغ کردم التماس علی کردم کسمو بخوره ولی هیچوقت اینکارو نکرده و نمیکنه به گفته خودش حالش بهم میخوره ولی من جوری براش خوردم که آبش اومد و اصن کار به سکس نرسید خلاصه همین وضع بود
شیفت شب بیمارستان بودم یه بیمار مرد سن بالا داشتیم که اسمش سعید بود به شددددت هیز و لاس‌زن که کسی جرعت نداشت بره سمتش چون یا مالیده میشد یا مخش بکار گرفته میشد منم مجبور بودم که برم سمتش برای درمان اونم مدام درحال دسمالی بود اصن کار نداشت که کسی ببینه آبروش بره یه بار یه انگشتی از کونم کرد که کوپ کردم اومدم باهاش درگیر بشم سریع گف صدات دربیاد آبرو خودت میره نه من منم ساکت شدم و کارش شده بود ور رفتن با من منم اوایل بدم میومد ولی به مرور جدا خوشم اومده بود یه شب ‌که هیچکی تو اتاقش نبود رفتم برای درمان بیدار بود پشتمو کردم بهش و منتظر حرکت ازش بودم که دوباره کونمو گرف دست کارمو لفت دادم تا حسابی انگولک کنه از زیر روپوشم دست برد دست کنه تو شلوارم که سریع خودمو جمع کردم و گف سمیراجان یه دقیقه خواهش میکنم فقط یه دقیقه دارم منفجر میشم منم با کلی استرس و هیجان رومو اونوری کردم دکمه شلوارم باز کردم راحت دستشو برد روی کونم یه دقیقه کامل کونم دسمالی کرد از پشت دستش خورد به کسم اهم دراومد گف چه خیسم هسی دستمو گرف گذاشت رو کیرش یه کیر بزرررگ از اون شلوار بیمارستان داشت پارش میکرد جا خوردم خودمو جمع کردم دکممو بستم تا برگشتم یکی از سینه هامو گرف گف اوووفف چقدر نرمی توووو اخر میکنمت میبینی حالا منم اضطراب داشتم سریع رفتم از اتاق بیرون کسم خیسه خیس بود دوباره به سرم زد برم تو اتاقش بزارم بیشتر بمالتم ولی ترسیدک هم از یارو هم دوربین هم همکارام چند روزی نرفتم تا موقع ترخیصش رسید مدام سمت من بودش همه فهمیده بودن اون. همکارای نزدیکم گفتن باز دوباره روت کراش زدن عوضی منم میخندیدم
۲روزی گذشت تا دیدم تو تلگرامم یه عکس فرستاده شده که یکی رو تخت بیمارستان دراز کشیده و من تو اون تاریکی روپوشم بالاست و یه دست تا ارنج تو شلوارمه
دنیا رو سرم خراب شد کلی فحش و بدوبیراه دادم و گفتم شکایت میکنم به حرف اومد گف ادم خیلی سفتی هستی همون شب باید بهم میدادی دیدم هیچ جوره نمیتونم مختو بزنم تصمیم گرفتم تهدیدت کنم حالا خود دانی میخوای برو شکایت کن ولی من اینو تو بیمارستان پخش میکنم سمیرا خانم ترسیدم گفتم اهلش نیستم اون لحظه دست خودم نبود گفت معلومه اهلش نیستی اهش کل اتاقو برداشته بود من کار ندارم من فردا شب جلو بیمارستانم بریم خونم بکنمت
منم کلی التماس کردم و گفتم نه این چیزا ولی دیدم نه نمیشه هم از کیره کلفتش نمیتونستم بگذرم هم از آبروم بالاخره یه جورایی راضیم کرد گفتم خونت نمیام فیلم میگیری ازم تو ماشین کارتو کن گف نمیشه که
گفتم پس واستا بهت میگم ۲روز بعدش به علی گفتم من امشب۸میرم بیمارستان ۲ساعت جای همکارم وایمیستم اونم طبیعتا قبول کرد رفتارم خیلی عادی بود انگار هزار بار خیانت کرده بودم
حموم رفتم به خودم رسیدم رفتم سره خیابون یه دنا سفید زد رو ترمز دیدم خودشه تا نشستم تو ماشین یه لب ازم گرف گف ایولا سمیرخانوم چه عشقی کنیم گفتم من۱۰باید بیمارستان باشم گف پس بریم خیلی کارداریم ۱۰دقه تو راه بودیم مدام پامو سینمو میمالید رسیدیم اپارتمانش تنها بودش بچه هاش خارج بودن زنم نداشت یه شکم با کله کچل با کیر دراز و خیلی کلفت تا رسیدم تو خونه گف برو تو اتاق لخت شو تا بیام منم رفتم سمت اتاق جورابمو دراوردم تمام لباسامو دراوردم با شرت و سوتین زرد رو تخت نشستم تا اومد تو گف اووووفففف چه کسی هسی سمیرا خودش لخت شد کیرشو دیدم کیرعلس جلوش هیچ بود اومد منو انداخت رو تخت لبامو خورد گردنمو حسابی خیس کرد جوری که کل گردنم خیس بود سینه هامو انقدر مک زد ومالید میخاستم گریه کنم کسمو دست کشید برای خوردنش زبونشو انداخت رو کسم اههههممم دراومد داد میزدم بخوووور خیلیییی خوب بود حرفه ای میخورد یه ربعی کسمو خورد و سینمو مالید تا یه اورگاسم شدید شدم اومد بالاسرم یذره لبامو خورد گف جانتو برم جنده خانم برو پایین نوبت توعه کیرش حسابی سیخ بود شروع کردم لیس زدن و خوردن تخماشو مک زدم چشاشو بسته بود سرمو فشار میداد رو کیرش میگف بخوربخور جنده خانم بخور کس رو دستت نگاییدم بلند شد گف داگی بگیر بالا سریع براش قمبل کردم نه گذاشت نه برداشت تا جایی که جاداشت گذاشت تو کسم
اهههههه اااایییییی سوختممممم سعیییید کلفتههههه اووووفففف ارومتر توروخدا نززززن ارومتر ااااایییی کلفتههههه نکش موهامووووو
حسابی زیرش داشتم عشق میکردم میکرد تو کسم کلا خیس بود کسم افتادم رو تخت افتاد روم گففف اوممم چه نرم‌و بزرگه کونننتتتت دیذی کردمت اخر دیدی گفتم میکنمت جنده
برم گردوند سینمو دوباره خورد پامو داد بالا گذاشت تومممم دوباره کردش شکمش و چهره عرق کردش برام حشری کننده بود کیرش جرم داده بود سینمو میمالید گردنمو فشار میداد گه‌گاهی لبم می گرفت یه پامو گذاشت رو شونش انگشت پامو کرد دهنش کف پاتم خوردنیه سمیرااا کل پامو انقدر خورد قرمز شده بود خیلیییی حال میداد من آبم بازم اومدش گفت بیا بشین روش نشستم روش بالا پایین میشدم اونم تو چهرم نگاه میکرد جون جون میگفت و سینمو میمالید یا کونمو چک میزد بلندم کرد سرپا جلوی ایینه اتاق واستادم پامو باز نگه داشتم سرپا از پشت کرد تو کسم تو اینه میدیدمش چه عشقی میکنه چک میزد به کونم سینم رو میمالید به آرنجش گردنمو فشار داد انقدر داشتم خفه میشدم دیگه داشتم هواااار میزدم که ابتوووو بیاااار دم گوشم اومد گف ابمو بریزم رو صورتت جنده؟
گفتم اررره همشووو گفت یکم دیگه صبر کن کونمو گرفته بود کیر سفتشو میزد بهم سینه هام تکون میخورد
اااییی اههههه بکنننن ابتو بیاااار. اااههههه اروووممممم جرررررم دادی منم دارم میشممممم سینه هام درد گرفتههههه نزننننننم اههههه تمومش کننننن جر خوردم
درآورد گف بیا بیا بنشین نشستم کیرشو مالید همشو رو صورتم ریخت با داد زیاااد منم انگار ابجوش ریختم روم کیرشو خودم گرفتم دست براش خوردم تمیزش کرد دستمو گرفت انداختم رو تخت پامو باز کرد دوباره کسمو خورد و انگشت توش کرد تا دوباره لرزیدم و آبم اومد آبش هنوز رو صورتم بود عرق کرده بود گف یه دوش بگیر سریع دیدم واقعا راس میگه سریع رفتم حموم خودمو آب کشیدم با کمکش لباسامو پوشیدم لب بازی کردیم با تاخیر گذاشتم بیمارستان
تازه فهمیدم سکس چیه ولی دوست ندارم ادامه بدم ولی بعضی وقتا دوس دارم ادامه دار باشد نمیدونم گیجم شما کمکم کنید ممنون

نوشته: پرستار

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.