رفتن به مطلب

داستان گی در خوابگاه

migmig

ارسال‌های توصیه شده

دوطرفه در خوابگاه دانشجویی

سلام این داستان واقعیه و برای سال اول دانشگاه بود که از شانس خوبم با همکلاس دبیرستان یه رشته یه و یه دانشگاه قبول شدیم
قبلا رومون بهم باز شده بود در حد لمس همدیگه جق زدن برا هم
از لحظه ای که فهمیدم همکلاس شدیم فهمیدم یه شیطونی قراره بکنیم حتما
خلاصه اومدیم خوابگاه اسممونو تو یه اتاق نوشتیم
اتاق ۴ نفری بود
یه ترم بالایی با یه همکلاس دیگه مون
یه شب موقع خواب ترم بالایی خوابگاه نبود فقط منو دوستمو اون یکی پسره بود که زیاد ازش خوشم نمیومد
تخت دوستم (علیرضا) صدا میداد ورجه وورجه کردنی و واقعا ام رو مخ آدم میرفت
من تخت بالایی بودم اون یکی پسره تخت زیر من بود تخت علیرضام در امتداد تخت من طبقه بالا بود
شب صداش رو مخم رفت گفتم بابا گاییدی برو زمین بخواب
اینم به شوخی اولش گفت میام پیش تو بخوابم اصلا
منم گفتم سیکتیر بابا (بی حوصله بودم نمیدونم چرا)
بعد اون یکی پسره اومد از دستشویی گفت خاموش میکنم بچه ها اگه همه می خوابیم منم گفتم آره خاموش کن
باز تخت علیرضا شروع کرد جرجر کردن انگار عمدا این کارو میکرد
یهو دیدم داره میاد تو تختم گفتم چیکار داری میکنی زد به شوخی پرید تو تختم دیگه حال نداشتم مقاومت کنم با خودم گفتم یکم بعد خودش ببینه محل نمیزارم میره خودش
برگشتم اونور زدم خودمو به خواب
یکم بعد دستشو کم کم آورد لای پاهام اروم تو گوشم نجوا کرد که دلم برا تنت تنگ شده عشقم
طبیعت اول یکم مقاومت کردم چون استرس داشتم اون یکی پسره بفهمه آبرو نزاره برام تو دانشگاه
یهو دیدم دستش رفت تو شورتم چون تحریک شده بودم نیم خیز شده بود کیرم
یکم برام مالید خم شدم تخت پایینو ببینم دیدم اون پسره تو‌گوشش هندزفری هست از دهنشم داره آب میره مطمئن شدم خوابه
بعد دیگه شل کردم
به پشت خوابیده بودم اونم به بغل چسبیده بود بهم داشت با کیرم بازی میکرد کم کم سفت شده بود خودشم داشت گردنمو با لباش میخورد گرمی نفسش میخورد به گردنم حسابی تحریک شدم منم دستمو کردم تو شورتش
اون کیرش خم به پایین بود وقتی سفت میشد سر به پایین بود جالب بود برام(سایز دوتامونم حدود ۱۵ ایناس)
اون شیو کرده بود ولی من یکی دو هفته بود نکرده بودم یکم مو داشت شکم و کونم اینا
بعد منم برگشتم به بغل رو بهش یهو دیدم با لباش چسبید به لبام خیلی حس خوبی بود . اولین بار بود کسی ازم لب میگرفت دیگه حشرم زد بالا . لباش نسبتا درشت بود خیلی حال کردم چن دقیقه لبای هم خوردیم همزمان کون همو دستمالی میکردیم (از یه طرفم باز استرس داشتم از پسر پایینی )
چون کونش تمیز بود باز انگشت وسطم سوراخشو یکم ماساژ دادم یکم نفساش عمیق شد
یکم که گذشت پشتشو کرد بهم دستمو که بردم دیدم شلوارشو کشیده پایین یکم تفی کردم کیرم گذاشتم لای پاش
قشنگ بلد بود چیکار کنه یکم جلو عقب کردم ولی نمیخواستم تخت زیاد تکون بخوره
یبار دیگه دستمو تفی کردم کیرشو گرفتم دستم شروع کردم آروم جق زدن کیر خودمم گذاشتم لای کونش آروم فشار میدادم یواشکی گفت تمیز نیستما
زیر ده ثانیه بدنش رعشه داد آبش ریخت تو دست و رو تختم
تو گوشش آروم گفتم کیرم دهنت ریدی تو تختم
برگشت آروم گفت برم تمیز کنم بعدش بریم حموم
ساعت ۳شب اینا بود
چون منم دوست داشتم منم رفتم دستشویی که تمیز کنم
حموم طبقه زیر زمین بود مثل حموم عمومی بود و ۲۰ تا اینا دوش داشت و مطمئن بودیم کسی اون وقت شب نمیاد

مرسی که تا اینجا خوندین
مطمئن نیستم برا بقیه جالب باشه
اگه دوست داشتین کامنت کنین ادامشم بنویسم
اشکالاتمم بگین ❤️

نوشته: آرش

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.