رفتن به مطلب

داستان سکس با شوهر خواهر

migmig

ارسال‌های توصیه شده

مریم و شوهرخواهر شهوتی

سلام خدمت دوستان سکسی مخصوص آقایون.یه سالی قرار گرفتیم منو خواهرم بریم مشهد واسه تفریح تنهایی. شوهرم رفت معدن و شب که رفتیم ترمینال بلیط گیرمون نیومد و ناامیدی برگشتیم خونه خواهرم. شوهر خواهرم چون ما ناراحت بودیم گفت اگه دوست دارین من با ماشینم برسونمتون. خواهرم گفت آخه خواهرم تنهاست. منم گفتم اشکالی نداره به علی آقا زنگ میزنم اجازه بگیرم. رفتم بیرون زنگ زدم علی بهم گفت اشکالی نداره ولی شرط داره. گفتم هرچی باشه قبول. گفت وقتی اومدی فیلم سکست با محمد رو نشونم بدی. آخه هر وقت سکس میکردم یاعلی بحث سکس منو محمد رو پیش می‌کشید. اولا دوست نداشتم ولی کم کم دلم خواست واقعی محمد منو بکنه چون قدبلند و هیکلی بود. منم فکر کر دم مرد هیکلی کیر کلفتی داره. خلاصه اول مثلا انکار بعدش گفتم حالا یه کاریش میکنم. رفتیم تو راه شوهر خواهر رفت واسمون نوشیدنی بگیره که خواهرم گفت طفلی محمد گفتم چرا؟ گفت آخه پریودم و محمدم خیلی عاشق کوس کردنه. منم یه لحظه تو دلم عروسی شد و گفتم نگران نباشه من که نمردم. گفت منظورت چیه؟ گفتم هیچی شوخی کردم که گفت دیگه ازین غلطا نکنی من اجازه نمیدم کس دیگه ای با کییر کلفت محمدحال کنه. منو بگو داش از حرفش آبم میومد که رفتیم مشهد و محمد دو تا اتاق گرفت یکی مال خودش یکی منو خواهرم. یکی دوشب تحمل کردم ولی نیمه شب سوم نتونستم و یواش رفتم تو اتاقش از رو شلوار کیرش رو مالیدم بیدار شد تعجب کرد و گفتم نگران نباش اومدم جای خالی خواهرم رو برات پر کنم اجازه هست. میدونم پریوده و این خر کییر دلش کووس میخواد. ببین راستش رو بخوای کیر علی کوچیکه و کوس من تنگه زیاد علی منو میکنه فک کنم دوست داشته باشی. که گفت معلومه که دوست دارم و تا دم دمای صبح کرد البته بهتره بگم منو پاره می‌کرد دیگه وقتی برگشتیم دوتایی دلمون میخواست علی زودتر بره معدن تا… خلاصه این قضیه یه سالی هست که تقریبا ادامه داره. الان خیلی عاشق کیر غریبه شدم. امیدوارم دوست داشته باشین.

نوشته: مریم

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.