رفتن به مطلب

داستان اولین کون دادن

mohsen

ارسال‌های توصیه شده

اولین کون دادن امیر کونی

این خاطره برای ۱۰سال پیشه.
نوجوون که بودم من و چندتا از دوستام هر روز جمع میشدیم تو کوچه فوتبال بازی کنیم. با یکی از اونا خیلی صمیمی تر بودم و همیشه خونه‌ی هم میرفتیم و pes بازی میکردیم.
یک روز مثل همیشه دعوتم کرد و گفت امروز مادرم اینا رفتن محل و من نرفتم و گفتم امیر میاد پیشم و تنها نیستم. منم گفتم ایول تا صبح میشه بیدار موند و رفتم پیشش. یکم که بازی کردیم گفت بیا فیلم ببینیم. منم با تعجب گفتم فیلم؟ گفت آره این سوپر جدیده. منم خودمو زدم به اون راه که سوپر چیه؟ گفت ببین خوشت میاد و منم قبول کردم.
فیلم رو پلی کرد توش یه زنه بلوند داشت برای یه مرده ساک میزد. من خجالت میکشیدم خوب نگاه نکردم ولی اون خودشو میمالوند. بعد از چند دقیقه گفت بیا کارای اینا رو انجام بدیم من اولش مخالفت کردم بعد بهم گفت همه دوستامون انجام میدن فقط تو انجام ندادی! اینو که گفت پیش خودم گفتم که انجام ندم احتمالا به بقیه میگه این چقدر بچه هست هنوز و خودمم نخواستم از بقیه عقب باشم برای همین قبول کردم.
بعد پرسیدم چجوری انجام بدیم؟ گفت بیا لخت بشیم مال هرکی کوچیک تر بود اون زن باشه. منم قبول کردم. بعد همزمان شلوارمونو درآوردیم و باورم نمیشد که کیر کسی میتونه انقدر بزرگ باشه. دروغ نگم تو اون سن ۱۴سالگی شاید ۱۷-۱۸سانت بود! منم اولین باری بود که کیر یکی از دوستامو میدیدم و تا قبل اون فکر میکردم همه مثل من دول کوچولو دارن.
مجبور شدم جای زنه باشم. لخت شدیم کامل و تا کونمو دید گفت جووون چه کونی داری. من یکم خجالت کشیدم و چیزی نگفتم. یکی آروم زد در کونم ولی انقدر سفیدم که همون ضربش باعث شد کونم قرمز بشه.
مثل تو فیلم اومدم بشینم روی کیرش قبلش یه تف زد به کیرش گفتم چیکار میکنی؟؟ گفت تف بزنم که دردت نگیره. گفتم نه خوشم نمیاد تف نزن. قبول کرد و کیرشو گذاشت دم سوراخم. یکم فشار داد ولی اصلا تو نمی رفت بهم گفت اینجوری نمیشه که. چند دقیقه دیگه همینجوری ادامه داد و فشاراش داشت دردناک میشد. بعد یک ثانیه بلندم کرد کیرشو یکم خیس کرد بعد یهو فشار داد سرش رفت تو کونم. درجا پریدم و با اینکه فقط یک ثانیه تو کونم بود داشتم از درد میمردم و گریم گرفته بود! گفت بیا دردش زود تموم میشه گفتم اصلا حرفشم نزن. حدود ۱۰ دقیقه خواهش و التماس کرد تا دردش خوابید و قبول کردم.
اومد پشتم سرشو فشار داد این دفعه یکم راحت تر رفت تو کونم. هنوزم درد داشت ولی خیلی کمتر بود. گفتم توروخدا درش بیار گفت نه همینجوری بمون دردش میره. چند دقیقه همونجوری موندیم تا سوراخم به کیرش عادت کرد و دردش کم شد. بعد شروع کرد یواش یواش فرو کردن بقیه‌ی کیرش.
دردش دوباره زیاد شد و احساس میکردم که انگار یه میله‌ی کلفت رو تا وسط شکمم فرو کردن تو کونم!
یکم صبر کرد و شروع کرد یواش یواش تلمبه زدن تو کونم. دردش خیلی کمتر شده بود ولی هنوز دوست نداشتم کون بدم. یکم گذشت کم کم دول کوچولوم راست شد. اونم که دید گفت جوون خوشت اومده. منم گفتم نه اصلا. برا سوپره.
همونجوری ادامه داد به کردن کونم منم کم کم خوشم اومده بود داشتم حال میکردم که یهو دیدم وایساد گفتم چیشد؟ گفت آبم اومد ریختم تو کونت. یکم ناراحت شدم و دست زدم به سوراخم احساس کردم خیلی گشاد شده و همینجوری داشت آب کیرش از کونم چکه میکرد. کونم انقدر بی حس شده بود که نه گشادی رو حس میکردم و نه اون همه آب کیر که تو کونم ریخت.
رفتم خودمو شستم و بعدش نشستیم بازی کردیم انگار هیچی نشده. شب که شد من دست میزدم به سوراخم و انگار یه حسی داشتم که دلم میخواست بازم منو بکنه. ولی دلم نمی خواست بفهمه که از کون دادن خوشم اومد برای همین گفتم بیا الان نوبت منه بکنم اون گفت الان حسش رو ندارم گفتم من بکنم بعدش میذارم تو دوباره منو بکنی اونم درجا قبول کرد.
فیلم سوپر گذاشت و داگی شد منم رفتم پشتش یکم کیرمو مالیدم به کونش و شروع کردم به کردنش ولی انقدر کیرم کوچیک بود و اونم چون تجربه‌ی کون دادن داشت فکر نکنم چیزی احساس کرده باشه. یکم که کردم گفتم خب الان نوبت توئه. اونم انگار تعجب کرده بود که چه زود بیخیال شدم ولی چون میتونست بازم کونمو بگاد چیزی نگفت.
منم داگی شدم رو تخت. اومد پشتم کیرشو تنظیم کرد با یه فشار رفت تو. یه سوزش ریزی داشتم ولی لذتش بیشتر بود. شروع کرد تلمبه زدن تو کونم منم گفتم یه کار کنم خوشش بیاد و شروع کردم ناله کردن مثل اون زنه تو فیلم. دوستم خوشش اومد شروع کرد محکم تلمبه زدن و صدای برخورد کونم به بدنش تو خونه میپیچید و من همش نگران بودم نکنه همسایه ها این صدا رو بشنون!
چند دقیقه داگی تو کونم تلمبه میزد یهو کیرشو کشید بیرون گفت رو کمر دراز بکش منم گوش دادم. منو کشوند لب تخت پاهامو داد بالا شروع کرد به گاییدن کونم. اومد جلو تر و ازم لب گرفت و بعد برگشت شروع کرد به تلمبه زدن تو کونم.
منم دولم کامل راست شده بود داشتم لذت میبردم. حدود ۱۰ دقیقه که یه احساس عجیبی تو خودم داشتم و نمیدونستم از چیه(بعدا فهمیدم که داشت آبم میومد). بعد پاهامو انداخت رو شونه هاش و سینه‌هامو فشار میداد(چون تپل بودم یکم سینه داشتم) و هم زمان منو میکرد. منم فقط زیرش آه و ناله میکردم. یکم گذشت محکم چسبید بهم و کونم داغ شد فهمیدم باز آبشو تو کونم خالی کرده!
بعدش بهم گفت همونجوری بمون تا بره دستمال بیاره چون آبش از کونم میریزه بیرون. منم گوش دادم.
هنوز خیلی حشری بودم و دلم میخواست ادامه بده ولی دیگه حال نداشت حتی بیاد پشت کامپیوتر بنشینیم بازی کنیم.
منم رفتم دستشویی جق زدم بعدش این حس رو بهم داد که چه کار اشتباهی کردم کون دادم. حس جنده بودن بهم میداد. دلم میخواست آب بشم برم تو زمین.
خلاصه اون شب گذشت و من با عذاب وجدان فردا صبحش رفتم خونه. وقتی رسیدم رفتم تو اتاقم داشتم با خودم فکر میکردم که الان اون میره به بقیه بگه امیر کونیه؟ بعد گفتم نه بابا منم کردمش. عمرا شک بکنه که خوشم اومده.
بعد دست زدم به سوراخم که گشادش کرده و درجا دول کوچولوم راست شد و رفتم به یاد کون دادنم جق زدم.
این بود داستان اولین کون دادن من. امیدوارم خوشتون اومده باشه.
بوس به کیرای خوشگلتون.

نوشته: امیر کونی

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.