رفتن به مطلب

داستان سکسی خیانت کردن

mame85

ارسال‌های توصیه شده

خیانت دلیل و توجیه نمی خواد بلکه....

داستانهای زنهای زیادی در کون باز خوندم که می خواستن خیانتی که انجام دادن بیان کنن یه عده هم کامنت میذاشتن که خیانتت رو توجیه میکنی!
خیانت دلیل و توجیه نمی خواد دوست دارم خودمو در اختیار مردی که دوستش دارم و ازش خوشم میاد بذارم شایدم در حقم نامردی کنه اما اون لحظه دوست دارم اون مرد منو بپرسته و جلوم زانو بزنه و التماس کنه که اجازه بدم شورتمو در میاره اکثرشونم که کون می بینند مست میشن و آنقدر می بوسنش که واقعا لذت بخشه تازه بعضیاشونم با سر میرن توی کون آدم و یه جوری لیس میزنن و تعریف می کنن از کونم که خودمم باورم نمیشه دارن درباره کون من میگن!
یه سالی میشد با آرین ازدواج کرده بودم آرین پسر خوبی بود هیچ مشکلی هم با هم نداشتیم تا اینکه داداشش آرش از آلمان اومد توی معاشرت هایی که با هم داشتیم از آرش خوشم اومد واسه همین دعوتش کردم خونمون خیلی خوش گذشت و از مصاحبت با آرش خیلی خوشم اومده بود اون روز جمعه بود و فرداش شنبه آرین صبح زود رفت سرکار اما آرش خواب بود و منم رفتم حمام یه تاپ و شلوارک زرد پوشیدم و اومدم بیرون که دیدم آرش بیدار شده و گفت به به الهام خانم زن داداش خوشگلم صبح بخیر گفتم صبح بخیر الکی هندونه زیر بغلم میزاری؟ میدونم که خوشگل نیستم گفت شکسته نفسی نکن بابا زن به این خوشگلی و خوش استایلی آرین واقعا خوشبخته که زنی مثله تو داره و کلی ازم تعریف کرد منم بیشتر ازش خوشم میومد اون روز کلی از خاطراتش توی آلمان گفت که ازش پرسیدم چرا ازدواج نکردی؟ گفت یه زن خوشگلی مثله تو پیدا نکردم و خندیدیم بهش گفتم نه واسه اینکه پول داشتی و هر شب با یه دختر بلوند بودی گفت نه بابا اینجوریا هم نیست گفتم مشخصه گفت الهام جان می تونم برم حمام؟ گفتم بله حتما رفت حمام وقتی برگشت فقط یه شورتک مشکی پاش کرد و بدون پیراهن توی خونه می گشت با هم صبحانه خوردیم بهم گفت از کجا میدونستی هر شب با یه بلوند می خوابیدم؟ گفتم مردا همینن تا پولی دستشون میاد یا برای شکمشون خرج میکنن یا زیر شکمشون و خندید گفت دقیقا اون روز به بهانه های مختلف سعی میکرد خودشو بهم بماله منم که از خدا خواسته اجازه میدادم هر کاری که دوست داره انجام بده و خودمو میزدم به اون راه نشسته بود پای ماهواره که صدام کرد الهام خوشگله بیا پیشم بشین و رفتم کنارش نشستم اولش دستشو گذاشت روی پام چیزی نگفتم کم کم دستشو آورد سمت کوسم و دستشو گذاشت روی کوسم دستشو گرفتم گفتم نه اینجا آلمانه نه من اون بلوند هام گفت اینجا ایرانه اما هیچی دختر مو مشکی نمیشه و با زور کوسمو میمالید و میگفت بذار یه تجربه جالب از سکس داشته باشی من با زنهای زیادی سکس داشتم قول میدم برات یه خاطره خاص باشه الهام تو رو خدا قول میدم لذت خاطرش تا ابد یادت بمونه الهام دوست دارم تجربم کنه و تجربت کنم بذار با هم لذتشو ببریم دیگه این فرصت پیش نمیاد گفتم آرش بریم توی اتاق گفت باشه خانم خوشگله و رفتیم توی اتاق زدم زیر گریه گفتم من نمی خوام به آرین خیانت کنم بی خیال شو آرش گفت خیانت نیست بعدشم منو آرین نداریم اون داداشمه من می خوام به زن داداشم یه حال اساسی بدم و تو که زن داداشمی هم باید قبول کنی و نگران هیچی نباشی نه کسی میفهمه و نه قراره بفهمه و همینجوری داشت کوسمو میمالید و التماس می کرد قبول کنم و منم خوشم میومد از التماس ها و دلایل احمقانه اش برای بدست آوردنم بدبخت نمیدونست که من خودم بیشتر از اون منتظر این لحظه بودم اما گفتم نه آرش تو رو خدا تمومش کن و اون بیشتر التماس می کرد و لذت میبردم با هزار زور و التماس شلوارک از پام درآورد و از روی شورت کوسمو می بوسید و بوش می کرد میگفت جوووون بوی عشق میده بهش گفتم باشه قبول آرش اما فقط همین یه بار اونم فقط اجازه میدم بخوری گفت باشه عزیزم و رفتیم روی تخت شورتمو از پام کند و شروع کرد خوردن خوردنشو دوست داشتم خوب چوچوله ام رو مک میزد بدجور شهوتم بالا زده بود که چند باری انگشتشو توی کوسم کرد که نفسم بند اومد گفت این کوس کیر می خواد یه کیر کلفت می خواد گفتم آره کیر می خوام که کیرشو فرو کرد توی کوسم یه جیغ کوچیک زدم گفت جووووون الان شروع لذتیه که قولشو بهت داده بودم و شروع کرد تلمبه زدن می گفت الهام کیرم خوبه گفتم محشره آرش جونم و اون دیگه بی هیچ حرفی فقط تلمبه میزد تا اینکه من ارگاسم شدم و اونم آبش اومد و ریخت توی کوسم گفت بهت حال داد گفتم آره خیلی خوب بود گفت بهت گفتم تجربه لذت بخشیه گفتم آره واقعا لذت بخش بود
از اون روز دو سه بار دیگه با آرش سکس کردم و هر بار لذت بخش تر از بار قبل بود چون بیشتر التماسم میکرد بعد از اینکه آرش برگشت آلمان از این کار خوشم اومد و چند بار با شوهر خواهرم خوابیدم که لذتش به اندازه آرش نبود اما بد هم نبود چون دامون شوهر خواهر کوچیکم خیلی جذاب بود.
خیانت دلیل و توجیه نداره پا دارد با کسی که ازش خوشم میومد خوابیدم همین و تمام.

نوشته: الهام

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.