رفتن به مطلب

داستان تریسام با شیمیل

arshad

ارسال‌های توصیه شده

تری سام شیمیل شانسی

سلام‌من‌نیما ام ۲۵ سالمه خب سکس با شیمیل زیاد داشتم و خیلی ام دوس دارم این نوع سکس از فاعل بودن تا مفعول برده بودن تکش تجربه کردم اکثر شیمیلا تهران و کرجم‌میشناسم اگه پولی که به شیمیل خرج کردم‌جمع کرده بودم الان یه پرشیا خشک داشتم کلی خب زدم به کیر شیمیل که فوا سرم عشقش کردم بریم سر اصل مطلب یه روز که زد بود به کلم سکس کنم پیام دادم به ارغوان یه شیمیل قد بلند با کیر ۲۲ سانتی تایم قیمت باهاش اکی کردم و رفتم خونش وارد خونه که داشتم میشدم دیدم صدای یه نفر دیگه میاد وارد شدم دیدم بله المیراس یکی دیگه از شیمیلا ولی خب من تاحالا باهاش سکس نکرده بودم سر قیمت به توافق نمیرسیدیم از شانس اون روز اومده بود پیش ارغوان ساعت ۱ شب بود ارغوان گفت ۱ ت من بزار رو پولت که تریسامش کنیم اگه میخوای منم قبول کردم بعدا فهمیدم خودشون حشری بودن بخاطر همین همچین تخفیف کلفتی دادن خلاصه پول زدم رفتیم اتاق لخت شدیم من شروع کردم برا ارغوان ساک زدن که المیرا اومد تو با روغن مالی کردن بدنم شروع کرد بدنم مالیدن بعد من چرخیدم سمت المیرا سینه هاش خوردم شروع کردم با کیرش بازی کردن ساک زدن از پشتم ارغوان در حال گشاد سازی کونم بود با انگشت و کرم وقتی که گفت امادس کی اول بکنه من سریع گفتم المیرا کیر ۱۵ سانتی بود کلفتی معمولی برو شروع عالی بود المیرا ام من به بغل خوابیدم شروع کرد سرش دادن تو نرم اروم تملبه زدن از یه طرف دوباره کیر ارغوان تو دهنم بود بعد چند دقیقه پوزیشن عوض کردیم همین فرمون داگی ادامه دادیم تا ارغوان و المیرا جاشون عوض کردن المیرا کاندومش دراورد داد دهنم ارغوانم با اون کیر دسته بیلش رفت پشت کیرش شروع کرد کردن تو که یه لحظه ناخودآگاه از کلفتی زیادش یه گاز ریز از کیر المیرا گرفتم که یه چک اومد در گوشم به خودم اومدم ادامه دادم المیرا که دید درد داره چون کیر ارغوان واقعا کلفته و درازه شروع کرد گوش گردنم خوردن لب بازی دیگه جا باز کرده بودم که دوباره گفت ساک بزنم تو همین داستانا بودم که تو اوج شهوت از دهنم در رفت دوبلش کنید برق نگاهشون دیدم دیگه گهی بود که خورده بودم منم بیخیال میشدم اینا دیگه ول کن نبودن ارغوان خوابید حسابی کیرش و کون من چرب کرد نشستن رو کیرش که دیگه راحت رفت تو خوابیدم رو سینه ارغوان محکم بغلم کرد در گوشم اروم زمزمه میکرد فقط تحمل کن چند دقیقه درست میشه المیرام چرب کرد اومد با یه مکافاتی کردش تو وقتی رفت تو داشتم از وسط نصف میشدم اشک از چشمام میومد اینا اروم شروع کردن تلمبه زدن اول المیره کم کم ارغوان بعد چند دقیقه دیدم دارن از کونم تونل میسازن که سریع خودم زدم به ننه من غریبم بازی که دوبل بیخیال شن ولی حال داده بود بهشون ارغوان من محکم گرفت بغلش منم ۱۷۰ سانت قد ارغوان ۱۹۰ تو بغلش مث جوجه بود من ارغوان محکم گرفت و المیرام دستش گذاشت جلو دهنم حالا نگا کی بگا بعد چند دقیقه دیدم المیرا کشید بیرون داد کاندوم در آورد داد دهنم تا آبش بیاد بعد یهو ارغوان گفت وایسا من داگی کردن آب المیرا ریختن تو سوراخم دوباره ارغوان من گایید از آب المیرا بجا لوبریکانت استفاده کرد بعدم قشنگ نبض زدن کیرش تو کونم حس کردم بعدش که سوراخم دیدم راحت اندازه ۴.۵ انگشت باز شده بود ولی در کل تجربه خوبی بود دوست دارم تکرارش کنم این دفعه حتی با ۳ تا شیمیل

نوشته: نیما

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.