رفتن به مطلب

داستان سکسی تازه عروس

arshad

ارسال‌های توصیه شده

تازه عروس

سلام اسم من النازه ۲۵ سالمه قدم ۱۷۰ ۶۰ کیلو بدن سفید و کشیده و تو پری دارم من ۲ سال پیش با ی پسری به اسم بهنام دوس شدم و همو خیلی دوس داشتیم ک نامزد کردیم بهنام ی شرکت داشت ک وضع مالیش خوب بودو همه چی ok بود چیزی از نامزدی ما نگذشته بود ک بهنام کارش زمین خورد جوری ک تو خرجه عروسی موند به هرکیم رو زدیم نتونستیم پول بگیریم خیلی وضعیت پیچیده بود همه درا بسته بود بهنام ی رفیق داشت به اسم سعید گفت تو محل ما یکی هست به اسم رضا خیلی پولداره کمک میکنه برو پیشش ولی بهنام از این خوشش نمیاد میخوای به بهنام نگو هرچی پا پیچ شدم نگف داستانو ما این مغازه رضا رو پیدا کردیم کلی تحقیق کردم به هرکی میگفتم میگف میخوای بری پیش رضا خر کیر؟ خدا به دادت برسه فهمیدم کیر گنده محله ک نصفه محلو کرده ولی هنو ماجرای بهنامو نفهمیدم رفتم تو مغازش شاگردش بود ‌ک ۱۸ ۱۹ سالش بود گف امر گفتم اقا رضا هست گف ن بشین میاد ی چایی اورد گفتم بهنامو میشناسی؟ گفت کدوم بهنام مشخصات دادم فهمید گف حق داره بدش بیاد بهنام ی خواهر داشت به اسم بهناز ۲۰ سالش بود از اون وحشی های سلیطه گف از ۱۸ سالگی زیر خواب رضاس هر موقع پول میخواد ی حالی میده میره بهنامم میدونه ولی زورش نمیرسه من ک مخم سوت کشیده بود رضا اومد ی ادم ۲ متری عرض شونه اندازع پاهای من گنده قطر زنجیرش اندازه دستم بود گف خوشبختم خانوم شروع کردیم به صحبت کردن گفتم اقا رضا گفتن شما ادم خیر و مهربونی هستی من نامزد بهنامم گف داداش بهناز جون? گفتم اره یکم حرف زدیم گف چقدر میخوای گفتم ۱ میلیارد هم برای عروسی هم کمک به بهنام ک کارش ok شد برگردونم گف خوش اشتهام هستی ک از چیزایی ک شنیده بودم صابون هر چیزیو به تنم مالیده بودم گف پاشو ببینم پاشدم گف ی چرخ بزن زدم گف ایول به سلیقه بهنام گفتم مرسی گف الناز جون چک بنویسم؟ گفتم واقعا دارید این لطفو میکنید؟ من چجوری این خوبی رو جبران کنم گف میفهمی ک فهمیدم منظورش چیه شمارشو بهم داد گفت من میرم چکم برات مینویسم زنگ بزن بهم که بیای بگیری اومدم بیام گف کجا؟ گفتم برم دیگه گف خوشکو خالی؟ گفتم یعنی چی گف اون پسررو میبینی گفتم شاگردتون؟ گف اره گفتم هم صحبت شدم باهاش گف یه حالی بهش بده بعد برو همینجوری که نمیشه خودش رفت درو بست که دیدم پسره اومد از پشت چسبید بهم گف جون تا الان خواهر بنام بود الان زنش هیچی نمیگفتم داشت سینه هامو میمالید نشست رو صندلی گف جنده بیا اینجا باید کیر بخوری من به این خوشگلی خوش هیکلی باید کیر ی پسر ۱۸ ساله رو میخوردم گفت کری؟ بیا دیگه رفتم سمتش نشستم جلو پاش ی کیر ۱۶ سانتی این هولو هوش تو دستش بود ک بو عرق میداد ی کراپ تنم بود با ی شلوار لی جذب بدنم ارزو همه بود ولی الان تو این وضعيت بودم شروع کردم براش به خوردن ک هعی فحشم میداد سرمو فشار میداد به کیرش گف دهنتو باز کن جنده ی تف کرد تو دهنم باز کیرشو کرد تو ۲۰ دقیقه داشتم ساک میزدم ک ابشو ریخت تو دهنم گف قورط بده عین جنده ها باهام برخورد میکرد کیرشو مالید به صورتمو پاشد رف مانتومو پوشیدمو زدم بیرون دهنم مزه کیر میداد که عصر دیدم رضا پیام داد الناز جون چک امادس شنیدم امروز عالی بودی گفتم اقا رضا تازه عروسیمه ک گوشش بدهکار نبود گف برو برا عروسیت کارارو ok کن که با هزار دروغو التماس بهنام پولو قبول کرد رضا گف شب خوشگل کن بیا پیشم میدونستم چی میخواد ولی چاره ای نداشتم ی ست مشکی پوشیدم با ی لی جذب روش ی تاپ مشکی با ی مانتو ابی شب رفتم به لوکیشنی که داد یه خونه ی بزرگ بود رفتم خونش چه خونه ای بود دم در منتظرم بود دستمو گرفت بوسید گف خوش اومدی گفتم مرسی از پشت مانتومو دراورد گذاشت رو دستع مبل گف بشین نشستم دوتا قهوه اورد خوردیم چک رو میز بود یکم صحبت کردیم دستشو گذاشت رو پام حسابی داشت میمالوندم گف تا پول صاف نشه باید بهم حال بدی با دستای گندش گلومو گرفت لباشو گذاشت رو لبام باید همراهیش میکردم چون میدونستم میکشه مارو اگه نکنم بدنمو محکم میمالید وحشی کراپو تو تنم جر داد ی جون گف کامل لختم کرد لش کرد رو مبل با پاشو باز کرد رفتم کمر بندشو باز کردم شوارشو دراودم از رو شرت انگار ی چیزی گذاشته بودی زیر شرت حالا فهمیدم چرا بهش میگن خر کیر راحت ۲۳ تا ۲۵ سانت بود انقدر کلف بود که تو دستم جا نمیشد سرشو بوس کردم کردم تو دهنم جا نمیشد من ۲۵ سالم بود همش این نعره غول ۴۰ ساله داشت ی کص ۲۵ ساله رو جنده کنه کیرش اندازه ساعد دستم بود خیلی زور زدم بتونم بخورم ولی نمیشد ک عصبی شد با دستای گندش سرمو اورد بالا تف کرد رو کیرش پاشد چرخید سر من سمت مبل بود خودش رو به روم ک سرمو گرفت کیرشو رسوند به ته حلقم با فشارش رفت تو گلوم انگار غذایی بود ک داشتم قورت میدادم از رو گردنم باد کرده بود کیرش تو گلوم فقط تلمبه میزد داشتم خفه میشدم تموم ارایشم ریخته بود داشتم سیاه میشدم ک کشید بیرون کیر گنده سیاهشو گذاشت رو صورتم ی تف کرد رو صورتم کیرشو میمالید عین عروسک بلندم کرد انداختش رو شونش بردم رو تخت انداختم افتاد روم به پهلو ی وری خوابیده بودم انگشتشو کرد تو دهنم دستشو اورد تف کردم تو دستش مالید به کیرش وای سرشو گذاشت رو کص تپل صورتی نازم ک همیشه بهش بوسه میخورد با ی فشار محکم جا داد توم فقط جیغ میزدم ۴ تا انگشتشو کرد تو دهنم کیرشو کرد توم حس جر خوردن داشتم میسوخت کصم محکم تلمبه میزد بدنمو میمالید چشام سفید شده بود از گندگی کیرش گلومو میگرف گردنمو میخورد گوشامو مک میزد روبه شکم چرخوندم نشست روم ی ضرب باز فرو کرد موهامو گرفته بود تو دستش فقط میکرد ی اسپنک زد ک دردش از شلاق بیشتر بود سرمو محکم فشار داده بود به تخت زیر کیرش داشتم اهو ناله میکردم بدنم دیگ جون نداشت نفس میزد دم گوشم با فحش تحقیرم میکرد بلند شد مومو گرف کشید سمت کیرش کیرشو کرد تو دهنم ک یهو ی لیتر اب صورتمو پر کرد افتاد رو تخت پاشدم برم سمت توالت ی اسپنک دیگ زد در کونم ک مخم سوت کشید شستم خودمو لش کرده بود رو تخت داشت سیگار میکشید گفتم اقا رضا لباس ندارم چیکار کنم جر خورد تاپم گف من چیکار کنم گفتم یعنی چی خب چجوری برم میخندید حسابی تحقیرم کرد پاشد از کمد غلاده اورد گفتم اقا رضا گف به خدا کون لخت میفرستمت تو محلا بست دور گردنم منو مثل سگ میکشوند دنبال خودش گف به پام بیوف تا بهت لباس بدم بعد از کلی تحقیر ی لباس بهم داد ک من رفتم بد قول نبود پول خوابیده بود تو حساب این ازدواج ارزششو داشت ی دختر خوش هیکل مدل باید جنده ی نعره خره ۴۰ ساله شه؟ همه کارارو کردیم از تالار و لباسو همه چی فردا شب عروسیم بود رضا زنگ زد گف حموم عروسیتو رفتی؟ گفتم نه هنو گفت یه ماشین میفرستم دنبالت بیا اینجا گفتم چرا گف منتظرم خدافظ حاضر شدم یه راننده اومد دنبالم منو برد پیش رضا تا رسیدم چسبوندم به دیوار ازم لب گرفت گف خودم میبرمت حموم لختم کرد بلندم کرد بردم حموم با دستای گندش تنمو میشست تا شکمش بودم انقدر گنده بود کصمو تند تند میشست حشری شده بودم چسبوندم به دیوار گف عروس جندمون چ تمیز شده گلومو گرفته بود کیرشو داشتم میمالیدم از پایین هی میگفت خوب گاییدمت گفتم اوهوم گف عروس باید کونی شه تا اومدم حرف بزنم گف هیسسس جلو دهنمو گرف پامو داد بالا از بغل ی بات پلاگ دراورد کفیش کرد اروم هل میداد تو کونم داشتم ناله میکردم ک لبامو شروع کرد به خوردن قشنگ کرد توم میدنستم هرچی بگم نکن فایده نداره بات پلاگ تو کونم بود موهامو داشت میشست موهامو ک قشنگ شست بات پلاگو دراورد ی ژل اورد ریخت رو کیرش حسابی مالید سینه هامو چسبونده بود به دیوار پامو داده بود بالا یر کیرشو گذاشت رو سوراخ کونم سرش رفت تو درد کل بدنمو گرفت هل میداد تو اون کیر واسع کسی ک کلا ۲ بار کون داده اونم اون کون گردو قلمبه سفیدم کع خیلی خوشگل بود از نا رفته بودم تا دستع کرده بود تو کونم انقدر تنگ بود واسه کیرش ک جر خورده بود محکم توم میکوبید پستونامو میچلوند کصمو تند تند میمالید دوشو گذاشته بود زیر پامون اب میخورد به کصو کونم بدنم تو دستاش بود انقدر کصمو مالید ک ارضا شدم منو چرخوند سمت خودش ازم لب میگرف بغلم کرد بلندم کرد پاهامو دور بدنش حلقه کردم کمرم چسبیده به دیوار بود هوایی از کون میکردم وقتی ولم میکرد تا خایش میرفت توم هعی مینداختم بالا ولم میکرد تو چشام زل زده بود کع ابش کل کونمو داغ کرد واقعا نمیتونستم راه برم خودش همه کارامو میکرد حسابی شستم خشکم کرد بدنمو لوسیون زد امادم کرد یع ست زنجیرو دست بند گوش واره طلا بهم داد واسه کادو کع بوسش کردم گفت هرچی خواستی بگو رفتم خونه از درد قرص خورده بودم بهنامی ک از هیچی خبر نداشت خوشحال بود صبح رضا زنگ زد گف گوش کن چی میگم به بهنام تایم ارایشگاتو بیشتر میگی زود تر میای پیشم گفتم با لباس عروس و با ارایش؟ نمیشه که گف نترس فقط گفتم چشم همه کارامو کردم لباس عروس تنم ارایش کامل ک ماشین همیشگی اومد دنبالم رفتم پیش رضا گف چه خوشگل شدی کلی قربون صدقم رفت آروم داشت می بوسید لبامو میخورد تنمو می بوسید گف میخوام با این قیافه نازت برام فقط ساک بزنی براش نشستم خیلی خوشگل شده بودم کیرشو میخوردم شب عروسیم با لباس عروس داشتم کیر گنده رضا رو میخوردم ک کل ابشو ریخت تو دهنم خوردم باز ماچم کرد منو فرستاد دم سالن یه ۱۰ دقیقه بعد بهنام اومد بالاخره عروسی کردیم ولی بالاخره امشب کیر رضا نبود بهنام بود که میکردم هی قربون صدقه تنه دست نخوردم می رفت چون از هیچی خبر نداشت

نوشته: الناز

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.