رفتن به مطلب

داستان سکسی خونه مجردی

gayboys

ارسال‌های توصیه شده

خونه مجردی الهه

سلام من الهه هستم دو سال پیش توی اصفهان دانشگاه قبول شدم.یه خونه مجردی گرفتم که دو طبقه بود و واحد من طبقه بالا.همه چیش خوب بود فقط یک مشکل داشت.متاسفانه حمام توی حیاط طبقه پایین بود.پیدا کردن خونه واسه دختر تنها سخت بود برای همین از این مشکل چشم پوشی کردم و صاحب خونه هم اطمینان داد که طبقه پایین از در پشتی رفت و آمد می‌کنه.چند ماهی از اومدنم به اون خونه گذشته بود که یه مستاجر برای طبقه پایین آوردن.از حرفاشون فهمیدم اونم یه پسر مجرد که واسه طرح پزشکیش اومده بود اینجا.
دو ترم از دانشگاهم گذشته بود و فعلا مشکلی با طبقه پایین نداشتم تا اینکه یه بار وقتی از حموم اومدم بیرون حس کردم پرده طبقه پایین تکون خورد.اولش فکر کردم اشتباه دیدم ولی چند بار که تکرار شد شک کردم.
یه بار اومدم واسه اطمینان چند دقیقه که از حموم رفتنم گذشت آروم درو باز کردم و از لایه در نگاه کردم و از چیزی که دیدم شوکه شدم.
پشت پنجره یه پسر جوان وایساده بود و با خودش ور میرفت و در حال جق زدن بود.از عصبانیت درو کامل باز کردم و زل زدم تو چشماش.تا منو دید جا خورد و چند ثانیه مات موند که یهو فهمید چه گندی زده و سریع از پشت پنجره رفت کنار.
منم وسایل رو برداشتم و رفتم تو واحدم.میخواستم به صاحب خونه بگم ولی صبر کردم اگر باز تکرار شد این کارو بکنم چون شاید اونم به سختی خونه پیدا کرده.
چند ماه گذشت و من هر بار که خونه نبود حموم میرفتم.
یه روز که داشتم میرفتم دانشگاه تو خیابون باهم روبه رو شدیم.اصلا محلش ندادم تا اینکه صدام زد منم با اخم برگشتم سمتش و نگاهش کردم.

ببخشید میخواستم باهاتون صحبت کنم
    بفرمایین
    بابت اون روز متاسفم خواهشاً چیزی به صاحب خونه نگین خودتون که میدونین خونه واسه مجرد بد گیر میاد.
    همین متاسفم؟!!شما انگار نمیدونین چیکار کردین؟!!
    بله حق با شماست من خیلی شرمندم ولی آخه چند بار شمارو دورادور دیدم و ازتون خوشم اومد اون روزم داشتم فیلمی میدم که یهو یاد شما افتادم و بی اختیار اون کاروکردم شرمنده تورو خدا جبران میکنم قول میدم.
    چجوری می‌خوابیم جبران کنین؟؟؟؟؟!
    اجازه بدین یه مدت باهم در ارتباط باشیم من جبران میکنم اشتباهمو پشیمونتون نمیکنم.
    با لبخند مسخره ای گفتم چه رویی هم دارین واقعا که و رفتم سمت دانشگاه
    چند روز فکرمو مشغول کرده بود و چند باری که میومد تو حیاط پشتی از پنجره دید میزدم.خوش هیکل بود. حقیقت هیکل سکسی و جذابی داشت.معلوم بود سر کارش دل خیلیارو برده.منم راستش تحریک شدم امتحانش کنم و نمی‌دونستم از چه راهی جلو برم.
    بعد از یه ماه دل زدم به دریا رفتم داروخونه یه بسته کاندوم گرفتم و اومدم خونه.وقتی فهمیدم خونست وسایل حمام برداشتم و رفتم حموم.بعد از اینکه کارم تموم شد درو آروم باز کردم و که ببینم پشت پنجره هست یا نه که متوجه شدم همون جاست.اروم از لایه در کاندوم رو انداختم تو حیاط و درو نیم باز گذاشتم و رفتم زیر دوش.
    استرس داشتم. پشت به در حموم زیر دوش وایساده بودم که حس کردم اومد داخل.بعد از چند دقیقه انگشتاشو رو مهره های کمرم حس کردم.یه حالی شدم چشامو بستم و خودمو سپردم بهش.
    از بالای باسنم آروم با انگشتش اومد تا پشت گردنم و دوباره رفت تا پایین .به باسنم که رسید دور تا دور باسنم به شکل هشت انگلیسی انگشتاشو تکون میداد.چند بار که این کارو کرد از بین باسنم دستشو کشید اومد رو مهره های کمرم و تا پشت گردنم اومد و با دستش گردنمو گرفت یه کم به عقب خم کرد و با لباش گردنمو لیس میزد بعد رفت سراغ گوشم و لاله گوشیمو میک میزد چند دقیقه ادامه داد بعد آروم لباشو گذاشت رو لبام.
    آروم لبامو میخورد. کف دست دیگشو گذاشت روی سینمو آروم دور تا دور سینم دست میکشید.هیچ فشاری به سینم نمیاورد همه حرکاتش در حد لمس کردن بود.بعد از مدتی با کف دستش روی نوک سینم دست میکشید و لباش رو از لبام دور نمی‌کرد.
    همین کارو با اون سینم هم انجام داد.بعد آروم دستشو کشید روی شکمم و رفت سمت کسم.
    آروم دستشو روی کسم عقب جلو میکرد حسابی که تحریکم کرد شیر ابو بست و دستمو گرفت برد سمت دیگه حموم که یه سکو داشت و حوله هارو گذاشته بودیم.منو نشوند روی سکو و پشتم یه حوله گذاشت که سنگ حموم سردیش اذیتم نکنه.بعد نشست بین پاهام و پامو باز کرد آروم با دستش روی کسم کشید و لباشو باز کرد و سرش گذاشت روی کسم و شروع کرد به لیس زدن.زبونش که به کسم برخورد کرد سرمو دادم عقب و غرق لذت شدم.
    با زبونش به چوچولم ضربه میزد و زبونشو دورتا دورش میکشید.بعد رفت سراغ سوراخم. زبونشو از پایین کس تا بالا می کشید خوب که خیسش کرد چوچولمو گذاشت بین لباش و محکم میک میزد.اینقدر این کارو کرد تا آه و نالم بلند شد. بعد بلند شد آروم کیرشو که خوب بلند شده بود و گذاشت بین کسم و بالا پایین کشید .دیگه صدام در اومده بود نمی‌تونستم صبر کنم با ناله گفتم: بکنم توش لعنتی.
    آروم کیرشو گذاشت سر سوراخم و خیلی آروم میرفت تو.
    یه کم که میکرد تو دوباره در میاورد و دوباره میکرد تو ولی از قبل بیشتر.تا جایی که کامل کرد تو و من راحت شدم.
    شروع کرد به تلمبه زدن و سرش آورد روبه روم و هر بار که میکرد تو بوسه به لبم میزد.کم کم سرعت تلمبه هاش زیاد شد و همون جور که کیرش توی کسم بود آبش اومد.
    کارش تموم شد ولی هنوز کیرش داخل بود و خودش انداخت تو بغلم و بوسه بارونم کرد و کنار گوشم زمزمه کرد ممنونم که گذاشتی جبران کنم…
    وقتی از روم بلند شد منم که بهترین تجربه رو داشتم ازش تشکر کردم و گفتم:من ممنونم که پشیمونم نکردی بعد هر دو رفتیم زیر دوش و دوتایی همو بغل کردیم و کارمون که تموم شد لباس پوشیدیم رفتیم خونه خودمون.موقع خداحافظی خودشو معرفی کرد اسمش فرید و رشتش ارتوپد
    از خستگی بیهوش شدم وقتی بیدار شدم ساعت ده شب بود و حسابی ضعف کرده بودم.تو فکر غذا بودم که صدای در زدن اومد رفتم درو باز کردم دیدم خودشه با یه بسته پیتزا.حسابی ذوق کردم و گفتم نیازی نبود اونم گفت حس کردم مثل من حوصله غذا درست کردن ندارین براتون سفارش دادم.تشکری کردم و رفت.
    چند هفته گذشت از اون روز فوق العاده که دوباره هوس کردم ولی برنامه ای نداشتم.
    یه روز از دانشگاه داشتم برمیگشتم خونه حسابی خسته بودم و ماشین گیرم نیومده بود و پیاده رویی زیاد کرده بود.رسیدم خونه داشتم از پله ها بالا میرفتم که فرید درو باز کرد و سلام کرد منم که دیگه نای وایسادم نداشتم سریع سلام کردم و به راهم ادامه دادم.فرید صدام کرد و گفت خیلی خسته ای نرو بالا اگر اشکال ندارد بیا خونه من ناهار و چایی حاضره خستگیت که رفع شد برو.
    پیشنهادشو رو هوا قبول کردم چون هم گشنه بودم هم حسابی خسته.رفتم خونشون روی مبل ولو شدم.فریدم رفت چایی آورد و به لیوان خوردم سرحال شدم ولی بدن درد شدید داشتم.فرید رفت دو تا پتو آورد انداخت روی هم و گفت بیا دراز بکش.نگاهش کردم که خندید و گفت می‌خوام ماساژت بدم یه چیزایی بلدم.خوشحال شدم دراز کشیدم.فرید آروم شروع کرد به درآوردن لباسام به جز لباسهای زیرم.فقط سوتینم رو از پشت باز کرد که بتونه ماساژ بده
    روغن مخصوص رو اول ریخت روی کمرم و با دستاش شروع به ماساژ دادن کرد.با هر فشار نالم بلند میشد.
    خوب که کمرمو ماساژ داد رفت سراغ پاهام.کف پاهام زمان زیادی براشون گذاشت تا قشنگ خستگیم رفع شد.
    بعد دستام از نوک انگشت تا بازوهام.بعد از خواست به پشت بخوابم.

روغن ریخت روی شکم سینه هام.داشتم از آرامش خوابم میبرد.رسید به پاهام.اروم شرتمو دراورد و همه پاهامو به جز کسم ماساژ داد.اخر سر رفت سراغ کسم.وقتی دید مقاومتی نمیکنم با دستاش پاهامو باز کرد و دستشو پر روغن کرد و مالید بین پاهام.اروم روی کسم دست میکشید و چربش میکرد بعد با دستش به شکل یکی در میون روی کسم عقب جلو میکرد.بعد انگشتاشو روی کسم بالا پایین کرد.داشتم می‌مردم از بس حشری شده بودم.بلند شدم نشستم شروع کردم به دراوردن لباساش.وقتی بلند شد شلوارشو درآورد دست بردم سراغ کیرش و با دستام مالیدمش و کردم دهنم و شروع کردم به ساک زدن.گاهی در می آوردم میمالیدم و یا دوباره تا ته میکردم تو حلقم.کیر بلند و کلفتی داشت. از اون کیرا بود که آرزوی هر دختریه.
چند دقیقه ساک زدم تا اینکه بلندم کرد منو نشوند رو مبل کاندوم کشید سر کیرش و پاهامو به هم چسبوند و گرفت بالا و با یه حرکت کیرشو کرد تو کسم.چون پاهام چسبیده بود آهم بلند شد.فریدم سنگ تموم گذاشت و تند و تند تلمبه میزد بعد از ده دقیقه کیرشو در آورد و ازم خواست جامونو عوض کنیم.اون خوابید روی زمین و من رفتم روش.با دستام کیرشو گرفتم کردم توی کسم و شروع به عقب جلو کردن کردم. چوچولم مالیده میشد به بدنش و کیرش کامل می رفت رو.انقدر بلند بود که زیر شکمم حسش میکردم.
داشتم ارضا میشدم که کیرشو در آوردم و خوابیدم رو بدن گرم و خوشبو ش.شروع کردیم لب گرفتن با ولع میخورمش.طعم لباش عالی بود.فرید تمام مدت دستاش روی کونم بود می‌مالید.بعد همون جور که روش خوابیده بودم پاهامو باز کرد کنارش و بغلم کرد و نشستیم روبروی هم و پاهام دو طرفش بود.با دستاش کیرش آروم گذاشت جلو سوراخم و دست انداخت دور کمرم و منو به خودش نزدیک میکرد و کیرش میرفت تو کسم.خوب که چسبیدم بهشم دوباره لب گرفتن و شروع کردیم.محکم می‌خوردیم و با موهاش بازی میکردم.کیرش تو کسم تکون تکون میداد.دوباره کسم بیدار شد لبامو جدا کردم و خوابوندمش رو زمین و کارمو شروع کردم.انقدر عقب جلو و بالا پایین رفتم تا آبم اومد.خودمو انداختم روش و میلرزیدم تموم که شد منو خوابوند رو زمین بالشت گذاشت زیر کسم و از پشت کیرشو کرد تو کسم و شروع کرد با چند تا تلمبه آبش اومد.بعد کنار هم ولو شدیم و خوابمون برد.بیدارشدیم از وضع خودمون خندمون گرفت و دوتایی رفتیم یه دوش گرفتیم و رفتیم غذا خوردیم و از فرید واسه اینکه سنگ تموم می‌گذاشت و بهترین خاطراتو برام می‌ساخت تشکر کردم.آخر شبم رفتم واحدم ولی قبل از رفتن شماره موبایلمو دادم بهش.تا اون موقع نداده بودم چون فکر نمی‌کردم بهش وابسته بشم و دوباره باهم رابطه ای داشته باشیم.
حدود یه ماه گذشت خیلی دلم تنگ شده بود.یه شب که چند روز تعطیلات داشتیم دلو زدم به دریا یه شورت و سوتین قرمز پوشیدم و یه ماکسی سفید نازک که رنگ قرمز از زیرش کامل معلوم بود و با یه ظرف تنقلات رفتم پایین.
فرید درو باز کرد و منو که با اون وضع دید لبخندی زد و گفت جانم. گفتم حوصلم سر رفته بود فیلم آوردم با هم ببینیم.قبول کرد و رفتیم تو
نشستم روی مبل فرید فلش زد به تلویزیون و چایی آورد نشست کنارم.
از عمد پامو که سمت چاک لباسمو بود انداختم روی پای دیگر تا پام بیوفته بیرون
فرید متوجه حرکتم شد ولی فقط دست انداخت دور گردنم.
فیلم شروع شد چند دقیقه که گذشته فیلمو قطع کرد و دست دیگشو گذاشت روی پای لختمو نگاهم کرد و گفت نیاز به فیلم نیست تو فقط لب تر کن و لبو شروع کرد به خوردن مشغول بودیم که یهو زنگ درو زدن.ترسیدیم آمادگی همچین چیزی نداشتیم.فرید آیفون برداشت و گفت یه لحظه آیفون خرابه الان میام.بعدم سریع اومد پیش منو گفت دوستش اومدن سریع برم بالا زود میفرستتشون که برن.منم سریع دویدم سمت واحدم و درو قفل کردم.
حدود دو ساعت گذشت دیدم در میزنن.ترسیدم نکنه دوستاش فهمیدن و باهم میخوام بیان سراغم. جواب ندادم تا اینکه فرید به گوشیم زنگ زد و گفت پشت دره دوستاشو فرستاد رفتن.
درو باز کردم تا فرید اومد تو بغلم کرد و کلی عذرخواهی واسه خراب شدن برناممون.
دوتایی رفتیم تو اتاق و لخت افتادیم روی تخت.
فرید بغلم کرد بوسید و لیسید و لبامو خورد و تمام تنمو دست میکشید.قصد شروع کردن نداشتیم فقط از کنار هم بودن لذت می‌بردیم.
نیم ساعتی گذشت آروم رفت سراغ برنامه.اونم چه برنامه ای.اون نیم ساعت آرامش قبل از طوفان بود.منو به پشت خوابوند و کامل کشوند لب تخت.پاهامو باز کرد و با دستاش شروع کرد که ور رفتن.از بالا و تا پایین دست میکشید انگشت روی چوچولم میچرخوند.خوب که خیس شدم آروم دوتا از انگشتاشو کرد توی کسم و شروع کرد به ضربه زدن.توی حال خودم نبود فقط ناله میکردم و لذت میبردم.با یه دستش می‌مالید دست دیگرش تو کسم بود.هر چند دقیقه یه بار انگشتاشو در میاورد و دوباره میکرد تو.همینجوری ادامه داد تا ابم اومد بعد با یه حرکت منو به شکم خوابوند و کیرشو با یه حرکت کرد تو کسم.از درد از روی تخت بلند شدم که با دستاش دوباره خوابوند منو روی تخت.دستامو از پشت گرفت و محکم ضربه میزد.هر چند باری هم با دستاش محکم میزد روی کونم و تلمبه های محکم میزد.حسابی وحشی کار میکرد.دستامو ول کرد کیرشو تا ته کرد تو و افتاد روم و با دستاش سینه هامو محکم می‌مالید.تمام مدت می‌گفت جوووون چه کسی چه کوننننی.کیرم توی کست.کیرمو محکم میکنم تو کست از حلقت بیاد بیرون.
سینه هاتو می‌خوام بخورم خون در بیاد.
سینه هامو ول کرد و دوباره تلمبه های وحشیانه زد و زد تا آبش اومد سریع کشید بیرون تمامشو ریخت روی کمرم بعد با دستاش مالید به تنم.و کنارم ولو شد.
هر بار یه جوری غافلگیرم میکرد و من سیر نمی‌شدم از کاراش.بعد از مدتی به پیشنهاد من یه خونه یه واحدی اجاره کردیم و قرار گذاشتیم اجاره نصف نصف. اینجوری بیشتر کنار هم بودیم و الان دو سال از اون موقع گذشته و هر بار توی رابطه مطمئن تر میشم که اشتباه نکردم.

نوشته: الهه

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.