gayboys ارسال شده در 16 آبان، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، 2024 سکس با فاعل سن بالا ماجرا اینجوری شروع شد تو تلگرام تو گروه رانندگان رنگین کمانی پستی ک میزدم مفعولم دنبال فاعل سن بالا… سایز بزرگ نباشه پیام ازهمه سن میاد دیگه… تا اینکه ی راننده اهل مشهد شروع کرد ب آشنایی 57 اوکی هستی… منم که دنبال سن بالا آشنایی شروع شد سن قد وزن سایز و عکسش و فیس… 168قد 65وزن ی کیر سبزه 15سانتی تقریبا قلمی و فیس ته ریش سفید و صورتی کشیده… منم چون کلا کم سکس هستم نمیخام گشاد بشم دیگ اوکی بود برام منم سن قد وزن تصویر باسن و فیس 173…74…باسن تپل گوشتی سفییید و فیس ریشی گفت ب فیست اصلا نمیخوره مث بقیه و البته شرایط سنی و اینکه بعدا فهمیدم از فعالین هیئت هم هست و جذابتر شد داستان… ی ده روزی طول کشید تاهماهنگ بشیم و قراربذاریم بهش گفتم دستمال کاندوم و اسپری بگیر ک گفت من روم نمیشه برم بگیرم. خخخخ گفتم بیخیال عمو تو دیگ چرا گفت شاید باور نکنی ولی کم سکس میکنم خونه هم ک لازم ندارم… برای اثبات قرار شد همو ببینیم ی روز ساعت 4 اومد دنبالم و رفتیم سمت مشهد حرف زدن ازهمه جا زندگی کار مشکلات وکمی سکس ماشین رو ی سال بود داده بود راننده داخل مشهد کاراش تموم شد 7بود ب سمت شهرمون تو اتوبان از ملک آباد گذشتیم حدود ساعت 8 بزنیم بغل ی قهوه بزنیم آره خوبه قهوه و چایی جاتون خالی گفت خب من چجوری باور کنم فیس مردونه یا اون باسن تپل سفید گفتم دوس داری ببینی … چرا ک ن گوشه لباس رفت بالا… پهلوت ک خوب سفیده خخخخ کونممم سفیده و اونو ک دید دیگ حشر زد بالا بریم آخه کجا برو مشهد اتاق بگیر حله نیما تا برگردیم و اتاق و داستان نشه دستش روی کیرش بود و هی خودشو میمالید راستش نشد روشو زمین بزنم خجالتی هم بود و شخصیت قابل احترام خب منم ک میخاستم رفتیم جلوتر پارکینگ مانند و خلوت اول رفتم کنار با نور گوشی نگاه کردم ی تپه ی جای تقریبا تمیز بود برگشتم شیشه اب پتو و لوازم رفتیم پتو رو پهن کرد منم خودمو شستم اونم خودشو شست فقط پایین تنه لخت شدیم و یقیناااا من اول شروع کردم ب مالیدن کیرش و خوردن سیخ سیخ سایزی ک عالی بود و لیس به تخماش و کیرش حالا وقت اسپری بود و کاندوم و بعد من ب شکم و حشرش برای کونم لذت بخش واقعا خوب لیس میزد ازپشت رون تا روی کمر و زبون ب سوراخ و آه کشیدنش هی منه مست مست تر… مالید و گاز گرفتولیسسسس گفت امادس انگار کیرش لای کونم و خوابید روم آخ ک چقد خوب مالیدن بدنم سینه گردن گوش بوسیدن دیگ سوراخ کونم مست کیرش بود گفتم بذار توش تف و انگشت کمی و سر کیررر آخ کمی درد لذت بخش فقط کله کیرش دو س بار گذاشت و درش آورد دوباره تف مالی و تنظیم کیر ب سوراخ استرس اینکه اگ کسی واسته بود ولی حشریت این چیزا نمیفهمه ماشینا با سرعت بالا می رفتند و ما مشغول ب لذت خوابید و کیرش توی کونم مالیدن بدن وزنش روی خودم همش لذت… شروع کرد جلو عقب درد داشت ولی واقعا لذت بخش… ی ده بیست تایی جلو عقب روم خوابید و در گوشم گفت 4دس پا بزنم ادبش هم ک اجازه میگرفت ک اصلا نمیگفت کونی بچرخ یا از این حرفا لذت. و جذبه بیشتر گفتم چرا ک ن کون مال خودته 4دس پا لیس زدن تف زدن مالیدن لپای کونم و ورود کیرش شروع کرد با سرعت بیشتری جلو عقب کردن کاندوم و اسپری اثر کرد گفتم وقتشه کاندوم رو دربیاری گوشت تو گوشت چیز دیگس لامصب و کیر بدون کاندوم توی کون داغم آخ ک لذت محض جلو عقب کردن و مالیدن لپ کونم کیرشو درآورد دراز کشید گفت بشین روش لطفا این مدلی دوست دارم چشممم کیرشو با دستم مالیدم و خایه هاشو اووف تف زدم و کیرشو دادم توکونم خم شدم جلو سینش و دستاش لپای کونموگرفتو بالا پایین کیر تاخایه میرفت و لذت تلمبه زدن و نفس نفسی ک داشت نشون میداد آبش داره میاد اصلا قرار نبود توش بریزیم ولی حشررررر کیرشو چسبوند و دل دل زدن کیر و آب خالی شد دستاش چنان لپای کونو فشارمیداد ک دردم گرفت و نفسی ک آه کشان نشون از تموم شدن بود نباید میریختی توش لامصب بذار بشورم خودمو شیشه اب و کونی ک با کمی هوا پس زدن آب میریخت ازش راستش لذت بخش بود برام… بعد8ماهی ک با کسی سکس نکرده بودم… تمیزکاری لباس پوشیدن و جمع وجور و ب سمت شهر خستگی لذت و رفاقت رسیدیم و من با حس خوب از ی سکس لذت بخش توام با احترام ازش خداحافظی کردم و اونم گفت میره خونه خواهرش ک تو برگشت چرت نزنه و دوستی ک بعد ی سال هنوز ادامه داره و یبار دیگ تجدید خاطره کردیم بازم ک بعدا تعریف میکنم امیدوارم لذت ببرین نوشته نیما نوشته: نیمام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده