رفتن به مطلب

داستان گی سن بالا

gayboys

ارسال‌های توصیه شده

سکس با فاعل سن بالا

ماجرا اینجوری شروع شد تو تلگرام تو گروه رانندگان رنگین کمانی

پستی ک میزدم مفعولم دنبال فاعل سن بالا… سایز بزرگ نباشه
پیام ازهمه سن میاد دیگه… تا اینکه ی راننده اهل مشهد شروع کرد ب آشنایی 57 اوکی هستی… منم که دنبال سن بالا آشنایی شروع شد
سن قد وزن سایز و عکسش و فیس… 168قد
65وزن ی کیر سبزه 15سانتی تقریبا قلمی و فیس ته ریش سفید و صورتی کشیده… منم چون کلا کم سکس هستم نمیخام گشاد بشم دیگ اوکی بود برام
منم سن قد وزن تصویر باسن و فیس
173…74…باسن تپل گوشتی سفییید و فیس ریشی
گفت ب فیست اصلا نمیخوره
مث بقیه و البته شرایط سنی و اینکه بعدا فهمیدم از فعالین هیئت هم هست
و جذاب‌تر شد داستان… ی ده روزی طول کشید تاهماهنگ بشیم و قراربذاریم
بهش گفتم دستمال کاندوم و اسپری بگیر
ک گفت من روم نمیشه برم بگیرم. خخخخ گفتم بیخیال عمو تو دیگ چرا گفت شاید باور نکنی ولی کم سکس میکنم خونه هم ک لازم ندارم…
برای اثبات قرار شد همو ببینیم
ی روز ساعت 4 اومد دنبالم و رفتیم سمت مشهد حرف زدن ازهمه جا زندگی کار مشکلات وکمی سکس
ماشین رو ی سال بود داده بود راننده داخل مشهد کاراش تموم شد 7بود ب سمت شهرمون تو اتوبان از ملک آباد گذشتیم حدود ساعت 8 بزنیم بغل ی قهوه بزنیم
آره خوبه قهوه و چایی جاتون خالی
گفت خب من چجوری باور کنم فیس مردونه یا اون باسن تپل سفید گفتم دوس داری ببینی
… چرا ک ن
گوشه لباس رفت بالا…
پهلوت ک خوب سفیده
خخخخ کونممم سفیده و اونو ک دید دیگ حشر زد بالا بریم
آخه کجا برو مشهد اتاق بگیر حله
نیما تا برگردیم و اتاق و داستان نشه
دستش روی کیرش بود و هی خودشو می‌مالید راستش نشد روشو زمین بزنم خجالتی هم بود و شخصیت قابل احترام
خب منم ک میخاستم
رفتیم جلوتر پارکینگ مانند و خلوت اول رفتم کنار با نور گوشی نگاه کردم ی تپه ی جای تقریبا تمیز بود
برگشتم شیشه اب پتو و لوازم رفتیم
پتو رو پهن کرد منم خودمو شستم اونم خودشو شست فقط پایین تنه لخت شدیم و یقیناااا من اول شروع کردم ب مالیدن کیرش و خوردن سیخ سیخ سایزی ک عالی بود و لیس به تخماش و کیرش حالا وقت اسپری بود و کاندوم و بعد من ب شکم و حشرش برای کونم لذت بخش واقعا خوب لیس میزد ازپشت رون تا روی کمر و زبون ب سوراخ و آه کشیدنش هی منه مست مست تر… مالید و گاز گرفتولیسسسس گفت امادس انگار کیرش لای کونم و خوابید روم آخ ک چقد خوب مالیدن بدنم سینه گردن گوش بوسیدن دیگ سوراخ کونم مست کیرش بود گفتم بذار توش تف و انگشت کمی و سر کیررر آخ کمی درد لذت بخش فقط کله کیرش دو س بار گذاشت و درش آورد
دوباره تف مالی و تنظیم کیر ب سوراخ
استرس اینکه اگ کسی واسته بود ولی حشریت این چیزا نمی‌فهمه ماشینا با سرعت بالا می رفتند و ما مشغول ب لذت خوابید و کیرش توی کونم مالیدن بدن وزنش روی خودم همش لذت… شروع کرد جلو عقب درد داشت ولی واقعا لذت بخش… ی ده بیست تایی جلو عقب روم خوابید و در گوشم گفت 4دس پا بزنم ادبش هم ک اجازه می‌گرفت ک اصلا نمی‌گفت کونی بچرخ یا از این حرفا لذت. و جذبه بیشتر
گفتم چرا ک ن کون مال خودته
4دس پا لیس زدن تف زدن مالیدن لپای کونم و ورود کیرش شروع کرد با سرعت بیشتری جلو عقب کردن کاندوم و اسپری اثر کرد گفتم وقتشه کاندوم رو دربیاری
گوشت تو گوشت چیز دیگس لامصب
و کیر بدون کاندوم توی کون داغم آخ ک لذت محض جلو عقب کردن و مالیدن لپ کونم
کیرشو درآورد دراز کشید گفت بشین روش لطفا این مدلی دوست دارم
چشممم
کیرشو با دستم مالیدم و خایه هاشو
اووف تف زدم و کیرشو دادم توکونم خم شدم جلو سینش و دستاش لپای کونموگرفتو بالا پایین کیر تاخایه میرفت و لذت تلمبه زدن و نفس نفسی ک داشت نشون میداد آبش داره میاد اصلا قرار نبود توش بریزیم ولی حشررررر کیرشو چسبوند و دل دل زدن کیر و آب خالی شد دستاش چنان لپای کونو فشارمیداد ک دردم گرفت و نفسی ک آه کشان نشون از تموم شدن بود
نباید میریختی توش لامصب بذار بشورم خودمو
شیشه اب و کونی ک با کمی هوا پس زدن آب می‌ریخت ازش راستش لذت بخش بود برام… بعد8ماهی ک با کسی سکس نکرده بودم…
تمیزکاری لباس پوشیدن و جمع وجور و ب سمت شهر خستگی لذت و رفاقت
رسیدیم و من با حس خوب از ی سکس لذت بخش توام با احترام ازش خداحافظی کردم و اونم گفت میره خونه خواهرش ک تو برگشت چرت نزنه
و دوستی ک بعد ی سال هنوز ادامه داره و یبار دیگ تجدید خاطره کردیم بازم ک بعدا تعریف میکنم
امیدوارم لذت ببرین
نوشته نیما

نوشته: نیمام

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.