رفتن به مطلب

داستان سکسی دختر دایی ممه بزرگ

poria

ارسال‌های توصیه شده

سکس با دختردایی الناز

سلام دوستان عزیزم

اسم من امیده ۲۴ سالمه

این داستانی که میخوام براتون بگم برمیگرده به چند سال پیش که دبیرستانی بودم . من به دختر دایی داشتم اسمش الناز بود قدش کوتاه بود و تقریبا پوستش یکم سیاه میزد نه خیلی ها کم ولی سکسی بود اونم ۱۹ سالش بود ممه هاش تقریبا بزرگ بودن نسبت به سنش و فکر کنم ۶۵ میشد و کونشم خیلی خوب بود بزرگ نبود ها جذاب بود البته اینو بعد سکس متوجه شدم قبلش معمولا لباس های گشاد می پوشید متوجه نمی شدم . ارتباط بدی نداشتیم با هم و این هم مثل اینکه دختر شیطونی بود بازم میگم بعد سکس فهمیدم اینو قبلا نمی دونستم . حالا اصل ماجرا …

من از بیرون برمیگشتم خونه که هر چقدر در خونمونو زدم کسی نبود بعد با گوشیم به مادرم زنگ زدم دیدم رفتن بیمارستان مثل اینکه یکی از اقوام تصادف کرده بوده بعد به من گفتن برو خونه داییت اینا کلید بگیر که خیلی دور نبود از خونه ما و اینم بگم که ما تو شهرک زندگی می کردیم داییم اینا هم من رفتم سمت خونه داییم اینا در زدم دیدم دختر داییم اومد دم در سلام و احوالپرسی کردیم بعد گفتم دایی کجاست گفت مگه خبر نداری گفتم از چی گفت تصادف گفتم چرا بعدش گفت خب اونام رفتن دیگه گفتم به من گفتن بیام کلید بگیرم گفت اره دست منه گفتم حله پس میاری بدیش من گفت باشه. تعارف کرد برم تو ولی خب تنها بود نرفتم بعدش یه صدای شکستن شنیدم و دختر داییم صدام زد سریع رفتم داخل دیدم مادرش که غذا آماده کرده بوده تو ظرف شیشه ای از این فرانسوی ها گذاشته بوده روی گاز و خیلی کم بوده شعله که گرم بمونه هر وقت خواست بخوره این اومده از اون بکشه بده منم ببرم خونه بخورم وقتی خواسته برداره بدون دستگیره برداشته گرم بود دستش سوخته ول کرده خورده به لبه گاز و یکم ریخته رو پاش و ظرفه هم افتاده شکسته .
هیچی دیگه من بهش گفتم برو لباستو عوض کن بعد نگاه کن ببین بد نسوخته و اینا رفت منم شیشه خورده هارو جمع میکردم صدام زد گفت امید از روی اپن کرم رو میاری برام رفتم تو اتاقش بود لباس نداشت در زدم از کنار در دستشو اورد گفت بده دادم بهش رفتم بقیه رو جمع کردم در حال جمع کردن بودم که اومد گفتم چی شده بد سوخته گفت نه یکمه گفتم مطمئنی میخوای زنگ بزنم دایی بیاد گفت نه.
بعد ساعت ۳ شده بود خواستم برم گفت وایسا یه تخم مرغ بندازیم بخوریم بعد برو گفتم زحمت میشه و اینا گفت نه بابا هیچی دیگه تخم مرغ انداخت خوردیم بعد اینکه خوردیم این جمع کرد سفر رو منم ظرف هارو رفتم بشورم زشت بود نشورم بعد در حال شستن ظرف بودم که دیدم دختر دایی شلوار رو کشیده پایین کنارم میگه نگاه کن امید اینجا سوخته نمیدونستم چی بگم اخ یعنی چی بعد گفتم درد داری گفت اره . بعد گفت بیا کرم بزن دیدم میخاره حشری شده یا چی گفتم یعنی چی زشته خودت برن نمیشه و اینا گفت بیا دیگه چیو زشته. آقا من رفتم کرم بزنم دستمو کرمی کردم داشتم اروم میزدم به پاش که خودمم داشتم حشری میشدم کیرمم داشت منفجر میشد و از شلوار معلوم بود این گفتم امید چرا کیرت سیخ شده خجالت کشیدم گفتم ععععع نمی دونم گفت حشری شدی گفتم نه نمی دونم اینم بگم کیرمم زیاد بزرگ نبود ۱۵ سانت بود و کلفتشیم معمولی بود اقا این یهو دیگه دست انداخت به کیرم از رو شلوار مالید منم که دیگه مشکلی نداشتم البته دلیلی هم نداشت داشته باشم اقا شروع شد دیگه لب گرفتیم و سینه هاشو مالیدم و ماچ کردم وای خیلی خوب بود بدنش گرم گرم بود گردنشو میخوردم سینه هاشو می مالیدم و این حرفا که دیگه کیرمو در اوردم اونم اصلا نزاشت در بیارم اومد ساک بزنه خدایی خیلی خوب می‌خورد البته کیرم زیاد بزرگ نبود تا ته میکرد حلش بعضی وقت ها هم اوق میزد بعد من دیدم فقط با ساک نمی شه گفتم میخوام بکنمت گفت نمی شه گفتم چرا گفت یعنی چی پرده دارم گفتم خب می دونم گفت یعنی از عقب گفتم اره دیگه گفت نه نه نه درد داره ساک میزنم فقط برات گفتم اینطوری نمی شه که اخه تلاش از من و انکار از اون اخر رازی کردم که هر وقت اذیت شد بس کنیم اقا این داگی وایستاد سوراخ کونش قرمز بود و میگم بدنشم یکم تیره بود اصلا ترکیب رنگش عالی بود اقا من یه ذره کونشو لیس زدم بعد یکم کیرمو تف مالی کردم گذاشتم دم سوراخش بلدم نبود زیاد تو فیلما دیده بودم هر چقدر تلاش کردم نرفت تو میگم اولین سکسم بود دیگه هر چی کردم نمی شد اخرش یکم انگشت کردم بعد گفتم شل کن کونتو باز کن به زور سرشو کردم تو اینم تنگ بود یکم دردش گرفت ولی خب حشری بود چیزی نگفت اقا من که دیگه یکمش رفته بود راه باز بود دیگه آروم اروم هل میدادم تو یکم با این روند پیش رفتیم بعد آروم آروم تلمبه زدم البته زیادم قابل تعریف نبود همین روند رو ادامه دادیم بعد یکم تند تند کردم و تا ته میکردم که دیدم دیگه خیلی دردش میاد و گفت بسه دردم میاد گفتم باشه کشیدم بیرون براش کسشو خوردم ولی اینو بگم خیلی خوب خوردم اونو درسته اولین بار بود ولی خب خوشش اومد حالا نمی دونم ارضا شد یا چی دیگه گفت بیا برات بخورم ابت بیاد اقا این شروع کرد به خوردن خیلی خوب میخورد عالی بود حال می کردم از کون بهتر بود فک کنم اولین بارش نبود همین طوری که این تا ته میکرد تو حلقش یهو از اروم اروم ساک زدن شروع کرد سرعتی و منم دیگه اختیارم در رفت ریخته شد دهنش بعد گفتم ببخشید و اینا دیدم آقا این راضیه میخواست قورت بده سگ حشر بود که حالش بهم خورد اوق زد با دستمال از دهنش پاک کرد بعد دیگه خودش اصلا به من نگفت فقط گفت سینه هامو بمال و لبامو بخور خودشم کسشو مالید تا ارضا شد.

نوشته: امید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.