رفتن به مطلب

داستان سکسی سارا و لاپایی با پسرداییش

behrooz

ارسال‌های توصیه شده

لاپایی با پسردایی

من یه دختر فوتبالی ام و یه پسر دایی دارم که چند سال ازم کوچیکتره و اوایل جوونیشه و تازه کاره.
چند روز پیش که یه فوتبال مهم داشت و میدونستم خانواده اش مسافرتن زنگ زد بهم گفت بیا خونمون فوتبال و با هم ببینیم.راستش و بگم منم یکم میل جنسی بهش دارم.
منم از زیر یه تاپ و شلوارک پوشیدم و بقیه لباسامم پوشیدم و رفتم خونشون.کسی کاری باهامون نداره میدونن با هم رفیقیم.
خونشون که رسیدم در و زد رفتم تو دیدم با یه شلوارک و بدون لباس در و باز کرد و گفت ببخشید من برم لباس بپوشم.تا حالا بدون لباس ندیده بودمش یکم تو پره قدش بلنده نوک سینه هاشم صورتی بود و یکم آویزون🤤دلم میخواست همون لحظه بپرم تو بغلش.
وقتی اومد فقط یه تیشرت پوشیده بود و هنوز شلوارک پاش بود و برجستگی کیرش از زیرش کامل مشخص بود.
دوتامون رو مبل نشسته بودیم که مبل اون به تلویزیون نزدیک تر بود و من پشت سرش بودم.دائم نگاهم رو کیرش بود که انگار کم کم بزرگتر و برجسته تر میشد.گاهی اوقاتم بهش دست میزد و میخاروندش که دیوونه میشدم.نیمه اول فوتبال که تموم شد گفت اه حوصلم سر رفت یه فیلم بذارم ببینیم این چه فوتبالیه!!
بگید چه فیلمی گذاشت؟fifty shades:))))
قصدشو فهمیدم.به صحنه های اولیه اش که رسید کوسن مبل و گذاشت رو پاش وسطاش کوسن و فشار میداد به خودش ولی اصلا برنمیگشت منو نگاه کنه.به نفس نفس افتاده بود و صورتش قرمز شده بود.گفتم تازه کار و جوونه بخاطر همین سریع وا داده بود.یه لحظه برگشت نگام کرد دیدم چشماش خماره با پشت دستش کشید رو دستم که روی دسته مبل بود.زل زدیم تو چشای هم منتظر بود من به دادش برسم منم دیدم وضعیتش اینه خودمم میخوام دل و زدم به دریا.پاشدم سریع پیراهن و شلوارمو در اوردم زیرش یه تاپ سفید بندی کوتاه تا شکمم و یه شلوارک پوشیده بودم کوسن و از رو پاهاش برداشتم.کیرش داشت شلوارکشو پاره میکرد.سریع نشستم رو پاهاش دستمو گرفتم دور گردنش لباشو مک میزدم بعد دستمو بردم زیر تیشرتش نوک سینه هاشو گرفتم لای انگشتام و فشار دادم گفت اخخخ…
تیشرتشو با هم در آوردیم دوباره لباشو خوردم اون سنش پایین تر از من بود و بخاطر خجالتش هیچ کاری نمیکرد و فقط داشت لذت میبرد.لبامو بردم رو گردنش داشت از داغی میسوخت.من فتیش نوک سینه مردارو دارم به همین خاطر آرزوم بود مال یکیو بخورم.لبامو بردم رو سمت راستی و مک زدم دادش در اومد خیلی حساس بود اون یکیو با انگشتام میمالیدم.حرکت کیرشو از روی لباسم حس میکردم کمرمو با دستاش گرفت و کیرشو میمالوند به کصم گفت شلوارکتو دربیار گفتم نمیخام پردمو بزنی.گفت باشه میذارمش لای پاهات.بلند شدیم گذاشت لای پام و با دو دیقه جلو عقب کردن ارضا شد.موقع ارضا شدن کمرمو محکم فشار میداد و گردنمو گاز میگرفت هنوزم جای کبودیش یکم هست.
گفت هنوز تخلیه نشدم گفتم خب میخورمش زانو زدم جلوش سرم و دو دستی گرفت و تا ته میکرد تو دهنم و درمیاورد اخرش خیلی تند تلمبه میزد که نزدیک بود بالا بیارم منم تخماشو با دستم میمالیدم.این بار پنج دیقه طول کشید ریز ریز می گفت داره میاد داره میاد…
منم از پشتش گرفتم فشارش دادم تو دهن خودم.پاهاش داشت میلرزید این بار آب بیشتری ریخت تو دهنم.
گفت کامل تخلیه شدم گفتم پس من چی؟!!
گفتم دراز بکش رو زمین.خوابیدم روش کصم انقدر خیس بود سر میخورد روی کیرش خلاصه چند بار کلیتوریسمو مالیدم بهش منم سه چهار باری ارضا شدم.یکم رو هم خوابیدیم زنگ زدم به مامانم گفتم فوتبال دیر تموم میشه نصفه شب نمیتونم بیام میخوابم همین جا بعد یکم اصرار قبول کرد.این اولین بارمون بود فکر کنم از این به بعد باز اگه مکان پیدا کنیم برنامه همین باشه🙄

نوشته: سارا

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.