رفتن به مطلب

سکس ضربدری ناخواسته

dozens

ارسال‌های توصیه شده

سکس ناخواسته - 1

سلام، بعد مدت ها کلنجار خواستم که منم داستان خودم رو بنویسم
اسم من میترا و الان 38 سالم هستش و همسرم حمید ازم چهار سال بزرگتر
من دوران مجردیم یه آرایشگاه کوچیک تو شهرمون داشتم و همسرم نمایندگی بزرگ لوازم آرایشی داشت و به همین واسطه باهاش آشنا شدم و ازدواج کردیم و مثل اکثر زوج ها سال اول ازدواج یه سکس نسبتا خوب و بعدش دیگه کمتر و کمتر من خودم آدم هات تریم و حمید نسبت به من خیلی سرد تره. حمید تونست به شرکت های آرایشی نزدیک تر بشه تا حاشیه سودش رو ببره بالا و تا اینکه بعد 8 سال وارد هیئت مدیره و سهامی یک شرکت معتبر بشه بعد یه مدت اما یکی از مهم ترین شریک هامون دیگه ادامه نداد و از ایران رفتش و فقط بهمون یه شرکت تو دبی رو گفت تا باهاش همکاری کنیم برای رشد شرکت، بهش گفتیم که خودت چرا ادامه نمیدی؟ شریکمون گفت که مدیر عامل شرکت دبی خودش رو بازنشسته کرد و پسرش اومده و شروط عجیبی داره
بعد از چند ماه شرکت و نمایندگی فروشش کاهش داشت و تصمیم گرفتیم با شرکت دبی ارتباط برقرار کنیم و که به خوبی شرکت ما و من و حمید رو میشناختن و قرار شد که تو ماه بعد بریم دبی برای قرارداد بستن و قبلش ما بصورت کلی قرارداد رو با رئیس شرکت که اسمش آرش بود رو قید کرده بودیم و مونده بود ریزه کاری ها و…
تا اینکه من بلیط هواپیما و هتل رو اوکی کردم که من هدفم این بود 9 شب بمونیم که هم بگردیم و هم به قرار کاری برسیم اما شوهرم بخاطر جلسه نمیتونست بیشتر از 5 شب بمونه
پس من 9 شب رو برای خودم گرفتم و با همسرم رفتیم دبی
ما هتل ریکسوس جی بی ار رو گرفتیم و خلاصه بگم که اوایل اقامت رو شهرگردی کردیم تا اینکه شب پنجم قرار ملاقات با آرش رو داشتیم و من یه لباس مشکی که همسرم برا سالگرد ازدواجمون خریده بود پوشیدم(عکسش رو پایین میزارم) و حسابی به مو و خودم رسیدم و آماده شدم. قرار بود که اون یه ماشین بفرسته به هتل تا ما رو به سمت محل قرار ببره که یه رولز رویس اومد و ما رو به سمت جزیره نخل بردش که نزدیک هتلمون بود که خونه بهتر بگم کاخ آرش اونجا بود
با همسرم وارد اونجا شدیم که ازمون پذیرایی کردن و بعدش وکیل و مدیر امور مالی و امور صادرات شرکت اومدن و درباره قرارداد صحبت کردیم و اوکی بودن بعد آرش اومد (آرش یه پسر تقریبا 28 27 ساله گندمگون بودش و کت و شلوار تمام مشکی پوشیده بود) اول باهام دست داد و دستمو بوسید و بعدش با حمید گرم گرفت بعد درباره قرارداد صحبت کردیم و تموم شد و ما امضا کردیم با اینکه 5 درصد از مدنظر ما بیشتر بودش اما آرش امضا نکرد و گفتش که میرم اتاق منتظرم تا وکیلم توضیح رو به آقا حمید بدن تا نتیجه رو بگید شما.
وکیلش حمید رو برد یه اتاق دیگه بعد چن دیقه با چهره درهم آمیخته اومد پیشم و گفتش بریم بیرون گفتم حمید چی شده گفت هیچی ما با اینا کاری نداریم گفتم ما محتاج به کار ایناییم و باید به سرانجام برسونیم یکم آروم باش بگو چی میگن
یکم بعد گفتش که میگه تو باید از امشب تا عصر فردا با آرش سکس پارتنر هم باشید تا میزان وفاداری شما به قرار داد معلوم بشه چونکه واردات اینها به کشور ی چیز غیر قانونی و مسئولیت داره برا آرش
وقتی حمید اینو گفتم احساس کردم دنیا به سرم خراب شده اما چاره نبود توی دو راهی گیر کرده بودم به حمید گفتم چیکار کنیم گفت نمیدونم وقتی جوابش رو شنیدم فهمیدم که قراردادش مهمتر از سکس زنش با یکی دیگه س و من حرفی نزدم تا اذیت نشه و گفتم قبوله چاره ای نیست اونم گفت که ببخشید به اینجا رسیدیم دیگه جوابش رو ندادم و به سمت وکیلش رفتم و گفتم ما اوکییم. وکیلش لبخندی زد و گفت از اینور برید اتاق آقا آرش البته آقا حمید هم برنامه داریم. که من به قدری استرس داشتم که اهمیتی ندادم و وارد اتاق آرش شدم
یه اتاق بزرگ صد متری که تخت و میز بار و صندلی و تلویزیون و… بودش
آرش لباسای رسمیش رو عوض کرده بود و یه شلوارک طوسی و تیشرت سفید تنش بود از برجستگی شلوارک معلوم بود که شورت پاش نیست
+به به میترا خانوم سکسی و جذاب
-این پیشنهادی درستی نبودش
+بالاخره ما باید وفاداری مشتری ها رو بسنجیم مخصوصا اینجور موارد
آرش باهام لاس گونه صحبت کرد و من بعد یه مدت یکم احساس آرامش کردم و برام شراب ریخت رو باهم خوردیم و احساس کردم که بعد چن پیک دارم گرم میشم و اون بیشتر حرف می‌زد که از ته دلم داشت ازش خوشم میومد و احساس خوبی داشتم و یه حس تناقض داشتم بعدش آرش اومد پشت صندلیم و گردن و شونه هام رو نوازش کرد گرمی دستش باعث شد که به موج شهوت واردم بشه خواست بره سمت سینه هام که گفتم نه من به شوهرم خیانت نمیکنم
چیزی نگفت و رفت تلویزیون رو روشن کرد و دیدم دوربین های خونه رو آورد و یه اتاق رو انتخاب کرد که صدای آه و ناله یه زن بودش یکم دقت کردم دیدم حمید و اون زن رو میشنری داره میکنه و سینه هاش رو میماله
بهم گفت مطمئنی از حرفت؟ خواستم برم بیرون تا حمید رو تیکه پاره کنم که نزاشت گفت ما قرار داد بستیم و اون زن هم همسر منه ما همه چی رو باهم مث شرکت شراکت داریم و من تازه فهمیدم جریان چیه و هدف اینا چیه
حرصم گرفته بود از حمید خواستم تلافی کنم که به آرش گفتم اوکی بیا شروع کنیم
با قدم های استوار رفتم سمتش و صورتش رو گرفتم سمت خودم و لباش رو بوسیدم گرمی صورتش لذت بخش بود برام هیچوقت حمید اینجور من رو نبوسیده بود
دستش رو انداخت پشت لباسم و زیپش رو باز کرد و منم بدنم رو تاب دادم تا لباسم بیوفته زمین تا ست شورت و سوتین مشکیم تنم بمونه یه قدم رفت عقب و سرتا پام رو برانداز کرد و گفت چه آهوی خوش مزه ای رو شکار کردم و گفتم منتظر چی هستی پس آقا پسر
بغلم کرد و منو انداخت رو تختش و تی شرتش رو درآورد یه بدن تراشیده و فیت که خیلیی بهتر از حمید بود با دیدن بالاتنه ش خیلی خیلی تحریک شدم و با خودم گفتم عوضی ببین پایین چی داره حالا
پاهام رو باز کرد و از مچ پا تا رونم رو بوسه میزد و لیس میزدش این کارش کصم رو تا حد بینهایت خیس می‌کرد تصور اینکه یه غریبه غیر از شوهرم داره پاهام رو لیس میزنه دیوونم می‌کرد و بیشتر تشنه کیر میشدم چن بار داخل رونم رو چنگ زد و بوسه زد که ناله از سر شهوت کشیدم بعدش اومد دستش رو از رو شورتم گذاشت رو کصم خواستم مقاومت کنم که شهوت مانع شد و یه آه کشیدم از نوازش و چنگ زدنش رو کصم. که گفتش ای بابا خراب کاری کردی که کلا خودتو خیس کردی بزار ادبت کنم شورتم درآورد و بو کرد و اومد کصم رو لیس زد و با یه دستش منو می‌مالید و یه دست داخل رونم رو می‌مالید منم چشامو بسته بودم و آه و نالم کل اتاقش رو پر کرده بودم و لذت می‌بردم
رسما عروسک اون شده بودم هرکاری می‌کرد اما عوضش لذت می‌بردم
لذتی که هیچوقت با حمید نبردم
وقتی کصم رو میلیسید و به قدری ادامه داد که به اولین ارگاسمم رسیدن خودم سوتینم رو درآوردم و متوجه شد خودش رو کشید روم و منو بوسید بعدش سینه هام رو لیس زد و مالیدشون
با یه دست دیگه هم کصم رو می‌مالید
هیچوقت اینجور هورنی نبودم آروم بهش گفتم منو بکن آرش. تا اینو شنید شلوارکش رو درآورد و کیرش در اومد بیرون یه کیر در حد 17 18 سانتی (کیر حمید به زور 9 میشد) برام قابل باور نبودش اما کلفتیش هم عالی بود
چند بار کیرش رو زد رو کصم بهش گفتم منتظر چی عوضی، بدون مکث کرد توم نفسم گرفت یه لحظه و با خواهش گفتم آروم و شروع کرد به تلمبه زدن توم هر دفعه احساس می‌کردم بیشتر واردم میشه و کلفتی کیرش به دیواره واژنم فشار میاره که لذتم رو دوچندان می‌کرد اون همنوجوی تو میشنری منو و می‌کرد و من غرق تو لذت بودم و آه و ناله م کل پر شده بود با هر دفعه عقب جلو شدن کیرش دیواره واژنم کلی تحریک میشد و ترشحاتم به کیرش در اومده بود خیلی وقت بود که اینجور گاییده نشده بودم و دوس داشتم ادامه بدم بعد یکم به ارگاسم رسیدم و پاهام لرزیدن و اون مکث کردش و بعدش منو بلند کرد و لبام رو بوسید و کل تنم رو نوازش کرد و دستاش رو برد سمت کصم و انگشت می‌کرد و گفت حالا نظرت چیه میترا خانومم؟ گفتم میخوام جندت بشم آرش
خندید و گفت حالا حالا باید زیر کیرم باشی عروسک
منو برد لبه مبل و تکیه دادم و باسنم رو سمت اون خم کردم
صورتش رو برد لای باسنم کصم رو لیس میزد خیلی تند میک میزد که در زیر یه دقیقه دوباره ارگاسم شدم و آبم با فشار ریخت بیرون ( این اولین تجربه ارگاسم همراه با انزال بود) دیگه نتونستم رو پاهام وایستم و منو خوابوند رو مبل و باسنم رو آورد بالا و شروع کرد تلمبه زدن یکم بعدش کیرش رو کشید بیرون و آبش رو ریخت رو باسنم و آه کشید
بعد ارضا شدنش از کمر تا گردنم رو بوسه زد واقعا حال خوبی داشتم و مدیونش بودم اما همچنان حس و حال تناقض داشتم با اینکه حمید هم با زن آرش سکس کرده بود
دستمال آورد و باسنم رو پاک کرد و منو برد انداخت رو تخت
یکم بعد خودش هم اومد پیشم
بی اختیار خودم رو تو بغلش فشار دادم و اونم دستش رو برد سمت پایین و باسنم رو نوازش کرد
حس آرامش و گرمی داشتم پیشش حسی که حمید نداشتم
آرش بعد حمید اولین مردی بود که لخت پیش هم بودیم و نازم می‌کرد
بهم گفت میترا گفتم جون
+قرارداد ما اوکیه تمومه میتونیم امضا کنیم
-مگه تا فردا عصر نبود؟
+فک کنم مورد پسندت بودم خانومی
-حالا
+اگه تا فردا باشی اون 5 درصد هم کم میکنم و باهم حال میکنیم عزیزم
-گفتم باید فک کنم
تا حرفم تموم بشه آرش انگشتش رو برد تو کونم که باعث یه موج شهوت همراه درد دیگه شد و گفت ناز نکن
-گفتم قبوله
آرش هم تماس گرفت با یکی و گفت حمید رو ببرید هتل
بعدش من پام رو انداختم رو کیرش و گفتم حالا حالا با این کار دارم و رفتم پایین تخت تا بتونم کیرش رو ساک بزنم
ادامه داره…

نوشته: میترا

• Like 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• 2 هفته بعد...

سکس ناخواسته - 2

سلام دوستان این دومین قسمت هستش و اولین قسمت سکس ناخواسته (۱) بودش
نوشته های من براساس خاطرات هستش اگه حاشیه نوشته هام زیاد بود و محتوا اروتیک کم بود ازتون پوزش میخوام و امیدوارم بیشترین لذت رو ببرید

بعد از اینکه گفت حمید رو ببرن
دوباره باهاش سکس کردم اما این بار با لذت بیشتر چون خودم بیشتر دلم میخواستش
شب بغل آرش خوابیدم و صبح وقتی بیدار شدم دیدم تو تخت نیست از تخت بلند شدم و شورت و سوتینم رو پوشیدم دیدم سمت دیگه اتاقش میز صبحونه چیدن و تا منو دید گفت صبحت بخیر خوشگل خانوم بالاخره پاشدی. لبخندی زدم و رفتم کنارش و ازم بوسه ای گرفت و همراهیش کردم

صبحونه رو شروع کن تا بیام
    -کجا میری؟
    الان میام
    من صبحونه م رو شروع کردم و ار‌ش حدود 5 دقیقه ای بعد اومد و پشتم وایستاد و گفت چشمات رو ببند
    -برای چی؟
    +ببند تو سورپرایزه
    چشمامو بستم و احساس چی رو روی گردنم کردم و باز کردم دیدم یه گردنبند
    حسابی ذوق زده شدم و اصلا انتظار همچین چیزی رو نداشتم و بغلش کردم و بوسیدمش
    -این برا چیه پس آرش؟
    +این برای خانوم خوشگلاس صبحونه ت رو بخور که باهم خیلی کار داریم
    بعد صبحونه بهم گفت دوست داری بریم استخر؟
    -مایو ندارم آخه
    +همچین خانومی که مایو نباید بپوشه و خندید
    -اوکی اما تو هم نباید بپوشیا
    گفتش باشه، من و برد سمت استخر خونش و شروع کرد لباساش رو دربیاره
    وقتی تیشرتش رو در اورد محو شکم و بازو های تراشیده و ورزیده ش شدم بعد شلوارکش رو درآورد و کیر نسبتا خوابیدش بیرون افتاد
    بزرگی و جذابیت رون و کیرش باعث می‌شد هر آن جلوش زانو بزنم تا کیرش رو بکنم دهنم
    آرش متوجه خط نگاهم شد که بهم گفت تو هم در بیار بریم تو آب
    با صداش به خودم اومدم و با خجالت شورت و سوتینم رو درآوردم
    اول آرش رفت تو آب و دستم رو گرفت که وارد آب بشم
    وقتی وارد آب شدیم کلی آب بازی کردیم و رو هم آب پاشیدیم و تو این حین من هعی بازو و سینه ش رو لمس میکردم و سعی می‌کردم باسنم رو بمالم به کیرش و اونم حسابی شکم و باسنم رو دستمالی کرد
    که آخر وقتی پشتم بهش بود دستامو محکم گرفت و کشید سمت خودش و گرمی کیرش رو روی باسنم احساس کردم رومو به سمت خودش کرد و رفتم رو پاشنه پاهام و لباش رو بوسیدم و اونم دستاش رو برد زیر باسنم و خودمو فشار دادم بهش
    منو برد عقب و گذاشت لبه استخر و پاهام رو باز کرد و شروع کرد به انگشت کردن
    بعد یکم شروع کرد به لیسیدن کصم و آه و ناله م کل استخر رو پر کرده
    منم بیشتر سرش رو به کصم فشار دادم که بیشتر لذت رو ببرم، بیشترین ناله رو کردم و ارگاسم شدم یکم کس و رونامو نوازش کرد و منو انداخت تو آب و برد قسمت کم عمق که تا نصف رونام زود
    یکی از پاهام رو گذاشت رو پله و از کمرم فشار داد که خم بشم و دستام رو گذاشتم رو دیواره استخر
    کیرش رو تنظیم کرد و آروم آروم وارد کصم کرد و آهی کشیدم
    هر دفعه که بیشتر وارد می‌کرد ناله م درمیومد و شهوتم برای کیرش چند برابر میشد
    شروع کرد به تلمبه زدن و سرعتش زیاد کرد
    -اههههه محکم تر بکن آرش
    اووووم جر میدم این کصتو جنده خانوم
    -اهههه من جنده توام تا میتونی منو بکن
    +بگو جنده کیی؟ تا محکم تر بکنمت
    -من جنده توام آرش هرزه تو و کیرتم
    تا اینو شنید سرعت تلمبه هاشو بیشتر کرد و گفت آفرین کوچولو تو زیر خواب منی همیشه
    صدای ضربه تخماش و آب و کصم همراه با ناله های من کل فضا رو پر کرده بود که دوباره به ارگاسم رسیدم و پاهام شل شد و یکم جمعش کردم
    آرش فهمید و منو بغل کرد و گذاشت کنار استخر و خودش هم در اومد و خودش رو کشید روم و شروع کرد به بوسیدن و نوازشش سینه ها و شکمم و دوباره حسابی هورنیم کرد و منم پاهام رو باز کردم و مشتاق کیرش بودم که بصورت میشنری کیرش رو گذاشت داخلم و دوباره تلمبه زد و لبام رو بوسید و نان استاپ کیرش و می‌کوبید و ارضا شدم و یکم بعدش کیرش رو درآورد و مالید و آبش رو پاشید روی شکمم
    به قدری غرق شهوت بودم که آبش رو روی شکمم می‌مالیدم و دستم رو می‌بردم لای پام و بهش گفتم عاشقتم آرش، دوست دارم تا آخر عمر جنده و معشوق باشم
    آرش لبخندی زد و رفت حوله آورد و شکمم رو پاک کرد
    و گفت بیا بریم حموم
    منو برد سمت اتاق و گفت برو حموم تا بگم خدمتکارا برات لباس آماده کنن
    حموم کلا به این فکر میکردم که دارم چیکار میکنم و چرا اینهمه مجذوب آرش شدم که با صدای در به خودم اومدم که یکی از خدمتکارا چند ست لباس رو پیش در گذاشت
    رفتم سمت لباسا که یه ست شرت و سوتین صورتی ویکتوریا و یه شلوارک و لباس صورتی مشکی بودش
    اونا رو پوشیدم و اومدم بیرونم که یکی خدمتکار گفت اگه میکاپ میخواهید راهنماییتون کنم، منم رفتم اتاق میکاپ تا خودمو حسابی برای آرش خوشگل کنم حسابی به خودم رسیدم و خدمتکار منو به سمت اتاقی که ناهار سرو شده بود برد که آرش هم اونجا بود و بلند شد از جاش بلند شد و لبام رو بوسید و صندلی رو برام اوکی کرد و بعد یکم گفت و گو ناهار رو شروع کردیم و شروع به صحبت درباره شرکت هامون کرد چیزی که اصلا دوست نداشتم بیشتر دوست داشتم از خودش بگه و من محو صورت و اندامش بودم
    بعد ناهار رفتیم یکم قدم بزنیم تو حیاط
    که بعد یکم گفتش دوست داری یکم استراحت کنی؟ -آره
    +بگم اتاقت رو آماده کنن
    -نه میام اتاق خودت اگه مشکلی نباشه
    +نه چه مشکلی عزیزم
    وقتی وارد اتاق شدیم خدمتکارا تخت و اتاق رو تمیز و مرتب کردن و رفتن بعدش آرش لباسش رو درآورد و رفت رو تخت
    منم سوتینم رو درآوردم و لباسم موند و رفتم تو تخت و آرش بغلم کرد
    ازش حس مطمئن و آرامش میگرفتم و دوست داشتم همیشه باهاش باشم
    یکم با هم حرف زدیم و نوازشم کرد و یکم مشروب خوردیم و خوابم برد
    بعد از بیدار شدنم و اونم بیدار بود و بغلش بودم
    لبخندی زد و منو بوسید و گفتش حاضر شو بریم بیرون چرخی بزنیم
    بلند شدم و گفتش اونم لباسای امشبت رو مدله که یه لباس سفید بودش که یه نیم تنه و دامن بالای زانو بود وقتی داشتم میپوشیدم دیدم برند ورساچه س و خیلی بهم میومد و ازش تشکر کردم -خیلی بهت میاد خانوم خانوما
    +ممنونم آرش خیلی دوست دارم
    -منم همینطور عزیزم
    سوار ماشینش شدیم و رفتیم دور دور تو شهر و وقت شام بود که رفتیم سمت برج خلیفه و رستوران اتمسفر تا باهم شام بخوریم اونجا آرش برام سالمون و شامپاین سفارش داد و بعدش کلی دسر و آخرای شب بود که به سمت خونش حرکت کردیم
    تو ماشین دستش روی رونم پام بود و دستش رو کشیدم زیر دامنم تا خیسی شورتم رو حس کنه
    خندید و گفتش تو هم که همیشه خیسی دختر جون
    اثرات پیش تو موندنه دیگه
    ماشین رو حیاط خونش پارک کرد و تا اتاق لبای همدیگه رو دیوونه بار میبوسیدیم و حسابی بدن هامون رو بهم فشار میدادیم
    رسیدیم اتاق و لباسش رو درآوردم و اونم نیم تنه م رو درآورد و سوتینم موند
    جلوش زانو زدم و کمربندش رو باز کردم و شلوارش رو کشیدم پایین برجستگی کیرش رو از روی شورتش دست کشیدم و بوسش کردم و بعدش شورتش رو هم آوردم و پایین و کیر کلفت و سکسیش رو که حاضرم جندگیش رو بکنم گرفتم دستم یکم مالیدمش و شروع کردم از خایه هاش تا نوک کیرش رو لیس بزنم
    لبام رو بردم زیر تخماش بوسه زدم و لیسشون زدم و عاشق بو و طعم کیرش شده بودم
    بعدش از اول تا سر کیرش رو بوسه زدم و لبام رو روش کشیدم تا رنگ رژم در بیاد رو کیرش و لبام رو غنچه‌ کردم و سرش رو بوسیدم. آرش فقط خفیف ناله می‌کرد و مطمئن شدم که لذت میبره. بعد کیرش رو گذاشتم دهنم و زبونم رو زدم و کشیدم رو سر کیرش و شروع کردم به ساک زدنش
    دهنم و عقب جلو میکردم و دستام رو رونای سکسی آرش بود و حسابی براش خوردم تا اینکه گفت کافیه کوچولو جلوش وایستادم و ازم بوسه ای گرفت و سوتینم رو دراورد و منم زیپ دامنم رو درآوردم و دامن افتاد زمین
    من و گرفت و انداخت رو تخت و شورتم رو از کنار باز کرد و شروع کرد به لیسیدن کصم و نالههه هام دراومده بود و بعدش همراه با لیسیدنش انگشتش رو هم می‌کرد تو کصم که پاهام رو قفل کرد رو گردنش تا به ارگاسم رسیدم و جیغم دراومد
    همون حالت نگهم داشت و کیرش رو کرد کامل داخل کصم و جیغ زدم گفتش عوضی میخوایی مگه جرم بدی آرومتر و بدون اعتنا به حرم شروع به تلمبه زدن کرد و آه و نالم کل تخت و اتاق می‌پیچید -آرهههه محکم بکن این جنده رو
    +اوووم دیدی جنده خانوم
    -اههههههههخ من جنده توام آرش هرجوری دوس داری منو بکن
    اون تند تر کیرش رو عقب جلو می‌کرد تا اینکه جیغ زدم آرش دارم میام و دومین ارگاسم با انزالم و تجربه کردم و آبم پاشیدم شد رو تخت و ملحفه و پاهام لرزید و آرش بغلم کرد
    یکم نوازشم کرد و سینه هامو چنگ زد و لیسشون زد
    من آرش رو خوابوندم رو تخت و رفتم روی کیرش مثل دختر گاوچرون نشستم و آروم آروم کل کیرش رو دوباره کردم تو و رو کیرش آروم عقب جلو میکردم که یهو آرش خودش شروع به تلمبه زدن کرد و دوباره آه و ناله م حسابی در اومد
    خودمو خم کردم و لباش رو بوسیدم و ناله هام رو تو دهن اون خالی کردم و اونم تو همون حین شکم و سینه هام رو نوازش می‌کرد
    بعد یکم ارگاسم رسیدم و از کیرش اومدم پایین
    با زور منو داگی کرد و صورتم رو چسبوند به تخت و سنگینی وزنش رو انداخت روم و شروع کرد تلمبه زدن این کارش باعث شد یه موج شهوت دیگه واردم بشه و باسنم رو بیشتر ببرم سمتش تا کیرش رو بیشتر داخلم نگه دارم
    +چه دختر کوچولو خوبی بود میترا
    -آرهههه
    +دوست داری محکم تر بکنمت؟
    -آرهههه عزیزم من جنده کیرتم تا میتونی بکن
    تا حرفم تموم بشه با تمام توان کیرش رو می‌کوبید به کصم که صدای برخورد تخمش به زیر کصم کلی صدا میداد و خودش با دستاش دو طرف باسنم رو می‌گرفت تا بخاطر ضربه ها نرم جلو
    بعد چند تا ضربه دوباره شروع کرد تند تند کیرش رو می‌کرد
    +دوست داری آبم رو کجا بریزم جنده
    -داخلم بریز آرش میخوام داغی آبت رو حس کنم
    بعد حرفم اسپنک زد و گفت باشه هرزه و تلمبه هاش رو ادامه داد و یه آهی کشید و داغی آبش رو داخل کصم احساس کردم و با اومدن آبش منم به ارگاسم رسیدم و رو تخت ولوو شدم و اونم خودش رو انداخت روم و گردنم رو بوسید و کیرش رو درآورد و اینکه آبش از کصم در میومد بیرون و احساس کردم و حس آرامش و خوبی داشتم
    بعد کلی نوازش و لباسام رو پوشیدم چون بخاطر قراری که داشتیم دیگه رابطه من و آرش تموم شده بود و خدمت‌کار باید منو می‌برد به هتل خودمون پیش همسرم
    لبای آرش و بوسیدم گفتم کاشکی همیشگی بودیم و گفت شاید شدیم
    رسیدم اتاق خودمون و همسر اونجا بود منتظر بود سلام کرد و سیلی محکم زدم بهش و گفتم خیلی عوضی هستی که منو گذاشتی تو همچین موقعیتی و بهم خیانت کردی کلی عذرخواهی کرد و باهاش حرفی نزدم
    اون فردا صبح پرواز داشت و اما من هنوز تو دبی وقت داشتم که بمونم و جوری باهاش برخورد کردم که تمام تقصیرای اونه
    ادامه داره…

نوشته: میترا

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.