رفتن به مطلب

داستان سکسی شوهر کونی و بیغیرت

migmig

ارسال‌های توصیه شده

مجید و همسرم

با سلام و ادب اسمم مهرداد و اسم زنم فریبا من ۳۹ سال و زنم ۳۸
در داستان قبل و کون دادنم ب مجید گفتم که قرار شد مجید چند عکس کیرش برام بفرسته تا ب زنم نشان دهم چون زنم رفیق شخصی خودش داشت مشکلی نبود
مجید چند روز بعد هم باز تشکر کرد و چند مدل عکس کیر خوابیده و شق شده اش برام فرستاد
و یک شب خوب ک با زنم سکس می کردیم قضیه مجید تعریف کردم،،، و عکس های کیرش به زنم نشان دادم ،، آنقدر کیر مجید بزرگ و خوش فرم و،، بود زنم باور نکرد گفت این هوش مصنوعی یا خارجیا هست
مجبور شدم ب مجید بگم از صورتت و بدن لخت و کیرت همزمان بفرست مجید گفت چی
شده مگه ،،، گفتم فریبا باور نمیکنه !!
مجید خندید و گفت باشه ،،،بعد یک فیلم کوتاه فرستاد
فریبا از تعجب دهنش باز مانده بود
دست زدم ب کوسش دیدم خیس خیس ه
گفتم حشری شدیاااا دلت خواسته،،،
اول سکوت محض کرد بعد ناله هاش شروع شد و گفت مهرداد کوسم کیر میخواد ،،،
منم شروع کردم ب کوس خوری و کردن کوس زنم که وسطای کردن بهش گفتم بگم مجید بیاد بکنت
گفت آره آره بگو بیاد جررررم بده با اون کیر خوشگل سفید بزرگش، ،،
فرداش به مجید گفتم ، مجید گفت بچه هام قراره برن مسافرت چند روزی نیستند آیا میتونی بیایید دماوند خانه ما گفتم باشه ،،، به فریبا گفتم او هم قبول کرد و گفت میرم حمام و آرایشگاه، ،،
گفتم عجله نکن عزیزم ،،، قراره فردا ظهر بریم ،،
فرداش سه شنبه و چهارشنبه رو مرخصی گرفتم از شرکت و جای خودم نیرو گذاشتم و ساعت ۱۳ رفتیم دماوند
عصر آنجا بودیم مجید همه چی رو آماده کرده بود
تا وارد شدیم مجید هاج و واج فقط ب فریبا نگاه می کرد با هم دست دادن من گفتم غریبه ک نیستید روبوسی کنید که مجید نامردی نکرد و یک لب از فریبا گرفت !!
رفتیم و پذیرایی شدیم
برای اینکه یخ اونها باز بشه آهنگ گذاشتیم اول من رقصیدم بعد فریبا و بعد مجید ،،،
آهنگ ملایم کردیم و من رفتم نشستم و که مجید فریبا بغل کرد و شروع ب بوسیدن کرد، ،،
همینطوری یواش یواش رفتن سمت اتاق خواب،،
من بلند شدم که برم که مجید دستش گذاشت رو سینه من و مرا هول داد عقب و درب بست،،،
حدود ۱۵ دقیقه نگذشته بود که صدای جیغ و داد فریبا بلند شد من سراسیمه وارد اتاق شدم
دیدم لنگ فریبا بالاست و مجید تا خایه کرده تو کوسش داره تلمبه میزنه، ،، رفتم نزدیک صورت زنم که فریبا گفت مهرداد گاییده شدم جرررر خوردم
مجید گفت دارم زنت میگام ،،، ب فریبا گفت تو زن کی هستی فریبا گفت زن توام جنده توام زیر خواب توام
گفت دیگه ب رفیقت نمیدی فریبا گفت اسمش ممد ن ب او ن ب شوهرم فقط ب تو کیر کلفت تو میدم
مجید گفت مهرداد بیا جلو ساک بزن
رفتم جلو کیرش از کوس زنم درآورد براش ساک زدم با دست خودم کیرش کردم تو کوس زنم
ب زنم گفتم هم برات جاکشی کردم هم کوسکشی حالش ببر مجید سینه هاش می خورد که داد فریبا بلند شد گفت محکم بکن بکن بکن آب فریبا آمد
مجید گفت چجوری بکنمت دوست داری
فریبا گفت قمبلی ،،،
فریبا قمبل کرد و مجید از پشت گذاشت تو کوسش که ناله فریبا دراومد مجید کون زنم باز کرد و توف انداخت تو سوراخ کونش که فریبا گفت خیلی زوده کون بزار برای آخر شب ،،، مجید گفت همه جات مال خودم ه لیلا گفت کوس کونم و همه جام مال تو مجید جان ،،، بکنم،،
بعد ب مجید گفت بخواب بیام رو کیرت خسته شدی
مجید خوابید من هم یا زنم شروع کردیم ب ساک زدن کیرش و فریبا رفت رو کیرش نشست و ب من گفت کیر مجید جونم بکن تو کوسم ،،، ساعت ۷ شد که مجید گفت فریبا آبم میخوری فریبا گفت آره اولین بارم ولی میخورم مجید آبش ریخت رو سینه صورت و دهان زنم
رفتیم حمام و بعد رفتیم شام خوردیم
ساعت ۱۱ شب بود ک فریبا و مجید رفتن رو تخت و مرا بیرون کردن ،،،
ساعت تقریبا ۲ شب بود که فریبا صدام کرد بیدار شدم رفتم در اتاق دیدم داره ناله میکنه
گفتم چی شده خسته شدی
گفت نه مجید کرده تو کونم ،،،
دیدم یوری شده لنگ زنم دادم بالا اوووفف چی میدیدم کیرش تا خایه کرده بود تو کون زنم من هم کوس زنم میلسیدم فریبا می‌گفت خیلی بزرگه درد داره گفتم بهش بگو در بیاره خوب گفت ن ن ن مزه میده کونم داره بهش عادت میکنه ،،، یعد فریبا گفت بزار دمر بخوابم بیا روم ،،، زنم دمر خوابید و مجید اومد روش و من بعد چند دقیقه رفتم بیرون ،،،
صبح که شد رفتن حمام و چهارشنبه هم ماندیم ،،،
و بعد ۲ روز سکس متوالی برگشتیم، ،،

نوشته مهرداد

نوشته: من و مجید و زنم

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18