mohsen ارسال شده در دیروز در 03:54 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 03:54 هورنت به دادم رسید سلام. من اولین باره داستان مینویسم اگه غلط بود ببخشید اسم من عرشیا هست ۲۷سالمه اهل تهران من خیلی وقت بود دنبال یکی بودم که فمبوی باشه باهاش سکس کنم خیلی دنبالش بودم اما متاسفانه پیدا نمیشد. یروز تو برنامه هورنت میچرخیدم کیر به دست سیخ شده همینجوری از هرکی خوشم میومد بهش پیام میدادم تا این که یکی جوابمو داد اسمش امیر بود. شروع کردیم صحبت عکس فرستادن دیدم وایییی این همونیه که من میخوام یه پسره سفید بدن بی مو در حد آیینه بود لعنتی.من از پشت گوشی داشت آبم میومد انقدر ک تمیز و خوب بودش یه چهره خوشگل داشت لبای گوشتی بدن خو اسکینی کون گرد بدون یه لک بدون یه جوش.یکم صحبت کردیم سکس چت کردیم دو طرف ارضا شدیم تا این که قرار شد فرداش همو ببینم من صبح فردا بیدار شدم رفتم حموم دوش گرفتم قشنگ تمیز کردم پشماشو زدم همش کیرم راست میشد نمیتونستم از ذوق اون جلو خودمو بگیرم از حموم اومدم بیرون ساعت قرارو فیکس کردیم ساعت۳قرار بود برم دنبالش.ساعت ۳شد رفتم دنبالش یکم دور بود تا این که سوارش کردم که بریم سمت باغچه ما وقتی نشست تو ماشین از بوی عطر خنکش دوباره راست کردم یعنی یه شلوار تنگ پوشیده بود از این شلوارا ک بالاش تنگه میاد پایین گشاد میشه یه تیشرت نازک مو های فر یکم بلند خلاصه من راست کرده بودم تا این که رسیدیم باغچه رفتیم داخل یه قلیون زدم کشیدیم یکم حرف زدیم همینجوری تو بغلم بود با گردنش بازی میکردم با موهاش اروم اروم بوس بوسیش کردم قربون صدقش میرفتم نازشو میکشیدم تا این که یهو لبامون رو رو هم اخخخ یه لبای داغ خوشمزه داشت همینطوری داشتیم لبای همو میخوردیم من یه دستم رو گردنش بود یه دستم رو سینه هاش اروم اروم میمالیدم اونم دستش اومد رو کیرم کیر منم الکی دروغ نمیگم که بیست سانته اینا نه ولی۱۷سانته اما کلفته بریم سر اصل داستان کیرمو از رو شلوار گرفت میمالید نفساش تندتر شده بود بلندشدیم لباسایه همو در اوردیم یکم گردنشو خوردم زبون کشیدن گردنشو گوشاشو جلوی پام نشست شرو کرد مالیدن کیرم اروم اروم کرد دهنش اخخخخ چه لبایی داشت وقتی رفت رو کیرم دوس داشتم ارضا بشم اصلا شرو کرد خوردنش همینجوری ساک میزد منم سرشو تکون میدادم اخخخ جوووونم بخور تا ته لعنتیییی چ لبایی داری دیگه انقدر فشار میدادم که چندبار عق زد بلندش کردم برش گردوندم لای کونشو باز کردم وایی چی میدیم یه سوراخ تمیززز در حد صورتی اصلا خوشگل معلوم بود ازش کار کشیده بود یه لپ کونشو بوسیدم بعد سوراخشو زبون کشیدم خیلی تمیز بود همینکوری خوردم سوراخشو براش بعد یه انگشتمو کردم توش صدا نالهاش همجارو برداشته بود دومی رو کردم تو پفساش تند شده بود ناله میکرد همینجوری بازی کردم گشاد شد درش اوردم سر کیرمو گذاشتم رو سوراخش یکم بازیش دادم سرشو کردم توش صدای نالش در اومده بود یکم فشار دادم کیرم رفت تو کونش کامل واییی چقدر تنگ بود اونم ناله میکرد زیرم میگفت جووون چ کیری داری دارم میمیرم بکن منو منم حشری تر میشدم یکم ک جا باز کرد شرو کردم عقب جلو کردن همینجوری تلنبه میزدم تو کونش اونم اه ناله میکرد منم تندتر میکردمش صداش نالهاشو میشنیدم تند تر کردمش داشت پاره میشد زیرم عربده میکشید تا این که در اوردم کیرمو بلندش کردم داگی نشوندمش یه تف انداختم سر سوراخش دوبارهشرو کردم کردنش همینجوری کردمش انقدر که نفسش بند اومده بود لعنتی خیلی کون خوبی داشت پنج دیقه هم داگی کرذمش انقدر که کیرم قرمز شده بود همینجوریم ک میکردمش از بغل دستمو رسوندم کیرشو براش میمالیدم تا این که تا ته کردم تو فشار دادم ابم اومد ریختم تو کونش اونم هم زمان با من ارضا شد ناله میکرد زیرم قربون ضدقش میرفتم یکم بعد بلند شدیم رفتیم خودمونو تمیز کردیم رفتیم تو تخت تو بغل هم درازکشیدیم خوابیدیم یکم لخت . تمام.اگ دوست داشتید لایک کنید قسمت دومش که بیدار شدیم هم بزارم براتون اگه یه فمبوی بود دوست داشت میتونه پیام بده باهم اشنا بشیم خوشحال میشدم دوستون دارم نوشته: خودم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده