poria ارسال شده در چهارشنبه در 03:35 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 03:35 سکس با دوست پسر رفیقم های من دیانا هستم ۱۹ سالمه قدم بلنده ۱۷۳ بدنم کشیدس ی پوست شکلاتی دارم که خیلی محبوبه با سینه های ۷۰ موهای مشکی بلند و چشمای عسلی من ی رفیق صمیمی دارم از اول دیبرستان ب اسم رزا ی دختر با قد ۱۶۳ بدن تو پر گوشتی ولی کمر باریک بعد سفید بدنش خیلی سکسی بود من همیشه تایپ اسکینی بازا بودم اون تو پر منو رزا جفتمون دوست پسر داشتیم ک باهم بیرون میرفتیم ۴ تایی دوست پسر من آرمین ی پسر معمولی بود با قد ۱۸۳ همه چی عادی پسر خوبی بود دوست پسر رزا هم کیان ی پسر با نزدیک ۲ متر قد پسر جذابی بود داستان از جایی شروع شد ک رزا بعضی روزا که میومد کلاس قشنگ معلوم بود جر خورده نمیتونست راه بره ی بار گف کیان ۲ ساعت تلمبه میزنه کیرش خیلی گندس حسودیم میشد بهش چون ارمین کیرش معمولی بود نهایت سکمون ۱۰ دقیقه بود گذشت تا ارمین به من خیانت کرد من کات کردم و برای مشورت گرفتن به کیان زنگ میزدم باهاش دردو دل میکردم خیلی کمکم میکرد و ب حرفام گوش میداد خدایی خیلی پسر چشم پاک و مودبی بود یکم ک گذشت کیان هم سفره دلشو باز کرد گف من خیلی ادم گرمیمم ولی رزا بیشتر وقتا سرد چی بشه ماهی یه بار بگه دلم میخواد اونم فقط میخوابه من همه کارارو میکنم تو دلم گفتم خاک تو سرت رزا گذشت تا یه روز دیگ نتونستم جلو خودمو بگیرم میدیدم کیان داره نسبت به رزا سرد میشه و رزا هم به تخمشم نیس به کیان زنگ زدم میشه ببینمت باید باهات حرف بزنم گفت اره ok خونم خواستی میتونی بیای اینجا اگه راحت نیستی بیام دنبالت زیاد سر مهمونی اینا خونه کیان رفته بودم گفتم نه الان خودم میام رفتم یه دوش گرفتم با لوسیون کره بدن بدنمو حسابی خوش بو کردم ارمین برای که از کون بکنه منو برام یه بات پلاگ خریده بود اونو برداشتم گذاشتم تو دهنم با کرم سوراخ کونمو هم چرب کردم هم خوش بو اروم گذاشتم تو بات پلاگو یه ست توری سفید پوشیدم ناخونای دستو پامم فرنچ بود ی دامن کوتاه باکسی سفید پوشیدم با یه کراپ سفید رو پوست شکلاتیم محشر بود موهامم صاف کردم اسنپ گرفتم رفتم درو باز کرد رفتم بالا منو دید حس کردم جا خورد ولی به رو خودش نیاورد ازم پذیرایی کرد شروع کردیم حرف زدن گفتم ابجو داری؟ میدونستم همیشه داره گفتم میشه یکم بهم بدی؟ اینم میدونستم به این چیزا نه نمیگه یه بطری بزرگ اورد تو دوتا از این لیوان بزرگا پر کرد ریخت اورد روبه رو هم نشسته بودیم پاهامو ی جور میزاشتم ک قشنگ تو زاویه چشاش باشه چون دامنم کوتاه بود رونام قشنگ معلوم بود رزا یه بار بهم گف کیان موقع سکس پاهام رو شونشه انگشت های پامو مک میزنه من خیلی بدم میاد که بهش گفتم دیوونه ای؟ خیلی خوبه که گف اه ن چیه کیان خیلی داشت زور میزد نگاه نکنه ۲ تا لیوان ابجو خوردیم شروع کردم اخلاق های بد رزا رو گفتم تو جو قرار بگیره که دیدم موفق شدم عصبی شد رفت یه قوطی ودکا باز کرد اورد بخوره گف میخوری؟ گفتم نه داداش بخور موقع حرف زدن نمه نمه داشت میخورد فهمیدم دیگه داغه داغه چون چشاشو نمیتونست کنترل کنه مطمن بودم کارم درست بوده از خیانت ارمین که میگفتم داشتم یه کاری میکردم که بیاد سمتم بغضی صحبت میکردم جوری ک انگار بخوام بزنم زیر گریه کف دیانا گریه نکن دیگ بیا اینجا ببینم رفتم پیشش بغلش نشستم سرمو گذاشتم رو شونش نازم میکرد گف بیا یه قلپ از این بخور حالت جا بیاد گرفتم بخورم یکم چونمو فاصله دادم یکمش ریخت ب سمت گردنم رفت تا بین سینه هام گفتم ای بابا با انگشت جوری ک بخوام پاک کنم کشیدم تا سینه هام گفتم بیا مال تو انگشتمو بردم سمت لباش اروم لباشو باز کرد انگشتمو مک زد دیگ مطمن بودم تحت تسلط خودمه چشام قفل چشاش بود یه نگاه کردم بهش پاهامو انداختم رو پاهاش دستمو بردم پشت سرش لبامو گذاشتم رو لباش فوق العاده لب میگرفت من تیکیع داده بودم به گوشه مبل رفت سراغ گردنم گوشام داشت آتیشم میزد همه گردنمو زبون میکشید بدون این ک کراپمو در بیاره سرشو کرده بود لا سینه هام نفس میکشید در گوشش گفتم لختم نمیکنی؟ بند کراپمو از شونم دراورد شونه هامو بوسید دستمو بردم بالا از تنم دراورد ی مالش حسابی ب سینه هام از رو سوتین داد ک نفسم در اومد سوتینمو باز کرد افتاد ب جون سینه هام وحشیانه ترین حالت ممکن میخورد ریز ناله میکردمو به خودم میپیچیدم دستشو انداخت زیر کمرم بردم رو تخت تو راه حال ب اتاق داشتم لباشو میخوردم خودشو انداخت رو تخت اون زیر بود من رو افتاده بودم به جون لباش و گردنشو میخوردم تو گوشاش ناله میکردم از روش پاشدم دامنمو بلند کردم نشستم رو صورتش گفتم کیان نفس بکشش عطرشو دوس داری؟ نفساش میخورد به شورتم دستشو انداخت بغد پهلو هام بلندم کرد خودش نشست منو پرت کرد تو اونور تخت اومد سمتم پاهامو دادم بالا دامنو از پام داشت در میاورد کف پامو چسبوندم به صورتش انگشتامو گذاشتم رو لباش وحشیانه مک میزد دونه دونشو ی زبون کشید پاهامو باز کرد از رو شرت دستشو گذاشت رو کصم حسابی مالید منم اروم ناله میکردم انگشتم گذاشتم گوشه لبم تو چشاش نگاه میکردم شرتمو از پام دراورد وای وای ی جوری برام خورد ک ۴ بار ارضا شدم محشر بود تو خوردن پاشد لباسشو دراورد اومد شلوارشو در بیاره نزاشتم پاشدم هلش دادم رو تخت خودم شلوارشو دراوردم از پاش کیرش زیر شورت حسابی باد کرده بود معلوم بود واقعا بزرگع از رو شرت بوس کردم کیرشو دراوردم اوووف ی کیر خوش تراش کلفت رگ دار که راحت ۱۸ ۱۹ بود کیر ارمین ۱۴ بود اب دهنمو جمع کردم قشنگ ریختم روش تو دستم گرفتم رگسو لیس میزدم حسابی میخوردم تا ته نمیتونستم برم کیر ارمین میتونستم موهامو گرف تو دستش براش پر تف ساک میزدم رفتم پایین تخماشو میلیسیدم میکشیدم تو دهنم حسابی زبون میکشیدم رو تخمش میومدم بالا خیس خالی بود کیرش میدونستم این کارو بکنم امضا اخر زدم چون همه پسرا عاشقشن این خط پایین تخم ک میرسه به کون حسابی لیس زدم براش کیرشو با دست میمالیدم ی تف کردم رو کیرش گفتم کیرتو اماده کردم نمیکنیم؟ خودم براش داگی شدم کون خوش فرمو که بات پلاگم داشت برق میزد براش اوردم بالا ی دست کشید رو کصمو با بات پلاگ بازی بازی کرد نالم در اومده بود اروم دراورد بات پلاگو ی تف انداخت رو سوراخم حسابی لیس میزد روشو دورشو سرشو برد پایین تر چند تا زبونم ب کصم زد سر کیرشو گذاشت بدنمو نگه داشت با فشار کرد تو قشنگ سوختم حس میکردم دارم باز میشم تا حالا اینجوری کصم پر نشده بود محکم میزد تو کصم موهامو تو دستاش گرفته بود به وحشیانه ترین حالت ممکن میکوبید دستشو اورد گردنمو گرف بدنمو اورد بالا سینه هامو گردنمو دست میکشید تلمبه میزد انگشتای دستشو میزارم رو لبام منم همه رو ساک میزدم براش با لبام بازی میکرد قشنگ کار خودمو کرده بودم با تموم قدرت حرص تلمبه میزد ناله هام رو هوا بود شرتمو برداشت گذاشت دهنم محکم میکرد سرمو به بالشت فشار میداد از کصم دراورد گذاشت تو کونم ی جیغ با شرتی ک تو دهنم بود که لبایی که چسبیده بود به بالشت کشیدم کونمو داشت جر میداد جا اسپنکاش مونده بود سطح بدنشو اورد بالا تر ی پاشو گذاشت رو صورتم تلمبه میزد ی مرد واقعی بود تو سکس زبونمو دراورده بود له له میزدم ناله میکردم کیرشو کشید بیرون منو خوابوند نشست رو سینم سرمو اورد بالا کیرشو کرد دهنم قشنگ تلمبه میزد سرمو محکم گرفته بود بعد از چند تا تلمبه اومد بین پاهام کیرشو گذاشت تو کصم پاهام رو شونه هاش بود شروع کرد تلمبه زدن پاهامو گرف تو دستش قشنگ پاهامو میخورد واقعا این پسر تو سکس خوب بود پاهامو باز کرد افتاد روم حسابی لبامو میخورد لب میگرفتیم سینه هامو میمالید مک میزد تعداد ارضا شدنم در رفته بود از دستمو اومد بالا سرم قفل کنه منم جایزشو بهم انعطاف بدنمو دادم پاهام تا جایی ک تونستم بردم کنار دستم اینم از این موقعیت سو استفاده کرد بعد از چند تا تلمبه وحشیانه گذاشت تو کونم حسابی میگایید تاحالا ۱ ساعت کسی نگاییده بود منو دستمو ول کرد کمرشو چنگ میزدم بلندم کرد تو بغلش پاهامو دور کمرش حلقه کردم چسبوندم به دیوار به زور تنظیم کرد تلمبه میزد لگنم میخورد به دیوار یکم سخت بود لبامون چفت هم بود خودشم سختش بود رفت سمت کابینت منو گذاشت رو کابینت چون قدش بلند بود کیرش قشنگ جلو کصم بود لب کابینت پاهامو باز کردم گذاشت توم حسابی تو اون پوزیشن گایید کصمو واقعا دیگ جون نداشتم حتی حرف بزنم گف تمومش کن اوردم پایین نشستم جلو پاش شروع کردم ساک زدم ابش جوری پاشید با این یکمشو قورت دادم رو صورت و سینم ریخت این چرا انقدر اب داشت همرو با انگشت جمع کردم خوردم کیرشو خوردم براش تمیز شه بغلم کرد رفتیم خوابیدیم نوشته: دیانا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده