رفتن به مطلب

داستان گی ارگاسم

mame85

ارسال‌های توصیه شده

ارگاسم پروستاتی

من بیشتر سکسام فاعل بودم ولی گاهی هم هوس می‌کردم مفعول بشم. اون روز هم تنها بودم و از همون روزهایی بود کونم می‌خارید. اما این هم بگم که از دادن به کیر کلفت هم خیلی می‌ترسم و دوست ندارم گشاد بشم. به همین خاطر وقتی حس مفعول شدن دارم، بیشتر دنبال کیرهای قلمی و معمولی هستم و به کیر کلفت کون نمی‌دم در عوض ساک زدن کیر کلفت رو خیلی دوست دارم. کیرهایی که دهن رو پر می‌کنه و می‌تونی راحت سروصدا در بیاری خیلی عالیه، به قول معروف همون یعقوب یعقوب یا لوف لوف. خلاصه اون روز بدجور تو گروه‌های مختلف دنبال کیر راه افتادم یکی رو پیدا کردم که خیلی خوشتیپ بود اما از شانس بد من کیرش خیلی بزرگ بود بهش پیشنهاد ساک زدن دادم و اتفاقاً اون هم گفت من دنبال ساکرم. خلاصه سرتون رو درد نیارم با جزئیات، قرار گذاشتیم و آمد روی مبل هال نشست. من معمولاً رو تخت خواب سکس می‌کنم ولی گفت همین‌جا خوبه. خیلی شاهانه نشست و گفت شروع کن من جلوی پاهاش زانو زدم و شلواروشورتش رو در آوردم. کیرش حرف نداشت شروع کردم به خوردن کلاهکشو لیس زدن کیرش خیلی زود راست شد قشنگ ۲۰ سانتی می‌شد. من هم حسابی سروصدا راه انداختم حشری بشه. اما واکنشی نشون نمی‌داد! حرفه‌ای‌ها می‌دونن باید کلهٔ ساکر رو بگیرن عقب و جلو کنن اما این تریپش خیلی شاهانه بود و همه‌اش می‌پرسید کیرم خوبه. من هم می‌گفتم عالیه. دیدم واکنشی نشون نمی‌ده خودم کیرش رو تا حلق می‌کردم تو دهنم و نگه می‌داشتم خیلی حالی می‌داد. این کار رو باید پارتنر انجام بده سرت رو نگه داره تا اوق بزنی، اما من خودم می‌کردم! چند بار هم پرسید خداییش این کیر ایراد داره گفتم نه بخدا من کیر از این بهتر ندیدم انگار یه جورایی کمبود داشت. کمرش سفت بود و من هم از خدا خواسته یکسره ساک حلقی می‌زدم و تا ته تو حلقم جا می‌کردم، سیر نمی‌شدم از کیرش، هر ازگاهی بهش نگاه می‌کردم و معلوم بود موقعی که چشمش به من می‌افته خیلی حال می‌کنه. خلاصه حدود ۲۰ دقیقه در حالی که روی مبل تکیه داده بود و تکون نمی‌خورد کیرش رو از پایین تا بالا ساک زدم و خایه‌هاش هم لیسیدم. پسر خوشتیپی بود و دوست داشتم همه‌جاشو بخورم. یهو گفت داره ابم میاد چکار کنم من هم گفتم بریز تو صورتم. آبش زیاد نبود ولی حال داد من هم در حالی که صورتم چند لکه آب داشت به پشت خوابیدم روی فرش. اون هم بلند شد و رفت و من موندم و حسی که هنوز ارضا نشده. البته این هم بگم حس مفعولی مثل فاعل بودن نیست ارضا بشه! وقتی تو جونت بیفته همه‌اش دوست داری بدی. خلاصه من رفتم با خیار بازی کنم. یک سبد چند طبقه دسته دار داریم که سبد هاش جدا می‌شه. برای سی‌زمینی و پیازه. من معمولاً خیار و هویج رو می‌ذارم بین سبد و قابش، آنجا گیر می‌کنه مثل دیلدو چسبیده به دیوار می‌شه! یک خیار باریک و دراز رو انتخاب کردم به کونم کرم زدم و شروع کردم با خیار ور رفتن که دیدم گوشیم زنگ خورد. دیدم حسینه. یک پارتنر تپل و مفعول که چند باری اومده بود کرده بودمش. کیرش هم کوچیک بود اما تا به حال نخواسته بود منو بکنه. جوابشو ندادم و گفتم فعلا با حس‌وحالم جور نیست اما بعدش دیدم از هیچی بهتره گفتم بیاد بکنمش شاید ارضا بشم حس کون دادن از سرم بیفته. زنگ زدم و دیدم حشری هست و می‌خواد بیاد سکس کنیم. خلاصه باز هم با جزئیات سرت رو درد نیارم حسین رو بردم رو تخت مطابق معمول بکنمش. اول پوزیشن داگی گذاشتمش لب تخت و شروع کردم تلمبه زدن. اما هر چی تلمبه می‌زدم انگار نه انگار، کیرم سفت‌تر می‌شد اما آبم نمیومد. برش گردوندم و پاهاشو دادم بالا از جلو کردمش سینه‌هاشم می‌مالیدم و تلمبه می‌زدم باز هم آبم نیومد حیوونکی بیست دقیقه زیر کیرم بود. بهش گفتم حسین جوون آبم نمیاد اذیت می‌شی. یهو حسین گفت من هم ارضا نشدم می‌خوای من بکنم با هم ارضا بشیم. تعجب کردم گفتم مگر تو هم می‌کنی گفت اگه دوست داری آره. گفتم باشه اما آروم بکنی ها! توی دلم از خدا می‌خواستم منو بکنه اما بهش گفتم فقط همین یه بار! گفت چطوری بکنم گفتم من لب تخت قنبل می‌کنم آروم بازم کن. تپل‌ها معمولاً کیرشون کوچیکه و درد نداره یک کمی روغن بچه زدم و گفتم آروم هل بده کیرت رو داخل. اولش نمی‌تونست سوراخ و تنظیم کنه خودم کیرش رو گذاشتم دم سوراخم گفتم فشار بده. یهو فشار داد تا ته رفت داخل گفتم تکون نده تا جا باز کنه. حس عجیبی داشتم. شروع کرد تلمبه زدن و کیرش می‌خورد به پروستاتم یه حس عجیبی بود. حس می‌کردم نیاز دارم برم دستشویی اما دستشویی در کار نبود پروستاتم تحریک می‌شد. حس ارضا شدن عجیبی داشتم خودم رو ابرا بودم و کیرم تو هوا در حالی که پیش ابم میومد تلوتلو می‌خورد و بزرگ‌تر می‌شد. با چند تا تلمبه کیرم راست شد. اما می‌ترسیدم دست بهش بزنم آبم بیاد و این حسم از بین بره. چند دقیقه‌ای تلمبه زد و من توی ابرها بودم، خداییش دردی هم نداشت. کیرش سایز مناسبی بود. کیر بزرگ باشه اینطوری تحریک نمی‌کنه بیشتر آدم درد داره! حسین گفت می‌خوای پوزیشنو عوض کنیم. من هم برگشتم به پشت خوابیدن و پاهامو مثل جنده‌های حرفه‌ای دادم بالا و یک بالش گذاشتم زیر کمرم سوراخم بیاد بالا. تو این حالت بیشتر تحریک می‌شدم و تلمبه که می‌زد کیرم می‌خورد به شکمم. از طرفی چهره حشری و هیجانی حسین رو هم می‌دیدم حشری‌تر می‌شدم. اول یک کم سوراخمو و خایه‌هامو لیس زد بعد کیر رو تنظیم کرد چند دقیقه تلمبه زد، یهو به طرز عجیبی آبم پاشید روی سینه‌هام. چنین ارگاسمی تا به حال نداشتم. حسین گفت اگه حسی نداری در بیارم گفتم بزن زود آبت رو بیار. اون هم با چند تا تلمبه آبش اومد گفت کجا بریزم گفتم بریز روی سینه‌هام. چند قطره هم ریخت روی صورتم. اون سکس هیچ وقت تکرار نشد.

نوشته: رامتین

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18