رفتن به مطلب

داستان گی گروهبان

minimoz

ارسال‌های توصیه شده

گروهبان مشهدی

سلام اسمم عرفان این خاطر مربوط به شش سال قبل موقعی که اهواز سرباز بودم برام افتاده اول از خودم بگم اهل یکی از شهر های شیرازم محل خدمتم اهواز بود پادگان از دو بخش سربازی و منازل مسکونی کادر ارتش بود قیافه خوبی دارم بقول هم خدمتی هام بچه فنچ بودم تو پادگان همه بهم نظر داشتن زیاد مالیده میشدم قبل از سربازی هم زیاد کون میدادم اما تمام کیر هایی که تو زندگی ام خوردم و رفته تو کونم زیاد بزرگ نبودن 12 سانتی بودم پنج ماه از خدمتم گذشته بود بخاطر خوشگلی خیلی رفیق تو کف نصیبم شده بود یه روز یگان خلوت بود تو آسایشگاه با دو تا سرباز دیگه تنها بودیم دائم باهام ور میرفتن یکی ممه هام میگرفت یگی دست میکرد تو کونم منم بدم نمیومد یهو ناگهانی گروهبان مشهدی که انبار دار بود سرمون رسید دید دارن منو میمالن سریع بشین پا شو بهمون داد از خجالت هرسه تامون آب شدیم نیم ساعت تنبه شدیم سر ظهر همه رفتن نماز جماعت تو مسجد پادگان منو گروهبان تنها یگان بودیم صدام کرد رفتم پیشش اولش با جدیت بهم گفت چه غلطی می‌کردید منم با لرز به منم منم افتادم در اون لحظه دلهرآور بهم گفت کیر مو بگیر اولش به گریه افتادم غلط کردن دوباره گفت کیرم و بگیر منم روی شلور لمسش کردم کیر سفت و بزرگی داشت گفت چطور من چیزی نمیگفتم وحشت کل بدنم و گرفته بود کیرشو درآورد دستور داد بمالم کیرشو چه کیری داشت ازم خواست ساک بزنم اما سر کیرش بزرگ بود نمیرفت تو دهنم مجبور شدم لیس بزنم همینجوری که داشتم لیس میزدم بهم گفت مشخص اولین بارت نیست چیزی نگفتم کشید بالا چون سربازان داشتن میومدن یگان چند بار بعد از اون روز باهم بصورت مخفی حرف میزدیم اونجا فهمید من کونی ام اما جایی برای سکس نبود سه بار منو به بهونه تمیز کردن برد انبار هربارش کیر شو میمالیدمدو لیس میزدم دیگه کامل رفیق شدیم منم بخاطر کیرش خیلی ذوق داشتم به کونم بزاره هر تنها میشدیم کیرشو بهم میمالید منم حسابی خوشم میومد از اون و هم توسط سربازان میلیده میشدم حسابی بهم کیر تعارف میکردن تا یه روز گروهبان ککه توی منازل سازمانی بود به بهانه جابجایی یخچال منو. کشوند خونشون اون روز خانمش رفته بود آرایشگاه من رفتم خونه شون همون دم درب داخل با پوتین منو دراز کرد کیر درآورد شلوارمو کشید پایین کیرشو با سختی فرو کرد تو کونم از درد فشار اشکم دراومد چهار بار تلمبه زد با خواهش و تمنا کیرشو دراورد من کونی بودم از کیر خوشم میومد اما کیر گروهبان خیلی بزرگ و کلفت بود سوراخ کونم زخمی شده بود خیلی ترسیده بود از شدت درد به خودم میپیچیدم به بگان برگشتم روز بعد اومد عذرخواهی برام دو روز تشویقی نوشت رد کرد باهم خیلی سنگین شدیم روز آخر هم عذرخواهی کرد از هم جدا شدیم والان دارم حسرت کیرشو میخورم تا به الان کیری شبیه اون ندیدم و نه خوردم کونم همواره پذیرای ......کیر

نوشته: عرفان

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18