رفتن به مطلب

داستان سکس خانوادگی

arshad

ارسال‌های توصیه شده

ملیکای آرش و کاویان

سلام اسم من ملیکاست و این داستان واقعیه زندگی منه 18 سالم بود که عشق شدیدی بین من و آرش جونم که پسر خالمه شکل گرفت همیشه تا خونمون خالی میشد میگفتم بیاد که چقدر لذت بخش بود برام اون روزها انقدر عشق بازی می کردیم که همیشه شورتم خیس میشد تا اینکه اصرارهای آرش برای زدن پردم شروع شد میگفت اینجوری حتما ماله منی مگه دوست نداری ماله من باشی؟ از اون اصرار از منم راه افتادن آب دهنم در نهایت پامو باز کردم خلیفش وارد بغداد کرد از اون دفعه به بعد شورتم خیس نبود پاره بود دوتامون پر بودیم از شهوت می کشیدم پایین براش شورتم از پام درنمیاورد پارش میکرد و کوسمو میخورد بعدش کیرش می کرد توش و تلمبه میزد اما آرش همیشه آبش زودتر از ارضا شدن من میومد و منو با انگشت ارضا میکرد چند بار هم بار دوم دوباره کرد اما بازم قبل از ارضا شدنم آبش اومد اما در نهایت خودم خودمو ارضا میکردم اما با همه اینها کوس دادن به آرش خیلی دوست داشتم و هر بار مامان بابام نبودن کوسم زیر تلمبه های آرش جر میخورد بابام بابای واقعیم نیست و پدرم چند سال پیش فوت کرد مامان معصومم پرستاره و با یک آقای دکتر چشم پزشک ازدواج کرده بنام کاویان که اسمش کاویانه نه فامیلش برای همین اغلب اوقات خونمون خالی بود چون مامانم شیفت بیمارستان بود کاویانم یا بیمارستان بود یا مطب 17 آرش می خواست بره سربازی که آموزشی افتاده بود صفر پنج کرمان گفت ملیکا جور کن قبل رفتن بکنمت گفتم من که از خدامه اما این هفته تعطیلی رسمی زیاد داره کاویان خونست گفت من نمیدونم کستو نکنم نمیرم گفتم چشم عزیزم کاویان نمیدونم به چه بهانه ای گفت میرم بیرون تا شب میام منم از فرصت استفاده کردم و آرش اومد بهش دادم آبش که اومد چون وقت کم بود زودی رفت که انگار توی آسانسور کاویان می بینتش بهم زنگ زد که ملیکا کاویان دیدم توی آسانسور اما چیزی بهم نگفت گفتم واقعا؟ نگفت اینجا چیکار میکنی؟ گفت نه گفتم چه عجیب باشه ولش کن کاویان اومد بالا تا اومد سلام کردم جواب داد گفت من میرم حمام رفت حمام از حمام که اومد بیرون بهم گفت تو نمی خوای بری حمام؟ گفتم نه گفت مطمئنی؟ گفتم آره بابا نمی خوام برم گفت بهتره بری گفتم نمی خوام برم اومد در گوشم گفت کسی که شورتت پاره کرد توی آسانسور دیدم شوکه شده بودم گفت بهتره بری حمام تمیز کنی گفتم نمیدونم چی میگی این حرفا چیه؟ گفت میری حموم یا خودم اون شورت پاره از پات در بیارم از ترس مثله گچ سفید شده بودم دست انداخت شلوارم کشید پایین شورتم پاره بود درست میگفت این عادت آرش بود که شورتم پاره میکرد گفت برو حموم بیا کارت دارم فقط زود میای یه ربع دیگه بیرون باش رفتم حموم انقدر گریه کردم گفتم الان بدبخت شدم کاویان به مامانم میگه اگر بفهمن پردمم زده که تیکه تیکم میکنن از حموم که اومدم بیرون از بس گریه کرده بودم چشمام قرمز شده بود کاویان هنوز حوله حمام تنش بود صورتم که دید گفت ای بابا چه خبره؟ چیکار کردی با خودت؟ حولم محکمتر کردم گفتم هیچی نیست خواستم برم توی اتاقم نذاشت گفت محاله بذارم با این وضع بری توی اتاقت ملیکا جون بغلم کرد دو طرف صورتم بوسید گفت قصد نداشتم بترسونمت عزیزم بغلم کرد بردم توی اتاق خوابوندم روی تخت خودشم خوابید کنارم تخت یکم کوچیک بود و ظرفیت دو نفر کنار هم خوابیدن نداشت برای همین خوابید روم دستش روی کوسم گذاشت اون یکی دستش آروم روی دهنم گفت نترس عزیزم اون پسره تا آبش اومد کشید بیرون رفت؟ از الان تو فقط ماله آرش نیستی هم ماله منی هم ماله آرش نترس کاری ندارم که به آرش میدی بده اصلا کلید خونه پدریم میدم بهتون اونجا خالیه بلدیش که هر وقت دوست داشتی بهش بدی ببرش اونجا که مامانت مثله من نفهمه مرد میاری خونه و بهش کوس میدی نترس منم آدم بدی نیستم در ازاش خیلی جاها به لحاظ مالی کمکت میکنم این آرش فقط کردن بلده نه کار داره نه پول اما تو می تونی همه چیز درست کنی از یه جاهایی من حرفهاش نمی شنیدم آرش شهوتی بودم که ولم کرد رفت کاویان پدر سگم خیلی بدجور کسمو میمالید خیس خیس شده بود از روم بلند شد ایستاد کنار تخت کیر کلفت سیاهش داد بخورم بعدش لب تخت خوابوندم پاهام باز کرد کیرش آروم آروم تا نصفه میکرد توی کوسم کیرش کلفت بود تا اینکه یهویی همشو کرد توی کوسم جیغ زدم التماسش می کردم درش بیاره اما اون قربون صدقم میرفت تحملش کن تحملش کن فدای این کوس تنگت بشم ملیکای من تو ملک منی مالکت منم مالک این کوس تنگ منم خیلی آروم آروم عقب جلو میکرد کیرشو می گفت کیر آرش کلفت نیست؟ گفتم نه گفت همون آبش زود میاد من کیرم کلفته آبمم دیرتر میاد همین طور که باهام حرف میزد آروم آروم تلمبه میزد میگفت این کوس تنگ خوشگل ملک کیه؟ منم میگفتم ملک توعه ملک توعه احساس میکردم یه بادمجون بزرگ توی کوسمه که داره عقب جلو میره کم کم تندترش کرد اما نه خیلی که آبش اومد ریخت توی کوسم اما کیرش مثله آرش نکشید بیرون خوابید روم و بوسیدم و سینه هام می خورد بلند شد داگیم کرد کیرش کرد توی کوسم و شروع کرد توی کوسم تلمبه زدن درد و جیغ و لذتش خیلی بهم حال میداد که ارضا شدم این اولین بار بود اینجوری ارضا میشدم کشید بیرون خوابید روی تخت گفت بشینم روی کیرش باورم نمیشد اون کیر کلفت کلش رفت داخل کوسم از این پوزیشن خیلی خوشم اومد هم من می تونستم بالا پایین کنم هم اون می تونست تلمبه بزنه گفت ملک من داره آبم میاد دوست داری چطوری بکنمت؟ گفتم داگی گفت قربونت برم منم اونجوری بیشتر دوست دارم داگیم کرد و توی کوسم تلمبه میزد هم اون داشت آبش میومد هم من داشتم ارضا میشدم اول من ارضا شدم اون کشید بیرون آبش ریخت روی کمرم گفت روی شکمت بخواب خودش خوابید روم گفت بهت حال داد گفتم اوهوم گفت دوست داشتی گفتم اوهوم موهام کشید گفت اوهوم کیر قشنگ جواب بده بگو بله مالک من گفت از الان دیگه به منم میدی؟ گفتم بله مالک من در گوشم گفت بهت قول میدم هیچ وقت پشیمون نمیشی گفتم همین الانم پشیمون نیستم خیلی خوشحالم بهت دادم خیلی خوب ارضام کردی گفت بازم ارضات میکنم ملک من گفتم حتما باید اینکار کنی از الان وظیفته کاویان جونم توی 45 روزی که آرش نبود کاویان ارضام میکرد آرش که برای میان دوره اومد کاویان کلید داد آرش بردم خونه پدریش آرش که کردم و آبش اومد رفت زنگ زدم کاویان اومد ارضام کرد به کاویان گفتم من ترکیب دوتاتون تا ابد میخوام گفت تا ابد هستم ملک من آرش عشقم بود کاویان ارضا کنندم و چه حالی داد اون روز دوتاشون به نوبت اومدن کردن بیشتر از این طولانیش نمیکنم ادامش دفعه بعد میگم براتون من دیدم اینجا همه میان فقط فحش میدن بیا فحش بده خودت خالی کن به کیر کلفت کاویان جونم مهم اینه من لذت هام بردم کارم خوب بوده یا بد برام لذت بخش بوده دوستش داشتم که ادامش دادم به عنوان یه زن هر کس کاربلد باشه کسمو بکنه و بتونه ارضام کنه من بهش میدم صد بارم بخواد بهش میدم مهمم نیست برام که کیه و چه نسبتی باهام داره مگر من چقدر زندم که یه کوس دادن خوبم از خودم دریغ کنم؟ پس میدم لذتش میبرم تو فحش بده فحش بده اتفاقا آرش توی سکس هم خیلی بهم فحش میده عاشق فحشم بخصوص فحش جنده هرجایی

نوشته: ملک کاویانم

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18