رفتن به مطلب

داستان سکسی خواهرزن ورزشکار

mohsen

ارسال‌های توصیه شده

سکس با خواهر زنم زینب

سلام خدمت دوستان این داستان که مینویسم واقعی هست شاید برای خیلی ها اتفاق هم افتاده ببفته و اسامی نیز به صورت مستعار اعلام میکنم
من محمد 47 در استان هرمزگان ساکن و این داستان مال 17 سال پیش یعنی سال 1388 هست واستون مینویسم خواهرزنم زینب 25 سالش بود که از نظر قیافه خوش فرم و ورزشکار ،مربی ورزشی و معلم ورزش هم بود و واقعا زیبا بود من و زینب رابطه صمیمی خوبی و نزدیک داشتیم و خیلی راحت و با هم قیلیون میوه ای و بساط مشروب داشتیم اون زمان خیلی خانواده ها تو پوشش جلوی داماد رعایت میکردن زینب خانم جلو من لباس راحت میپوشید که اخرای سال 1386 زینب با یه اقای ازدواج عقد کرد و حدود سال بعد تو دوران عقد جدا شدن که این جدایی باعث افسردگی شده من خاننم همیشه مشاوره میکردیم و باهاش درد دل میکردیم و بیشتر اوقات منزل ما بود و منزل پدرش یه کوچه با خونه ما فاصله داشت و همیشه تو ذهنم بود که باهاش سکس کنم ولی موقعیت پیش نیومده بود همسرم به چند روزی رفته پیش خواهرم شهرستان که تازه زایمان کرده بود جهت کمک به خواهرم من تنها بودم یه روز زینب بهم زنگ زد که واسه ناهار بیا خونه منم تنها هستم با هم غذا بخوریم منم قبول کردم و یک بطر شیشه مشروب تو خونه داشتم برداشتم و رفتم خونه پدر خاننم که زینب در باز سلام و علیک رفتم داخل من تلویزیون روشن کردم دیدم سی دی رو پلی هست زینب قبل از من فیلم سوپر نگاه میکرده یادش رفته بود سی دی در بیاره و خاموش کنه من که در زده بودم فقط تلویزیون خاموش کرده من نگاه کردم که زینب گفت از دستم در رفته خاموش کن من گفتم اشکال نداره و بعدش با هم نهار خوردیم بعدش بساط مشروب پهن کردیم و هم زمان فیلم پورن نگاه کردیم و چند تای پیک مشروب به بدن زدیم هم زدیم و تا حدودی منو زینب مست شده بودو من از خود بیخود شده شدم و شروع به نوازشش زینب کردم و ازش لب گرفتم و دیدم اعتراض نکرد و خودش هم حشری شده بود بخاطر نگاه کردن فیلم پورن او کیرم سیخ شده بود که داشت شلوارم پاره میشد و شروع به در آوردن سینه هاش کردم و مک زدم و چه حالی میداد منم شلوارمو در آوردم و کیرم اومد بیرون و زینب تا خایه هام شروع به ساک زدن عجب ساکی معلوم خیلی حشری و توپ کف کیر بود و بصورت 69 منم کوسش لیس و با انگشت تحریک میکردم و ازش اجازه گرفتم گفتم کوست پلمپ هست گفت بازه میتونید کیرت بکنی توش و بعد یواش یواش کیرم تا ته فشار دادم تو کوسش به ده دقیقه ای تلمبه زدم آبم اومد ریختم رو شکمش بعد خودش تمیز کردم به چند دقیقه تو بغلم بود ازش خواستم یک باری دیگه بکنم اینار از کون که موافق بود و دوباره یک دست از کون کردم معلوم بود قبلا زیاد کون داده بود و آبم با فشار تو کونش کردم و این ماجرا تا دو سال ادامه داشت ماهی یکی دو باری رابطه داشت و کسی متوجه نشدم و بعدش زینب خانم ازدواج کرد و از اون تاریخ دیگه رابطه ای نداشتیم این داستان ما بود امیدوارم که خوشتون اومده باشه

نوشته: محمد

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18