رفتن به مطلب

داستان سکس با پدرشوهر

behrooz

ارسال‌های توصیه شده

سکس با شوهر مادرشوهرم

سلام من مهسام ۲۵ سالمه از همون اول سروگوشم میجنبید اولین بار ۱۵ سالگی بود ک کون دادم تا ۲۱ سالگی ک ازدواج کنم از جلو اکبند بودم و ولی تا دلت بخاد از جوون تا پیر کون داده بودم ی جوری معتادش شده بودم پدر نداشتم ی داداش بزرگتر داشتم و ۲۱ سالگی با اجبار داداشم سنتی با ی پسر گ اصلا از هیچ لحاظ تایپ من نبود ازدواج کردم قد کوتاه و تپلی و اصلا نسبت ب سنش ک ۲۷ سالش بود عین یپرمردا بود و فقط پولدار بود بخاطر پولایی ک از مردایی ک بهشون کون داده بودم گرفته بودم ی خودم رسیده بودم زبونای کصمو عمل کرده بودم کلی لیزر بدن و روشن سازی و اینا رفته بودم و باشگاهم ک روتینم بود و ی کون فوق العاده بزرگ و گوشتی داشتم ک راه میرفتم میلرزید عاشق سکس بودم و حشری و داغ همش لباسای باز میپوشیدم پیش همه و برام مهم نبود طرف کیه و جوری ک کلی از طرف مردای فامیل دستمالی شده بودم ۳ ماه نامزد موندم و بعدش عروسی اولین شب عروسی ک کیر شوهرمو دیدم ی کیر کوچیک و نازک ک حتی زحمت نداده بود ب خودش موهاشو بزنه منی ک اولین بارم بود میخاستم کص بدم اصلا حسش نکردم و دوسش نداشتم با ی بار کردن توم فوری ابش اومد و خابید اصلا ب فکرم نبود و ی ثانیه خودشو خالی میکرد و میکشید کنار میخابید میترسیدم برم سمت مشتریام برام درد سر شه براهمین دیلدو گرفته بودم برا خودم پدرشوهرم مرده بود و مادر شوهرم با یکی دیگه ازدواج کرده بود ی اقای ورزشکار و قد بلند هیکلی و عالی بود خیلی میخاستمش ب عشقش جق میزدم همش جلوش تاپ وشلوارک میپوشیدم کونمو جلوش میلرزوندم ولی پا نمیداد دیگه دلو زدم ب دریا خاستم خودم عملیش کنم ی روز مادرشوهرم بهم زنگ زد ک برای احمد ناهار ببر و من خونه نیستم امروز ی کوچه فاصله داریم باهم فوری رفتم حموم خودمو شستم و اومد بیرون ی ست سکسی پوشیدم و ی ارایش علیظ کردم موهامو فر کردم از روی همون ست ی مانتوی سفید بلند پوشیدم کع قرمزی ستم از زیرش معلوم بود رفتم ب سمت خونشون درو زدم و باز کرد سینه ورزشکاریشو انداخته بود و بیرون با ی شلوارک درو باز کرد برام از دیدنم تعجب کرد گفت مهسا چ عجب گفتم هیچی اومدم ی سر بزنم تنهایی گفت اره مادرت با تور رفتن ی جای زنونه و شب میان گفتم اووووم چ عالی میتونم بیام تو گفت اره چرا ک نه بیا تو رفتم نشستم رو مبل و گفت چی میخوری گفتم نوشیدنی داری گفت معلومه که دارم و آورد اخه همیشه میخوردیم باهم اوردو خودم شروع کردن ب ریختن سنگین میریختم و کم نیاوردم اونم پا ب پام اومد شیطون نگام کرد و گفت خوبی دیگه گفتم تو باید خوبم کنی اصلا خوب نیستم خندید گفت میدونسم بالاخره ب زبون میاری مانتومو دراوردم و اونطوری با ی ست نشستم جلوش گفت لامصب چی هستی تو رفتم نشستم رو پاش فک نمیکردم انقد زود وا بده یکم از نوشیدنی ریختم رو سینه هام و گفتم ایوای ریخت گفت جووووون پاکش میکنم برات سوتینمو با ی حرکت دراورد و عین تشنه ها افتاد ب جون سینه های ۸۵ و خوش فرمم ک انقد دست مردا دست ب دست شده بود عالی بودن همچین میخورد ک تا حالا واقعا هیچکی اونطوری نخورده بود خیلی با تجربه بود رفت پایین تر کل بالا تنمو لیس زد و خورد خیس خیس شده بودم بند شرتمو باز کرد و در اورد رفتم پایین از پاهام لیس زد اومد بالا لح لح میزدم کصمو بخوره ولی طولش میدادم گفتم عوضی کصمو بخور ولی گوش نداد و پاهامو لیس میزد با زبون اومد ب دور کصم و دورشو لیس میزد بو میکرد گفت عجب کصی ساختی دختر شبیه پورن استاراست گفتم لعنتی بخورش دیگع ولی اون همش کناره هارو لیس میزد و گوش نمیکرد و یهو مث وحشیا هجوم برد ب سمت کصم ی جوری کص می‌خورد ک نمیتونم توصیفش کنم انگاشتاشو یکی یکی کرد تو کصم و حالا و با چهار انگشت تو کصم تلمبه میزد و کصمو می‌خورد و لرزیدمو ارضا شدم ولم نکرد و ادامه داد همینطوری ادامه داد ک تو همون پوزیش چهار بار ارضا شدم خیلی کار بلد بود کثافت بلندم کرد گفت پاشو اون کونی ک تو حالت عادی میلرزه بلرزون ببینم چی داری ی رقص کون عالی براش رفتم که دیوونه شده بود کونمو بردم جلو صورتشو لرزوندم و همش میگفت جون مهسای من جون کونمو گرفت و شروع کرد ب لیس زدن کونم زبونشو از سوراخ کونم میکشید چوچولمو ی بار دیگم ارضا شدم رفتم پایین ی ساک پرتف براش زدم ک توش خیلی باتجربه بودم و تو دهنم خالی کرد خودشو ولی ولش نکردم ابشو قورت دادم همون‌جوری ساک زدنمو ادامه دادم تا دوباره شق کرد گفت تو خیلی جنده ای دختر گفتم از این ب بعد فقط جنده توام قمبل شدم جلوش و کرد تو کصم جر خوردم جر ی کیر فوق العاده بزرگ و کلفت حس میکردم دیواره های کصم داره میسوزه ی جوری محکم خودشو می‌کوبید بهم ک صدام تو صدای برخوردش بهم گم شده بود و چندبار ارضا شدم کیرشو گرفتم و گذاشتم دم کونم کرد توم اخ چ لذتی داشت دختر کونی بعد ی مدت طولانی داشت کون میداد جر داد کونمو عوضی محکم تلمبه میزد از کونم ب کصم از کصم ب کونم دقیقا چیزی ک میخواستم و برای بار اخر باهم ارضا شدیم افتادم تو بغلش و لبای همو خوردیم گفت خیلی وقت بود تو کفت بودم و بهترین سکس عمرم بود گفتم از این پس همش برنامه همینه اومدم خونه ب ارزوم رسیده بودم دوباره اونطوری ک میخواستم گاییده شدم و بعدها ی خونه گرفت برای خودمون هروقت می‌خواستیم می‌رفتیم اونجا تو تا دلم میخواست سکس میکردیم

نوشته: مهسا

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18