رفتن به مطلب

داستان سکسی تریسام با زوج خوشگل

arshad

ارسال‌های توصیه شده

زوج خوشگل

مدتی پیش یه زوج خوشگل وارد مغازه شدن.قصدشون خرید بود.چند تیکه لباس پرو کردن و خریدن،پولشو حساب کردن و رفتن.اخرین لحظه خواستم حرفی زده باشم.پرسیدم زن و شوهرین؟
پسره با یه عشوه زنونه پاسخ داد:اره .چند ماهی میشه عروسی کردیم.
سرخوش از فروش خوبی که داشتم،سعی کردم کمی صحبت کنم تا از دیدن زیبایی گردن و سینه های دختره لذت ببرم.
آخه خط وسط سینه هاش و سفیدی بدنش داشت دیوونم میکرد.بوی عطر جفتشون هوش از سرم برده بود.
از آخرین سکسم بیش از یکسال می‌گذشت.
گفتم خیلی بهم میاین.
دزدکی دید میزدم و از لذت جوانی بهشون میگفتیم و این که قدر این ایام را بدونن و از این حرفا.
اینجا بود که پسره پرسید ،مگه شما جوانی نکردین که حسرتش به دلتون مونده.
از محدودیت‌های جوانی خودم گفتم و کم کم حرف را بردم سمت سکس در زمان جوانی خودم.
سوالات و گفت و گو رفت سمت نحوه کوس کردن وحسرتهایی که به دلم مونده.
خلاصه،سوال و جوابهای این زوج خوشگل و شیک و لوندی دختره که خیلی راحت از کوس و کیر صحبت می کرد،بهم جرات داده بود و داشتم با چشام تن و بدن سفید و تپلشو میخوردم.
بازوهای سفیدی که موهای ریزی داشت و دستای بلوری و ناخن‌های زیباش هوش از سرم برده بود.
جای تعجب داشت که می‌دیدم پسره اصلا غیرت نداشت و تقریبا داشت زنشو بهم عرضه میکرد.
دل و زدم به دریا و به شوهره گفتم،حاضرم برای خوابیدن با همچین زنی جونمو بدم.فکر کردم زیاده روی کردم و الانه که دعوا راه بندازه.
در کمال تعجب ،گفت:عمو جان این زن من گوسش اندازه یه غنچه است و به کیر کلفت و میخواد که سیرش کنه.
گفت و گو شده بود کاملا سکسی و بی پرده گفتیم و خندیدیم.
دختره با شوخی از کیر کم جون شوهرش گله میکرد و این که اغلب با دیلدو ارضا میشه.
من اسکول هنوز جرات پیشنهاد کردن دختره را پیدا نکرده بودم.
آخه من ۵۵سالمه.به لطف ورزش خوب موندم و قدرت جنسیم خوبه.
ازشون پرسیدم برام یه پارتنر سراغ دارن؟
دختره یه نگاهی به شوهرش انداخت و با لبخند و لوندی گفت:بهتون زنگ میزنم.
کارت مغازه را دادم و دست دادن و رفتن.
حالم خراب بود.کیر صاب مرده تو شلوارم جا نمیشد.
آخر وقت بود.مغازه را بستم و رفتم رستوران همیشگی ناهار خوردن و راهی خونه شدم.
یه فیلم گذاشتم و نشستم به فیلم دیدن.
نمی‌تونستم تمرکز کنم.مدام صحنه بدن سفید دختره و صورت قشنگش و آبهای خوشرنگش جلو چشمم بود.
خلاصه چرتی زدم و رفتم دوش گرفتم که برم مغازه.دیدم پیام دارم.
پسره بود.نوشته بود:عمو جان،افشینم.با ستاره تصمیم گرفتیم تو را به آرزوت برسونیم.
امشب وقت داری؟
هزار فکر توام با ترس ریخت تو سرم.
اول فکر کردم قصدشون سر کیسه کردن من هستش،با خودم گفتم،با این ماشین گرون و دک و پز بعیده انگیزه مالی داشته باشند.
به هر حال فوری زنگ زدم.
افشین گوشی را جواب داد.
پرسیدم منظورتون چیه؟
خیلی راحت گفت.دوست داری با ستاره بخوابی؟
خشکم زد.
بی اختیار گفتم :این چه سوالیه ؟! معلومه که دوست دارم.
بلافاصله گفت بیا به آدرسی که برات میفرستم.
اولش ترسیده بودم.خواستم طفره برم ولی پیشنهاد وسوسه‌انگیزی که داد،اختیار از کف دادم.
سرو صورتم را صفایی دادم و ادکلن زده ماشینم از پارکینگ زدم بیرون و کمتر از نیم ساعت سر آدرس بودم.
زنگ واحد را زدم و با آسانسور خودمو رسوندم درب خونه ای که آدرس داده بودن.
درب باز شد و رفتم داخل.آپارتمان شیک و مرتبی داشتن.منظم و تمیز و با کلاس.
نشستم و کمی تعارف و خوش و بش.
ستاره خانم مثل یه تیکه ماه تو یه تاپ کوتاه و دامن کوتاه تر به قدری سکسی و زیبا بود که نمیتونم توصیفش کنم.پاهای بلور،رانهای فربه و خوش فرم و شکم صاف و زیبا که به پیرسینگ شبیه یاقوت تو نافش خودنمایی می‌کرد.
سینه های نسبتا درست که با کون گردش و کمر باریک،یه صحنه سکسی تمام عیار بود.
از دیدنش سیر نمیشدم.
خلاصه نشستیم بستنی خوردیم و افشین شروع کرد به صحبت.
از گرایشهای جنسی خودش گفت و این که کونی تشریف دارند و لذت جنسیش زمانی به اوج میرسه که کیر یه مرد میانسال تو کونش باشه تا بتونه زنش را بکنه.
اینجا بود که فهمیدم چرا دعوت شدم.
ضمن اینکه باید قول میدادم مدتها پای سکسشان باشم و راز نگه دار هم باشم.
واقعیت این است که من گرایش همجنس نداشته و ندارم،ولی قبول کردم مشروط به اینکه ستاره را هم بکنم.
شرایط پذیرفته شد و رفتیم برای اولین مرحله سکس سه نفره.
افشین فیلم پورنوی در همین زمینه گذاشت و نشستیم به دیدن.
بکن پسره تو فیلم مرد سیاهی بود که همزمان دختره و پسره را می‌کرد.
کیر بزرگی داشت.برام یه قرص آوردن و خوردم و با شوخی های سکسی و بی‌پرده شروع کردیم.
از ستاره خواستم تن و بدن سفید و تپلشو در اختیارم بذاره.
اومد و نشست روی پام و شروع کرد به درآوردن لباسام.
منم لختش کردم و لباشو خوردم.سینه هاشو میک میزدم.
تو این فاصله افشین رفت و با یک دست لباس سکسی زنانه برگشت.
چشمم افتاد روی بدن سفید و اپیلاسیون شده افشین.
خدایا چی می‌دیدم.این پسره محشر بود.
از زنش چیزی کم نداشت.
شورت زنونه قرمزی پوشیده بود.بدنش عین دخترا بود.دستای لطیف و نرمش حلقه کرد دور گردنم و شروع کرد به لب دادن.
یکی از افشین و یکی از ستاره.حرفای سکسی و بی‌پرده.روی مبل لم دادم و کیر سفت و شقم را دوتایی می‌خوردن و ناله میکردن.
اوج لذت جنسی را داشتم تجربه میکردم.
رفتیم اتاق خواب و خوابیدم.در حالی که از لبای ستاره می‌خوردم افشین نشست روی کیرم و کونش را می‌مالید روی کیرم.
کیر کوچولوش راست شده بود.نصف کیر من بود.باریک و کوتاه.
زنشو خوابوندم رفت وسط پاهای زنش،دیدن بدن هر دوتاشون حشریم کرده بود.
قبلش دوتایی کیرم را چرب کرده بودن.با نگاه کردن به صحنه کردن ستاره توسط افشین در حالی که التماس میکرد،میگفت کیر کلفتت را بکن تو کونم.
رفتم روی کار.با دستام بدن ستاره را لمس میکردم و ضمن نگاه کردن به صورت قشنگش کیرمو چپوندم تو کون افشین و تلمبه میزدم.
آخ چه لذتی داشت.تو اوج لذت بود که افشین ارضا شدن ولو شد روی تن و بدن زنش
من تازه خوشم اومد بود.کون سفید و تنگ افشین واقعا لذت داشت.چند باری گفت.بسه دیگه پاره شدم ولی من تلمبه میزدم.
بالاخره به درخواست ستاره کیرم را از کون شوهرش کشیدم بیرون.افشین غلط زد به گوشه تخت و رفتم خیمه زدم روی ستاره.شهوت و تمنای کیر تو صورت و چشمان قشنگش موج میزد.
اومدم بذارم تو کوسش ،که شوهرش گفت.یا بذار کونش یا اگه کوسش را میخوای باید کیرتو بشوری.
ستاره گفت از کونم بکن.
کونش تنگ و بسته بود.
از کرم برداشتم و ضمن باز کردن کونش با انگشت کوسشو ماساژ دادم.اب شوهرش که اطراف کوسش بود را با ملحفه پاک کردم و شروع کردم به لیسیدن کوس سفید صورتیش.واقعا کوسش کوچیک بود.لپهای کوسش برجسته و شفاف و لطیف بود.بلاخره درخواست کیرمو کرد.با احتیاط گذاشتم در کونش و کم کم این بهشت مصفا را فتح کردم.
زیرم ناله میکرد و از شوهرش بخاطر این لذت تشکر میکرد.
بالاخره آبم را تو کونش خالی کردم.همزمان ارضا شدیم.
و جفتشونو تو بغلم گرفتم و خوابمون برد.
وقتی بیدار شدم.دیدم ستاره پشت به من بین بازوهام خوابه.
بوسیدمش و بلند شدم شرتم را پوشیدم رفتم تو هال،افشین نشسته بود فیلم میدید.
بابت این لذت ازش تشکر کردم و قرار شد این رابطه فعلا باشه تا ببینیم کی این لذت پایان خواهد پذیرفت.
افشین میگه من زندگیشونو زیبا کردم.ولی زندگی من زیباتر شده.

نوشته: جمشید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18