رفتن به مطلب

داستان سکسی زنمو برای تریسام آوردم

mohsen

ارسال‌های توصیه شده

آماده کردن زنم مارال برا تری سام

واقعا نمیدونم از کجا شروع شد، شاید از پورن دیدنای من بوده شاید هوس بوده، واقعا نمیدونم. از حس و حال الانم چیزی نمیگم که نه تشویق کرده باشم کسی رو نه بترسونم. زندگی خودتونه، تا جایی که به کسی اسیب نرسونین به هیچ کس مربوط نمیشه.
چند سالی بود ازدواج کرده بودیم، سکسمون خوب بود هم دفعات هم زمان سکس. راqی بودیم از همدیگه، یه شب مهمونی بودیم و حسابی مست کردیم و آخر شب بعد مهمونی اومدیم خونه و دوش گرفتیم و آماده شدیم برا سکس. وسطای کار بودم که من زیر خوابیده بودم و مارال روم داشت سواری می گرفت از کیرم. یهو بغلش کردم و بدون فکر قبلی دستمو بردم سمت سوراخ کونش و آروم بازی میکردم و گفتم دوست داشتی یه کیر دیگه می بود الان کونتو جرر میداد! یهو یه آه حشری کشید و شروع کرد لب بازی، من بیشتر با سوراخش بازی کردم، لب بازی که تموم شد دوباره گفتم مارال فک کنم دوس داری با دوتا کیر تجربش کنی ها. که دوباره وحشی شد. گفت اوهوم و تند تر بالا پایین میشد رو کیرم، تا آخر سکسمون هی من گفتم از نفر سوم و کیر و تری سام و پوزیشن هایی که میشه سه نفری بزنیم و اینا. بالای چهار بار ارضا شد. اون شب گذشت. وقت خواب ذهنم خیلی درگیر شد که چیکار کنم. یه بازی و شروع کردم چطوری تمومش کنم. با خودم میگفتم حتما تو مستی میخواسته پایه باشه فقط، یکی دوروز بعد دوباره سکس کردیم ولی مست نبودیم. دوباره صحبتشو پیش کشیدم دیدم دوباره خوشش اومد. اینم بگم مارال اصلا تو این فازا نیست. سرش تو زندگی و کارشه. حتی یه درصد هم به خیانت فکر نمیکنه.خلاصه شب دوم هم گذشت. برای سکس بعدی بهش گفتم براش سورپرایز دارم. یه دیلدو خریدم و آمادش کردم و کنار تخت تو کشو گذاشتم. رفتم دوش گرفتم و مارالم رفت دوش گرفت. بعد گفتم باید چشماتو ببندی امشب. با یه دستمال سر چشماشو بستم و شروع کردم به نوازش و خوردن لب و گردن و سینه و داخل پا و کسش. حسابی که خیس شد با همون چشم بسته کیرمو دادم دهنش یکم خیسش کرد و چون کیرم بلند شده بود اومدم گذاشتم توشو و چند دقیقه محکم تلمبه زدم. بعد در اوردم و دیلدو رو از کشو در اوردم و لوبریکانت زدم و گذاشتم دم کسش. از کیرم بزرگتر و کلفتر بود. آروم سرشو هل دادم تو. خودشو جمع کرد ملافه رو چنگ انداخت. آروم آروم بیشتر فرو کردم توش. جا که باز کرد اومدم حالت شصت و نه گرفتم. اون پایین بود من رفتم بالا. کیرمو گذاشتم دهنش و با دیلدو تو کسش تلمبه میزدم. خیلی محکم و سریع. حسابی حال میکرد. نمیتونست کیرمو بخوره خوب چون نفس نفس میزد و خیس عرق شده بود، دیلدو تهش ازین چسبونکی ها داشت. در اوردم به سرامیک کف چسبوندم. بلندش کردم و چشماشو باز کردم و گفتم اینم از کیری که قولشو بهت داده بودم. خجالت میکشید ولی خیلی خوشحال بود. راحت میشد فهمید. گفتم بشین رو کیر طرف و بیا کیر منو بخور. خودش تنظیم کرد دیلدورو دم کسشو نشست روش. منم از بالا شونه هاشو فشار میدادم که بیشتر بره تو کسش و کیرمم تو دهنش تلمبه میزدم. شروع کردم به حرف زدن، که جنده خودمی و دوتا کیرو داری میبلعی و سکسی منی و این داستانا، برا دیلدو هم شخصیت ساختیم، اسم وفا رو انتخاب کردیم و میگفتم بگو وفا چطوری بکننت. دفعه های بعدی هم هر وقت خواستی بگو به وفا هم بگم بیاد و این داستانا. میگفتم آب وفارو چیکار میکنی؟ میخوری یه میریزی رو سینت؟ میگفت میخورم و حسابی چند وقتی سکسامون هم بیشتر شده بود هم با کیفیت تر. تا اینکه واقعا به این فکر میکردم بریم یه سفر شهر دیگه و یه کیر واقعی براش پیدا کنم. شهر دیگه چون هم غریب بودیم هم احتمال وابستگی و این چیزا رو پایین میاورد. خلاصه که بعد سکسمون که من امشب بیشتر دهنشو گاییدم و ابمم ریختم تو دهنش. کنار هم تو بغلم بود که گفتم مارال واقعی میخوای امتحانش کنیم؟ گفت الان داری میگی ولی تو واقعیت اذیت میشی. گفتم قرار نیست همیشگی باشه. و قرار نیست اگه خوشمون نیومد تا تهش ادامه بدیم. وسط کار قطع می کنیم. گفت اگه تو واقعا میخوای تجربش کنی منم مشکلی ندارم. ولی زندگیمون خراب نشه؟ گفتم یباره دیگه. بچه نیستیم سر موضوع خود خواسته کارمون بیخ پیدا کنه. آخرش قرار شد بریم یه سفر شمال. و به این نتیجه رسیدیم کسی رو پیدا کنیم که شرایط زندگیشم خوب نباشه که احتمال شر شدنش بیشتر نشه. قرار شد بریم از کارگرای گذری یکی و مارال انتخاب کنه و شب ببریم ویلا. و تو مسیر بهش توضیح بدیم که ازش چی میخوایم. فقط قرار شد نگیم زن و شوهریم. بگیم دوستیم و مارال میخواد تریسام و امتحان کنه و چون کسی رو نمیشناختیم این روش و امتحان کردیم. و از جایی هم که مارال خیلی خوش تیپ و سکسیه بعید میدونم طرف نه بیاره. مارال ۱۶۵ حدودا قدشه، ۷۰ وزنش. سایزشم ۷۵ پوست سبزه با موهای رنگ شده بلوند. سنشم ۳۲ کونش خیلی سکسی و پاهای خیلی قشنگی داره. منم علی هستم ۱۷۵ قدم ۸۰ وزنم رزمی کار میکنم حرفه ای و سنم ۳۶. برا همین خیالمون راحت بود که طرف بخواد شر بپا کنه دخلشو خودم میارم. تا اینجا رو فعلا گفتم چون اصل داستان ازین به بعده اگه خواستین اونو کامل با جزییات سکس و دیالوگایی که بینمون ردو بدل شد میگم. پس منتظر نظراتتون هستم

نوشته: ساسی

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18