gayboys ارسال شده در 29 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور گاییدن مادرزن میلف سلام دوستان اگه مادر زن میلف دارین فقط بکندیش عاشقتون میشه من یبار خیلی یهویی تو استخر باغ خودشون کردمش انقدر حال داد دیگه ولم نمیکنه تا پدرزن کسکشم میره بیرون یا سرکار زنگ میزنه به هر بهونه ای منو ببره خونشون دفه اول که کردمش زنگ زد گفت استخر باغ رو پره اب کردیم بیا این لوله هاش نشتی زیاد داره درست کن برامون رفتم یه لیست دادم پدر زن بره بگیره جمعه سره ظهر بود میدونستم یه ۲ ساعتی علاف میشه رفتو منم لخت شدم پریدم تو استخر نگو عمقش زیاد بود باید شنا میکردی به مینا جون یا همون مادرزنم گفتم بیا تو اب گفت نه من شنا بلد نیستم الکی گفتم بیا پات میرسه به کف استخر گفت لباس زیر ندارم با لباسامم نمیتونم بیام تو اب خلاصه یکم تو اب بودم که گفت روتو کن اونو. میخام لباسمو درارم بیام تو اب منو میگی قند تو دلم اب شد رومو کردم اونطرف وقتی برگشتم یهویی دیدم کرست نداره فقط شورت پاشه داره برعکس از نرده استخر میاد تو اب تا کمر که اومد تو اب یه زیرابی رفتم رسیدم پشتش اومدم بالا که برگشت یهو افتاد تو اب پاش نمیرسید به کف اب منم از خداخاسته از پشت بغلش کردم دادم رو نرده استخر میگفت عوضی تو که گفتی پات میرسه گفتم خاستم بیای تو اب خودم شنا یادت میدم که یهو ذوق کردو گفت چجوریه خیلی دوست دارم یاد بگیرم رفتم پشتش بهش گفتم چیکار کنه منم از پشت حواسم بود که تا میرفت پایین از پشت بغلش میکردم میدادمش بالا چند باری این کارو کردم همه جاشو مالیدم که یهو گفت ولم کن برو اونور دارم یجوری میشم حالم بد میشه الان فهمیدم حشری شده بدم شده گفتم اره منم مثل تو یجوری شدم حالم بد شده یهو یه نگاهی بمن کرد انگار ترسیده بود رفتم اونور استخر نشستم رو سکو گفت اره معلومه حالت خیلی بده فهمیدم کیره شق شدمو دیده گفتم واسه من معلومه واسه تو از کجا معلومه که خندید و گفت عوضی چراغ سبز رو نشون داد منم رفتم تو اب بغلش کردم ممه هاشو گرفتم الکی که میگفتم ولم کن الان محمد میاد پدرزنمو میگفت گفتم اون تا ۲ ساعت دیگم نمیاد ما کلا یساعت کار داریم یهو برگشت چشاش گرد شد گفت یسااعت مگه چخبر بیچاره دخترم همینجوری داشت غر میزد دستمو کردم لا کصش انگشتمو کردم تو دیدم چقد تنگه یه اه کشیدو گفت ولمم کن گرفتمش گذاشتمش رو نرده پاهاشو باز کردم سرمو بردم لاپاش دستشو گذاشته بود رو کصش بزور یذره دادم کنار یه زبون به کصش زدم دیگه دسش کم کم شل شد و دسشتو زدم کنار شروع کردم به خوردن حسابی که مست شد بهش گفتم بیا لب استخر شرتشو دراوردم خابوندمش رو سککو رفتم یه لب حسابی گرفتم ازش که خیلی وقت بود تو کفش بودم خسابی خوردمو اومدم رو ممه های گندش حسابی خوردمش دیگه داشت التماس میکرد بزارم توش بلند شدم نشستم که خودش فهمید اومد شرتمو داد پایین کیرمو دراورد یکم مالید بعد شروع کرد با ساک زدن یجوری میخورد که انگار ۲۰ ساله کیر نخورده یه ۱۰ دیقه ای حسابی خوردو منم داشتم میترکیدم از حشریت خابوندمش یه لیس دیگه از کصش زدمو رفتم روش کیرمو میمالیدم رو کصش که با دسش گرفت هدایتش کرد تو یه ۱۰ دیقه ای رگباری تلنبه زدم ۲ بار ابش اومد. بعد بلندش کردم داگی کردم بهش گفتم ابمو میخام بریزم رو ممه هات گفت باشه ۲ دیقه بعد بهش گفتم داره میاد بلند شد یهو کیرم گرفتم به ساک زدن همه ابمو ریخت تو دهنش وقتی کیرمو دراوردم ابم رو ریخت رو ممه هاش که رفتم تو اب و اونم اومد همدیگرو شستیم تمیز کردیم رفتیم بالا لباس پوشیدن بعد بهش گفتم تو خیلی حشریی گفتم معلومه ۷ ساله سکس نداشتم این محمد کسکش نمیتونه بکنه گفتم ازین به بعد هرموقع هوس کردی رو من حساب کن که گفت تو خیلی خوبی خوشبحال دخترم که دیگه سکس ما ادامه دار شد نوشته: علی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده