رفتن به مطلب

داستان سکسی خواهر دوستم

dozens

ارسال‌های توصیه شده

نوید و ندا

سلام دوستان
مهدی ام ۲۴ سالمه
خاطره ای که میگم برای حدود یک سال پیشه . ۱۸ سالم بود که بعد اینکه رشته ای که دوست داشتم قبول نشدم ناچار انصراف دادم و چون سرباز شده بودم رفتم سربازی و از اونجایی که یک سال آخر بعداظهر ها در اختیار خودم بودم حسابی درس خوندم و بعدش کنکور امتحان دادم و رشته ای که دوست داشتم قبول شدم اونم یکی از دانشگاه های دولتی تهران . بعد ثبت نام و شرکت تو کلاس ها فهمیدم پسر یکی از اقوام دورمون که دورا دور همو میشناختیم که اتفاقا خونشون هم نزدیک خونمون بود دقیقا عین من همون رشته و همون دانشگاه قبول شده . اسمش نوید بود و سه سالی ازم کوچیکتر بود قشنگ بچه درس خون بود و از اینا که معلومه سرش فقط تو دفتر کتاب چون همو خوب میشناختیم همون روزای اول همیشه باهم بودیم خانواده‌ش هم که فهمیدن باهمیم خیالشون راحت شده بود . چند ماهی که خوابگاه بودیم چون شهر ما با اینجا حدود ۴ ساعت فاصله بود . پدر نوید تصمیم گرفت که یه خونه نقلی تو تهران بگیره چون وضعیت مالیشون خوب بود . باباش گفت خونه میگیرم بعدش میشه سرمایه براش بعدا ازش استفاده میکنه . همین شد دیگه ما باهم رفتیم تو اون خونه ساکن شدیم . خونه نزدیک دانشکده بود و یه خوابه کمی وسایل هم باهم خریدیم و راش انداختیم بابا مامانش هم هر چند هفته یه بار میومدن پشیمون حتی پدر مادر من . نوید یه خواهر داشت به اسم ندا یه سال از من بزرگ تر بود و دو سال قبلش یه ازدواج نا موفق که میگفتن تو نامزدی بهم خورده بود داشت . نوید خودش خوشگل و خوشتیپ بود قدش از من یکم کوچیک تر بدن سفید و بدون مو . داستان منو نوید از اونجایی شروع شد که کم کم شبا به شوخی هم که شده پیش هم تو یه تخت میخوابیدیم یواش یواش شوخی ها شروع شد و با کیر هم بازی میکردیم بعضی شبا با یه شرت پیش هم میخوابیدیم و زیر پتو فقط کیر همو میگرفتیم حتی تا اون موقع مال همو هم ندیده بودیم بدن نوید سفید و دخترونه بود و منم چون خیلی وقته چیزی ندیده بودم به قصد حال کردن میمالیدم . نوید معلوم بود تا اون موقع تو فاز این حرفا نبود ‌و مثل اینکه تنها کسی بودم که تا اون موقع تا این حد بهاش راحت بوده . بعد اینکه چند شب حسابی میمالیدمش متوجه شدم یه گرایشی هم به گی بودن داره منم از خدا خواسته بیشتر پیش رفتم م بعد چند روز آماده سازی سوراخ کونش بالاخره کردم تو کونش اونم خیلی حال می‌کرد . چند وقتی بود دیگه کارمون شده بود کردن نوید . تو خونه ای که ما بودیم آسانسور نداشت و معلوم بود پدر مادر نوید به همسایه بغلی که خیلی آدم فضولی هم بود سپرده بودن که حواسش باشه اینجا ما شلوغ کاری نکنیم به قولی دختر نیاریم . ما هم اینو میدونستیم و از این بابت دستمون بسته بود . وسط سکس به نوید از کردن دخترا میگفتم اون هیچ تمایلی به پسر نداشت و دوست داشت یه تجربه ای با دختر داشته باشه . موقع ای که من از سکسم با دخترایی که داشتم میگفتم آنقدر با خودش ور میرفت تا ارضا می‌شد . گذشت و خواهر ندا تو یه شرکت کار می‌کرد یکی بهش پیشنهاد داده بود برای رزمه شده یک سال تو شعبه ای که تو تهران بود یک سال کار کنه که دوباره بتونه تو شعبه شهرمون جایگاه بهتری بگیره . همین شد که اونم تصمیم بگیره بیاد پیش ما . خانواده ها هم مشتاق تر بودن به چند دلیل که یکیش کنترل ما بوده و دومی یکی باشه خونه رو یکم جمع جور کنه چون خونه مجردی دو پسر معلومه چقدر شلخته میشه . از ندا بگم براتون دختره تو پور و گوشتی اما نه چاق بدنش برعکس نوید سبزه بود ولی خوش استیل واقعا لختش دیدن داشت . بعد آمدن ندا اتاق رو با یه تخت دادیم به ندا یه تحت آوردیم پذیرایی که مثلا یکی رو تخت یکی رو کاناپه بخوابه . چند روز بعد آمدن ندا ما دیگه برنامه نداشتیم چون ندا صبح تا ۳ سر کار بود و زودتر از ما خونه بود ولی شبا که فهمیدم ندا خوابه باز دوتایی رو یه تحت میخوابیدیم و یواشکی برنامه ایجاد میکردیم . نوید دلش بدجور دختر میخواست تو کف کردن یه دختر بود مخصوصا موقع هایی که من از کردنام بهش میگفتم . تو این چندماه منو ندا هم راحت تر شده بودیم هرچند ندا پیش من حتی بدون روسری نبود . بعضی شبا که ما رو یه تخت خوابیده بودیم و ندا زودتر از ما بیدار شده بود با تعجب پرسیده بود شما چرا دوتایی رو یه تخت یه نفره میخوابید ما هم میگفتیم کاناپه راحت نیست و … نگو ندا یه شک هایی کرده یه شب که ما رو کار بودیم و به خیال اینکه ندا خوابه نگو ندا کیشیک میکشیده و داستان رو فهمیده بود . خلاصه گذشت و یه شب که باز رو کار بودیم و من نوید رو حالت داگی کرده بودم داشتم میکردم رو به در اتاق ندا بودیم یه لحظه دیدم ندا از لای در داره میبینه تا دید من دیدمش زود از کنار در رفت کنار ولی خب فهمید که من متوجه شدم منم سریع به بهانه اینکه امشب ارضا نمیشم کارو تموم کردم و خواستم نوید نفهمه جمع کردم بعد تا چند روز دیگه شبا یا کاناپه بودم یا کاری نمیکردم از اون شب رفتار ندا بهام فرق کرده بود و یه جوری بهام خوب نبود دیگه . ولی خب چیزی رو هم نمیاوردیم . یه روز که نوید شاکی شده بود که چرا دیگه نمیای و تو روز بود و منم تو آشپزخانه بودم آمد به کیرم دست زد همون حین ندا آمد دید سریع جمعش کردیم ولی ندا فهمید روز بعدش دیدم بهم پیام داد . که مهدی خیلی آدم بدی هستی و این چه کاریه با نوید میکنی و … که گفتم نوید خودش می‌خواد و کلی حرف زدیم و همه چیز رو گفتم حتی تو کف یه دختره . این شد باب صحبت ها منو ندا باز شد به بهانه نوید کلی چت و لاس میزدیم پا فراتر رفت و یه جورایی رفته بودم تو نخ ندا و داشتم مخش میزدم . ندا که یه آخر هفته مرخصی رفته بود بهم پیام میداد کار بد نکنی با داداشتم و منم که باب شوخی دیگه باز شده بود میگفتم تو زیاد به فکرشی یکی از دوستات براش جور کن از کف دربیاد . اون چند روزی که ندا نبود حسابی نوید و کردم و تو بحث ها زیاد رفته بودم رو بحث دختر و حسابی حالش خراب کردم داشتم زمینه میچیدم بیینم نظرش رو کردن ندا چیه یه داستان ساختگی هم درست کردم که یکی از دوستام با خواهرشه و گفته با خودم باشه بهتره تا با غریبه . همزمان از اون ور مخ ندا هم میزدم که بکنمش چون فهمیدم نامزدش اوپنش کرده . یه جورایی هم مزه دهن نوید رو فهمیده بودم ندا هم اوکی باشه بدش نمیاد بکنه . چند روز بعدش که ندا آمد دوباره یه شب با نوید برنامه چیدم و میدونستم ندا باز دید میزنه جوری نوید رو چرخونده بودم که سمت در اتاق نباشه و خودم میدیدم که ندا داره میبینه . همون حین پیام داد یواش دادشم کشتی چون کامل لخت نشده بودم مثلا برای اطمینان که ندا آمد زود جمع کنیم گوشی تو جیب شلوارم بود جواب دادم میخوای خودت بیا جورش بکش . ندا زیاد دوست نداشت با نوید سکس کنه ولی با من راضی شده بود . تو این وضعیت رفتم رو مخ نوید که ندا اگه اوکی باشه میکنی و اونم بدش نمیومد خواستم بیینم بدونه منم بکنم واکنشش چیه معلوم بود دوست نداشت ولی شهوتش برای کردنش راضیش می‌کرد . گذشت و رفتم رو نقشه به نوید گفتم با ندا اوکی شدم و نقشه این بود یه شب رفتم سراغ ندا وسط کار اونم مثلا برای خفت بیاد رو کار . میدونستم ندا تو ظاهر قبول نمیکنه به نوید بهش نقشه رو نگفتم ولی قرار بود یه شب که نوید خواب بود برم سراغش . همینطور شد نوید مثلا خواب بود رفتم سراغ ندا زیر پتو روش خیمه زدم و لبم رو گذاشتم رو لبش حسابی میخوردم ندا هم معلوم بود حسابی تو کف کیر بود عین مار زیرم میلولید یواش خواستم تیرشتش در بیارم ولی استرس داشت نوید بیاد گفتم اون خوابش سنگینه اونم حسابی حشری قبول کرد کلا لختش کردم اوف چه ممه هایی داشت سفت و نوک بالا حسابی میخوردمش از زیر گردن تا روی ممه هاش اونم کیرم گرفته بود دستش و فقط میگفت بسه بیا بکن تو . منم میخواستم زیاد طول بکشه و نوید هم بیاد خوابوندمش خیمه زدم روش سر کیرم رو تو تاریکی اتاق کردم لب کوسش ولی زیاد نکردم توش و داشتم ازش لب میگرفتم اونم همش میگفت بکن تو تا دسته همش میخوام حسابی خیس کرده بود و منم کردم توش اووووف خیلی داغ بود سوراخ تنگی داشت و داشت درد میکشید. داشتم تو کوصش تلمه میزدم اونم رو فضا بود و صداش یواش کرده بود بیرون نره چشماش بسته بود تو حین تلمه زدن یهو دیدیم نوید لخت با کیر سیخ کرده بالا سرمونه اولش ندا خواست خودش جمع کنه ولی فهمید نقشه بوده اونم رو فضا بود به قولی شل کرد حینی که کیرم تو کوس ندا بود اونم چشماش بسته داش اه ناله می‌کرد نوید دست ندا گرفت و کیرش داد دستش منم گفتم ندا جون به کیر داداشت حال بده که بد تو کف کوسه این حرف یخ فضا شکست و ندا کیر داداشش گرفت تو دستش و بازی می‌کرد نوید آنقدر تو کف بود و رو فضا که کم مونده بود با همون کار ارضا بشه ندا بلند کردم لب تخت داگی کردم و گذاشتم تو کوسش نوید رو به رو بود گفتم نوید کیرت بکن تو دهن ابجی جونت دهنش بگا نوید همزمان کرده بود تو دهن ندا و ندا هم براش میخورد فضا حسابی سکسی شده بود منم با دیدن این صحنه حسابی داغ کرده بودم داشتم محکم تو کوص ندا تلمه میزدم ندا هم داشت جر میخورد و همزمان که کیر تو دهنش بود داشت ناله می‌کرد همین باعث شد آب من زود بیاد و رو همون حالت ریختم رو کمرش ندا هم که جر خورده بود کیر نوید از دهنش در آورد افتاد رو تخت به نوید گفتم نوبت توه آمد همون مدل داگی کرد تو کوص ندا ولی چون نکرده بود با دومین تلمه ارضا شد زود کشید بیرون اونم ریخت نصفش رو تخت نصفش رو کمر ندا دست ندا گرفتم و گفتم بریم حموم خودمون تمیز کنیم تو حموم گفتم حیونی ندا دوتا کیر رفت تو کوسش . کیر من نیم خیر بود و نمیشد بره تو کوص مال نوید هم خوابیده بود منم شروع کردم ندا رو با دست ارضا کردن نوید هم با ممه هاش بازی می‌کرد تا ندا ارضا شد . بعد اون شب تقریبا هفته ای یکی دوبار کارمون سکس سه نفره بود و آخر ها همزمان کون نوید هم پیش ندا میذاشتم تا یک سال ندا تموم شد بعد چهار سال دانشگاه باز یکی دوبار خونه نوید رفتم و باز سکس داشتیم تا چند ماه پیش که ندا دوباره نامزد کرد . بعد آمدن از تهران دیگه کون نوید نذاشتم دیگه یه جورایی هم من هم نوید تمایل نداریم .
ببخشید یکم طولانی بود

نوشته: مهدی

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18