mohsen ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل سکس با پیرمرد کیرکلفت تو ماشین سلام یه چند وقت پیش داستانی نوشتم متن داستان این بود که یرمردی که بهش فکر میکردم بهش رسیدم دوباره یخوام ادامه داستان خودم رو اینجا خدمت شما عرض کنم خوب میریم سر اصل داستان یه چند وقت پیش دوباره به حاجی ۶۵ ساله خودم تماس گرفتم و باهاش قرار گذاشتم یه پیرمرد کت شلواری تمیز با کیر کلفت اینا رو میگم تا یادآوری شه از داستان قبل خودم بنده ۳۰ سالمه مجرد و عاشق پیرمردهای سن بالا و خوشتیپ ساعت ۷ غروب بود تماس گرفتم حاجی بنده خدا سر نماز بود خیلی جالبه واسم که اینکه همجنس بازی کنی بعدش بیای نماز هم بخونی خلاصه حاجی جون ما بعد نماز اهاش قرار میذارم یه جا ببینمش از اونجایی که مکان اوکی نبود ماشین خودمو برداشتم رفتم سر قرار اینو هم بگم ماشین من شیشههاش کامل دودیه خوب ساعت ۷:۳۰ حاجی اومد سر قرار و سوار ماشین من شد همون چیزی که انتظار داشتم با کت و شلوار مرتب خوشتیپ مهمتر از همه یه کیر ۱۸ سانتی کلفت و شق تو شلوارش قایم کرده بود سوار ماشین شد احوال همو پرسیدیم بعد برگشت بهم گفت چه خبر معلوم نیستی فتم خودت خبر منو نمیگیری گفت مریض شدم گفتم حاجی جون حیف اون کیر نیست ارضا نشه به خاطر همینه مریض میشی قدر کیر تو رو ن میدونم نه کس دیگه اینجا منظورم خانمش بود لبته کلاً زنهای سن بالا قدر شوهرهای خودشون رو میدونن ما که رایش به سن بالا داریم میدونیم چه نعمتهایی هستند خلاصه یه چند متر جلوتر رفتیم دستمو گذاشتم رو شلوارش کیر شمالیدم دیدم حاجی داره لذت میبره دیدم کیرش کم کم شق شق داره میشه گفتم جون کیری داری حاجی اونم حال میکرد میگفت کونت خارش گرفت گفتم آره کیر حاجی رو میخواد اینجا واقعاً حشری شده بودم خیلی هوس کیرشو کردم گفتم حاجی اون کیر کلفت تو در بیار دوست دارم بمالمش اونم زیپ شلوارشو پایین آورد منم سرشو مالیدم رسیدم به تخماش وای چی کیر سفیدو کلفتی داره واقعاً ین کیر دست من بود شب و روز میخوردمش خیلی کیر تمیزیه واقعاً دوستم دارم میگم همچین کیری ندیدم انقدر تمیز باشه رفتیم یه جایی خلوت سرمو چسبوندم به کیر و خایش میک میزدم حاجی هم میگفت بخور ساک بزن واسه من جون منم یگفتم کیرتو میخوام بزار بخورم جون واقعاً شقه شق شد عجب گیری داری تو حاجی واقعاً کیر تو این سن و سال سر حال ندیدم چقدر کلفت و تمیز گفت چون سمت دود نرفتم اینجوریه یه ۱۰ دقیقه یه ربع کیرشو ساک زدم خوردم وای چقدر خوشمزه است یه ذره حس بد به آدم نمیده چه کیریه ونم میگفت بخور بخور مال خودته صاحبش شدی واقعا حال میکردم اینقدر این پیرمرد حشریه با اینکه ۶۵ سالشه ولی خیلی سرحاله خلاصه تا تونستم کیرشو خوردم بعد گفت یخوام بکنمت گفتم شوخی نکن تو ماشین گفت آره ایرادش چیه گفتم من مشکل ندارم واسه تو سخت نیست گفت نه حیفه این کون نیست نکنم امشب یه جون گفتم چشم بهت کون میدم عشقم اونم لباشو چسبوند به لبام لبامو خورد جون کیرش کامل تو دستم بود لب تو لب اقعاً تو دستم جا نمیشد انقدر کلفت بود بعد از تو داشبورد کرم برداشتم مالیدم به کونم و کیر حاجی صندلی رو به خواب کردم و آروم آروم رو کیرش نشستم هوا اونجا تاریک بود تو ماشین کسی دید نداشت راحت تونستم باهاش سکس کنم ینو مینویسم دوستانی که سوال میشه جوابشو بگیرم بعد که رو کیرش نشستم انقدر کلفت بود به زور و کونم میرفت حاجی منو کشوند یه دفعه رو کیرش وای دادی زدم که فکر کردم صدامو همه شنیدم گفتم جرم دادی حاجی کیر کلفت پاره کردی منو اینجوری کونم جر خورد ون میگفت نخورد کونتو پاره نمیکنم یخوام همیشه بکنم آخه اینجوری دهن من گاییده شد دردم گرفت نمیدونی کیرت کلفته گفت گفت کیرم کلفته تقصیر من نیست که خندید گفتم عجب کون مفت پیدا کردی یخوای جرش بدی گفت ببخشید از قصد نبود خلاصه از درد یه چند دقیقه نتونستم دوباره رو کیرش بشینم باز دوباره یواش یواش نشستم کیر حاجی ون پیرمردی که بهش فکر میکردم کامل تو کونم بود وای داشت منو میکرد یواش زیرش اشتم حال میکردم اون داشت مرتب تو کونم تلمبه میزد بعد خسته شد من رو کیرش بالا پایین کردم وای چه کیری تو کونم یر خودمم راست شده بود داشتم میمالیدم حاجی داشت حال میکرد زیرم یگفت جون چه کونی داری تو تورو امشب باید یه دل سیر بگام من لذت یبردم از حرفاش یه ربع یه ربع تو کونم تلمبه زد تو ماشین خیلی برام فانتزی بود پیرمردی که ۶۵ سالش بود رو کیرش نشسته بودم داشتم ز لذت بیهوش میشدم راستی اینو بگم بارون هم یواش یواش میزد بعد از یه ربع که تو کونم تلمبه زد دیدم صداش در اومد اوف وای داره آبم میاد جان گفتم بریز تو کونم ب کیرتو میخوام یه دفعه دیدم تو کونم داغ شد حاجی آب کیرشو کامل ریخت تو کونم وقتی ارضا شد بلند شدم از روگیرش بعد کیرشو فشار دادم یه خورده آب اومد بیرون ا زبونم مزه مزه کردم وای دوست داشتم آبشم بخورم انقدر کیسم بود خلاصه کیرشو تمیز کردم اونم شلوارشو مرتب کرد و از من تشکر کرد منم لذت بردم واقعیتش از اینکه به یه پیرمرد کیر کلفت کون دادم واقعاً هر وقت پیرمرد میبینم مخصوصاً کت شلواری دوست دارم تو خیابون کیرشونو بخورم واقعا حشری میشم دوستان این داستان کاملاً واقعیست این بنده خدا که منو گایید چند دفعه دیگه هم منو تو خونش گاییده بود کلاً هر وقت هوس میکنه به من زنگ میزنه منم میرم بهش کون میدم اصلاًم پشیمون نیستم چون ذت میبرم آب کیرشونو و کونم خالی میکنم فدای کیر هرچی پیرمرده خوشتیپ. نوشته: ناشناس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده