رفتن به مطلب

داستان سکسی زنپوش عاشق

kale kiri

ارسال‌های توصیه شده

زن پوشی که واسه عشقش یه شب عروس شد

سلام دوستان این خاطره من کمی طولانی هست چون همه چیزو نوشتم تا بهتر حسم رو درک کنین و خوشتون بیاد ببخشید
اسمم نادر هست و اسم مستعارم ناهید
چون این اسم رو از زمونی که دونستم و با اینکه پسربودم دوست داشتم رو من بزارن تو خونه و فامیل باشوخی نادر رو با ناهید قاطی میکردن و بیشتر ناهید جون صدا می کرد ومن هم خوشم میومد😍
من فکر کنم از ۱۵سالگی به بعد شروع کردم فقط فقط فکر کردن سکس باپسرعموم مرتضی که بعدمدتها بهش حاجی هم میگفتم و دوسال از من کوچکتربود ولی بزرگتر ازمن دیده میشد چون هیکلش بزرگتربودو من هم لاغر اندام با کونی برجسته و سینه ام کمی زنونه فکر کنم ۶۰باشه که بعدها به خاطر هیکلش منومثل اون سیاهپوست‌های فیلمهای پورن قشنگ بلند میکرد و دستام رو دور گردنش میپیچوندم وپاهامو مینداخت رو دستاش و راحت سوراخ کونم رو میزاشت روکیرشو وبعداینکه سرکیرش روتوکونم میکردایستاده توبغلش برام یواش یواش تلمبه میزد کیر من از کیر اون کمی نازک‌تر بود ما اولش همدیگر رومیکردیم که من از اول دلم میخواست بدم بنابه شرایط نخواستم بدونه من کون دادن رودوست دارم سرتون و دردنیارم این داستان واقعا واقعی هست و من الان مثل گذشته با پسر عموم هستم ازاول دوست داشتم مثل یه زن باشم وبه کیرکلفت و بزرگ کون بدم سن بزرگ هم باشه میدم 🙈🙈پایه هستین بگین😉که تا حالا گیر نیومده البته مرتضی قول یه سن بزرگ روبا کیر ۲۰سانتی و کلفت😲😲😧 رو داده وباهاش حرف زده و گفته بیار ویلا هرکجای ویلا خواست کنار استخر داخل باغ کونش بزارم 😍 بعد چندماهی که همینجوری به مرتضی میدادم ولی چون نه اون ونه من شروع کردن سکس رو درست حسابی بلدنبودیم دلم هوای خوردن کیرش رو خواست و با خجالت بهش گفتم میخوای بخورمش که اون هم قبول کردوبراش خوردم که خیلی خوشش اومدو شدم ساک زن و کونی اون وبعد مدتی خواستم سکسمون قشنگتر بشه شروع به لباس زیر وکفش زنونه پوشیدن و کون دادن وبه خاطر همون چندتاست زیرزنانه که اسفنجیش رو دوست داشتم با رنگهای مختلف ولباس وجوراب وکفش البته به مرور زمان خریده بودم وتو اطاقم یه جای مخفی داشتم که عمرا کسی بفهمه نگه میداشتم وهنگام سکس درمیاوردم ومیپوشیدم خلاصه بگم بعد چندوقت بهم زیاد خوش نگذشت چون هنوز مثل یه زن برا مرتضی نبودم به خاطر همون شروع به خرید لوازم آرایشی و آرایش کردن شدم خوب براتون بگم از اولین حال خوبی که واقعا مثل یه زن دوجنسه شدم وکون دادم 🙈😉
سه شنبه بود به مرتضی زنگ زدم وبایه لحن زنونه بهش گفتم حاجی واسه پنجشنبه شب میای منوبکنی تنهاهستم اولش قبول نکرد میدونستم الکی میگه یه کم که حرفزد گفت میام به شرطی که اول یه ساعت برام بخوری و من هم تا صبح دو سه بار می‌کنمت میتونی طاقت بیاری ناهید جون بیام خودش میدونستم ازته دل دوست دارم من هم با لهن زنونه گفتم حاجی چشم من شب اول زفاف تا صبح زیر کیرت میمونم بیا شوهر من که با تعجب گفت چی گفتی گفتم بیا جونم سورپرایزت میکنم میبینی وقبول کرد تا اون روز چند تا فیلم سکسی نگاه کردم تا بهترین رو انجام بدم پنجشنبه شدهمه تا جمعه شب رفتن روستا و موندم خونه چون میدونستن دوست ندارم برم رفتن و تنها موندم چون میدونستم کارم طول می‌کشه تقریبا سه ساعت مونده رفتم حموم و خودم روسفیدکردم بیرون اومدم موهای سرم رو مثل زنی که تو فیلم سوپردیدم درست کردم البته کلاه گیس بلند طلایی خریده بودم که کمی ریختم رو صورتم وروغن بدن رو حسابی رو کونم مالیدم تا براقتر بشه وبعدش اسپری خوشبو کننده به کون و بدنم زدم وآرایش غلیظ که ازبس تمرین کرده بودم یادگرفته بودم و بعدش شورت و کرست و جوراب سفید عروس رو پوشیدم و یه سینه بزرگ ۸۵ که با اسفنج درست کردم (مرتضی سینه بزرگ دوست داره) آخرش لباس عروسی روکه خیلی دوست داشتم بپوشم و نسبت به خریدش مشکلی نداشتم روز پنجشنبه رفته بودم از مزون خریده بودم البته ارزونتر رو پوشیدم وتور سرم رو به زور زدم وعین یه عروس👰 شدم و کفش پاشنه بلند سفیدم رو پا کردم که یه کم کوچیک بود رفتم جلوی آیینه خودم رو دیدم اوف چی شده بودم کونم یه کم بزرگ بود و از بس داده بودم گودی کمر قشنگ معلوم بود کونم عین طاقچه بود وبعدش به مرتضی زنگ زدم وباهمون لحن زنونه گفتم عزیزم من آماده ام کی میای منو بکنی دلم بدجوری هوای کیرت رو کرده گفت یه کم بعد میام و زود کاندوم خاردار وژل و روغن بدن رو گذاشتم رو میز و منتظر شدم تابیاد نشسته بودم ساعت ده شب بود که زنگ زد جواب دادم گفت در رو باز کن رسیدم من هم با اون وضعم رفتم تا در رو خودم باز کنم پشت در وایسادم تا بیاد تو در رو که بست و پشت در منو بالباس و سینه بزرگ و آرایش غلیظ کرده با موهای طلایی بلند که معلوم بودو تور کوچک روی صورتم دید یه بسته که دستش داشت داد دستم یه جونی گفت و بغلم کرد و قوربون صدقه ام رفت وگفت ناهیدجون چقدر خودت رو زیباکردی واسه خودت خرج زیادی کردی و عروس 👰شدی الهی دور سرت بگردم خیلی حشری شدی با اون آرایشت ومن هم گفتم عزیزم قوربون اون کیرت بشم من زنت هستم باید خوشگلتر میشدم مثل اینکه من عروسم ها👰 منو عقد کردی و شب زفاف هست این هم سورپرایز توبود که گفته بودم بعدش تور رو از رو صورتم بالا کشید و یه لبی رفت وچند دقیقه ای بغلم کرد ودستم رو گرفت بهم گفت بیا عزیزم یه دوری تو حیاط بزنیم چه عالمی داشت عروس شده بودم و شوهرم دستم رو گرفته بود وتوحیاط آروم راه می‌رفتیم وهرازگاهی به کونم که مثل زنها با عشوه راه میرفتم تا حشریتر بشه یه دستی میزدو میگفت امشب چه شبی هست واسه کیرم می‌ره تو این کون جانم من هم بازباعشوه نگاش میکردم ودلش رو خون میکردم رفتیم رو صندلی که زیر درختی که وسط حیاط بودنشستیم اونجایه کمی باهم عشقبازی کردیم و من هم بسته رو بازکردم دیدم یه ست زیرصورتی👙 رنگ که رو شورتش نگین داره با کفش پاشنه ۵سانت واسم خریده ازش تشکر کردم و دیگه خودمو نتونستم نگه دارم گفتم بریم داخل خونه که می‌خوام خودم رو کل تنم روبسپارم بهت وزیر کیرت بمونم توحال خودم نبودم مثل یه زن تو بغل شوهرم بودم و بهش میگفتم حاجی من کی تو هستم و میگفت زنم هستی فدات بشم ناهید جون و من هم میگفتم من یه ساعتی رو واست ساک میزنم و کیرو تخماتو میخورم تو رو قولت هستی منو تاصبح چند بار می‌کنی آخرش می‌ریزی تو دهنم می‌دونی که دوست دارم آیت رو بخورم و وقتی میگفت آره عزیزم دوسه بارمیکنمت میدم آبش رو بخوری حشریتر میشدم منو توبغلش برد داخل خونه کشیدمش جلوی آیینه تا به هنگام سکس ببینمش کمی با کیرو کونم وسینه هام بازی کردو حسابی منو دیوونه کرد و من هم که جلوی آیینه می‌دیدم که بهم حال میده حشریتر شدم و دیگه نتونستم خودم رو نگه دارم وعین فیلم پورن شروع به درآوردن لباسش کردم و بعد کمرش رو باز کردم و شلوارش رو کشیدم پایین و دیدم یه کیر کلفت ۱۵سانت در اومد بیرون وبا دستم بازیش دادم و بلندتر شد و نشستم وتور سرم رو درآوردم و شروع به خوردن کیرش کردم اوف جه حالی میداد عین یه زن شده بودم و داشتم میخوردمش یه ده دقیقه ای خوردم و گفت ناهید جون عشقم نخورابش میاد من هم مجبور شدم بعد به کیر اون وهم به کیر خودم که آبش نیاد اسپری بزنم و کیرش روبا دستم گرفتم و یواش یواش با یه حالت عشوه کنان کشیدم وبردمش جلوی تخت خواب وبه پشت برگشتم گفتم لباسمو دربیار گفت نه تو لباس عروسی تا آخر می‌کنمت گفتم وایسا و نشستم وتوحالت داگی شروع به خوردن ولیس زدن کیرکلفت وتخمهای بزرگش کردم وآهش بلند شد وبعدتقریبا ده دقیقه بلندم کردو دیوونه بار انداخت رو تخت خواب و افتاد روم و لب رفت و زیر گوشم رو خوردم بعدش گردنم رو لیس زد تا حشریترم کردو من هم مثل یه زن پشتش رو چنگ میزدم چه حالی میداد بهم رفت پایینتر ولباس عروس خانم رو بالا کشید و پاهامو باز کرد وشروع به لیس زدن کیر کوچیکم و پاهامو و کونم شدویه کم بعدش اومد بالای سرم وموهامو دست کشیدو کیرش رو لبام گذاشت و عشوه کنان یه نگاهی بهش کردم و یه کوچولو نیش خند زدم وحسابی افتاذم به خوردن کیرش از بس حشری شده بودم یه نیم ساعتی کیر و تخماشو خوب خوردم و ساک زدم من زیر کیر حاجی بودم اوف سعی میکردم کیر و تخماشو به زور به دهنم فرو کنم به خاطر همون سرم رو بلند کردم وگفتم بشین عزیزم و دستاش رو گذاشتم رو سرم وگفتم با فشار همشو فرو کن دهنم که مرتضی این کارو میکردوهی میگفت ناهید عشقم توزن من شدی و من هم که دهنم پر بود و نمی‌تونستم حرف بزنم با عشوه نگاهش میکردم و تا ته فرو می‌برد تو دهنم و بعد یه ساعت حال دادن به همدیگه که بیشترش من کیرش رو خوردم چون دوست داشتم دیگه نتونستم خودم رو نگه دارم و برگشتم به حالت داگی وایسادم وکونم رو قلمبه تر کردم و گفتم عزیزم دیگه بسه بیا بکن تو کونم اون هم بلند شد و خواستم کاندوم رو بزارم که گفت امروزنه دامن عروس رو از رو کونم کشید رو کمرم وکمی با سوراخ کونم بازبونش لیس زدخیسش کردو وکمی انگشت کرد که من آهی کشیدم رو زانو وایسادوکیر خیسش رو به آرومی گذاشت رو سوراخ کونم وروغن بدن رو از بالا ریخت روکونم وسر کیر کلفتش رو فشار داد تو کونم که چون درد کرد (درسته ماهی۳یا۴باری میدم ولی سوراخم تنگ هست)یه کم رفتم جلوتر و منوکشید عقب و یه فشاری به کمرم آورد تا بیشتر هم بشه کمرم من هم کونم رو یه کم قلمبه تر کردم تا خوب جا کنه چه حالی میداد سر کیرش رفت توکونم و یه آه زنونه کشیدم و گفتم مرتضی عزیزم یواش بکن لطفاً که باگفت چشم عزیزم نگران نباش شب اول عروسیت هست یواش می‌کنمت و کیر۱۵سانت کلفتش رو آروم و آروم تو کونم کردوشروع به تلمبه زدن کردمن هم که خیالم راحت بود که صدام بیرون نمیره اولش آه و اوه میکردم و بعدش شروع به جیغ و داد کردن کردم میدونستم مرتضی دوست داره داد بزنم تا حشریتر بشه و هی میگفتم حاجی بکن بکن فدای اون کیرت بشم بکن عزیزم بکن دوست دارم حامله ام🤰 کنی بکن و اون هم با حرفها و آه وناله من پشت سر هم تلمبه میزد و هی رو کونم میزد دیگه دردی نداشتم تو کونم بود بودچه حالی داشتم اسپری تاخیری خوب کارش رو انجام داد چون روتخت بودم راحت بودم تا بیست دقیقه تلمبه زد من هم که از خدا میخواستم بیشتربکنه کاری نداشتم و بعدش گفتم بسه عزیزم می‌خوام پوزیشن روعوض کنم و باز کمی اسپری زدم به کیرش و برگشتم ودراز کشیدم و پاهام رو باز کردم و گفتم عزیزم تا کیرت نخوابیده بیا ببکن توکونم که بادیدن صحنه پاهایی با کفشهای سفیدپاشنه بلند عروسی که جلوش بالا بود یه نگاهی بهم کرد وگفت ناهید جون توزن منی که حشریترم میکردبا این حرفاش البته بگم من کفش و لباس زیرم و به‌هنگام سکس اصلا درنمیارم اومد زیر کفشم رو لیس زد و بعدش از رو جوراب سفید پاهامو یه لیسی زدو گفت جنده من حاضری من هم چشمم رو به علامت بله بستم و گفتم بکن تو کونم کیرش رفت تو کونم چه آه بلندی کشیدم و با دستاش پاهام رو بالا نگه داشت و شروع به تلمبه زدن کرد پاهام هوا بودن وحاجی تلمبه زدن رو تندتر میکردم و من هم ناله و جیغ و داد میزدم ومیگفت داد بزن تا همه بدونن که من دارم جنده و زن خودم رو میکنم ومنهم باحرفاش حشریترو داغترمیشدم و تشک رو چنگ میزدم ومیگفت دفعه بعد که میام دوستم رو میارم دونفری بکنیم تورو جنده من حاجی داشت منو جر میداد که گفتم آره من جنده تو هستم زیر کیرت موندم بکن منو بکن با دوستت بیا دونفری بکنین منو بعد کمی کردن پاهام رو گذاشت روشونه هاشو یه پنج دقیقه ای زد وگفت داره آبم میاد کجا بریزم گفتم عزیزم در بیار بریز رو صورتم که یهویی در آورد و من هم👅 زبونم رو عین زنهای پورن درآوردم و له له کردم براش کمی ریخت صورتم و بیشترش رو تو دهنم که خوردم وبا عشوه و ناز با 😛👅 زبونم آبی که سر کیرش آویزون بودلیس زدمو خوردم و آب رو صورتم رو با کیرش مالیدم صورتم آب کیرش زیاد اومد کمی زیر کیرش موندم و تخماشو لیس زدم و کیرش رو خوردم و کشید کنار و یه بوسی از ممه هام کردو کنارم دراز کشید بهش گفتم عزیزم کمی استراحت کن نصف شب بیدار شدی یکم نازم کن بیدار بشم باز بکن که گفت باشه وگفتم کمک کن تالباسم رو دربیارم و بخواب وبعد درآوردن خوابیدمن دوست داشتم مثل یه زن و با اون وضع آرایشم و لباس زیر تو تنم تو بغلش باشم و بخوابم تا وقتی صبح بلند میشم خودم رو اونجوری تو بغلش ببینم اونجوری رفتم تو بغلش و کمی خوابیدم وساعت چهار و نیم از بغلش بلند شدم دیدم بدجوری خوابیده دلم نخواست بیدار بشه وازطرفی چشمم به کیر خوابیده وبدون موش افتاد و باز دلم هوای کیر کرد وکیرش رو با دستم مالیدم که دیدم مرتضی کمی چشمش رو باز کردگفتم بخواب دوست دارم ساک بزنم وآب کیرت رو بخورم وچشماشو بست و من هم شروع کردم کیرش تو دستام بود که دیدم سفت تر میشه شروع کردم به لیسیدن کیرو بیضه هاش تقریبا یه ربعی بود داشتم ساک میزدم که گرمی آبش روتو دهنم حس کردم وهمشو خوردم باز تو بغلش خوابیدم صبح ساعت ۹بیدار شدم و یکم به خودم رسیدم وشورت و کرست صورتی👙 که خریده بود روبا ماکسی تنگ طوری👗 که داشتم پوشیدم خواستم از زیر ست صورتی دیده بشه و کفش صورتی رو هم پوشیدم جلوی آینه با خودم ور رفتم و بعدش واسه شوهرم صبحانه درست کردم رفتم رو تخت ودستم رو روی موهای سرش کشیدم و مدل داگی موندم و برگشتم به طرف کیرش و دست رو کیرش کشیدم و با لهن زنونه گفتم فدات بشم شوهرم بیدار شو بانوازش کیرش باموهای بلند کلاه گیس که سرم بودولبام که جلوی کیرش بود بیدارشدتامنو تو اون وضع دید کشید به طرف خودش و بغلم کرد وبوسید و گفت این چیه عشقم پوشیدی چرا منودم صبحی دیوونه می‌کنی بهش گفتم اینهم واسه صبح هست پوشیدم منوگرفت تو بغلش وکمی گردنم رو لیس زدو تو بغلش منو بردو نخواست ماکسی رو دربیارم رو مبل و سرم رو لبه مبل بیرون از دسته مبل گذاشت وکیرش روآورد بالای سرم و گذاشت رو صورتم وخندید و گفت ناهید جون زحمتش رو میکشی خیسش کنی من هم چشمم رو بازو بسته کردم و یه خنده کوچیک 😛👅👅 زبونم رو درآوردم و درست سرکیرش رو که رو لبام بود بازی دادم و کیرش روبا تخهمای بزرگش لیس زدم و خوردم و کمی دهنم رو باکیر کلفتش سرویس کرد وبعد یه کم خیس شدن منو بلند کردکردخودش نشست رو مبل و اشاره کرد بشینم رو کیرش اوف چه حالی میداد وقتی کیرش رفت توکونم نشستم و پاهامو با دستاش گرفت و دستهای من دور گردنش بعد کمی بالاو پایین شدنم بلند شد و خواست ایستاده تو بغلش خودش بالاو پایینم بکنه وتلمبه بزنه که من هم کمی کمکش کردم و با آه و ناله بالاو پایین شدم تو بغلش و بعد یه ده دقیقه تو همون حالت گذاشت رو دسته مبل راحتی و تلمبه زدو باز جیغ و دادم بلندتر شد و کمی بعد آبش خواست بیاد که بکه گفت دوبارشب آبش رو خوردی اینبار بریزم تو تا حامله🤰 بشی که حشری تر شدم و گفتم تا ته نگهدار و بریز عزیزم خوب حامله🤰 بشم و ریخت و گرمی آبش رو حس کردم تو کونم وبعدش یه بوسی از لبام کردو گفت ببخش شب دلار نکردند و ممنون از اینکه شب واسم خیلی خوش گذشت واز دیشب هم زن من شدی و الان هم باز زیر کیرم هستی ومن هم به نشانه تشکر محکم بغلش کردم و و بوسش💋 کردم و گفتم عزیزم من هم تشکر میکنم ازت که از دیشب سه بار خودت رو به خاطر من خالی کردی من دوست دارم همیشه زیر کیرت بمونم تو دیگه شوهر منی ممنون که بعدش گفتم ناراحت نشی عزیزم شب گفتی دوستت رو هم میخوای بیاری که منو بکنه راست میگی خواستم اگه دوست داشتی منو دونفری بکنین بیارش من به خاطر تو به دوستت هم میدم که گفت باید خودم رو راضی کنم تا اجازه بدم بری زیر کیرش و بهش بدی عشق من بهت میگم من که از خدام بود که بیاره و آورد و کردن 😉بعدش صبحانه خوردیم و آخر رفتیم یه دوش گرفتیم و بعدش عزیزم رفت،
سکس شب زفافم از ده و نیم با خوردن و حال دادن به هم شروع و دو و نیم نصف شب تموم شد و سکس صبح جمعه از نه و نیم شروع شد که تو ده دقیقه اولیه کیر رفت تو کونم و یه ربع به یازده تموم شد این بهترین و اولین سکس یک شب پنجشنبه و صبح جمعه عروسیم با عزیزم مرتضی بود البته همه سکسام خوبند ، دوستان اگه خوشتان اومده بگین تا سکس دونفریم رو با عشقم به همراه دوستش سعید رو بعداً بگم❤️

نوشته: نادر

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18