arshad ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل سکس در دفتر شرکت قبلا راجع به رابطه با یک خانم مطلقه که در تصادف ماشین باهاش آشنا شدم، اینجا نوشتم. ما قبل از اینکه برای اولین بار با هم قطع رابطه کنیم، چند باری با هم سکس داشتیم از جمله تو خانه دوستم در یکی از شهرهای اطراف. بعد از مدتی که با من کات کرده بود، یک روز دیدم پیغام فرستاده که یک سوال ازتون دارم، میتونید راهنمایی کنین؟ من هم از خدا خواسته گفتم آره. خلاصه گفت پسرم با گوشی آیفونش خیلی بازی میکنه، از درس دور شده میتونی کاری کنی گوشی از کار بیفته؟ گفتم تا حالا تجربه نداشتم باید بپرسم. خلاصه گفتم بریم بازار موبایل بپرسیم. قرار گذاشتیم یک جا و رفتیم بازار و کاری ندارم که نتیجه ای حاصل نشد. تو برگشت دستمو گذاشتم رو دستش و گفتم من دوست دارم و دلم برات تنگ شده بود اونم گفت پس چرا از من سراغ نگرفتی؟ گفتم شما اونجوری که کات کردی منم گفتم دیگه راهی نداره و مزاحمت نشدم. خلاصه برای فردا یک قرار گذاشتیم تو محوطه ساختمانی که شرکت ما و شرکتهای دیگری تو اون دفتر داشتن. ماشینشو پارک کرد زنگ زد من رفتم تو ماشینش و دست دادم بهش. همینطور که باهم صحبت میکردم دستاشو نوازش میکردم تا اینکه گفتم دوست دارم ازت لب بگیرم اونم گفت باشه. شروع کردیم از هم لب گرفتن، از هم سیر نمی شدیم و چند دقیقه ای از هم لب میگرفتیم و من تو این حین دستمو رو سینه هاش میمالوندم یکم که گذشت دستمو بردم رو شلوارش و کو صشو مالوندم. آه و ناله ش بلند شد. هوا تاریک بود و اکثر نفرات شرکتها هم رفته بودن محوطه خلوت بود. کیرمو از تو شلوار درآوردم گفتم میتونی بخوری؟ گفت با کمال میل. شروع کرد به خوردنش من هم دستمو برده بودم رو کونش و از پشت گه گداری به کوصش میرسوندم. یادم نیست چقدر ولی بعد یه مدت گفتم آبم داره میاد و اون روز تمام شد. بعد چند روز یک روز عصر دعوتش کردم شرکت. مطمئن شدم کسی نمیاد. خلاصه اومد دفتر و در بدو ورود چند دقیقه از هم لب گرفتیم. ول نمی کردیم همدیگرو. دکمه های مانتوشو باز کردم، سینه هاشو از زیر سوتین درآوردم و میخوردم.وای که چه خوشمزه بود. خوب که حشری شد شلوارشو دادم پایین و گفتم بشینه رو صندلی پشت به من قمبل کنه. رفتم جلوی صندلی کیرمو دادم دهنش بعد اومدم از پشت زدم به کوصش تا سر کیرم به کوصش خورد خودشو داد عقب. تازه شیو کرده کونش واقعا ناز و سفید بود. مورچه روش لیز میخورد. کیرمو کردم تو کوصش چند تا تلمبه زدم ابم اومد. بهش گفتم خوش گذشت گفت آره. بعدش چند بار دیگه هم آمد اما الان دوباره کات کرده. نوشته: سعید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده