poria ارسال شده در 9 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد کون دادن با شورت و جوراب شیشه ای خالم سلام اول از همه معرفی کنم من میلاد زنپوش ۲۴ سالمه کون سفید و تپل و مقداری هم ممه های کوچولو و نقلی پسرونه از بچگی وقتی خانوما رو میدیدم با جوراب شیشه ای حس خوبی میگرفتم و با جورابای مامانم و زنای فامیل کلی حال میکردم ، بوشون میکردم و لیس میزدم همیشه دوست داشتم وقتی جوراب شیشه ای پامه ، بدم و حس زنونگی رو تجربه کنم البته نگذریم که از ۱۶ـ۱۷ سالگی برای همکلاسیم ساک میزدم و شیطونی میکردیم دو بار هم منو کرد رفته بودیم مسافرت خونه خالم و دو روزی قرار بود بمونیم منم طبق معمول اوبم زده بود بالا به شدت . تصمیم گرفتم هرجور شده ی کیر پیدا کنم ، رفتم حمام موهای بدنم و شیو کردم و ی کونی سفید و تمیز از خودم درست کردم ، دوسه تا عکس تو حموم گرفتم و اومدم بیرون تو اینستا کامنت گذاشتم و بعد ۲۰ـ۳۰ دقیقه چند تا فاعل پیام دادن و از کیر و طرز صحبت کردن یکیشون واقعا خوشم اومد مشخص بود فاعل آلفا با تجربه است . خلاصه عکس کونمو واسش فرستادم و از فانتزیامون گفتیم بهش گفتم من عاشق زنونه پوشیم اونم استقبال کرد و گفت باید شورت و جواب ناموستو بپوشی منم خوشم اومد ، اینم بگم که خالم پرستاره و اون روزی که اونجا بودیم شیفت بود شوهر خالمم رفته بود بیرون خلاصه قایمکی رفتم سراغ کمدش و دیدم اوه اوه چه خبرههههههه اینجا ، کلی شورت و سوتین سکسی و جوراب شیشه ای تو کمده ، منم اوبم زده بود بالا و پیام دادم به بکنم که اسمش جلیل بود گفتم عکس میفرستم از لباسا خودت انتخاب کن عزیزم شورت و سوتینا رو گذاشتم کنار هم واسش عکس فرستادم و اونم ی شورت توری مشکی با بند سبز انتخاب کرد . خلاصه رفتم تو دستشویی شورت و سوتین و جوراب شیشه ای مشکی نازک ساق بلند پوشیدم روشون هم لباسای خودمو ، قرار گذاشتیم و واسه من اسنپ گرفت ، دل تو دلم نبود شهوت داشت دیونم میکرد خارش سوراخمو حس میکردم که واسه کیرش له له میزد ، سوار اسنپ شدم عقب نشستم در همین حین جورابای خودم در آوردم که وقتی وارد خونش میشم و کفشامو در میارم اولین صحنه ای باشه که میبینه جلیل جون و کیرش و قلقلک بدم . رسیدم خونه جلیل در و زد و من رفتم بالا رسیدم و احوال پرسی کردم باهاش کفشامو که در آوردم وقتی جورابا رو دید ذوق زده شد و همزمان که دستش رو کونم بود گفت جوووون جورابای جنده خانوم و پوشیدی وقتی این حرفو زد فهمیدم که امروز قراره جر بخوردم زیرش رفتیم نشستیم قلبم داشت میومد تو دهنم و استرس داشتم که متوجه شد و سعی کرد یخ بینمون بشکنه ، میوه آورد و شیرینی که مشغول بشیم اومد کنارم نشست شروع کرد به مالوندن من و دستمالی کردن همزمان هم از مامانم و خالم میگفت ، اون حس تحقیر شدن همزمان با کون دادن برای مفعول مثل چلو کبابه که جلیل خوب اینو میدونست ، تیشرتمو در آورد و سوتین مشکی توری خالم و دید بدون معطلی سینه هامو فشار داد و باهاشون بازی میکرد منم دستمو بردم جای کیرش ، کیرش سیخ شده بود و منم میمالوندمش دستمو بردم تو شلوارش گرمای کیرشو حس کردم و مثل ی جنده منتظر خوردنش بودم ، دل تو دلم نبود ، شلوارمو درآورد منم شلوارشو درآوردم ، که با دستور مستقیم جلیل جون شروع کردم به خوردن کیر خوش فرمش ، تقریبا ۱۵ دقیقه براش خوردم ، خایه هاشو لیس زدم و جلیل هم منو تحقیر میکرد ، منم خیلی خوشم میومد ، منو دراز کشوند و شروع کرد به لیسیدن سوراخم اینم بگم که سوراخم خیلی تمیز بود و من از قبل شلنگ شور کرده بودم ، انگشتشو آروم کرد تووم و من ی آخ ریز گفتم و اونم گفت جوووون دلت کیر میخواد گفتم ارررره سریع بکن کیرتو دااااااخلم ولی همش کش میداد و منو هورنی تر میکرد خلااااصه دراز کشید و من برای اینکه سوراخم گشاد بشه و اولش دردم نگیره خودم نشستم رو کیرش و سوارکاری میکردم ، بعد ۳ـ۴ دقیقه که گشاد شدم ، گفت برو داگی منم داگی شدم و شروع کرد به تلمبه زدن در حین تلمبه زدن سه چهار بار گوزیدم و وقتی کیرشو در آورد از کونم ی عکس خوشگل از سوراخم گرفت و بهم نشون داد که چه غاری درست کرده وقتی کیرشو درآورد بدون اختیار گوزیدم ، اصلا دست خودم نبود کونم هوا گرفته بود دراز کشیدم خوابید روم و بعد از ۱۰ـ۱۵ دقیقه تلمبه زدن آبش داشت میومد ازم پرسید ابمو چیکار میکنی که گفتم بریز توووووم . وقتی آبشو خالی کرد تو کونم کونم سوخت از حرارت آبش ، آبش هم خیلی زیاد بود کیرشو از کونم درآورد گفت نباید آبش از کونم بریزه بیرون منم گفتم چشم و کیرشو خوردم تمیز بشه ی ذره از آبش هم ریخت تو دهنم شور بود که قورتش دادم ، بهش گفتم میشه از سوراخم فیلم بگیری آبت وقتی میاد بیرون و داگی شدم و سعی کردم بگوزم که همراه با گوزیدن آبش هم اومد بیرون 😍 یکی از بهترین روزام بود و واقعا بهم خوش گذشت و لذت بردم از دادن . خیلی از کونیا با شورت و جوراب ماماناشون میدن یکیشون خوددددم نوشته: میلاد زنپوش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده