dozens ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل زن حشری داخل مترو دیدی همیشه بد شانسی و زمانی که شانس باهات یار میشه هم بد شانسی میاری گیج نشید بزار توضیح بدم امروز با خواهر سارا که ۲۶ سالشه رفته بودیم پانزده خرداد برگشتنی ساعت ۷ بود رفتیم مترو سوار شیم مترو خیلی شلوغ بود بیش از حد شلوغ بود من خواهرم رو بردم سمت بانوان که تو شلوغی مردا بهش نچسبن خواهرم رفت سمت بانوان مترو آنقدر شلوغ بود که خیلی از مردها هم رفتن سمت بانوان منم دیدم اینجوریه رفتم سمت بانوان پیش خواهرم وایسادم تو همون شلوغی و بمال بمال یه زن تقریبا ۳۰ تا ۳۵ سال با تیپ خیلی باز با قد ۱۵۵تا۱۶۰ جلوم وایساده بود خواهرم هم بغلم بود رفتیم ایستگاه بعدی مترو شلوغ تر شد همه هل میدادن من خواهرم رو گفتم پشتم وایسه خواهرم پشت وایساده و تکیه داد به در مترو مردم ک هل میدادن کون خانم رو به روی میخورد به کیرم آنقدر کیرم مالیده شد به کونش که راست کردم اولش خدا خدا میکردم ک نفهمه ولی خب انگار فهمیده بود ایستگاه بعدی دو نفر از واگن ما رفتن بیرون و یکم خلوت شد زنه برگشت تو چشام نگاه کرد و خندید من از خندش فهمیدم که متوجه راست کردنم شده یه سی ثانیه گذشت مترو راه افتاد خواهرم پشتم وایساده بود و تو موبایلش بود یهو متوجه شدم یه چیزی داره روی کیرم از رو شلوار بالا پایین میشه نگاه کردم دیدم داره با دستش کیرم رو میماله اولش پشمام ریخت چون همیشه اینجور چیزا رو تو سایت کون باز یا فیلم های پورن میدیدم باور نمیکردم و میگفتم امکان نداره این کار رو تا ایستگاه بعد ادامه حتی تا جای که من کم مونده بود ارضا شم ایستگاه بعدی مترو خلوت تر شد و دیگ اگر اینکار رو انجام میداد بقیه میدیدن رفتیم رسیدیم ایستگاه بعد من تو گوشی رفته بودم از حشریت زنه الکی سرفه کرد نگاهش کردم بهم خندید و پیاده شد احساس کردم منظورش اینه که برم دنبالش ولی خب چون خواهرم پیشم بود نمیتونستم برم بله حالا متوجه شدی وقتی میگم (همیشه بد شانسی و حتی زمانی که شانس بهت رو میکنه هم بدشانسی میاری) نوشته: rozim لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده