arshad ارسال شده در جمعه در 22:49 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 22:49 سوراخ کون الهام من از کودکی عاشق پسر خالم بودم. رابطه ما نه پسرخاله دخترخاله بود و نه خواهر و برادری … از وقتی حسای جنسیم روشن شد، داغ بودم و آتیشی و خوب تنها کسی که فانتزیه دنیای کوس خیس من بود همیشه پسر خالم بود … با هم راحت بودیم و چون توی یه شهر ساکن بودیم رفت و اومد و رابطه عادی بود. اما دم دمای طلوع حسای جنسی این فانتزی و احساسم به اون منو به دنیای دیگه ای از سکس و رابطه کشوند … میون بازی و شوخی ها تمام نگاه و حسش نه به پستونام و نه رونام و ورم کوسم بود … اون فقط شیفته کون تاپ و خاص من بود … گاهی با داستانا و حرفای دوستام میدونستم که مردا عاشق کونن اما حس اون و نگاهش چیزی فراتر از کون من و یه حس عادی بود. کم کم که رابطمون با حسای جنسی و داغی سوراخای من و کیر شق اون بیشتر میشد، وقتایی جور میشد که خودمو بیشتر بهش نزدیک کنم و در واقع بذارم پستونام یا کوس و کونمو لمس کنه. اما تنها جاییم که لمس می شد کونم بود. جالبه خودمم کم کم حسام داشت توی کونم جمع میشد و تا به خودم اومدم بیشتر از اینکه پستونامو براش نمایش بدم یا پف کوسمو، دنبال نمایش کون و قمبلم بودم. روز به روز کونی و کونی تر میشدم و لمس دستای اون روی کونم بیشتر و بیشتر … تا میون این لمس و رابطه و شهوت و لذت، یه روز رک و روراست حرفشو زد … نه پستونام … نه کوسم … نه رونام … نه بدن لختم … نه حتی کونمو داغ و وحشی میخواست … اون فقط دیوونه و عاشق سوراخ کونم بود … اولش برام باور این حس و رابطه عجیب و کمی سخت بود. اما با دیدن حسای قشنگ و نوع حرفای عاشقونش درباره سوراخ کونم، منم قبول کردم که سوراخ کون یه دختر گاهی در حد خداست … در حد یه معبده … در حد یه عبادتگاهه … سوراخ کونمو برای جر دادن و تجاوز و گاییدن نمیخواست … فقط بوسه و لیسیدن بی انتها … معاشقه میکرد با سوراخ کونم و اونقدر لیس میزد که بی حال می افتادم … دیگه ارضای من با کس و بدن لخت و یا حتی کونم نبود … فقط سوراخ کون … اونم لیسیدن محض … الان چند ساله که من کونی که هیچ … کونی ترین شدم و لیسیدن سوراخ کونم برام از همه لذتهای سکسی بیشتر و بیشتر ارزش داره … جلوی سوراخ کونم سجده میکنه … معاشقه میکنه … میبوسه … میلیسه و زبونش تا تنها میشیم روی چروکای سوراخ کونم میلغزه … مدتیه دیگه حسای من فقط در سوراخ کونم جمع شده و همونطور که دنیای اون سوراخ کون منه، دنیای منم و لذتم از سکس در وابستگی و پرستش سوراخ کونمه … بلیس عزیزم … نوشته: الهام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده